icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

zuzicka122
5. jan 2023

No do kelu 😨 😨 😨 , dekel mi odpalilo, ake vedia byt niektore zenske hrozne jezibaby.... moja svokra zije s nami, v nasom byte a "len" mi klame pri kazdej prilezitosti, furt chce niekoho dirigovat a poucovat a ignoruje nase rady ohladom zdravia, a pod.... ale uz som rezignovala, ignorujem ju... ale ked som si toto precitala cele, asi jej idem uvarit kaficko a zaniest kolacik :P

ozaj a spomenula som si na 1 perlicku.... ona chce vzdy byt stredobodom pozornosti, sebestrednejsieho cloveka som este nevidela.... no a mame 3 deti, 5r, 3,5 roka a 2r krpca.... ked sa narodil, mal zdravotne problemy a vela vela sme behali po lekaroch... plus k tomu doma 2 starsie deti teda.... jej sestra ju spucovala, ze nech sa spamata a trochu nam pomoze aspon deti zabavit, ked vidi, ako mame toho vela... a ona na to zadrela.... ze naco sme si robili 3. dieta, ked to nezvladame.... poznam ju, tak viem ze hlesla prvu blbost, ktora jej isla hlavou mozno v milisekunde, ale aj tak ma to velmi zabolelo.... a hadajte kto je teraz uz 2 roky jej najvacsi milacik a najsikovnejsi a najkrajsi a najbystrejsi chlapcek na svete 😀 😀 😀

lucik106
5. jan 2023

Moja ex-svokra nahuckala môjho ex, že mladšia dcéra nemôže byť jeho, lebo jazdí na kamióne. Chvála pánu Bohu, že už s týmito psychopatmi som len v minimálnom kontakte.

meiwe
5. jan 2023

Mne ani nie ako moja mama . Na čo ti sú deti ja ti ich hompáľat nebudem. Alebo keď som potrebovala strážiť tak otázka že čo za to ?

nanulik
5. jan 2023

Exsvokra mi vyčítala ze som jej synovi (môjmu ex) nevarila čaj pre diabetikov v čase keď ešte diabetik nebol, ale vraj som mala predvídať. No a kadejaké iné srandy - napr. hádam nechcem aby chlap utiera riady....

floren
5. jan 2023

Že nevie načo a ako sa používa sprchový gél.

lucik106
5. jan 2023

@nanulik nie do vitríny si si ho mala vyložiť a aj zadok mu chodiť utierať. 🤣Aj ja som to tak mala. 🤦‍♀️

casillas28
5. jan 2023

Niektoré ženy nepoznajú hranicu slušného spravania..to je des... ja ďakujem, že mam tak skvelú svokru, ktorá mi bola po strate babatka neskutočnou oporou....u nás je to ale asi aj tým, že prisla o jedinú dcéru nedavno tak si to tak kompenzuje na mne 🙂 čo mi ale vobec nevadi, rozumieme si 🙂 vám ženy prajem pevné nervy..je to des tie vztahy

148terka148
5. jan 2023

@julka828 moja svokra veri, po narodeni sa moj chlapec premeni na dievca😁

viestta
5. jan 2023

@sweetdreams1 s tým cukrom to majú z toho, že cukrový sirup pri výrobe cukru sa bieli vapnom, tak podla toho obsahuje vápnik a je dobry na kosti

fauko
Odpoveď bola odstránená
ja_bb
5. jan 2023

Ešte sme neboli svoji a ja som si dala vločky do misky,bola pri tom a vraví,že to je ale Jankova miska...(zobral si ju z domu), pozerám,že veď mu ju nerozbijem,ani neukradnem...nuž áno,je to zážitok mat ju za svokru,lebo aplikuje co nemala ona,isto nemáme ani my,resp.sa stalo/stane nám,atď...

luccija
5. jan 2023

@drahomirrra veď sme sa aj pohádali s mužom, ale svokra nikomu nič dopredu nepovedala, že je chorá.a môj muž ani nevedel čo je pásový opar🙂ona vždy myslela iba na seba a každý musel robiť čo ona chcela, lebo rozpútala hádku urazila sa.Raz iba raz sme chceli, aby vnučku zobrala na výlet do AT dedo nám hovoril ako tam boli a znova pôjdu.Tak muž jej volal, že ked pojdu nech ju zoberú mala už 10 r žiadne mimino a starosti.Odisli potajomky a, keď sme sa to dozvedeli povedala, že chceli ísť ráno čím skôr, pokým nie je teplo a my vydrichmavame dlho🙂)vtedy sme skončili.Muz a dcéra tam idú iba na sviatky.Zrovna zajtra pôjdu tak som zvedavá na pikošky.Ked sme kúpili psa vždy hovorila vnučke, že ona by " to" doma nechcela a v žiadnom prípade nesmie ísť na gauč, ale von do búdy Ja niekedy žasnem aké vedia byť ženy kruté, nepríjemné veď to sa nedá čítať.Ked sa raz rozprávala s mojou mamou a počula, že moji rodičia si berú svokru na Vianoce moju babku, ktorá žila sama, tak povedala, že každý sa má starať o seba a ona chce mať kľud od roboty, že ju by ani nehlo si ju zobrat.Moja mama bola šokovaná .Odvtedy ubehlo zopár rokov svokra je na dochodku a raz príde ten čas kedy sa jej to vráti.

crystal333
5. jan 2023

Svokra v nedeľu,pred návštevou ,,čo si dnes varila?? Zas kávu,,? Takto pekne ma išla zhodiť,pritom pravidelne varím, a za 17 rokov som sa k nej nikdy nenapchala na obed.

raszuz
5. jan 2023

@fauko presne, svokra velka katolicka, zle robi, kade chodi a naposledy, ked ju prisla pozriet kamoska z kostola, tak sa svokra stazovala a neviem ktoru, ze ju ani nepride pozriet, aleze Pán Boh jej to spocita, ja som sa otocila a opytala som sa, ci to bude platit aj v jej pripade, svokra hodila nechapavy pohlad a jej kamoska preglgla, a zadrela, ze kazdemu podla zasluh. Skoro som sa pri umyvani riadov poskladala od smiechu.

tamila45
Autor odpoveď zmazal
filipka250
5. jan 2023

Prve dieta malo cca 8mes, ked mi povedala (opita), ze ju lubi a vsak nevadi, ked nie je jej syna.
Vnucku po tomto vyjadreni nevidela asi 3mes a nebyt toho, ze mi jej prislo luto, ani neuvidi.
Zo zaciatku na mna vselico skusala bez pritomnosti mojho muza. Potom zistila, ze sa s nim o tom rozpravam a teda on jej nic nedaruje. Nemame s muzom idealny vztah, ale velmi si ho vazim za to, ze ma zastane v kazdej situacii.

dilino
5. jan 2023

@martinusik91 dalšia chorá na hlavu.6 mesačenú koláče no nikdy som to nevidela ešte.

hilda08
Autor odpoveď zmazal
trojnasobnamama
5. jan 2023

Ked som sa chcela potešiť ultrazvukovou fotkou z 12tt a ona mi zapotila.Este sa moze hocičo stať.

dilino
5. jan 2023

@tamila45 ježišku na krížku dalšia hlúpa.

kristinuhro
5. jan 2023

Čo si to dovolujem od jej syna niečo chceť aby doma robil, a čo robím vo volnom čase keď sa práve nestarám o dieťa (vtedy asi 3mesačné) keď furt od neho chcem aby niečo doma robil. Jediné čo ho chudáka čaká keď pride z roboty je naplniť umývačku a či to nemôžem urobiť ja keď som celé dni doma. Chlapi predsa deti neprebalujú ani doma nič neupratujú/nevaria a taký čo také veci robí to je taká čajočka a to by ona ani nechcela takého chlapa 🤦‍♀️ veľmi som sa držala a tvárila sa že nič sa nedeje (bol to telefonát).... No a veci od nich(vrátane chlapa) typu oni sú bratislaváci = niekto, nadľudia a naši sú piešťanci, ale teraz bývaju dokonca na dedine= sedláci a menejľudia tak to sa mi nechce ani počítať 🤷‍♀️ naozaj som si nemyslela, že bratislaváci sú takí predtým ako sme sa dali dokopy, ale bohužial je to tak.

adreena
5. jan 2023

@kaktusik007 mala si jej povedať: tak ani ja neprídem na váš pohreb, veď to zomrie manželova matka, nie moja! 😁 Inak zatiaľ top.

diablikovci
5. jan 2023

Mne povedala, 1. “ že s tou pic.u pod jednou strehov bývať nebude”. A pritom sme mali svoje bývanie 😂. 2. Nauč sa po maďarsky a vtedy sa môžme baviť o niečo!

raszuz
5. jan 2023

@diablikovci dúfam, že to povedala pani, ktorá žije na Slovensku 😂😂😂😂😂

renka30
5. jan 2023

Najviac mi utkvelo v pamäti keď moja svokra povedala na margo toho, že dcéra chodí na tanečnú a mala mať v sobotu tréning, na ktorý ju mal manžel odviezť - "Keby z toho aspoň niečo bolo." Neviem čo tým myslela, či z toho má byť nejaký finančný prospech a či nestačí, že dieťa robí to, čo ho baví a že má pohyb...alebo keď som staršej dcére povedala, nech si odprace po sebe zo stola tak zadrela - "No ja by som to za teba urobila ale keď maminka na tom trvá." (až neskôr som sa dozvedela, že ona nemusela doma nič robiť, lebo jej mama nepracovala a starala sa len o domácnosť). A tiež argument môjho svokra (nech mu je zem ľahká), keď mi povedal, že neprídu na koncert, na ktorom mala spievať aj dcéra, lebo potom večer už nemajú kde zaparkovať (museli by zaparkovať ďalej ako pred vchodom...)

siriusb
5. jan 2023

Mladší syn odmietal dudle až tak že ho napínalo, keď sme skúšali či náhodou niektorý nesadne...Svokra na to, keď som jej 156x opakovala, že proste duel nechce a napína ho:"neverím, ukáž!" A že ona ešte nevidela dieťa bez dudla... Proste mala pocit že to je môj rozmar, pritom starší mal dudel skoro do 2rokov, čiže nebola som proti.
Raz bola s nami vonku a ja som kojila na lavičke na námestí, tak ma zabarikádovala kočíkom a kryla vlastným telom aby ma vidieť nebolo 😂😂

blondtana
5. jan 2023

Ja by som tiež mohla popísať, napr. Keď sme s mužom oznamovali, že čakáme bábo, tak svokra namiesto radosti (už roky na mňa! tlačila, že chce vnúča), na mňa nakričala, že prečo som jej to skôr nepovedala..potom mi povedala, že nech nepočítam s tým, že sa mi bude ona starať, lebo veď moja mama je na dôchodku, teraz mi vyčíta, že malý je viac s mojou mamou...nechcela dovoliť, aby sme malého pomenovali po svokrovi, tak si začala vydupávať, že ak budeme mať raz dcéru, tak musíme dať meno po nej... počas tehotenstva mi povedala, že určite priberiem veľa a budem hrozne tučná (pribrala som možno 1 kg)...chcela mi byť pri pôrode, ale keď som potrebovala odviezť z pôrodnice, tak nie..bozkávala malého na ústa od narodenia aj proti našej vôli...keď mal malý rok, tak orechy na stole, hneď som ich schovávala a ona že prečo nie?, veď sú zdravé..od roka mi rozprávala, prečo malému nedoprajeme koláciky, veď jej deti už vtedy jedávali, ale cestovina do vývaru sú zbytočné cukry...jej syn pri každej návšteve u nich presnorí chladničku a svokra mi vždy vykričí, že prečo mu nenavarim a nedám jesť, pritom pol hodiny predtým jedol... dokáže mi v priebehu 10 minút povedať aká som hrozná mama a aj užasná mama, nehovoriac, že pri každej návšteve nájde dôvod, ako mi povedať, že som hrozná mama.. neželá si, aby sme ju titulovali babka, starká, malý ju má volať po mene....a vrchol všetkého bol (keď už som myslela, že viac dno neprerazí, dokázala), povedala pri jednej návšteve "ty si zožrala všetky koláče? koľko si ich zjedla, keď si ani dedkovi nenechala?", nesedieť, tak padnem na zadok, lebo nás tam bolo 6 a každý sme mali rovnako ...a ešte aby som nezabudla, keď sme sa s mužom brali, všetko sme si vybavovali my, nikoho sme o nič nežiadali, svokra mala jedinú povinnosť, zohnať šaty a dostaviť sa (ešte aj kozmetičku som jej vybavovala ja), ale keď pred kaderníčkou zadrela, že koľko ju stálo energie príprava našej svadby, tak som skoro okoktavela 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zoeeoz
5. jan 2023

Ze mozem za to, ze vo vedlajsej dedine maju v kulturnom dome lepsie odtokove rurky v kuchyni ako u nich..a mozem aj za to, ze nemaju vykopanu studnu 🤣🤣🤣

alja20
5. jan 2023

Tiez mam take exemplarne skvosty je ich viac nie len ona je taka na seba sa nepozru ale na druhom aj toceny prd vidia🙈

hadecka39
5. jan 2023

Ako to tak čítam, tak som normálne rada za takú svokru akú mám, lebo keď sa to tak vezme až takéto skvosty teda zo seba nevypúšťa. Tie jej sa pri niektorých týchto ani neoplatia zverejniť