icon

Čo mám robiť s manželom?

justinka27
2. júl 2015

Caute vsetci,prosim vas co mam robit s takym muzom ,ktory ma za chrbtom vlastne celu rodinu zadlzuje?Stale si najde nejaku vyhovorku, preco si musel pozicat .Ja uz neviem co stym a co snim! Ked sme manzelia ja nechapem ako bez mojho suhlasu pozicaju kolko chcete a kedy chcete,a keby sa nahodou/ nedaj boze/nieco stalo za kym pridu vymahat dlh za mnou jeho zenou.To je jeden problem a druhy je, ze manzel ma dieta s prveho manzelstva a nech mi pan bozko odpusti ale ho nemam rada,muzovi zavola iba ak potrebuje si telefon nabit alebo peniaze, inak nic ako je rok dlhy si nan nespomenie ani na narodeniny,meniny ci vianoce a samozrejme muz skace ako na spagatiku a najhorsie je ze bude dedicom po manzelovi tekze bude mat podiel z domu a ja netusim ako ho vyplatim /keby nieco/ ,asi budeme musiet predat dom a mi budeme bezdomovci ja a moje deti, co mam robit? ☹

Strana
z2
justinka27
autor
3. júl 2015

@justinka27
reagujem na lilitela ze jeho matka chce pre neho to najlepsie, ale to uz je zase o nicom inom

lilitela
4. júl 2015

@justinka27 no to beriem, su urcite aj matky, ktore nie su ok a mozno aj prvorodeneho vychovava v takom duchu. Mozno o dovod viac pre tvojho muza aby sa viac staral o prvorodeneho, aby sa mu dostalo lepsej vychovy.

justinka27
autor
4. júl 2015

@lilitela
ahoj,mozno mas pravdu ale je to vec mojho manzela co sa tyka vychovy,ja len hovorim preco by mal dedit nieco do coho vrazam aj ja peniaze,ja muzovi neberiem nech mu spori,ked chce ale som proti tomu aby som v robote makala od rana do vecera vrazala do domu aby on s toho nieco mal,ale to je uz jedno ako som sa docitala nic s tym spravit nemozem

blackcrystal
4. júl 2015

@justinka27 nechcem byt negativna ale ja na tvojom mieste by som sa radsej zaoberala prvou castou problemu, a to ci opustit manzela a vyporiadanie BSM. Vobec nie dietatom z predosleho manzelstva (tiez ma pravo dedit), no pokial manzela ty neopustis (alebo sa on nezmeni, co je asi dost mala sanca, ked pises, ze si poziciava aj tajne), moze ti byt totalne jedno kto bude co dedit, lebo jedine, co sa bude potom dedit budu dlhy....

tranquillo
4. júl 2015

@natalym dokonalí ľudia bez jedinej chyby na(ne)šťastie neexistujú a tí, čo sa tak navonok prezentujú, to len hrajú 😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
absurdum
4. júl 2015

@justinka27 nechapem celkom, alebo som zle citala. ale mozete ist ku notarovi, spisat modifikovane BSM, kde sa mozete dohodnut, ze co nadobudne jeden z vas v buducnosti, bude patrit iba jemu aj dlhy mozte dohodnut tym istym systemom. bohuzial, uz nic, co doteraz patri do BSM, do tej dohody spadat nebude.

katarinamarkova
5. júl 2015

@justinka27 ako sorry, ale ty chces vsetko len pre svoje deti....ako matka.....ale ty ako matka by si mohla pochpit aj to, ze aj ten chlapec je dieta - je to syn tvojho manzela a teda je uplne normalne ze aj tvoj manzel mu chce dat vsetko co len moze....
ci uz z moralneho, ci z pravneho hladiska to dieta ma tiez rovnake prava ako aj tvoje deti!

ps: aj tie dlhy, nie len dom - bude detit jeho syn

odpoved na otazku: co s takym chlapom?
- ak s nim chces ostat - ries vysporiadanie bsm pocas manzelstva!
- ak s nim ostat nechces - tak nemas co riesit 🙂

adkoalauri
6. júl 2015

Toľko hnusoby je tu na MK... vydávate sa - poniektoré rozbíjate manželstvá - za rozvedených a zároveň chcete aby otcovia zabudli na svoje deti? Toto je už fakt choré... Potom by som bola zvedavá, ako sa zatvárite, ak sa váš syn alebo dcéra rozvedie a zostane im na "krku" dieťa.. či budete im dohovárať, aby nechceli vyššie výživné, mať sem-tam od ex pomoc vo forme financií atď. Do čoho len rastú naše deti...

micusa2222
22. dec 2022

@justinka27 jednoznačne odchod,,je to bezohĺadný darebák, ktorý predpokladá, že keď sa niečo stane, tak budú stíhať a financie vymáhať od Teba...včera bolo neskoro !

beataxxx
22. dec 2022

Ja som ekonom a urcite by som okamzite riesila majetok,netreba sa rozista rozbit rodinu, ale urcite by som sa rozviedla a dohodla sa s nim na prepise majetku na Teba, alikvotnu cast na jeho syna, aby sa naozaj nestalo, ze ostanete na ulici…..a toto rychlo treba

katrinka8
22. dec 2022

@beataxxx - téme je z roku 2015...

Strana
z2