icon

Čo mám robiť?

simci25
26. feb 2016

Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..

simci25
autor
26. feb 2016

@mircalla nauceny sme si volat .ked ma prestavku . Cize dvakrat za smenu.. A 6sprav mi nenapise. Urcite nie. Najhorsie je.ze si pisali na novy rok .. ked som vecer spala.. nie som blba a.ani.naivna.. recepty to neboli . A stretnutie s nou .neviem asi zo zufalstva . Vediet .kto je ako vyzera .. za koho nas vymenil..

simci25
autor
26. feb 2016

@petra3312 dakujem. . . Myslim.si .ze preto je to moja vina .sa obvinujem.. lebo mi nezalezi na mne. . Nepotrpela som si byt namalovana.oblecena perfis.. a drzat sa vo figure .. vzdy som dbala aby manzel bol vyzehleny .navonany .najedeny .vsak je moja vizitka...

helenanovakova
26. feb 2016

nemeň manžela, zmeň seba. potom sa zmení aj on

simci25
autor
26. feb 2016

@jajka257 dakujem ..

natalym
26. feb 2016

@simci25
Myslim.si .ze preto je to moja vina .sa obvinujem.. lebo mi nezalezi na mne. . Nepotrpela som si byt namalovana.oblecena perfis.. a drzat sa vo figure .. vzdy som dbala aby manzel bol vyzehleny .navonany .najedeny .vsak je moja vizitka...

Toto nemyslíš vážne, však?

simci25
autor
26. feb 2016

@helenanovakova zacala som na sebe pracovat.. dakujem

simci25
autor
26. feb 2016

@petra3312 hned nie. Svagrinin byvaly ma upozornil v oktobri ( v zivote by mi nenapadlo .ze je to pravda) a prevalilo sa to na Valentina ...

simci25
autor
26. feb 2016

@natalym myslim.. Ale ked sme niekam isli .vsetci spolu.tak som si dala zalezat . . Ale sama .ked som isla na nakupy alebo tak .to nie. .

natalym
26. feb 2016

😲

mocka123
26. feb 2016

@simci25 ahoj, tak rada by som Ťa potešila... Bohužiaľ sama prežívam podobný príbeh s tým, že mne sa už manžel priznal... Tiež po 13 rokoch, presne pred rokom v januári s tým začal... Najprv mladučká kolegynka, ktorá ho vraj veľmi dobre chápe, pretože ona tiež učí, ako vtedy ešte aj on učil ... Viem, čo asi cítiš, cítila som takú bolesť, že ma to až vo vnutornostiach bolelo... Keď sa k tomu 1.krat priznal... Koho nepodviedli, nepochopí. Proste keď ho miluješ, tak sa tým hrozne trápiš, obvinujes sa, čo si asi pokazila, kde si robila chybu... Kým on "pán dokonalý" si veselo užíva... No nie, ty sa hlavne neobvinuj, ty predsa nemôžeš za jeho krízu! Neber to na seba, ja som to na seba tiež brala, myslím vinu za to, že som sa mu dosť nevenovala, nepodporovala a podobne dristy... Odpustila som mu, pár mesiacov sa snažil, nosil mi napr. kvety, bol všímavy, v sexe super... proste bola som na chvíľu z neho opäť totálne unesená... Ale romantika dlho netrvala... Už v máji som šípila, že zas sa niečo deje... Čo ti budem hovoriť, ženská intuícia málokedy žiaľ klame, no mala som pravdu, s tým že v tom bola tínedžerka... Snažil sa to par mesiacov zatĺkať, ale potom sa mi znova priznal... No keď ty píšeš, že tvoj si píše s mladšou, tak ten akože môj mal /a asi stále má / takú mladú, že by jej fotrom mohol byť. Dokážem ťa plne pochopiť, tiež sa cítim byť totálne sklamaná, ponížena, vyčerpaná, proste v koncoch... Pretože ma sklamal človek, moja polovica, muž, s ktorým som chcela vychovávať deti, starnut, držať sa za ruky v dobrom aj zlom, tešiť sa raz z vnúčat... ALE BOHUŽIAĽ! život je krutý a keď som tu minule napísala celý príbeh všetci mi skoro radili jedno a to isté, odísť od neho, resp.jeho poslať preč a momentálne som už v tej fáze, že sa snažím vyrovnávať s myšlienkou, že tu za chvíľu zostanem sama s dvoma deťmi....takže moja rada, hlavne sa z ničoho neobvinuj, naďalej sa veľa rozprávajte a skus byť chvíľu trpezlivá potom uvidíš a sama budeš cítiť, či s tebou chce alebo nechce zostať a tiež, či sa s tou kolegyňou ešte stretáva alebo to už ukončil. Neboj nie si v tom sama! Myslím na Teba a napriek všetkému Vám držím palce, kiežby to všetko dobre dopadlo! 😉

simci25
autor
26. feb 2016

@natalym najhorsie zo vsetkeho je .ze tu pracu som mu ja nasla 😭

natalym
26. feb 2016

@simci25 Čo si ešte za neho urobila???????
Chytám sa za hlavu................

andrea1010
26. feb 2016

@simci25 prosím, že pracovať na sebe a čo ako si myslíte, že čo sa zmení, ak ťa chlap neľúbi takú, aká si a má potrebu si vypisovať s inou a bohvie, čo ešte, tak k tebe nepatrí, ak sa chceš meniť, tak len a len pre seba, nie pre niekoho, kto si to ani nezaslúži. Keby mal aspoň kúsok hanby v sebe, tak sa ti k tomu prizná sám a nehrá sa tu na neviem akého super kamoša nejakej cudzej ženy a ak mal potrebu nejakých prejavov lásky od teba, tak ti to mal povedať a mali ste sa o tom porozprávať, ako dvaja dospelí ľudia a nie si po nociach vypisovať s inou, takú facku by som mu dala aj za teba

mircalla
26. feb 2016

@simci25 zensky instinkt v tomto neklame - ak sa zmeni spravanie, mobil si berie pomaly aj na zachod a starostlivo si ho strazi....to su jasne signaly, ze nevinne to nie je. viem, o com hovorim...
Prestan sa obvinovat!

spirit16
26. feb 2016

@simci25
Pozri vyzera to tak, ze vas za nic nevymenil a zrejme sa to ani nechysta urobit.
Co sa tyka toho servisu okolo muza a deti, tak to je prave preklatie mnohych zien. Tak sa zameraju na to, aby urobili vsetkym 100% servis, ze zabudnu na to, ze deti aj manzel potrebuju Tvoju pritomnost, nie len sluzby. Ano je to narocne vsetko sklbit dohromady a rovnovaha sa nehlada vzdy jednoducho.
Ale uz si na to prisla, to je super. Postupne najdes rovnovahu a budes sa sama citit lepsie.
Nie si stroj a neklad na seba vyssie poziadavky, nez clovek moze splnit.

lune
26. feb 2016

Moja rada, prestan mu robit sluzku, zapoj ho do starostlivosti o rodinu a deti a ty zacni na sebe makat, zober kamosku, chodte si zacvicit, chod do kina, na kavu, na wellness a ked bude mat problem, povedz mu ze je na case venovat sa sama sebe... On ma totiz vela volneho casu, nakolko ho nezapajas... a ty si unavena, vystavena...ved je tak isto rodic ako aj ty! Moj muz robi vsetko okrem zehlenia a pomaha mi. A teda je viac casu na ine prijemnejsie veci 🙂

petra3312
26. feb 2016

@simci25 Preboha, ale ved nikto nemoze cakat, ze ked si na materskej, budes doma pobehovat v koktejlkach a ihlickach s vyfukanymi vlasmi a dokonalym makeupom. Ci??? Ja pracujem z domu a co myslis, ze v com pobehujem cely den? To mam sediet cely den zhrbena nad pocitacom v kostyme a silonkach? Jasnacka, ze sa o seba staram beznym sposobom a aj na doma si kupujem pekne tricka a teplaky. Malujem sa a nahodim sa, ked idem von. Myslim, ze to je uplne normalne.

mocka123
26. feb 2016

@simci25 a on? On na sebe?

bestmate
26. feb 2016

Aha, toto mi pripomenulo, ze aj Svajdovi z Markizy jeho ex prihlasila do TV, a ostatne je historia, ktoru asi vsetci pozname. Mladu treba prefackat a trvat na zmene pracovneho prostredia a hlavne nove cislo.

simci25
autor
26. feb 2016

@andrea1010 najhorsie je .ze moja dcerka 9.roc. mi vycita preco som na Ocka zla .... hmmm..

petra3312
26. feb 2016

mna len udivuje, ze preco vo vsetkych pribehoch, co tu citam, si chlap vylieva svoje boliestky a domace problemy pred kolegynou, ktora je vzdy "mladsia, veselsia, milsia, sympatickejsia, krajsia, lepsia" a neviem este aka onakejsia od manzelky...ale nikdy si tito muzi nevylievaju svoje starosti zenam, ktore su od nich o 10-15, 20 rokov starsie, skusenejsie a teda mohli by im aj normalne poradit co a ako v ich "tazkej zivotnej situacii"

simci25
autor
26. feb 2016

@mircalla presne ten zensky instinkt..

spirit16
26. feb 2016

@petra3312 - haha no mozno ano, ale vtedy to manzelky neriesia ;)

andrea1010
26. feb 2016

@simci25 tak toto je kruté, ešte aj malá, fuuu, to ti nezávidím, takému dievčatku ťažko vysvetliť, že čo sa deje, ale myslím, že to chce čas a malú radšej z toho vynechať, aspoň nič pred ňou neriešiť a jemu za toto dať rovno dve päsťovky do nosa

simci25
autor
26. feb 2016

@petra3312 ja viem preco ten moj .. pretoze zjavne ta jeho kolegyna mu pripomina mna v jej rokoch.ked som saskovala s nim na disco ... skakala na pesnicky ... lenze on zabudol.ze uz som matka a mam nejaku zodpovednost ..asi to bude tym..

simci25
autor
26. feb 2016

@andrea1010 vynechavam ju .ma ewte aj diabetes ...prave preto som to neriesila s nikym . Drzala v sebe. A mam este rocnu malinku..

andrea1010
26. feb 2016

@simci25 vôbec ti nezávidím, neviem si to ani predstaviť, tá zrada a ešte aj dve detičky, ktorým to asi ťažko niekto vysvetlí, ja budem na teba myslieť a dúfať, že to dopadne dobre, ale za prvým si stojím, zaslúžil by si riadne cez hubu

simci25
autor
26. feb 2016

@lune ja mozem ist kamkolvek ...nieje problem.. postrazi .postara sa ... ale nemam tu potrebu .chcem byt s nimi ..

loginexistuje
26. feb 2016

@simci25
ty si ta podvedena a ty si obet a urcite to neni o tom ze si v niecom chybovala chlap ktory si nevie udrzat gule v klude kym jeho zena je po porode s ich dietatom neni chlap ale obycajna luza ..

Manzelka sa to vacsinou dozveda posledna... a tie sms to neni normalne ... tam neni co riesit ... podvadza ta.

A klasika ani nema kozu na papuli aby sa priznal a olutoval a snazil sa to napravit .. radsej bude obvinovat vsetko naokolo a tak ...

Ja by som mu dala ultimatum bud teda olutuje a zmeni pracu nebude ju kontaktovat zapoji sa viac do starostlivosti o rodinu ziadne ze sam na ryby a pod... alebo vyzivne deti nech sa stara aj mladej stande spadne sanka....
Malej povedat na rovinu dieta v jej veku pochopi .. bez vulgarizmov ... tatko si nasiel inu a podvadza... tie deti vedia viac ako si myslime.

simci25
autor
26. feb 2016

@andrea1010 boli to velmi. Stokrat pravdu ako raz loz.