Čo je to s manželom?
Ahojte žienky. Som vydatá už pár dobrých rôčkov. Ale vždy to bolo fajn. V poslednom čase je manžel iný. Hovorí, že to kvôli robote, ale mám pocit, že je niečo inė. Keď sme spolu, tak furt chce spať, hrá sa ako malý na PC...V poslednom čase mu vždy prichádzajú smsky...vždy však povie,že to nejaká hra mu posiela, ktorú má mimochodom už dlho a doteraz neprichádtali smsky...je akoby niekde inde, ani na wcko nejde bez telefónu a potom tam je skoro hodinu...je iný a...čo sa týka sexu...ani nehovorím..možno tak 2 maximàlne 3x do mesiaca...deti nemáme a takto ich ani mať nebudeme :( nič peknė mi nehovorí a to vždy robil..aj teraz spí a to si bral dovolenku, aby sme boli spolu...už cez 3 hodiny sedím sama, stihla som aj koláč upiecť,okúpať sa...už neviem ako ho zaujať, skúšala som už všeličo..máte niektorá podobnė skúsenosti? Ak áno, ako ste to riešili? Ďakujem ❤️
@lienka737 lebo sa buď hral, alebo vybavoval s kolegom čo bolo treba ešte 🙂 Ideme do podnájmu, do krásneho čistého bytu, kde si môžeme všetko spraviť po svojom a nájom bude menej až o takmer 200€, čo je už dosť. Tu majiteľ nedovolil ani vymaľovať, ani svoj nábytok sme si sem nemohli dať. Vždy sme hľadali nejaký, ale buď bol veľmi malinký - garzónky, alebo mesačný nájom bol takmer 700€, čo sme si nemohli dovoliť...k rodičom sme nechceli ísť, lebo bývajú od nás ďaleko a obaja tu máme prácu.
a teraz tú o červenej čiapočke... 😎
zvlastne je to pre mna a bodajby to takto bolo ozaj 🙂
Máte vzťah... Pororprávaj sa s ním. Bud upúrimna a povedz čo ťa trápi. Prečo primárne neriešite problémy so svojím mužom ale s "cudzími" ľudmi na internete? Ja to chápem - človek potrebuje aj iný názor, poradiť sa ale je najlepšie byť uprimna a kecať s mužom a ak to tak nejde tak nerozumiem tomu "vzťahu"
@sasa1310 to zaujalo aj mna, hned som si pomyslela, ze to nejako nedomyslela.... a uz je fuc.....
Nechcete hypotéku... pritom platíte nájom celkom vysoký... už ste mohli mať svoje a čiastočne splatené.... doživotne asi po podnajmoch nechcete byť a ani by som nepomyslela takto na dieťa...
čo tak sa mu pošmátrať v telefóne? i ked samozrejme,že to starostlivo zmazuje 🙂))) z vlastnej skúsenosti, nemusí mať milenku, ale určite- balí dakú ženu, rieši ju, a nejaké sex zoznamky trebárs a pod.Možností je veľa,ale vždy je v tom záujem o inú osobu 🙂 Takže šup šup, prehľadávaj !
Ludia autorka si uz davno zmazala ucet, takze poradna uz skoncila...

@salfusco pamatas si slecnu s narokmi? Pod nickom marisola? To je ona..... 😉
Možno pisala knihu a nevedela ako ďalej? 😂😂😂😂
@obsadenemeno nieco sa mi marí :P
@marina24 viacmenej ano..davas super rady
pobavila tato tema, a ten zaver! Autorka by mala zacat pisat zenske romany.

@janickacrazy nekúpil, jeho kolega sa sťahuje do RD s manželkou a spýtal sa môjho manžela, či by sme nechceli ten ich byt za rozumnú cenu