Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
@lucik106 mame tiez v rodine taku jednu (chvalabohu) ex svokru, ktora sa syna silou mocou snazila presvedcit, ze dcera nie je jeho, lebo jej to nevychadza, ked pocita... Gol bol, ze otcom mal byt knaz
Ja už som s tou svojou za dobre ale teda to trvalo. Prvý "prúser" bol, keď sa opýtala, či mám birmovku a všetko toto "na porádku". Povedala som, že nie som veriaca a nie som ani pokrstená. Na ten pohľad nezabudnem. No a keď som mala 21 rokov, tak najprv svokor začal rozprávať, že spolu dosť dlho a keď to klape nie je načo čakať. Ja som v tej dobe chodila na VŠ a vôbec som nemala v úmysle sa vydávať. Dosť nechápavo som na neho pozerala, že o čom hovorí. Potom keď som mala 22 tak na mňa spustila svokra dosť nepríjemný monológ o tom, že v tom veku už má žena dávno vedieť, čo v živote chce a má sa k tomu aj patrične postaviť. Opäť som nechápavo pozerala čo očakáva, či ja mám ísť prosiť o ruku jej syna alebo čo vlastne mám robiť. Neviem či čakala, že nechám školu tak... Alebo o čo vlastne šlo. Nakoniec sa dočkali aj svadby aj vnúčat... Ale ešte to trvalo ďalších 5 rokov 🤣
Potom prišli ďalšie zábavky. ALE! Všetko sa uklidnilo, utriaslo a teraz je to veľmi fajn. Vieme sa prispôsobiť, dohodnúť a rešpektovať. Vo svojom vnútri je to dobrá žena.
@raszuz áno žije. Aj vie po slovenský aj maďarsky.
@diablikovci ale ty sa máš naučiť po maďarsky 🙈🙈
Ex svorka: Na Vianoce mi ex kúpil náušnice ktoré sa mi dlho páčili, bola pri rozbaľovaní, vytrhla mi ich z ruky že “jeeeeej K (exo), ty si mi kúpil náušnice?”, exo jej vraví “nie tie sú predsa L (moje)…hodila ich vyslovene po mne s odpoveďou “tak si ich zožer”. Ostala som bez slova a celkom rýchlo sme odišli. Svokra pri tom dostala presne to čo si priala. Našťastie už je to 7 rokov minulosť, robila vyslovene peklo, ale na toto nezabudnem 😀
@loginexistuje To bolo pekne surové od tvojej svokry, že: "čo ak čakáš idiota".
@darinka60 ďalšia čo trpela oidipovským komplexom
ked sme jej oznamili ze som potratila, jej odpoved: "my sa mame dobre"
ked som potom konecne zas otehotnela: dufam ze to bude dievcatko, vnucku este nemam. Vdaka Bohu je to chlapcek 😝
ona v den porodu zemiaky kopala, a ja som lezala skoro cele tehotenstvo. riadna drzost odo mna 😂
inak podla nej som mohla este asi aj za koronu...len aby sme obmedzili navstevy 😂 jej bolo jedno ze som mala komplikacie, krvacala som, ona take nepoznala, len plakala ze "sa neprideme ukazat".
Dcere isiel za krstneho oca moj brat, ked som to svokre do telefonu povedala odpoved bola tak si dajte barskoho z ulice, my na krst neprideme a treskla mi telefon 🙂 podotykam brat je slusny clovek 🙂
Aj tak som vedela, ze to nedonosiš.....ked sa mi narodila dcéra predčasne po mojich vážnych zdravotných problémoch.
Ze mam kupovat detom kinder cokoladky, lebo je v nich mlieko a tym budu mat silnejsie kosti 🤯 s kamennou tvarou mi to povedala a vobec nebrala do uvahy moje argumenty 🙈🤦
Nič bizarné, ale zvykne povedať, keď ja ju chcem niečomu novému naučiť: "no kurča učí kuru"🤣🤣.My ale mame pekný vzťah, tak sa na tom stále zasmejeme.
Ze ma jej syn (naozaj uzasny, laskavy a milujuci manzel a otec) podvedie jedneho dna ked sa mu zapalia lytka, pretoze je to chlap a urcite bude chciet mladsiu. Manzela to velmi zamrzelo ked som mu toto povedala, ako keby jeho mama neverila vo svojej vychove.
No až teraz čítam komentáre a som v šoku. To čo za svokry máte? Ja som teda vyhrala Loteriu moja svokra je poklad, ale to už viem cca 30 r.
@alenka1986 moja exsvokra tvrdi detom, ze musia jest kazdy den sladkosti inak im nenarastie mozog. 🙈
@1angelika on sa postavil na stranu mamicky.... vtedy uz mal milenky, rano o 6 uz nebol doma a vecer o 20 este nebol doma.... vsetku starostlivost o deti a mna riesili moji rodicia.... des. Ale teraz sa uz na tom smejem, uz viem byt nad vecou
@alenka1986 Aj moja toto pouziva, ze to je jedina zdrava sladkost, lebo obsahuje mlieko
Mna viackrat dorazne upozornila babka,aby som mojmu prvorodenemu lepila usi leukoplastom ku hlave,lebo mu odstavaju a budu sa mu deti smiat.A ano,stale mu odstavaju 🙂 Kiezby bol leukoplast riesenim na ludsku jesitnost...
@oliviakatka až mi slzy tečú od smiechu 😂😂😂😂a to aká diagnóza? 😁😀😂
Vau, neprečítala som ani všetky strany, lebo niektoré čo tu píšete, to je normálne na 🤮
Ale prispejem aj ja, je toho viac, ale našťastie som veľa vecí už vytesnila 😀
Išli sme na výlet na hory, ona prišla za nami (neohlásene) a ešte hovorila, aká bola poľadovica a nehody po ceste. Dcéra zaspala v kočíku a keď sme ju išli preložiť do auta, zhúkla po mne že prečo ju akože chcem budiť, že hádam ju nejdem dávať do vajíčka, že veď mám dať kočík s ňou do kufra 🤦♀️
A teda nebolo to len raz, ale toto nepochopím nikdy, keď ešte videla aj tie nehody...
Svokra celkom v pohode , len sa stále modli a robí všade krížiky, to je v poriadku ale svokor ten je fakt neznesiteľný , on to všetko ospravedlní , že je už starý a že si to môže dovoliť (70r) , namiesto toho aby posúval svoju “múdrosť “ a skúsenosti ďalším pokoleniam . Máme dvojičky už majú 2 a pól roka , sú jednovaječné ale fakt sa dosť líšia od seba , ale on ich nevie rozoznať a ani nechce , podľa neho je to jedno ktorá je ktorá . Na našich zásnubách , počas ohlasovania že sa budeme brat , jeho prvé slova boli , že načo a prečo ? Tak skoro ? Čiže takúto peknú spomienku mám na jeden z mojich najdôležitejších udalosti . Na krstinách sa pýtal môjho švagra , že akú prácu vykonáva , švagor že je kuriér na živnosť , a on sa mu zasmial do tvare a otočil a už sa s ním nebavil. Ale perlička bola, keď na jednu z mojich dcér povedal že je rozmaznaná a že ju treba zavrieť do záchoda , tak vtedy som už mala dosť aj ja a odvrkla som mu , že zavrieť do záchoda treba jeho, zamknúť a zahodit kľúč ! Proste rozmaznaný starý dedo
@marieta777 😂😀😁😁😂😂
@kaktusik007 tak toto je iná chudera😱 a jej syn čo na toto povedal?
@blondtana a taku svokru si fakt mala pri porode??? Ci to len chcela a nestalo sa? :O
Ja nemám ani svokru, ani muža.....ale s údivom čítam..... A nechápem.... niekedy neverím, čo čítam 🤦🤷...baby, veľa trpezlivosti, aj keď neviem, či to pomôže 🤦
1 syn sa mi narodil vladaty tmavy...ja tmavá+nie som romka muž blondak....prišla nás pozrieť do pôrodnice,ľudí kopec že po kom taký tmavý je🤔,druhá dcéra tiež vlasata tmavá,že podobá sa na suseda😡nech jej už pánbožko hriechy odpusti
Pri debate, kde som spomenula moje deti, mi svokra povedala "ty nemáš deti, ty máš chlapcov" 😂😂 .. inak je fajn, ale dodnes nad tým rozmýšľam, či dvaja chlapci sú zvieratká alebo chlapci nie sú deti
@jankakuvinkova nic, jej syn samozrejme suhlasil s mamickou

@kaktusik007 to nemyslíš vážne, a on jej niečo na to povedal?