Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
@mamusa123456789 aj moja je taka, už je na dôchodku ale hocikedy pomôže, máme tri deti, bývame od seba par metrov. Veľakrát navarí, na pečie, deti postráži, dokonca s druhým synom mi pomohla keď som šla predčasne z rodičovskej do prace,nechodil do jasiel ale k nej. Dá sa s ňou o všetkom porozprávať. A hlavne normálne.
Ja len zíram co za komenty sú tu 😲... A čoho sú tie svokry schopné, akože nechápem fakt 😏
Opytala sa svojho syna, preco mi posiela vyzivne na dieta, ked ja chodim tiez do prace.
Ešte som si spomenula na jednu perlu 🤌🏼 Zakazoval 30 ročnému synovi pozerať horory a HARRYHO POTTERA, pretože cez obrazovku si domov pozývame diabla. A keď som sa návšteve spomenula, že ešte musíme kúpiť víno 🍷 na večer, dostala som kazanie že čo som to za ženu že chlapovi ponúkam alkohol 😆 Oni v tej sekte každé 2 roky podpisovali nejaké sľuby kde bol aj, okrem iného, zákaz konzumovať a kupovať alkohol. Zažila som si s nimi svadbu a stará trhala ľuďom fľaše z rúk a pri každom stole mala svoje kazanie 🤌🏼🤦🏼♀️ lebo vraj len "pravda ich oslobodí"
Ešte som zabudla, keď mal malý skoro 2 roky a nebol odplienkovany, tak povedala, že mi ho mala už pred rokom ona posádzať na nočník, keď sme neschopní rodičia..tiež som niekoľkokrát počula, že ako mali s mužom radi byvalku môjho muža, že chceli, aby ona bola ich nevestou (podotýkam, chodil s ňou 2 mesiace a viackrát povedal, že je rád, že sa jej zbavil včas), ozaj a občas mi povie, že som direktivna k jej synovi, hysterka (v živote som žiadnu scénu pred ňou nespravila, to skôr ona robí scény a potom sa "nervovo zrúti"), tiež som počula, že zastávam svokra, len aby som sa mu vstrčila do ri...načo som si robila VŠ, zbytočne vyhodené peniaze..jej jedlo nikdy nesmie nik skritizovať, ale u mňa je vždy všetko príliš sladké, málo kyslé, málo slané, málo riedke, veľmi uvarené, veľa, málo....a takto by som mohla pokračovať donekonečna, nehovoriac čo si užije s ňou jej muž a zvyšok rodiny, vlastnej sestre povedala, že ju opustil muž, lebo je tučná, vo chvíli, keď potrebovala podržať, podporiť...ale potom sa prekvapene opýta, že prečo ju nemám rada, veď je dobrá svokra 🤦♀️... najlepšie na tom je, že ona sa vo všeobecnosti pred ľuďmi prezentuje ako slušná, pokojná, milá, distingvovaná žena 🙈
@anetka34 tak vidím, že môj svokor, nech mu je zem ľahká, ešte bol asi z tých lepších 😀😀😀😀pravda však je ze sme sa zopár krát dobre porafali kým sme nastavili hranice
@kristinka92 sama seba som obdivovala že som sa jej vtedy dokázala vzoprieť. Ale keby si syna nezoberiem naspäť, tak by mi ho doteraz brala.
Som rada že som si urobila poriadok, aj keď sa na mňa všetci, vrátane muža urazili. Ale teraz mám pokoj. Druhého syna mala asi 3x na rukách, a to už má vyše roka.
@blondtana toto s nočníkom mne svokor hovoril. Že aká som neschopná, lebo pol ročný ešte nesedí na nočníku. Keď nepochodil u mňa skúšal to na syna. "Cigáni sa sťažujú že musia ťažké smetiaky dvíhať, lebo ty máš ešte plienky. Prečo ťa mama už konečne nedá na nočník? " To hovoril ročnému synovi. Odplienkovala som ho za 2 dni keď mal 18 mesiacov.
@angel993 pol ročný? moja sa ešte ani nepretocila na bruško vtedy 🤦🏽♀️ to akože ako by držal na tom nocniku? vykoteny do boku? veď svaly chrbtica ešte nespevnene… bože tieto rady to je niekedy na facky 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@kristinka92 to je tiež ďalšia kapitola, keďže sedieť začal ako 9 mesačný. Ale svokra ho chcela posadiť už keď mal 4 mesiace. Vraj klasika vankúše a oprieť ho. Svokor to raz skúsil a odvtedy ho nemali samého až kým sám nechodil.
Ale život je srandovny, druhý syn sa posadil až ako 13 mesačný 🤣🤣
@oliviakatka 😂😂😂😂😂😂😂
Boli u nás na návšteve, a cestou domov že zastavia sa u mamky v obchode ( bola v práci) ,že ju pozdravia
A svokor jej z úsmevom na tvári hovorí :
Ja by som za 500€ nechodil do práce ( sedí doma a stara sa o svoju mamu za 450€ ) 🤔
Mama bez slova ostala....
@diablikovci 😂😂😂😂😂
@oliviakatka To sú ti adventisti siedmeho dňa?
My sme sa prestahovali asi 30min autom od svokrovcov a ony byvaju v centre tak,ze 5min..billa kaufland tesco lidl 2min kraj a vedla nic je vecierka A asi mesiac chodili na vyzvedy co robite? Mali sme cestu okolo do senca do tesca (dochodcovia) Zije nas synacik? A potom svokra vzdy otazkou: Bocian este nepristal na streche?
Alebo toto leto: Prisli sme za nimi ci by nam poliali zahradu 2krat,ze ideme na dovolenku to sme im oznamili asi 5dni dopredu. A zrazu za den telefonat od svokry: my sme chceli ist s vami na dovolenku,ale tak,ze budeme s vami byvat na jednej izbe. Uz si hovorim a v strede posteli nechces spat?😁 (hovorim si,ze mam ich vkuse doma aj ked byvame 30min doma este dovolenkovat)! Skoncilo to tak,ze si to 2dni pred dovolenkou rozmyslela.
@myskahryzka neviem, to je nejaká komunita priamo vo Viedni, sú v nej prevažne poliaci a chodia na tie také veľké podujatia kde všetci odpadávajú.
@drahomirrra 😂😂😂😂😂
Chýbajú tu príbehy @lentilkaxxx
@martinusik91 😂😂😂😂😂
@som_realistka
Áno aj my sme museli dlho nastavovať hranice. Človek keď je mladý to málokedy tak vie a navyše ja som vyrastala v prostredí kde sme si jeden druhého vážili, takže pre mňa tá zloba boli šoky. Už som 25 rokov vydatá a veru dobrých 10 rokov ma vôbec nerešpektovala.
Môj syn bol pre ňu fuj 🤦. Doslova nak kočíkom povedala Fuj celá mama. Prvýkrát bol bez nás u nej ako 7 ročný, bola tam aj švagriná s jej deckami a tie mu robili zle keďže bol najmenší zamkli sa a nechceli ho pustiť do izby až za rozbilo sklo na dverách, jemu rozrezalo celé predlaktie, asi 10 štichov. Ja by som brala tak, že stane sa, hoci nechali celý deň deti samé hore a museli počuť, že robia zle. Jediné čo mi prišla povedať že budeme musieť tie dvere zaplatiť. Viac tam sam nešiel. Ešte mladšej dcére rozprávala že jej brat je zlý a jej mama je lenivá. Odvtedy tam nechodím viac ako na Vianoce na hodinu.
Niektoré tie svokry sú fakt strašné, ako to čítam. Nika185 podľa vyhrala súťaž o najhoršiu svokru. Niektoré fakt ani súdnosť.
Ja som to už raz písala. Na jednej strane by chceli aby sa ich synovia oženili a mali deti a na druhej strane nevedia prijať nevestu a rešpektovať ju. Ja neviem, ony si fakt myslíš, že doma žijeme zo vzduchu, varí sa nám všetko samé, aj čisté šaty sa nám objavia samé v skrini? Moja aj keď už mne nepovie (lebo sa s ňou takmer vôbec nestretávam) ale veľakrát sa ešte aj teraz dozviem, že ona o nás rozpráva a jej dcéry tiež, že my doma nevaríme ani neupratujeme. Žijeme zo vzduchu.
Ale kde na to chodí keď k nám nechodila ani deti mi nemávala.
@oliviakatka 😂😂😂😂😂😂
@kristinapetronela naozaj😁 ja by som skor povedala ze pre nu je nepochopitelne ,ze robim takú prácu za málo peňazí..🤦🏻♀️
Naozaj 😁 dalsi heft ,je ich milon ale ...ja som utla 168cm-50kg vzdy mala nato pripomienky pritom jej syn je tiez chudy ..a ked som porodila vyse 4kg dieta tak hned veta ze to dieta ma viac kil ako jeho mama 🤦🏻♀️proste ju islo zozrat od nervov lebo cakala ze ja nikdy dieta nevynosim alebo urcite bude mat ledva kilo🙈
@148terka148 No koniec. Rozum mi postál 😅, že na jednej izbe.
Ja som myslela že ste im Vy museli chodiť nakupovať, keď píšeš o tých nákupných centrách.
Ja som tak chodila do iného mesta so synom cvičiť vojtovu metódu. Povedala, že panička je lenivá, musí sa autom rozvážať. Nie decko budem autobusom trepať keď mi nikto ani nepomôže naložiť kočík. Ale na jej nákupy z každého štyri akciové veci aby sme išli hľadať po troch hypermarketoch na to už auto mohlo ísť. Veď som jej to aj povedala, že na nákupy jej môže chodiť a s malým v kočíku som bola lenivá ísť autobusom.
Dokonca mi povedala, že to dieťa nepotrebuje cvičiť vojtovu metódu, to nemá hypotonus, to je len také lenivé po mame. Zabudlo sa už na to. Ale je to smutné tieto hlúpe výroky svokier a ich blbé nápady ísť na dovolenku teda to už je tiež level.

@som_realistka Aj moja svokra ľutovala aký bol jej synáčik zničený po pôrode 😅😂. A na moje deti keď nemali ešte zuby povedala, že im asi nedávam dosť jesť, keď majú málo živín a zuby nemajú polročné.
V kočíku sa mi stále hrabala: Prečo má v pracovný deň novú deku? No asi starú nemám a neviem či sa to dieťa v pracovný deň ufúľa od práce.
Radšej som ju oblúkom obchádzala a dodnes sa jej vyhýbam koľko môžem.