icon

Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi?

8. mar 2023

Pekný deň, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a chceli by ste sa stretnúť ale napíše vám, že aj by som chcel ale nemôžem to povedať rodičom? Lebo zase iste nemusí každému hovoriť, že s kým sa konkrétne ide stretnúť ale zase to je taký problém povedať idem von sa s niekým stretnúť. Aj ked už má 25r :( lebo keby máme obaja po 15-16 no dobre, že by sa rodičia báli ale zase dospelý človek 25r...no neviem je mi to divné, lebo toto mi príde cez čiaru...

h2
8. mar 2023

Odpoveď na otázku z názvu: Pomyslela by som si, že s týmto chlapom sa stretnúť nechcem.

autor
8. mar 2023

@h2 Preto s tým váham ale na 95% nie

tyrkysova_kobyla
8. mar 2023

S takym chlapom by som to sekla, ale na druhej strane ma zaujima, co za tym naozaj je 😀

zmrzlinka2021
8. mar 2023

@autorka

Pozri, pismenka su pismenka.

Spoznaj ho osobne, vela sa rozpravajte (neroztahuj nohy aj ked je to dnes moderne)... a casom zistis, na čom si 🙂

autor
8. mar 2023

@zmrzlinka2021 čo majú večne všetci s tým, že hned na prvom treba robiť ehm 😕 a zase v otázke viery by sme sa nezhodli lebo silne veriaci a presvedčená ateistka je čistý oxymoron

autor
8. mar 2023

@zmrzlinka2021 chápem ale čo chceš povedať

zmrzlinka2021
8. mar 2023

ved ja nepíšem nič ohladom viery, písem len, ze spoznaj ho... písmenka celkovo dokazu velmi skreslovat

mikadooo
8. mar 2023

Že mi klame a nechce sa stretnúť, lebo by som hneď zistila, že klamal. Môže mať hodne pod, alebo aj hodne nad 😁. Kíl/rokov/centimetrov/manželiek/detí/rozpracovaných "známostí"... 🤷. Ak hovorí pravdu, tak by som to tak isto ukončila, načo mi je chlap, ktorí sa nemôže stretnúť bez "povolenia" rodičov. Či ťa chce hneď v hale pretiahnuť? 🤔

marienka1989
8. mar 2023

No pozor na neho, ja som mala priateľa, ktorý mal už po tridsiatke, v nedeľu "musel" ísť s rodičmi do kostola, lebo by sa hnevali (nebol bohvieako nábožensky založený, skôr vôbec) a jeden krásny večer mu zavolala jeho drahá mamička (bolo asi pol šiestej) s naliehaním, kde sa toľko tára, veď už sa mal dávno kúpať....v dobe, keď sme sa stretávali bol rozvedený a ja sa vôbec jeho ex nečudujem, že to s ním skončila (veď aj ja som spravila to isté, našťastie sme spolu len chodili)

autor
8. mar 2023

@mikadooo Ako môže aj klamať ale podľa mňa on to myslel vážne lebo ked sme volali on mi aj ukazal dajaké obrazy z Ježišom a kríž a tak

autor
8. mar 2023

@zmrzlinka2021 môžu skresľovať ale zase on aj vzhľadovo vyzerá mladšie, tipla by som tak 16-17 možno

marsmykkok
8. mar 2023

Ja by som ho nesúdila a dala šancu, možno introvert, čo von nechodí a nechce sa dostať do podozrenia, lebo tie reči, že či niekoho má, kto je to, kedy predstaví, ak si nesadnete a prestane chodiť von, že prečo ste sa rozišli, že ostane sám a tak, tak to je na nervy. Osobne som matke tiež nepredstavila žiadneho krátkodobého a ani nevravela, že niekoho mám a zatlkala som. Lebo viem ako sa vie trápiť, ak to nevyšlo, proste som to s ňou neriešila.

autor
8. mar 2023

@marsmykkok Tak to nech si už radšej vymyslí, že sa ide len prejsť

marsmykkok
8. mar 2023

@gianna Rodičia možno nebránia, ale práve naopak, boja sa, že bude starý mládenec a nechce zažiť nátlaky, ak sa prevalí, že by mohol mať známosť a toto je ešte horšie ako ak bránia, ak majú neprimerané očakávania a už ho vidia pri oltári a ak to nebude vychádzať, príde sklamanie, výčitky a tak.

marsmykkok
8. mar 2023

autorka tak skús mu navrhnúť, nech si vymyslí napríklad, že začína behať... Alebo ide na nákup alebo čo, však prvé rande netrvá pol dňa, popri tom môže aj niečo rýchlo kúpiť. Ale časom tak či tak bude podozrivý, proste ak žiješ s niekým v jednom byte, poznajú tvoje návyky, kde a kedy chodíš a bude to jeho správanie divné im, že chodí často preč v nezvyčajných časoch. Ale je dospelý, odporúčam potom riešiť ako ja som riešila, nerozoberať to, bola som von/v meste a hotovo.

autor
8. mar 2023

@marsmykkok Tak to ano prvé môže byť aj 40minut alebo tak taká hodinka ja tiež ked som bola tak prvé vždy trvalo max 1hodinku, a on nech si vymyslí, že niečo ide kúpiť a potom ked sa rozlúčime rýchlo zbehne a príde domov

autor
8. mar 2023

@marsmykkok Ale hmm...viem, že sa chodí bicyklovať môže skúsiť toto

autor
8. mar 2023

či teda to by bral bicykel :D tak toto radšej nie

liv1
8. mar 2023

Mozno nejaky jehovista alebo co

nikolka1986
8. mar 2023

Tiež som bola s takýmto "cecíkom" von, ono to bude len začiatok problému. Nič nie je horšie, ako žrať si nervy chlapovou komplikovanou rodinou. Treba odísť z kratšej cesty.

modrykonik33
8. mar 2023

Nech sa rozhodneš akokoľvek, rozhodne ho neghosti ani neblokuj, normálne si to s ním vykomunikuj, to by ste sa obaja správali ako 12 roční

gianna
8. mar 2023

No ak ti vadí už len samotný fakt, že je veriaci, že si videla u neho kríž a obraz, tak na čo ho naťahovať s ďalšou komunikáciou a so stretnutím, proste to ukonči...

autor
8. mar 2023

@gianna Lebo zase to náboženstvo je dosť dôležitá vec, lebo ja som silne proti čiže v ničom by sme sa nezhodli

autor
8. mar 2023

@modrykonik33 Napadlo mi skúsiť si zavolať a porozprávať sa

modrykonik33
8. mar 2023

To bude najlepšie riešenie 🙂

lubkavargova1
8. mar 2023

jaj veru zazila...veru a to mal chlap 30 rokov a stale tak reagoval. Presne akoby si jeho opisovala. Nuz ja som sa opytala, ze preco sa boji rodicov. Tam je velke az chore puto na rodicov a paradoxne z neho vyliezlo ked sme s kamoskou ho preklepli, ze aj by chcel mat sex, ale baba musi ku nemu prist, ale len ked rodicia nie su doma...rodicia mali ist na ddovolenku a vtedy akoze mal byt volnejsi...od takych muzov rozhodne ruky prec. Takych nikdy, ale nikdy nikto nezmeni...

viestta
8. mar 2023

Však si pýtaj číslo na jeho mamu a slušne ho vypýtaj, či môže ísť von. Môžeš jej sľúbiť, že o 21:00 bude doma a účet v kaviarni zaplatíš ty.

autor
8. mar 2023

@viestta toto si zabila akože top!!

sticker
marsmykkok
8. mar 2023

A zavolať by bolo fajn, najlepšie videohovor a vidieť aj jeho gestikuláciu a mimiku, veľa ti to napovie.

hyta
8. mar 2023

Si si istá že ti o rodičoch vraví pravdu? Čo ak má doma už partnerku a z tohto dôvodu sa môže stretnúť len keď je "vzduch čistý"?