Čo by ste zmenili, ak by sa dal vrátiť čas?
Ahojte baby, tie čo mate 35+ 40+ atď., Čo by ste zmenili vo svojom živote ,keby ste mali napríklad znovu 30? Čo by ste urobili inak ak by sa dal vrátiť čas?
Ja neľutujem nič, verím že všetko sa deje pre niečo a nie len tak. Je úplne jedno, v akom veku máš deti, ja som mala prvé v 22, druhé v 33 a tretie v 38. Užila som si poriadne všetky tri deti a som rada, že som sa im mohla venovať.
@janickacrazy nebolo iné mať dieťa do 30 a po 30?
Vždy je to iné, lebo každé dieťa je iné. V 22 som bola slobodná matka, osamelá, partner má opustil, no napriek tomu som bola veľmi šťastná, v 33 som bola vydatá, dieťa vytúžené po rokoch, no po pôrode som mala popôrodné depresie a bolo to hrozné. Malý bol urevany, ja v depke. Tretie tehu aj dieťa bolo absolútne pohodové, to som si užila úplne najviac.
Mal som v živote toľko šťastia, že by som rozhodne nechcel nič zmeniť. Nikdy som nebol nejako atraktívny pre ženy ani výzorom, ani správaním. Napriek tomu sa mi podarilo získať tú najúžasnejšiu ženu na svete - pri nej som zrazu všetko robil správne ako z nejakej knižky a zbalil som ju ako najväčší profík (čo sa mi nikdy pred tým nestalo). A drží nám to doteraz. Máme dve zdravé deti, čo vôbec nemusí byť garantované (mám kamarátku, ktorej dcéra má chorobu motýlich krídiel a neviem ako by som také niečo psychicky zvládol). Som podnikavý typ a skúšal som viacero vecí... hovorí sa, že len dve z 10 firiem sa dožijú dvoch rokov. Mne vyšli 2 zo 4 podnikateľských pokusov... jeden biznis mi ide slušne a druhý vyrástol tak, že ani doteraz nechápem ako sa to mohlo stať (pôvodný plán bol len si trošku prilepšiť). Zamestnávame viac ako 20 ľudí, čo tiež nedáva zmysel, lebo moja schopnosť riadiť ľudí je viacmenej nulová, takže ani nerozumiem ako to všetko môže fungovať. Cítim sa ako malé dieťa vo svete dospelých, nemám stratégiu, ani víziu, robím veci intuitívne a ono to čuduj sa svete vychádza. Verím, že ak by som svoj život prežil 100x, toto je najšťastnejšia verzia, akú by som zažil.
Ja by som si vybrala inu skolu,nad tym niekedy rozmyslam,ze som mohla odist a skusit nieco ine...
ina škola aj zamestnanie ,deti by som mala do 30tky a s čo najmensim vekovym rozdielom nie ako teraz moje deti 13,5rocny rozdiel🙉
Nepostavili by sme si dom na jednom dvore so svokrou
ja by som mala deti s menším vekovým rozdielom a zvládla ešte tretie :D, teraz sa mi už do toho nechce, keď sú baby väčšie :D
Viac času by som trávila s tými co tu už nemám. Človeku sa to nezdá dôležitá kým tu sú. Inak ma nič nenapada
@simca06022011 úplne s tebou súhlasím , roky a čas mi nikto nevráti .
Ja by som sa nenechala ovplyvnovat tym, ako si prerstavoval moj zivot niekto iny. Teraz by som bola urcite niekde inde.
@veronicka1901 veď sú v ideálnom veku, s tretím ti pomôžu trochu, zahrajú sa, pokocikuju, ja mám väčšie rozdiely a za mňa super, tretie bola pohodička
@marseillefan vidiš ty si prišiel ku štastiu ako slepe kura ku zrnu a to je najlepšie.
@marseillefan mám úprimnú radosť, že sa ti tak darí a je mi veľmi sympatické ako si vieš priznat niektoré veci. Držím palce nech ti to takto intuitívne funguje navždy, možno to je práve tá správna cesta.
Jedinu vec lutujem, ze som si pri prvom zamestnani nekupila byt. Nezarabala som mega dobre, to nie, ale sesternica predavala a verim ze by pockali chvilu na mna... ten byt som milovala a dodnes lutujem. Splacat som mala z coho.. noo... dalo by sa s odretymi usami...
@tinipini to tu čítam casto. Len čo keď človek dopredu nevie ako to dopadne
@veronicka1901 ale ešte stále môžeš , baby by sa tiež určite tešili z malého súrodenca, ešte by ti aj pomohli 😉
30tku som mala len pred "nedavnom", asi by som isla na este viac dovoleniek posledne roky. Nie, ze by som malo cestovala, ale teraz cez pandemiu len lutujem, kde vsade som mohla ist ked sa dalo a boh vie kedy budem moct ist znovu :(.
@merickat tento problém má moja kamaratka. Vždy sa nechala ovplyvňovať inými, bohužiaľ tymi, čo jej nie vždy chceli dobre. Od rodiny si poradiť nikdy nedala, ona nejak tak neroznavala kto jej chce dobre a kto zle.
@janickacrazy ale to tretie malo prist v 44 aby čisla boli zachované😀
Čo by som zmenila ?? Viac by som bojovala za strednú školu zdravotníctva a nie naši ma strčili na textilnu priemyslovku a bola som ticho a pritom ma to vôbec nebavilo, a viac by som sa drala na Vysoku školu ale to som bola už znechutená z priemyslovky tak som už nechcela študovať čo ma nebaví, A môj sen bol medicína, Toto ľutujem do dnes. Robiť niečo čo by ma naozaj bavilo,
@karolinakr no nejak to nevyšlo 🙃
Myslím ze keby zmeníme nejaké veci tak viaceré veci sa nestanú. Ja by som len zmenila asi lekára vďaka ktorému som zle skončila... Teraz si vyčítam že som sa viac nedbala na svoje vzdelanie 😂😂😂
Ja mám síce "len" 32 rokov...ale čo by som zmenila? Možno má niekto ukamenujete alebo čo...ale proste keby sa mohla vrátiť čas tak by som nechcela dieťa...áno bojovali sme o ňu 3 roky kým sa nám podarilo, potom strach v tehotenstve či je všetko.vporiadku..potesenie že to bude dievčatko ( veľmi som chcela dievcatko ) ... Ale proste zistila som že dieťa nie je pre mňa, že neviem prevziať zodpovednosť za niekoho.... Že nevládzem, riešim moc dopredu čo bude..proste psychika v prdeli..možno aj tá korona hlúpa a tak.... Ja neviem
@babyfrog ako dlho máš toto obdobie?
V podstate od kedy sme prišli s pôrodnice...milujem ju veľmi ale proste nemám na to povahu aby som niesla za niekoho druhého zodpovednosť...

@tomika to je to, stále sa za niečím nahaname a asi by sme si mali viac užívať a vážiť prítomnosť.