icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

raszuz
5. jan 2023

@anushka123 to mne svokra uplne ironicky, ked mi zomrel otec, ze naco idem na dedicske, ved aj tak nemam, co zdedit. Som na nu pozerala ako na ..., ze aky ma prehlad. Samozrejme, ze som dedila ...

ada309
5. jan 2023

@loginexistuje ty moj duchod.. ty mas teda ine hefty,ta tvoja musi byt riadne cislo... sa tu inak smejem 🤣😅

bubulacikkk
5. jan 2023

Moja exvokra stelesnenie zla mi na vlastnej svadbe balila otca pozeram a ona ho hladka po nohe az viete kam a to si moja mama vtedy odbehla len na wc zacula som naco mu je taka zena ze je pekny a ze ona tiez sa neciti stara...ked ju odmietol (chudak sak ani nevedel ako sa vola vtedy🤣)mi povedala ze sa mi to zdalo a ze nech som radsej ticho a mam byt rada ze ma naucila priborom jest 🤣no trepla to odveci a to len zlomok to ze mojej 9mesacnej dcere ktora tam behala v choditku a kym sme sa sli fotit odpijala ludom z poharikov alkohol a ona sa na tom bavila mi rano ked dieta bolo totalne opuchnute povedala ze jej dala lieky na spanie ze nechcela spat ..no moja exsvokra bola dabel...a to je len zlomok z toho co aom si zazila. ..

mikienka
Autor odpoveď zmazal
galioska
5. jan 2023

kks ja ze nejaka mesacna tema ked tolko komentov😁😁 ale co sa cudujem, kde si vybit zlost😅

konicek12
5. jan 2023

Ja som raz svokru pozvala na obed. Prišla,zjedla a na druhy deň mi hovorí no dobre si to navarila takú hnačku som z tej polievky dostala😁😁😁😁

antonia15
5. jan 2023

@mercy13 moja sa na mňa asi mesiac po pôrode pozrela a mi povedala: tá čo to, ty vyzeráš ako pred pôrodom...poteší ..hlavná vec že ona aj jej dcéra aj po roku od pôrodu majú "fajné" pupky...na druhej strane pred tehotenstvom mi stále vykrikovala aká som chudá, a môjmu mužovi furt povie že nič nejem, že nejem mäso , čo ale nie je pravda a do dnešného dňa nechápem odkiaľ to má ..

kacena1991
5. jan 2023

Ked povedala na moje dieta so smiechom ze ma farbu vlasov ako sracka(po jej synovi), alebo pri pohlade na svojho syna mi vravi.. Keby nebol taky debil vsak? A je toho vela kadecoho 🙈

antonia15
5. jan 2023

@konicek12 ja som raz navarila divinu, mali prísť svokrovci, svokra to neje tak som jej uvarila paradajkovú polievku...prišli, načerpala som svokrovi, svokra že nebude polievku ona doma varila (preto meškali dve hodiny)...pýtam sa či si dajú kávu, svokor chudák aj chcel ale svokra že nie nedajú, oni už idú a celý čas stála ani sa neposadila a čakala kým svokor doje a odišli ..veľmi ma tešilo piecť to mäso 3-4hodiny pre toto "divadlo" má skoro piclo vtedy, ešte aj bábovku som mala ani tú si nedali

konicek12
5. jan 2023

To robí aj moja svokra ponúknes ju niečím a ona nechcem jedla som a pritom príde na oslavu.

oriesocek
5. jan 2023

a este take typicke pre moju svokru je pri kazdej návsteve začat - Jeej a zase si pribrala ? Uz si taka jak bečka ... (svokra je z východu 🙂 Takže to poteší 🙂 Bizarné to nie je, ale takto netaktne sa správa dost svokier a musim povedat, ze aj jeden klient - ked som bola tehotná, tak stále riesil kolko som pribrala. A teda na svoju obranu vzdy povedal, ze on uz je dochodca - on takto moze....

konicek12
5. jan 2023

Toto je večná výhovorka,ze v ich veku si už môžu dovoliť povedať hocico🤦‍♀️

kamatopo
5. jan 2023

Moja ex svokra pred mojím rozvodom zadrela ,,že som mala počkať kým sa jej syn vyskace ,že on je dobre vychovaný vie kde má rodinu,,😂. Ešte že som ju nepočúvla. Ten nevie ani kde má matku ,bola mu dobrá len na prichylenie. Teraz nevie ani kde ju má🤔karma je zdarma.

mamusa123456789
5. jan 2023

@soldi bože to co si ty zažívala sa ťažko číta, neviem si predstaviť si zažiť, to co si ty zažívala od malinka... Žena máš môj obdiv, za to aká si silná... Väčšina na tvojom mieste by skončila minimálne na praskoch

dorothee
5. jan 2023

Moja svokra opatrovala starsiu pani..Ked umrela doniesla mi obrovske plienky pre inkotinentnych,ze nech to pouzivam ked mam kramy..Ze to je skoda vyhodit.Moj muz jej hovori,ze ci to mysli naozaj vazne,ze to su plienky a obrovske a nie vlozky..Tak ona urazene,ze tak nech to dam detom ked pojdeme niekde dlhou cestou v aute.Moje deti vtedy uz boli velke a dllho odplienkovane 😀 tak jej to muz pekne zbalil domov..

evaachesa
5. jan 2023

@dorothee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

xsuzannex
5. jan 2023

- nedavaj zajtra deti do skolky, ma byt cez 30 stupnov
- nedavaj zajtra deti do skolky, ma byt rano pod nulou
😃

mercy13
5. jan 2023

@antonia15 sranda 😁 ale lepšie počuť,že si chudá,ako to,že si tučná, aj keď nie si 🤔

anickabasnicka
5. jan 2023

me nerekla svokra ale svokor. mam postizeneho syna a jednou se me jen tak mezi reci zeptal,jestli vim,ze existuji ustavy a jestli tam syna nechci odlozit.nevim,co mu a nem vadilo,kdyby jeste zil,mel by z nej radost - nosi jeho jmeno a i kdyz je na voziku, jako jediny z mych deti ma rad tvrdy alkohol.by si notovali😎

luccija
5. jan 2023

@reenie tie ženy sa nevedia asi celý život odpútať od maznáčikov

44janica44
5. jan 2023

@konicek12 mne to hovorí muzova stará mama ze tak ju prehanalo z jedla co som nachystala na oslavu ako ešte nikdy - počúvam to pravidelne už takmer 10 rokov (zaujímavé že len ju a ďalších 15 ľudí nie) už zásadne nič nechystám keď príde max otvorím oriešky a chipsy.

A hláška svokry - potratila som, dieťa sa malo narodiť v novembri(o tom nevedela) , muz odcestovany na niekolko mesiacov v zahranici tak som bola sama na vianočnej návšteve mi hovorí " juj ja som mala týždeň stres ze mi ideš povedať ze si tehotná vieš keď tento rok sa toho toľko stalo ja som sa rozviedla, prišla som o robotu Paľo (druhy syn) sa tiež rozišli tak už 5 dní mam stresy ze preto ideš na návštevu." Super som sa cítila ze príchod nového člena ju stresuje ako rozvod,rozchod a výpoveď.

simca06022011
5. jan 2023

Ze co som to za matku, že mám choré dieťa, jej synacik nikdy nebol chorý... :D ( jaslickarske bežne choroby, jej synacik chorý samozrejme byval 🙂) )
Alebo " no uži si, keď ti porastie ( dieta) už ťa nebude chciet". Samozrejme inak sa tvári ako najsvatejsi anjel, hlavne pred synom a teda ja už radšej komunikujem minimálne... " keďže nič nerobím a ako je jej do plaču, keď toho chudáčik synacika vidí samého " ( lezal 3m v posteli a ja som zatiaľ ťahala svoju aj jeho prácu). Saaamozrejme, neriešiteľné to je, lebo ona nikdy nič... 🙂) a tie také múdrosti, kt sa docita kade tade na nete, ako kľudne môže piť alkohol chlap, to vôbec pečeni nevadí to ani nekomentujem🙂)))

mamelka
5. jan 2023

Mne priamo do očí nie😂 ale manželovi povedala
*no tak to potom nie je tvoja dcéra keď ju nemôžeš priniesť
*a co si ty myslíš? Splatis úver a ona sa s tebou rozvedie😂😂😂😂
A naj koment do očí,,si obyčajná fľandra,,🙈

amelie2017
5. jan 2023

Ze som harpya a lutuje jej syna, koho si vzal za zenu. To povedala zena, ktora sa vzdala deti - 8 a 2 rocneho. Vidala ich raz za 2-3 roky, odmietla ist na nasu svadbu, mala choreho psa. Po narodeni dcery sme jek dali sancuba cuduj sa svetu, asi olutovala a je skvela babka. Aj ked mi coraz viac lezie na nervy, nejak sa vzajomne tolerujeme.

mamelka
5. jan 2023

@animus 😂😂😂😂😂

ruzovakrava
5. jan 2023

Nebola to hláška svokry, ale mamy bývalého (dlhoročného) priateľa, keď sa jej dcéra hlásila na rovnakú vš ako ja. Mňa vzali, ju nie. Vtedy pred celou ich rodinou zapotila "my nemáme toľko peňazí na podplácanie aby vzali aj našu" (podotýkam úplne obyčajná vš na svk, mimochodom naša mama nás piatich vychovávala sama takže nebolo peňazí na vyskakovanie, nieto na úplatky). Vtedy sa na ňu expriateľov otec pozrel a povedal jej že nech ide radšej do kuchyne, že keby V. (ich dcéra) nenosila domov samé štvorky, možno by vzali aj ju. On bol super, za bývalým mi po rozchode nebolo ľúto vôbec ale za ním občas aj áno 😄😄😄

karolina196
5. jan 2023

@mamelka registrujem ta uz dlhsie na MK a tebe povedala svokra,ze si "obycajna flandra"?Nechapem.S muzom ste obaja pracovita slusna rodinka a to jeho vychovala takato osoba?

mamelka
5. jan 2023

@karolina196 to bolo (presne viem) 6.6.2010, Melánia mala 6mesiacov. V ten deň nás aj vyhodili😬😂 manžel prerobil poschodie,investoval peniaze a zrazu bum.potom som ich po 7r (naozaj sme nekomunikovali, nevideli baby, ani manžel tam nechodil) zavolala,že či nechcú prísť. Prišli, aj všetko bolo v pohode... všade je niečo 😂 ja sa nad takýmito témami už len usmievam a najlepšie je keď nieko začne,,no určite, svokra taka nemôže byť,,

diablikovci
5. jan 2023

@mamelka ako hovorí môj otec že v rodine sú najväčšie kur.y. 😂 Kým to nemáš na paperu nemáš pravdu 😂😂

mamelka
5. jan 2023

@diablikovci 😄😂 všade je niečo. Ale to som vytiahla v rámci,,čo povedala svokra,, ... na to fakt nikdy nezabudnem, mam to stále v hlave. Ja len dúfam,ze budem iná 😂 vždy tak poviem babam ,,ak budem robiť.... tak len bum panvickou,,