icon

Čo by ste zmenili, ak by sa dal vrátiť čas?

3. nov 2020

Ahojte baby, tie čo mate 35+ 40+ atď., Čo by ste zmenili vo svojom živote ,keby ste mali napríklad znovu 30? Čo by ste urobili inak ak by sa dal vrátiť čas?

Strana
z4
7miriam77
•
3. nov 2020

Ja asi nic...🙂 Splnila som si v podstate vsetky sny...cestovala som od 20 rokov az do 36...vtedy som ostala tehotna, tak uz som ostala doma na Slovensku. No stihla som precestovat cely svet a popritom si aj paradne zarobit. Mam milion krasnych spomienok, plne albumy fotiek z cestovania. Teraz si uzivam dcerku, mam vaznu znamost...uplna parada, ak nepocitam momentalnu situaciu s koronou...

medyna
•
3. nov 2020

možno by som ešte raz zvážila niektoré pracovné ponuky, ktoré som odmietla z rôznych príčín (z terajšieho pohľadu úplne smiešnych), ale v podstate asi nič. Teraz som spokojná, aj prácu mám dobrú, vlastne ani neviem, či by som chcela vrátiť čas.

hennyinnsbruck
•
3. nov 2020

Viac by som bojovala za manželstvo a nerozvadzala sa(nie neľutujem odstupom času), a v jednej robote by som nedala výpoveď 😂

autor
•
3. nov 2020

@7miriam77 ♥️ som rada Mirka že sa to podarilo tak ako si chcela.
Ja som tak rozmýšľala či som nemala mať deti náhodou skôr. Mám 35 malé dieťa. Mám strach z toho čo bude. Je pravda že do 30 som si užívala život tiež cestovala ,zabávala sa atď., Ale možno som sa mala skôr ,,usadiť" , skôr riešiť vlastne bývanie ...škoda že človek dopredu nevie čo bude preňho najlepšie

autor
•
3. nov 2020

@medyna to aj ja, niektoré som odmietla len preto že som si na ne netrúfla. Možno keby som to aspoň skúsila a riskla to, bola by som úplne niekde inde.

autor
•
3. nov 2020

@hennyinnsbruck spätne sa človek pozerá na veci akosi inak

7miriam77
•
3. nov 2020

Dakujem ❤. Ja som nastastie vlastne byvanie mala este skor, ako som vobec tusila, ze sa mi narodi moje nadherne dievcatko...bolo to neplanovane, ale o to som stastnejsia. Zmenila mi zivot...ja som planovala cestovat cely zivot 😀 ...no teraz viem, ze by som veeelmi banovala, ze nemam dieta,takze som rada, ze zasiahol osud a stastie a neviem co este a mam dieta. Neboj, vlastne byvanie casom vyriesis. Drzim ti moc palce 😍

3petka
•
3. nov 2020

Ja mám 33 a jediné čo by som asi zmenila je, že po prvom dieťati by sme šli hneď do druhého lebo teraz je to nejak komplikované a či vôbec realizovateľné...

ceklis
•
3. nov 2020

Ja by som zmenila to, že počas MD/RD by som nepracovala už. Nič insie neľutujem 😍
Teda... nesúvisí to s vekom... ale so situáciou, viac by som sa rozprávala s ocinom, ktorý zomrel nečakane.

ajca123
•
3. nov 2020

Nič by som nemenila... mám úžasného manžela,úžasných synov , o pár dni 40ku na krku 😀 a čakáme s manželom 4dieta.. nebolo to plánované -osud si s nami proste zahral... budeme mat dcéru

autor
•
3. nov 2020

@7miriam77 bývanie už mám ale stále ešte dozariadujeme a ide to akosi pomalšie. Vždy som si predstavovala že až budem mať bábätko ,narodí sa do kompletné dokončeného domu.

bublinkai
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
3. nov 2020

@3petka vždy som chcela 2 po sebe ale teraz si netrúfam možno si za pár rokov poviem že to bola chyba 🙂

autor
•
3. nov 2020

@ceklis práve v takých chvíľach ktoré sa nedajú vrátiť je nám úplne jasné čo sme mali ako robiť a nepochybovali sme o tom

autor
•
3. nov 2020

@ajca123 a ešte aj super vyzeráš 🙂

sonia1712
•
3. nov 2020

Ja by som určite povedala svojim starým rodičom ako som ich ľúbila a ako si ich vážim a obdivujem. Tiež by som si nenechala ujsť pár príležitosti, ktoré mi život ponukol a z pohodlnosti som sa na to vykaslala🙂a možno by som mala detičky skôr ako píšu baby vyššie 🙂

autor
•
3. nov 2020

@sonia1712 inak ano tá naša pohodlnosť nás občas brzdí.
♥️ Aj keď si im to nestihla povedať myslím si že to vedeli. Ľudia cítia ak niekomu na nich zalezi

chocolatte1
•
3. nov 2020

Asi nič okrem jednej prace v ktorej som pracovala 7 rokov. Dnes by som odtiaľ odišla po prvej výplate rýchlosťou blesku...

hennyinnsbruck
•
3. nov 2020

@anonym Presne tak.. Človek vidí veci casom inak... Ale ja stále tvrdím.. Všetko sa deje pre niečo.. A všetko je ako ma byt. Ci to dobre alebo zle

autor
•
3. nov 2020

@hennyinnsbruck áno nevieme ako by náš život vyzeral keby sme tie veci urobili inak. Musím sa viac zamerať na súčasnosť a budúcnosť lebo v poslednej dobe sa stále vraciam do minulosti.

3petka
•
3. nov 2020

No my sme práve nechceli a teraz to je riadny problem. Som myslela že keď prve bola prakticky na prvý šup tak aj druhe bude a veru nie je to také ľahké...

simca06022011
•
3. nov 2020

Jaaj takych veci je 🙂)) V prvom rade by som vymenila chlapa hned v prvom momente ako som nasla prvu vec co sa mi nepacila na nom... okamzite. Lebo nie .. nezmeni sa, to len ja sa prisposobim a budem to ticho trpiet 🙂 Ked som chcela dieta hadam od 20tky a este 25ke som sa musela dohadovat s nim, tiez by som to dnes riesila inak a to okamzitym odchodom... a ako aj radim v inych temach, uz by som neprisposobila svoj zivot partnerovi. Nikdy. Lebo cas nevratime. Ono je nromalne v melancholickej nalade rozmyslat nad minulostou, dolezite je podla mna to, ze nas to dokaze posunut aj dopredu a nie zlozit do depresie.

hennyinnsbruck
•
3. nov 2020

Anonym ale minulost nezmeníš.. Zmier sa s ňou presne zameraj sa na prítomnosť resp budúcnost😊😉

hennyinnsbruck
•
3. nov 2020

@simca06022011 👌👌

lujza123
•
3. nov 2020

Každý by asi niečo zmenil keby môže vrátiť čas. Ale to sa nedá, jedine co môže je zistiť kde robil chybu a poučiť sa z toho.

Myslím ze vo všeobecnosti (aj z tých pár odpovedí predo mnou) je fajn prestať donekonečna váhať ci byť posraty z toho co bude, ako bude ale ísť si za tým co človek naozaj chce.

modrymotyl8
•
3. nov 2020

Vybrala by som si inú školu, aby som mala lepšiu prácu 🙂 a asi iné nič lebo každá druhá šanca je nato aby sme tu istú chybu spravili znova :D takže tak :/

deti95060810
•
3. nov 2020

určite iné povolanie...takže ja by som potrebovala nie aby som mala 30, ale zas
15-18 r. 😉

tomika
•
Autor odpoveď zmazal
•
tripetta
•
3. nov 2020

Zmenila by som to, že niektorých ľudí by som nepustila do života. Viac by som dbala na zdravie.

autor
•
3. nov 2020

@modrymotyl8 to áno keby som vtedy rozmýšľala tak ako teraz, tiež si vyberiem úplne iný odbor. Alebo sa nevzdám po tom, čo ma neprijali, ale o rok by som to skúsila znovu. To ľutujem veľmi, že som to vtedy vzdala.

Strana
z4