icon

Čo hovoríte na takého muža?

alexa99
7. feb 2021

Ahojte, chcela by som vedieť názor žien na muža, ktorý prehnane všetko upratuje, ide sa zblázniť keď niečo spadne na nový koberec a pod. K tomu sa často uráža a nedá sa mu takmer nič povedať lebo sa naštve, pohada, urazí a odíde. Do toho mi už 3. deň opakuje ako zle stojím, že mám pri takom státí veľké brucho. Som naozaj štíhla. Vyhovori sa, že on nepovedal že som tučná len, že keď sa tak postavím mam väčšie brucho ako on (nemožné). A furt sa všetko snaží otočiť proti mne a keď sa náhodou urazim tak ako by len na to čakal. Hneď je jeho reakcia taká, že aha zase si sa urazila a povie, že okay môžeme mať tichú domácnosť a celý šťastný sa ide hrať na 3 hodiny na pc. Sme mladí, bývame spolu 4. mesiac, milujem ho ale nepripadá mi jeho správanie úplne okay. Ja mám 21 on 25. Ja tiež niesom bezchybná ale neviem no.

elizabet173
7. feb 2021

@alexa99 to sa fakt pytas vazne alebo sa iba nudis? Citis sa pri tom muzovi komfortne, uvolnene? Ci si stale v strehu? Prepac, ale co na nom milujes? To, ako ta stale zhadzuje a ponizuje? On ti dava lasku najavo tymto sposobom? A ty si uz nieco pocula o asertivite? O tom, ze by si si mala vazit sama seba a nie byt hrackou v rukach nejakeho zakomplexovaneho trtka, ktory potrebuje presne taku zenu, ako si ty, aby sa mohol vyvysovat. Vies si s nim predstavit zivot, ked budes mat po porode par kg navyse? Budes mat kruhy pod ocami? Ked deti natrusia, rozleju, zacapkaju, popisu? Ked si chces spolahlivo dosrat zivot, tak okolo neho skac a hovor mu, ako ho milujes. Ale mala by si skor navstivit psychologa, aby ti pomohol najst stratene sebavedomie a naucil ta podobnemu debilovi sa vysmiat do ksichtu, spakovat sa a odist od neho navzdy.

kakawah
7. feb 2021

Ste spolu krátko a takto sa správa? A čo bude o 5;10;15...rokov? Akože keď s ním chceš ostat, tak mu hneď ukaž odkiaľ - pokial. Ja stále hovorim, že keď muž ženu miluje, tak je schopný sa aj polepsit, co-to zmenit a hlavne nebuzerovať. Tvoj vyzerá na manipulátora a tí majú radi predovšetkým seba. Mame v rodine takého, hotová tragédia život s ním.

volterra
7. feb 2021
kvetinka75
7. feb 2021

Uz by som s nim davno nebola

kozova87
7. feb 2021

UtekaaaaaaaaaaaJ, bude horšie

kataina
7. feb 2021

ja by som mu povedala, nech radšej ide inde, lebo nech sa pozrie aké maš brucho a hádam by nechcel s takou hroznou ženou žiť, že ty sa nemieniš zmeniť a nech sa láskavo ide hrávať k rodičom, že maš ine predstavy o clapovi na celý život. A keby chcel nejaky sex, tak hadam by ho nechcel s tym bruchom...
(nečítala som tie tri strany komentárov tak sa možno opakujem)

dkethe
7. feb 2021

Pravdou je ze stihle zeny vedia stat zhrbene, ze vypucuju brucho nevkusne. Ale to je riadna konina, take riesit 😂 vacsie problemy zdasa nemate

selest
7. feb 2021

Utekaj. S tymto fakt nechces riesit bezne problemy, hypoteku, deti atd.

iffushka
7. feb 2021

@alexa99 bude to tvrdé, čo ti napíšem, ale je to tak. Choď čo najskôr za psychiatrom. Máš nejaký problém alebo blok o ktorom nevieš. Zdravý človek na nenechá manipulovať ani nebude žiť s takým človekom.
Zjavne nevieš rozoznať, čo je láska a čo je horšie, trpíš bludom, že ho miluješ.
Pozor na také slová. Povedať o niekom, že ho miluješ je vážna vec a takýmto svojím vyjadrením urážaš tých, ktorí skutočne milujú.
Ako písali baby predo mnou. Odíď. Hneď teraz si zbaľ veci a choď. Zajtra sa objednaj k psychológovi a ten ak bude treba, čo som presvedčená, že bude ťa pošle za psychiatrom.
Na neho zabudni. Hneď. Blokni všade, ak za tebou príde, volaj políciu.
Manipulátori robia po rozchode strašné veci.

daniela2202
7. feb 2021

@alexa99 TO skončí

simca06022011
7. feb 2021

skor ty sa opytaj, ci sa tebe chce toto pocuvat..

viestta
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
7. feb 2021

Dôležité je ako sa vedia riešiť problémy! Určite neostávaj v takom vzťahu..

jana_eyre_2
7. feb 2021

Super že sa takto vyfarbil tak rýchlo po začatí bývania.. ľahšie sa odchádza keď bývate spolu 4m ako napr.4roky..

mandarinka555
7. feb 2021

@alexa99 Zbaľ mu tú igelitku, s ktorou došiel a vylož mu ju pred dvere. To si taká zúfalá, že sa zahadzuješs takým magorom ?

mlska19
7. feb 2021

Mas doma cholerika.To by sa este dalo prezit.Je urazlivy,alebo ma predstavu,ze len on ma pravdu-taka typicka levia vlastnost,aj s tym sa da s trochou humoru zit,mam takeho svokra,oduva sa pravidelne,ale inak by pre druheho spravil vsetko.Ale to riesenie Tvojho brucha-to je uz snaha prerabat ta na svoj obraz vo vsetkom,a to je manipulacia.Co je cervena,toto fakt nechces zazivat po zbytok zivota.

cacianka
7. feb 2021

@dadomon osratou...

cacianka
7. feb 2021

@bavlnka92 pred spanim guttalax

dadomon
7. feb 2021

@cacianka 😂😂😂

patys123
7. feb 2021

Známa mala takého exmanžela. Keď som počula tie historky, neverila som...stále všetko upratoval, vadila mu každá omrvinka. Keď nejakú našiel okamžite musel vysávať i keď ich bábätko spalo. Vylialo sa im čosi na koberec, týždeň to tepoval a keď to nezišlo, odstrihol z neho.
Skončilo to v takom štádiu že sa bála najesť vo vlastnom byte aby náhodou niečo neuspinila...lebo jasné že vždy za všetko mohla ona.
Nemusí to tak skončiť aj v tvojom prípade ale kľudne aj môže, tak si vyber

katkati
7. feb 2021

@elizabet173 Bude zničená, ale bude si hovoriť "ja ho tak velmi milujem".

elizabet173
7. feb 2021

@katkati vies co, niektore zeny maju taky vztah, aky si zasluzia, nema zmysel ich lutovat

katkati
7. feb 2021

@elizabet173 Veď práve. Takýto magori dokážu roky ťažiť zo zamilovanosti a závislosti submisívnych žien.

danieli
7. feb 2021

Nie je on znamenie panna?navonok chladny, inak uzasne stvorenie

leeo
7. feb 2021

Neni to preoperovana zena? To spravanie by mi nahodilo nohy na plecia a utek.

tncka
7. feb 2021

@alexa99 kopnut do zadku co najskor🤷‍♀️

thewitch
7. feb 2021

@alexa99 nech ho ľúbiš ako chceš, choď od neho preč, narcisticky manipulátor ti v živote chýbať nebude.

katkati
7. feb 2021

@danieli Fakt máš také skúsenosti s pannami? Ja naopak.

thewitch
7. feb 2021

@alexa99 jnaj tak maznáčik jasne že je taký, ja som mala tú česť žiť s takým skoro päť rokov a ďakujem, neprosím 🙂 rozmaznaný, všetko zle ja a nie on, všetko chce on nie ja a ešte aj bitku sem tam keď dostaneš, to ti ukáže ako sa od debila uteká 🙂 ver mi teda pokým ťa celú nepracuje a ty už nebudeš chcieť lwbo ťa tak dodrbe aj tvoju psychiku že si budeš namýšľať že už ťa nikto nebude chcieť, v tom lepšom prípade sa ho vzdáš čím skôr

danieli
7. feb 2021

@katkati skutocne, narovinu povie pravdu, holu realitu, niekedy az zaboli, ale v zasade to mysli dobre, aby ta posunul vpred, len to povie takto neobalene, su to ludia narocni na seba aj druhych, makaci, ale laskavi prve posledne by ti dali