icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

veronicka1901
5. jan 2023

Keď ti zle spí, urob makový odvar OMG 🙄a bolo toho viac. Píšem v minulom čase, lebo už nie je medzi nami.

raszuz
5. jan 2023

Ten za bodkou si nevsimajte. Pisem na mobile a uz nebolo vidiet, co mi napisalo a co nie.

bettie
5. jan 2023

@sweetdreams1 v jednej diskusii som citala, za to bolo v nejakej starsej knihe o dietati.

raszuz
5. jan 2023

A to nehovorim, ze kazdu jednu oslavu, aj svadbu pokazila svojim "sedliackym" spravanim.

mijunik
5. jan 2023

@mercy13 fuj, jedovatá striga je to! Dieťaťu alebo o dieťati niečo také povedať… 🤬

mercy13
5. jan 2023

@silvike ano,je to riadna bosorka, neznášam ju.. počula som z wcka, akurát som skočila na malú potrebu, keby to hovorí vedla mňa, tak asi vybuchnem.. vkuse ma uražala aj počas 1. a 2. tehotenstva,že som tučna ( vôbec nie), a keď som mala dosť, povedala na rovinu, že keď ešte raz to povie, bude nedobre,a nemienim to ďalej počuvať.. ešte ona sa urazila, že takéto v živote nezažila a s plačom utekala preč...

lenkasarka
5. jan 2023

Nechápem ako môžeš tie šaty hádzať do pracky. Vôbec nevieš prať! Šaty sa do pracky ukladajú nie hádžu! Že ukladala do tej pracky šaty na kominky biele s čiernym jej už nevadilo, hlavne že ukladala 🙈

mercy13
5. jan 2023

@mijunik toto fakt neviem ako mohla vypustiť z úst.. inač pri každej navšteve musí pripomenúť deťom,že ty (dcéra 4,5r) si ako diabol,a on (syn 1,5r) ako anjelik...🤢

alanko20
5. jan 2023

@oliviakatka wow. Smiať sa, či plakať? 😂😂😂

viestta
5. jan 2023

Moja svokra síce občas perli, ale nikdy nedosiahla úroveň babky, otcovej mamy, ktorá okomentovala to, že maly musí nosiť okuliare "V našej rodine nikto okuliare nenosíl, my sme slušná rodina" akoby okuliare bi dôsledok zlej výchovy.

beataxxx
5. jan 2023

Ked som sa snazila po svadbe zapojit jej milovaneho synacika do domacich prac, tak vykrikovala, ze doktor nema co umyvat okna, doktor ma liecit….on ju v tej sekunde posluchol…..podotykam, ze vtedy som si robila druhu odbornu vs……ked som to skusala znovu po case, tak vykrikovala, ze nech si doma urobi poriadok, ked treba, akymkolvek sposobom……zase ju posluchol🙂🙂🙂….no nerobilo to velmi dobre nasmu manzelstvu….a este chodila v mojej nepritomnosti kontrolovat poriadok aj v skriniach, na kominiky som si nikdy nepotrpela a mala som privela siat , sila som si niektore sama……no nic nebolo dobre, vsade ma ohovarala…..myslim, ze vsetky tieto aj Vase skusennosti su do tym prikladom, ako sa nemame chovat

beataxxx
5. jan 2023

A este, ked som v prvom trimestri zacala krvacat, tak mi pribehla oznamit, ze to urcite nedonosim….nastastie sa mylila, ale bola som vyrevana a bolo to strasne bezcitne

mijunik
5. jan 2023

@mercy13 povedz tej ťape, že aspoň je u vás rovnováha, Tvoje deti sú protiklady a Ty si spokojná tak ako to je. Stará dosiahne svojimi sprostými rečami len to, že deti budú po sebe zazerať. Zloba z nej srší…

drahomirrra
5. jan 2023

Baby. Ja sa tu sulam, a dakujem Bohu za moju takmer druhu mamu. 😁😁❤️

marca12
5. jan 2023

@loginexistuje moja svokra ich nazyva chybne dieta. Ja ked to pocujem,mna ide rozdut od nervov

miiceencoovaa
5. jan 2023

Mne povedala veľa toho (aj sa jej to pekne vracia), ale na čo nikdy nezabudnem “tvoj syn nikdy nebude môj vnuk” 🤦‍♀️ Môj syn ma teraz 4 roky, nevie že existuje, ma dve babky (moju mamu a moju starú mamu) a ona teraz len plače 🙂

ttonicum
5. jan 2023

Niektore zeny - svokry samo nebo zoslalo 😄🤯, zeny voci zenam dokazu dost krute..

lucecita
Autor odpoveď zmazal
rhodesian
5. jan 2023

2 týždne po prirodzenom pôrode, ubolená som bola ako sviňa....
Prišla "pozrieť" vnučku, postavila sa na záhradu a hovorí:
"No čo tu len tak stojíš? Decko priviaž do plachty na strom a ty choď kosiť" Na vnučku sa ani nepozrela
🙈🤷‍♀️

martinastaj
5. jan 2023

Ked môjmu synovi v 6- tich rokoch zistili, že má stredne ťažkú poruchu sluchu a bude nosiť načúvacie aparáty, tak mu povedala : "No tak už budeš taký hluchý, jak i ja." 🤯😬🤦......Ona slabšie počula na jedno ucho kvôli veku.

fortune666666
5. jan 2023

Keď zbadala moje tetovanie tak sa ma opYtala či to je len fixkou či sa to dá zmazať😂
Potom či varím jej synacikovi že je daky chudý,na začiatku vzťahu mal 65kg teraz 80😂
Je toho veľa ale toto bolo top

rachelkk
5. jan 2023

Že deťom treba vylizať oči aby ich neuriekli. Ale mám ju veľmi rada a nepovedala by som jedného krivého slová na ňu.

sunny170
5. jan 2023

Ze si nebude vytvárať citový vzťah k našim deťom, lebo ona už veľa lásky dala ostatným 4 vnúčatám (33,32,26 a 18 rokov, moji 9 a 7) a sa jej to nevracia. 🤦

maminkapb
5. jan 2023

Od manzela som dostala striebornu retiazku a ona zahlasila, ze to som si ani nezasluzila, alebo ked sa dozvedela, ze aj druhe bude chlapec, tak povedala, ze ako to ze to neni baba, ked ten prvy je taky satan 🥴

dooodka
5. jan 2023

Keď sme ju pár x poprosili o pomoc (už to ani neskúšame) povedala, že ono to prioritne musí vyhovovať jej a nie nám, potrebovali sme postrážiť syna aby nemusel do nemocnice, mala som predoperačné vyšetrenia a verte, že ona bola tá úplne posledná možnosť. Aj tak nevyšlo 🤣
A keďže sú moji synovia moje kópie, tak nonstop hovorila pri oboch, že mustru hlavy majú celú po tatovi, tak hlavne, že je spoko 🤭

fauko
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
5. jan 2023

@luccija Keby sa mi k novorodencovi postavil dakto s oparom, herpesom ci len debilnym soplikom, taku kopacku do riti by dostal, ze by odletel. Svokra-nesvokra.

martinusik91
5. jan 2023

Keď som svojmu 6 mesačnému synovi nedávala čokolády a sladkosti tak že mu nedoprajem. Bolo to na veľkú noc a nedovolila som jej dať mu koláče - tie také kupované punčové, medové atď. Išla som zobrať plienku a ako som išla hore schodmi som videla ako mu ich pchá nasilu rýchlo do úst tak som jej povedala že keď mi bude v noci vrieskať tak že jej ho potom donesiem. Povedala na to: No Boože tak sa pogrcá. Áno na to sa koláče dávajú 6 mesačným aby mali z čoho grcať.... Tiež by som mohla knihu písať.

bublinka1407
5. jan 2023

@oliviakatka nieeee 🤣😂🤣😂

kikulienkadd
5. jan 2023

Ahojte,tak pridám: posledná perla -tieto Vianoce-23.12. ochorel syn, 26.12. ja - chrípka, čo už. Samozrejme,ležala som v posteli a nechcela ísť na návštevu. Tak mi do telefónu povedala, že som zato ochorela,že veľa robím. Tak som jej povedala, že nepoznám ženu, ktorá pred Vianocami málo robí, ale dobre. Nabudúce keď deti ochorejú, beriem si "náhradné voľno" a letím asi na Maurícius 🤷‍♀️ Dievčatá, držme sa,hlavne s humorom. Veď aj my raz budeme svokry!