icon

Čo je to s manželom?

simici18
20. mar 2018

Ahojte žienky. Som vydatá už pár dobrých rôčkov. Ale vždy to bolo fajn. V poslednom čase je manžel iný. Hovorí, že to kvôli robote, ale mám pocit, že je niečo inė. Keď sme spolu, tak furt chce spať, hrá sa ako malý na PC...V poslednom čase mu vždy prichádzajú smsky...vždy však povie,že to nejaká hra mu posiela, ktorú má mimochodom už dlho a doteraz neprichádtali smsky...je akoby niekde inde, ani na wcko nejde bez telefónu a potom tam je skoro hodinu...je iný a...čo sa týka sexu...ani nehovorím..možno tak 2 maximàlne 3x do mesiaca...deti nemáme a takto ich ani mať nebudeme :( nič peknė mi nehovorí a to vždy robil..aj teraz spí a to si bral dovolenku, aby sme boli spolu...už cez 3 hodiny sedím sama, stihla som aj koláč upiecť,okúpať sa...už neviem ako ho zaujať, skúšala som už všeličo..máte niektorá podobnė skúsenosti? Ak áno, ako ste to riešili? Ďakujem ❤️

Strana
z4
simici18
autor
22. mar 2018

@janickacrazy nekúpil, jeho kolega sa sťahuje do RD s manželkou a spýtal sa môjho manžela, či by sme nechceli ten ich byt za rozumnú cenu

lienka737
22. mar 2018

@simici18 takže idete do podnájmu? Prečo si ten telefon bral na WC?
Inak takýto záver by som fakt nečakala 🙂

simici18
autor
22. mar 2018

@lienka737 lebo sa buď hral, alebo vybavoval s kolegom čo bolo treba ešte 🙂 Ideme do podnájmu, do krásneho čistého bytu, kde si môžeme všetko spraviť po svojom a nájom bude menej až o takmer 200€, čo je už dosť. Tu majiteľ nedovolil ani vymaľovať, ani svoj nábytok sme si sem nemohli dať. Vždy sme hľadali nejaký, ale buď bol veľmi malinký - garzónky, alebo mesačný nájom bol takmer 700€, čo sme si nemohli dovoliť...k rodičom sme nechceli ísť, lebo bývajú od nás ďaleko a obaja tu máme prácu.

0silvia0
22. mar 2018

a teraz tú o červenej čiapočke... 😎

flavica
23. mar 2018

zvlastne je to pre mna a bodajby to takto bolo ozaj 🙂

lienqa
23. mar 2018

@flavica
@0silvia0 a autorka už aj zmizla z povrchu konikovského 😀 s napätím som sledovala ako to dopadne..

katka2602
23. mar 2018

@lienqa rýchlo vymysleny záver, ktorému ani ona sama neverila. Keby to bola pravda, nezmizne ale dá uzavrieť tému. A o rok tu bude ďalší nick s podobnými podrobnosťami len sa pridruží to, že muž mal milenku, alebo bol gambler.

lienqa
23. mar 2018

@katka2602 najhoršie na tom všetkom je, že človek chce pomôcť, pochopiť osobu, poradiť a poskytnúť aspoň psychickú podporu,nakoniec sa z toho ukáže totálny odpad. Pri naozaj reálnych problémoch už človek má pochybnosti , či má vôbec hubu (resp. klávesnicu) drať. 😀

eni01
24. mar 2018

@lienqa lepsie si to vystihnut nemohla ...

emmas145
25. mar 2018

Máte vzťah... Pororprávaj sa s ním. Bud upúrimna a povedz čo ťa trápi. Prečo primárne neriešite problémy so svojím mužom ale s "cudzími" ľudmi na internete? Ja to chápem - človek potrebuje aj iný názor, poradiť sa ale je najlepšie byť uprimna a kecať s mužom a ak to tak nejde tak nerozumiem tomu "vzťahu"

salfusco
25. mar 2018

@lienqa dopadlo to tak,ako vzdy...žensky vymysel

sasa1310
25. mar 2018

@simici18 bývate v starom byte, ktorý je starý a žiaľ si ho prerobiť nemôžete, lebo hypotéku nechcete. A potom napíšeš, že idete do podnájmu do novučkého bytu. 😀 Trošku vymyslené, nemyslíš? A že pôvodný byt, majiteľ nedovolil ani vymalovať 😀 si sa sekla dievča

obsadenemeno
25. mar 2018

@sasa1310 to zaujalo aj mna, hned som si pomyslela, ze to nejako nedomyslela.... a uz je fuc.....

lenadka
25. mar 2018

Nechcete hypotéku... pritom platíte nájom celkom vysoký... už ste mohli mať svoje a čiastočne splatené.... doživotne asi po podnajmoch nechcete byť a ani by som nepomyslela takto na dieťa...

marina24
27. mar 2018

čo tak sa mu pošmátrať v telefóne? i ked samozrejme,že to starostlivo zmazuje 🙂))) z vlastnej skúsenosti, nemusí mať milenku, ale určite- balí dakú ženu, rieši ju, a nejaké sex zoznamky trebárs a pod.Možností je veľa,ale vždy je v tom záujem o inú osobu 🙂 Takže šup šup, prehľadávaj !

salfusco
28. mar 2018

@marina24 sorry,ale tebe musi dobre...

kimi203
28. mar 2018

Ludia autorka si uz davno zmazala ucet, takze poradna uz skoncila...

sticker
obsadenemeno
28. mar 2018

@salfusco pamatas si slecnu s narokmi? Pod nickom marisola? To je ona..... 😉

marina24
28. mar 2018

@salfusco to si asi nepatrilo mne, ??🙂

gulisko
29. mar 2018

Možno pisala knihu a nevedela ako ďalej? 😂😂😂😂

salfusco
29. mar 2018

@obsadenemeno nieco sa mi marí :P
@marina24 viacmenej ano..davas super rady

bluff
29. mar 2018

pobavila tato tema, a ten zaver! Autorka by mala zacat pisat zenske romany.

sticker
ebirka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4