icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

mamelka
5. jan 2023

@diablikovci ja ešte inak,, milujem,, keď sa niekto hra na neviem akú šťastnú rodinu, stretávky, party, hento tamto a poza chrbát valia prvú ligu ohovárania 😂🙈

lubi051
5. jan 2023

Tak ja by dom tiež vedela rozprávať. Najprv sa nám snažila rozbiť vzťah, lebo som jej ukradla milovaného synáčika a volala mojej máme vraj sa to musí skončiť, lebo jej syna zničím. Že si mal nájsť staršiu ktorá zarába (v tom čase som študovala VŠ). Pýtala sa ma pred svadbou, aké mám veno. 🙈 prvé Vianoce mi darovala fertuchu veľkosti xxl (cely život nosím S) so slovami- po pôrode priberieš (nepribrala som ani po dvoch). Deťom mám mixovať a dať do fľaše piť surové vajco s rumom. Keď som neplánovane otehotnela tretíkrát, posielala ma na potrat. Švagor daroval na Vianoce manželovi krém na hemoroidy (nemá hemoroidy). Našťastie manžela mám skvelého a vždy si ma zastal 🙏🏻

148terka148
5. jan 2023

Hlaska svokry: Preco taku velku svadbu kvoli mojim synovcom? Vek synovcov az troch ktory mali pol roka a jeden rok. Hlavne,ze dosla orodovat u syna,ci moze pozvat zo slusnosti svoju rodinu😁 lebo jej jediny synacik sa zeni. Po svadbe: odteraz ma nevesta uz budes volat mama😁(sorry,ale mamu mam len jednu!)

monika185243
5. jan 2023

Bizar to nie je, ale keď svokra povedala svojmu synovi že by jej mohol začať splácať peniaze za VŠ, ktorú mu platila alebo že ho babka (svokrina svokra) má najradšej zo všetkých vnúčat...

julkajanos
5. jan 2023

Ja mam moju svokru velmi rada. Je to nesmierne starostlivy a citlivy clovek. Ked som sa zoznamila s manzelom, mala som uz svoje dve deti a jeho rodina ich prijala nadherne, doteraz to tak mame a deti su uz velke. Nuz ale ako kazdy z nas tak aj moja svokra ma nejaku tu chybicku. Ona nepozna slovo takt, slusnost, citlivost vo vyjadrovani… zopar na zasmiatie:
1. Prve dva roky ma volala menom byvalej manzelky mojho muza 😆( Lubka sem, Lubka tam)

2. Pri najmladsej dcere sa kazdu navstevu pyta, ze ci ju nevymenili v porodnici(, ze sa nepodoba na manzela 😀)

3.par dni po porode mi povedala, ze prexo nechcem sladkosti, ze aj tak zostanem pribrata, ze nech si nemyslim po 5.tom tehu 😀 (som bezkyna takze po pol roku som naspat)

4. Ze ked citam tolko knih, ze kto sa stara o domacnost (jej syn predsa 😀😀😀 chudak chlap)

No ja si vzdy vravim, ze to si ona neuvedomuje, ze to tak nemysli. Mne najviac pomaha, ze manzel stoji vzdy na mojej strane a ked uz do mna dava vela zbytocnych poznamok on ju upozorni a ona sa zamysli a stopne. Rodina je poklad a raz aj ja budem dobra/zla svokra 😀

saraxyz
5. jan 2023

@kaktusik007 fúú. To je iný level😌

sono2
5. jan 2023

@eff007 to fakt? Moja dcéra je čistá švédka absolútna blond ja mam orieškovu od narodenia ako dosť tmavú farbu vlasov a muž je čierny viac ako čierny. Kokos to ti fakt povedala?
Moja dcéra ale bude do mojej mamy rodiny mama bola blond v detstve. A druhá dcéra bola tmavá pri narodení a do roka blond ale ma akoby melír nemá ako naša prvá

valilienka2
5. jan 2023

@denkabemommy mne odpovedala ze deti su chlapec a dievca a ze ja mam len synov 🤦‍♂️🤦‍♂️

dolina27
5. jan 2023

Moja svokra pri prvej dcerke sa jej furt vysmievala ze je mamin cecek, len preto ze nechcela ist ku nej na ruky, chcela cumiet furt ako ju kojim,bolo mi to neprijemne, ze nemam dlho kojit, ze to skodi.Druhej dcerke to iste, ze je baculata,a pri tretej uz stym konecne prestala.Pri druhej raz zadrela, ze je taka tucna, ze ani neobuje tie gumaky, pritom ich mala este volne a stiahnute na snurku..Urazka pre mna bola, ked asi 2x zadrela pred druhymi ludmi, ze nas je ako potkanov,mame 3 krasne zdrave sikovne dcerky,vsetky boli planovane a chcene.Vyhybam sa jej co najviac, pochopila vekom ze ma prestat rypat. Tretej dcerke pri sfukovani sviecky na torte zadrela ze , ono je pomatene, nevie co ma robit, pritom sa len tesila z torty.Muz vravi ze ona to tak nemysli, ako povie 🙂 to je ake zmyslanie potom...Ked tu citam tie komentare, este som rada, ze to nemame horsie 🙂.

kuukii
5. jan 2023

Hláška: či si nechcem dať rúž na pery 💄 budem vyzerať lepšie 😂
(Manžel neznáša keď si dám rúž a celkovo nemá rád keď žena ma na tvári toho zbytočne veľa. Používam balzamy / lesky )

bekova
Odpoveď bola odstránená
babatkoo
5. jan 2023

Ked som oznamila, ze som tehotna potykala si so mnou. Zial deti som potratila. Prva navsteva od potratu sa ona mi povie - no a hlavne, ze sme si potykali... S ironiou Tak od toho momentu jej vykam.

charlotte911
5. jan 2023

po potrate 1 dieťaťa 😢mi prišla do nemocnice povedať ,, Ty nebudeš mať nikdy deti, máš slabú maternicu!!!" 😠- veštba sa veruže naplnila, rozviedla som sa s jej milým synom alkoholikom, pre ktorého som aj potratila a nikdy už s ním deti nemala🙏ale šťastie rokmi počkalo, slnko sa usmialo a mám ich 3, maternica nesklamala 🥳

1angelika
5. jan 2023

Žasnem koľko je zlých a hlúpych ľudí...niektoré komenty sú aj na pobavenie ale niektoré hrôza, ľutujem tie nevesty .

fortune666666
5. jan 2023

@tululu môjmu mužovi svokra takto prilepovsla uši..nepomohlo😂🤦

nila31
5. jan 2023

@jankalukasova dakujem za vysvetlenie, teraz tomu vyroku viac rozumiem 🙂 len ano, dnes uz je ina doba..uz je to ine, ked sa to da a umoznuje to situacia urcite by som si tieto roky s malym dietatom nenechala ujst 🙂

marieta777
5. jan 2023

@konicek12 presne to 😖

kukulienka999
5. jan 2023

Ešte som si spomenula na dobru kamaratku. Počas tehotenstva sa rozišla a frajerom, bývali u jeho rodičov v byte. Keď si balila veci, že sa sťahuje prec, bola asi v 7-8 mesiaci, svokra ju zamkla v byte a pocedala jej, že až keď porodí a vnučku nechá u nich môže prekročiť prah bytu 😁 kamoska volala políciu a ti museli vykopnúť dvere, lebo ani po príchode polície ju nechcela pustiť z bytu. Potom po pôrode chodili každý deň pred jej rodičovský dom(vrátila sa naspäť k svojim rodičom byvat) a tam jej na celu ulici kričali že ich synovi ukradla dieťa a nech ho okamžite vráti. Dokonca aj do porodnice jej to prišli kričať, ale bol kovid tak len z chodby pocula ako tam nepríčetne vrieska po sestrickach… hrozne

nika185
5. jan 2023

moja dcéra, ked videla moju svokru teda babku a to jej tutu mutu a pisklavy hlas, tak sa vždy rozplakala, mala asi 6 mesiacov keď mi svokra zavelila, že to malej určite ja nahováram, aby plakala keď ju vidí 🤦, alebo prišla ku nám väčšinou poobede a zavelila dosť často,, mala už papala?určite nie, však? Ja, že nie babka este od včera nie, len vzduch z prázdnej fľaše, a takéto poznámky má dodnes, že určite ste ešte neobedovali, či? a smiech, hlavne že volãva večer, ja len zakričim do mobilu, že nie babka neobedovali, načo veď šetriť treba, ale keď príde ku nám na dlhšie lebo byva ďalej vyrýva do mňa vkuse, no pred manželom je tá najlepšia svokra, obsluhujem ju vyváram, kávu má ráno aj raňajky už na stole keď vstane, ale susede povedala, že keď je u nás len vyvãra, raňajky nachystá kým spíme....som myslela, že má picne, aspoň, že bol mm pritom, keď to suseda hovorila, on vie akú má matku pohodlnú, išli sme ku nej na pár dní , vedela, že prídeme, ja ju vždy čakám s navareným jedlom ak pride, no ked prideme mi ku nej čistej vody nám naberie do pohára a jesť chodíme do reštaurácie odkedy nám ponúkla na obed ryžu a v nej len hrach, od mm viem, že ona variť nevie, ale vŕta sa do všetkého, mm vyrastal s nebohou svojou babkou, najlepšia bola, keď mi zničila moje kvety, raz po jej odchode všetky kvety zacali žltnut až skapali postupne, nechápali sme, čo sa stalo, boli nádherné, tak som si zadovážila čínsku ružu, krásne rozkvitla bola nádherná, no ruža zase kaput po odchode svokry, ale sledovala som ju a v koši som našla vyhodenú fľaštičku, ktorá páchla močom, moje podozrenie sa potvrdilo, ruža po jej odchode postupne skapala, moje kvety polievala tajne svojim močom, zakázala som jej ku nám chodiť a manžel videl čo robí, je toho veľa, nedá sa všetko napísať, ja som rada, že mm mi verí, keď som mu vravela, ako ma uráža a ponižuje, nazlosť mi robi a veľa veci aj videl sám a ešte ma napadla 1 vec, varila som kapustnicu, vo vode sa varilo koleno, maso a klobása, pridem do kuchyne že maso vyberiem pozriem do hrnca, voda nevyvarenã, ochutnam , voda studena, tá trúba vyvar vyliala a naliala čistú vodu k mäsu, zavolala som mm, len hlavou krútil, nepovedali sme jej to a zemiakovy šalát nám na druhý deň skysol, dodnes neviem, čo tam dala, bolo to na Vianoce, bol na terase a tam bolo riadne tuho, nič som nepovedala, len mm, že už ju u nás nechcem tak, že bude u nás aj spať, robila len zlo, aby ma ponîžila, tak aj také sú svokry, román by som mohla napísať, svojre tykam a aj tak som jej nič drzé nepovedala nikdy, je to predsa len matka mojho mm, ale hranice máme nastavené i keď z úst jej výjde toho ešte dosť

h2
6. jan 2023

Už asi 2 hodiny čítam túto diskusiu, nemôžem sa od nej odtrhnúť a nevychádzam z údivu! Ja teda absolútne nemám čím prispieť, moja svokra je jedna úžasná milá žena, v živote mi nepovedala, ani neurobila nič zlé. Ale zase, nad mnohými príspevkami som sa zhrozila, ale boli aj také, ktoré by som za nič zlé nepovažovala. Niekedy to proste ženy berú horšie, lebo ten, kto to povedal, je svokra. Napríklad to, že žena, ktorá má len chlapcov, má chlapcov a nie deti. To som už počula a nie len na chlapcov, ale aj na dievčatá. Že proste "deti" sa používa, keď sú oboch pohlaví, ináč sú tu buď chlapci, alebo dievčatá, ale nie deti. Toto sú proste zvyklosti v niektorých regiónoch, alebo u nejakej vekovej skupiny, na to by som sa absolútne neurazila. Alebo v jednom príspevku bolo, že čokoláda obsahuje horčík. Nuž, svokra mala pravdu, naozaj ho obsahuje.

domca2705
6. jan 2023

Akože baby ja vás fakt obdivujem co ste si tu niektoré museli odtrpiet. A ze tym vašim svokram ci exsvokram huby neboleli keď vám také veci vraveli, robili... 😒Zrejme nie.. Fakt zrelé na psychiatriu.. Miesto toho žeby pomáhali, pochválili ci tešili sa z vnúčat, ach... 😔

aaadkaaa
6. jan 2023

Moja neboha svokra mala obcas svoje hlasky, ked usta predbehli hlavu, ale nikdy mi nijak vedome a schvalne neublizila, vzdy sme vedeli vyjst, casto bola prave na mojej strane,ked boli doma nezhody 🙂 ozaj ked tu citam o tych vasich strigach, chyba mi este viac...
Zato svokor kym pil, to by bolo aj na roman...to, ze ma volal Čudo to je take nic 😀 bezne ma vyhadzoval z domu, ked som mu povedala, aby nepalil uprostred dvora bordel....raz mi vykrikoval, ze ma u nas na poschodi zamuruje😀 nikdy s nicim nepomohol( chovame s muzom hosp.zvierata), ale po celej dedine rozpraval,ako sa on stara o zvierata a my lezime...ako ide okna na celom dome menit (ked prisiel pan z firmy merat okna a nacenit ich, schoval sa, aby nemeral aj na ich poschodi a nemusel platit ich okna, nase samozrejme sme si platili my😅) ale to vela robil alkohol, uz 2 roky nepije a je to ooovela lepsie. Nieze by sme mali nejaky extra vztah, ale uz sa to da v pohode zniest...

ikka204
6. jan 2023

Ja som si este spomenula na niektore pikosky. My sme s muzom spolu velmi dlho. Skolska laska nebeska... a raz mi muz este na strednej skole kupil nausnice z bieleho zlata. Velmi sa snazil na nich zarobit. Roznasal letaky a popredal mobily, ktore najprv odkupil, len aby mi zo zisku kupil taky drahy dar. Az ma to rozplakalo. O par dni zvoncek. Moja draha -este vtedy nie- svokra, ktoru som predtym nikdy nevidela, si prisla k nam domov odo mna tie nausnice vypytat, ze jej syn mi nema co davat take dary a ze kto som ja, ze take mam dostavat. Nekupil to za jej peniaze podotykam. Musela som jej ich vratit. Po rokoch, po nasej svadbe mi ich akoze chcela dat, tak som povedala, nech ich odlozi pre vnucku. Uz cakam druhu a nausnice su este stale u nej. Na jedny dcerkine narodeniny proste neprisla, lebo ja som predtym muzovi (neviem, naco jej to hovoril) v rozculeni povedala, ze nabuduce uz nepojdem na svokrovu oslavu, ale oslavim konecne svoje narodeniny so svojimi kamoskami. Mame totiz sviatok narovnako, oslava vychadza vzdy na moje narodky a mne tam nikto nikdy ani ruku nepodal a tak sa to opakovalo kazdy rok. Dcerka vtedy plakala, lebo ani moji rodicia nemohli prist (dostali crevnu virozu). A to som ja aj napriek tomu na svokrovej oslave bola a odsedela som to tam. Ako.. keby neprisli na moju oslavu, ale toto urobit jedinej vnucke... Uz robim len detske oslavy. Na krstinach sa odula a cely den po mne stekala, lebo som vraj dostatocne neprivitala jej sestru. Prisambohu si to v tom zhone nepamatam. Dozvedela som sa to az potom. Inokedy mi zacala vycitat, ze ked som bola tehotna s prvym dietatom, tak ked prisiel muzov bratranec k nam na navstevu, tak ako som si mohla dovolit, pobrat sa spat. Ze je to odo mna drze a nevychovane. Na vysvetlenie, bola uz polnoc a ja som bola z tehotenstva priserne unavena, tak som ich tam nechala samych. Este som si hovorila, ze ako dlho som to dala. A to dalsie uz radsej ani nepisem... ale to som este bola mlada a hlupa a presvedcena, ze so vsetkymi ludmi sa da nejako vyjst. No s mojou svokrou marna snaha. Ona si predstavovala uplne inu nevestu. Taku, ktora dennodenne vysedava v kostole a ktora nema vlastny pohlad na veci, ale necha sa komandovat, ako jej muz a synovia. Moj muz vzdy povie, ze nechaj, ona je uz stara. Ale zas nenuti ma tam chodit, lebo dobre vie, aka je..

eff007
6. jan 2023

@lubi051 vajco s rumom 🤣🤣🤣🤣 to som este nepocula 😲😆

83lenka83
6. jan 2023

Ja mám tiež pár zaujímavých situácii s mojou svokrou. Keď som otehotnela druhý krát tak mi povedala aby som dieťaťu dala meno po jej mŕtvej dcere ak to bude dievča. Pridám ešte zopár neskôr.

kamatopo
6. jan 2023

@nika185 no ten moc ma dostal. To sa jej chcelo stať do fľaše len aby ti kvety zlikvidovala?🤦 To už je dno ľudskeho odpadu u mňa.

83lenka83
6. jan 2023

Neponahlala som sa s detmi, brali sme sa až po 6 rokoch byvania spolu. Odkedy sa narodil syn tak som sa o neho velmi bala, aby sa mu nič nestalo a tak.... Boli sme so svokrou na ulici a ja som kričala na syna aby nebehal lebo vbehne rovno pod auto a svokra na to veď čo keby ho aj zrazilo veď ty si deti nechcela.

83lenka83
6. jan 2023

Krstili sme druhého syna neskôr koli korone, vtedy už mal nejak 7-8 mesiacov. Svokra prišla na krst oblečená ako keby išla so smetim. Keď prisla k nám tak malého oslovila pohanča , že až po krste sa zbaví hriechov v a dovtedy bol hriešny.

dada13288
6. jan 2023

@h2 presne i ja si myslim, ze daktore su tu proste ok, tie panie proste radili veci, ktore sa tradovali. I moj ocko uz ked si nevedel poradit s vnukom tak mu olizal oci :D ale nepomohlo a od vtedy to neurobil. Moja svokra pocuvala, ze ma slabe mlieko od pediatricky, tazko jej vysvetlovat, ze take neexistuje lebo jej to povedal doktor. Zavinovacky a perinky boli top a svokrovci aj nasi boli prekvapeni, ze to nechcem. Ale vsetko sa dalo vysvetlit. Ale ked dakomu niketo povie take hnusoby stylu muz ta podvedie, muz si ma dupnut s nohou a hadat sa so mnou lebo je pod papucou (nie je obaja sa porozpravame prideme ku kompromisu). Decko reve lebo ich huckam proti nim, naco je mne nejaka pomoc vsak som samostatna a nemam co revat po porode (mala som depky, ze nemozem kojit a celkovo s dietata)

83lenka83
6. jan 2023

Syn mal asi dva roky a u svokry , mala na stole tekvicové semiačka nelupane a malý ich pojedol aj so šupkou. Ja som potrebovala zbehnúť k dr takže som tam s nimi nebola. Keď som dosla a zbadala čo pojedol tak som jej povedala, že to nesmie jesť a ona na to, že veď sa mu nič nestane.... Jasné, ze sa stalo, dva dni mi prevracal.