icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

diablikovci
5. jan 2023

Hovorí sa že deti su zdrkadlom rodičov. Tak by bolo dobre nie frajera volať na rande, ale svokru 😂😂.

luccija
5. jan 2023

@ahhola ešte to je niekde na streche, lebo zimy sú teplé a nekurime v krbe🙂)ale nikdy nezabudnem ako prisla s taškami ruky vyťahané svokor tiež a oni prinesú x rokov staré zozltnute papiere.

@katkami123 tak to moja vždy pred každými prázdninami na dcéru a kedy prídeš spať ku babičke?Ale to sama budeš spať nie ako doma s mamou a tatom, žiadne rozmaznávanie dcéra mi vždy večer hovorila, že tam nechce ísť.A aj tak to boli iba také reči, aby svokor a muž počuli nikdy si ju nezobrala ani pol deň cez víkend kde to ešte na spanie.Moja dcéra sa jej v podstate dodnes boji a má respekt, lebo ona nevie s nikým komunikovať milo vždy iba pretláča svoj názor a prikazuje.
Keď mala dcéra asi 8 r a mala mať narodeniny babka sa jej pýtala čo by si priala a povedala, že nevie a babka hneď dám Ti peniažky, ale už nie na žiadne hračky si veľká a kúpili sme Lego a dcéra sa bála povedať babke pravdu.

Ked sme sa sťahovali do domu a predtým 2x inam a muž jej povedal, že máme toho veľa a dcéru nám stráži od rána moja mama nech prevezieme veci tak to bol môj výmysel načo som chcela dom a máme si poradiť.Ale po nasťahovaní tu chcela byť prvá.Aj som na veľa veci zabudla nebyť tejto témy.

taty
5. jan 2023

@guiseppinka u nás bol vraj údajný otec poštár. V celej dedine roznasala poštu moja svokra, robila na pošte a tak každému povedala ako chodila po dedine s poštou,že jej syn je chudák, lebo bude vychovávať cudzie dieťa od poštára.

luccija
5. jan 2023

@diablikovci to áno.Jedine šťastie, že muž sa podal na svojho dobrosrdecheho, ale utiahnuteho svokra a švagriná je celá mama🙂

mimusa_25
5. jan 2023

U nás tiež taká klasika, že ako schudol jej synáčik (on priateľ) pri mne...ale to že má cukrovku a aj iné zdravotné ťažkosti je okey? Raz za celé dva roky čo mám synčeka som raz nestihla navariť, tak som malému dala hotové jedlo ( mal 25 mesiacov vtedy ) začala mi vykrikovať že kvôli tomu dve noci nespala a či mu chcem odpálit obličky...a tiež by sa toho našlo mnoho

martina803
5. jan 2023

Nebola to síce svokra, ale priateľova mama. 2 týždne po interupcii ktora bola zo zdravotnych dovodov sme boli aj s nou na vymene oblecenia a ona aj s priatelovou sestrou k nam dobehli s detskymi dupackami, ze “aha, pozrite co sme pre vas nasli”.. otocila som sa a odisla s placom domov..

brigitte93
5. jan 2023

Buduca svokra ma obvinila , ze som jej dcere spalila rodny list. (Lebo ho nevedeli najst) 🙈
Potom , ze som zlatokopka.
V juni mame svadbu tak som jej oznamila ja ze bude svadba lebo jej syn chcel iba oznamko poslat a ja som chcela vidiet tu reakciu 🤣🤣🤣
Na svadbe vynechame program : podakovanie rodicom a rodicovsky tanec a ani pri stole nebude sediet s nami .

mamkalentedkova
5. jan 2023

Jooj...baby ..kukám ,že nie som sama .Inak tie povery ,sa bijem do čela niekedy .Najstarší syn sa vraj rozvádza preto ,že mu že a v deň svadby poviazala rukávy na košeli ,aby nad ním vládla .Naposledy ,keď chcela prísť pozrieť svoju malú vnučku sa najprv opýtala či mám navarené 🤦🏽‍♀️, pred návštevou u nás ide vždy do Kauflandu ,malej nikdy nič nekúpi ,ale to ma trápi najmenej ,ešte mi povie ,čo majú v akcii ,že si mám ísť kúpiť ,aj keď ja nesoferujem a oni idú autom.Ani raz sa neopýtal ,či nám netreba niečo priviezt ,peniaze by som jej dala .Pravidelne ma presviedča ,že deťom netreba hračky a že načo varím polievku..že mám.hodit do vody wifonku a dosypat tam zeleninu 🤦🏽‍♀️

pattyinka
5. jan 2023

Bolo to taký mesiac pred svadbou. Úplne vo mne vyvolala ,, mozgovú tmu,,....s pánom božským sme im ukázali a vlastne konečne dali pozvánky a oznámenia svadby, ktoré boli na tretí krát opravované (chyba tlačiarne). Nebola žiadna pozitívna reakcia, ani pekné, ani ďakujem, že môžu rozposielať... nič.... Iba ,, prečo ste ich dávali tlačiť aj s časom sobáša.... veď sme to chceli posunúť na neskôr,( lebo sa im to zdalo skoro).... veď sa to dá napísať neskôr a fixkou...veď čierna by tam vynikla,,...na oznameniach sme mali zlaté písmo.....a to bolo prvý krát kedy u mňa nastala ,, mozgová tma,, ...

katkami123
5. jan 2023

@luccija
To ja by som knihu mohla napísať čo tá žena všetko z úst vypustila, na 3-ročnú dcerku, že je už veľká kofa. Keď som jej povedala, že tak ju volať nebude, tak ze ona to myslela v dobrom. Ona zle narobí, ale zakazdym to mysli v dobrom. Ja tam už nechodím. A čerešničkou na torte je, ze keď sa niečo stane, manzel má za deň od nej aj 4 telefonaty, kde mu plače. A jej dcera, ktorá je slobodna, tu predsa zaťažovať nebude, ta sa až o 2 týždne dozvie. Bolo obdobie, keď aj mne do telefónu nariekala. Mala by som tak ja každému nariekať kvôli blbostiam, neviem.

valilienka2
5. jan 2023

@denkabemommy toto som počula aj ja, ale od švagriny, že ty nemáš deti, ale chlapcov??? čo je nejaka iná sorta? či? 😀

148terka148
5. jan 2023

Hlasky mojej svokry:
1. S muzom sme sa spoznali a vsak ju si nemusis vziat su este na svete aj ine zeny 😁
2. Prerabali sme nas dom a tak sme sli byvat do mamzelovej izby asi po 2mes.vsetko sme si platili varili...prisla pozametala po nas este aj koberec vyhodila a potom neskor "Ja som Vas nevyhodila z domu kludne ste tu mohli byvat dokedy ste chceli.😁
3. Dosla za muzom tajne ked som otehotnela dufam,ze sa kvoli detom nebudete zadlzovat😁
Sedime v kuchynke a zrazu hlaska: farar z vedlajsej dediny by vam mohol varievat obed???😁 to uz pozeral aj muz
4. Ma dvoch 2vnucikov. Konecne sa nam podarilo otehptniet ale ja dufam,ze to nebudu chlapci lebo take nechcem😁 Potom neskorsie prisla za muzom:ja tam spavat u vas nebudem lebo musim spat pri svokrovi (63r svokor vitalny a svokra 60.😁 a ja muzovi ani nikto ju o to neziadal😁

rakahaka
5. jan 2023

Chcela mi do bytu natrepat nejaku velku blbost tak vravim ze na to nemam miesto. A ona ze “hlavne ze mas robot na celu linku a nic na nom nerobis” ostala som bez slov :D az muz jej musel vycistit zaludok

animus
5. jan 2023

@pattyinka ja keď som sa vydávala tak svorka dala zvlášť objednať koláče pre ich stranu rodiny lebo im by koláče čo sme vybrali s jej synom určite nechutili. Objednávali sme klasické svadobné koláče 🙂. A dala si vyrobiť svoje svadobné oznámenia, ktoré poroznášala kade tade a my sme potom cudzím ľuďom, ktorých sme pred tým nikdy nevideli museli vysvetľovať, že nás to mrzí ale že sme s nimi pri stole nerátali (napr. rodičia priateľa jej dcéry s ktorým vtedy chodila asi mesiac a teraz už spolu ani nie sú a nejaká jej kamarátka či kolegyňa z práce ani čert nevie kto to bol 😃)

animus
5. jan 2023

@brigitte93 to mi pripomenulo ako má svokra obvinila z krádeže rodinných šperkov a pritom zabudla, že ich dala do trezoru. Dodnes sa mi neospravedlnila 😃
My sme na svadbe mali poďakovanie rodičom ale ďakovala som len ja svojim a pri rodičovskom tanci manžel tancoval s babkou. Svokra tiež nesedela s nami pri stole, na svadbe povedala môjmu mužovi že spravil najväčšiu chybu v živote a mne že som jej ukradla syna. Prišla v čiernom a mala aj čierne slnečné okuliare a to celý čas aj počas obradu v kostole 😃

marieta777
5. jan 2023

@animus 🤣🤣🤣🤣🤣

martinusik91
5. jan 2023

Svokra mi povedala aby som v 5tom mesiaci rizikového tehotenstva isla spratovať drevo. Že však nech muzovi aspoň fúrik nakladam. Prvý raz som sa tvárila že nepočujem. Druhý raz som sa postavila a išla som. Dala som dve polienka do furika, slzy mi tiekli a muž že nech len vedľa neho stojím... Neskôr v 6mesiaci prosila Boha aby sa syn už narodil že sa vnuka nevie dočkať. Ja som vtedy rátala každý deň k dobru čo bol v bruchu. Narodil sa 1,5m skôr. Keď mal 3mesiace, vyhadzovala nás z domu lebo sme nešli v nedeľu do kostola... Potom sme sa odsťahovali. Raz v živote som jej ho dala baviť ako 5 ročného ale musela ísť ruky spinat k televízoru, modlit sa a syn si zlomil tak ruku že ho 2krat operovali. Keď prišli na urgent tak sa pýtali že kde je mama. Svokra povedala že sedím doma na riti. Nemala pravdu, ležala som. Mala som 39tky horucky a antibiotika....Už so svokrou nekomunikujeme...

oliviakatka
5. jan 2023

Ženy ja som zabudla na TOP pikošku. Keď 'svokre' umrela mama počas toho ako som bola tehotná, svokra dostala super nápad - nech nebožku pri pohrebe držim za ruku - (aby na mňa preniesla svoje dary) - rozprávať sa so svätými atď. (to mali dedične asi 🤣).

A Ježiš či kto jej povedal že ju (svokru) po smrti vyhlásia za svätú. 🤌🏻

machovkaveve
5. jan 2023

Ahojte. Zaujímavé čítanie čo tu píšete baby, máte môj obdiv, že to dokážete nejako zvládať. Ja sa tiež tak občas zamýšľam nad tým prečo takéto veci svokry vôbec robia. Nie je to tým, že sú to ženy? A ako vieme ženy potrebujú robiť rozruch a nikdy nie sú spokojné. Ži a nechaj žiť - týmto heslom keby sa riadila každá svokra bol by to raj na zemi. Ja osobne zatiaľ nemám zlú skúsenosť, no ako sa hovorí čo nie je môže byť 😁

mmoonna
5. jan 2023

Naše dieťa prechádzalo obdobím vzdoru a svokra zahlásila,že zatelefonuje nejakej čarodejnici, lebo čo ak má porobene

simonanneva
5. jan 2023

@miamaria som sa zasmiala😂

kuko55
Autor odpoveď zmazal
momoftwo
5. jan 2023

@oliviakatka aha takze ta pani z toho videa na youtube s nazvom: Slovenske katolicky cestuju za sv Gorazdom kde ona krici ratatatata ako posahana to je tvoja exsvokra??😂😂😂

foxyfox
5. jan 2023

Došla som po stranu 2 a som rada, že som svokru nespoznala :D

senta_sofia
5. jan 2023

Nukala mi peniaze na DVD z tehotenskeho ultrazvuku, aby to mohli s kolegynami pozerat 🫣 ja som DVD nechcela, mne stacila foto

taniapd
5. jan 2023

Bola som tehotna s prvym synom a svokra potrebovala vediet vsetko co sa dialo na poradni. Dost mi to vadilo ale dostala ma otazkou:"a moč ako? V poriadku?"
Ked mal syn 11 mesiacov rozbehol sa za mnou a nie za nou, moja svokra: "mama sa tu zase vtiera!"
Jej kysly usmev, ked sme oznamovali , ze cakame druhe dieta sa ani neda opísat... 😂
A hlavne moje deti sa nesmu nicim podobat na mna. Kucerave vlasy? To mal stryco Ferino z 26 kolena, modre oci? To mal bratranec brata pra pra pra stareho otca tetinho stryka...

maribell
5. jan 2023

Fúha 👀, tak toto tu je iná káva.
Ja sa nemôžem sťažovať. Len raz mi svokor vyčítal, keď mali nášho 4r. syna na dovolenke, že sa malý spálil od slnka. Vraj je to pre to, lebo ho nedávam na slnko, tak nie je zvyknutý 🙈😅 podotýkam, že syn má blond vlasy, modré oči a bledú pokožku.

sova851
5. jan 2023
mathob
5. jan 2023

@lenka.25 úplne to isté...

oriesocek
5. jan 2023

No ja som mala vela zážitkov s prvou svokrou - najlepsie, ked som isla domov zo svatby v aute k nim (kde sme mali chvíľu bývat) a tam mi hned zahlásila - aby som si nemyselala, ze u nich budem mat jogurtiky a podobné somariny na aké som bola doma zvyknutá.... a u nej bola vzdy najhoršia nevesta, ktorá bola najbližšie (teda v danom momente ja). Kedze ako jediná som mala VŠ z jej neviest, tak som bola premúdrelá sopľaňa. Ale bolo to uz dávno a teda na niektoré veci s odstupom casu aj s humorom spomínam. Potom mali väčšie problémy ako také zabomyšie.... Ale po pár takých invektívach na mna som sa s nou pol roka nerozprávala a to sme bývali v rovnakom dome a mali iba jednu kuchyňu....