icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

Strana
loginexistuje
5. jan 2023

ked sa dozvedela ze cakame dieta
chod si dat urobit geneticke testy co ak cakas idiota

ked mala dcera 4 mesiace
kedy uz konecne pojdes robit a prestanes visiet inym na krku

dcera je nadpriemerne inteligentna uz na VS v zahranici, ja som kontinualne doucovala vysokoskolakov matematiku pred porodom aj po prichode z porodnice (na matersku som sla z prace) a mala som slusny vedlajsi prijem okrem materskej svokra nerobila od revolucie v 89

teleskop
5. jan 2023

som abstinent z presvedcenia, uz 23 rokov, ona: "viem,ze si o mne myslis, ze som alkoholcika, no a co" . Alkoholicka nie je, pije prilezitostne ako ostatni

tenerifka
5. jan 2023

ze mam davat detom krystalovy cukor, ze je dobry na kosti

kamajka
5. jan 2023

ze jej syn ma poskodeny mozog nasledkom padu v detskom veku (uz sme mali dieta) a ze ved co je na tom, ze aj retardovani ludia chcu mat deti. 😄😄😄 toto nikdy nezabudnem fakt. 😄😄😄

darinka60
5. jan 2023

že som jej ukradla dobrého syna

lenka.25
5. jan 2023

Dúfam, že čakáš chlapca ! Veď na čo by Vám aj dievča bolo ?

crazy_cat_lady
5. jan 2023

@loginexistuje radost mat taku svokru... dufam, ze kontakt s nou nemate ziadny :D

luccija
5. jan 2023

@tenerifka mne povedala, že mám pocikanou plienkou pretierat oči kvôli poverám nech ju neurieknu.Ale ako čítam ešte sme na tom boli dobre.A také, že nemám dať meno kde bude R, lebo nebude vedieť povedať R a deti sa jej budú smiať, že ona vybrala krstnu, lebo som jedináčik a kto by to mal byť iný ako moja švagriná, ktorá v tom case mala 19 r a dodnes deti nemá a nemá k nim vzťah.Uz aj oblecenie pre krstnu mamu mali vybraté🙂vždy chcela rozhodovať za nas

iriska13
5. jan 2023

..vedela by som napísať už hadam aj dve knihy....ale najviac u mňa stále rezonuje, ked nam urobila na Velku noc šalát (vlašský,mám ho rada, ten ktorý robí ona) a vypýtala si 5€....pre mňa dodnes nepochopitelné...od detí pýtať peniaze....ostala som bez slov...

crazy_cat_lady
5. jan 2023

@lenka.25 to sa az zle cita, taketo "skvele" rady do zivota...

tenerifka
5. jan 2023

@luccija mne povedala, že mám pocikanou plienkou pretierat oči kvôli poverám nech ju neurieknu

take pacientky najdes aj tu na MK, a nie je ich malo

mariaveronikag
5. jan 2023

@kamajka júj, chudák 🙂))) on to počul?

sticker
lenka.25
5. jan 2023

@crazy_cat_lady aj škoda slov na takéto reči blbé . A jasné že sme mali dievčatko ❤

koniarova
5. jan 2023

Ja sa tu šúlam a ďakujem za moju skvelú svokru.❤️

momi1_1
5. jan 2023

@kamajka heh tá mu dala. Ale tak čo aspoň vieš, že vie byť aj úprimná , heh skôr by ma však zaujímalo, čo na to tvoj muž

rikarika
5. jan 2023

- vies sa dobre modlit ruzenec, a pekne sa modlis ruzenec a mate doma ruzenec....20 rokov som to pocuvala. Ze jej dcera rozbila manzelstvo a rodinu s 3 detmi ju akosi netrapilo nikdy.

eff007
5. jan 2023

Čudovala sa, že syn má blond vlasy, lebo ja aj manžel máme hnedé... "nemáte suseda s blond vlasmi?"

julish
5. jan 2023

“Mám jej jo dať?” opýtala sa svojho syna hneď po tom, čo som ju poprosila vrátiť mi do náručia moje mesačne babatko. Všetci sme sedeli na jednom gauci... onedlho bude exsvokra

mariaveronikag
5. jan 2023

@julish Toto je brutál 😵on ako reagoval?

kvetinka75
5. jan 2023

@eff007 nie ale poštár má 😂. Ty brďo, to fakt im nedochádza čo hovoria?
Moja sa síce do všetkého montovala, tak som musela určiť mantinely.
A stále nás posielala do kostola. Tak som jej raz povedala, že tam pôjdem, keď budem chceť ísť ja a nie preto, že to chce ona. Alebo dieťaťu od narodenia treba všetko dávať - párky, cukor, sladkosti, liznúť alkohol, nech si zvyká žalúdok, keď raz pôjde dieťa do škôlky.

julka828
5. jan 2023

Cakala som chlapca na 100 percent potvrdene. Svokra: "to by bolo krasne prekvapenie keby sa nakoniec narodilo dievcatko " 🤦 ma 3 synov a 4 vnukov 😄

julish
5. jan 2023

@mariaveronikag on si to nevšimol. Potom som sa k tomu vracala a vždy sa mamy zastal, že to tak nemyslela

autor
5. jan 2023

No keď to tak čítam som rada za to čo mám :D

mariaveronikag
5. jan 2023

"nevieš ju uspať? Veď daj cumeľ do vínka, bude spinkať ako dudok ! "

kaktusik007
5. jan 2023

som bola vazne chora, leziaca.... deti 3 mesiace a 15 mesiacov.... som ju prosila o pomoc, pretoze bola na dochodku a moja mama uz padaka na hubu - z nocnej chodila k nam aby sa mi starala o deti cez den, moj otec sa musel naucit v 60tich rokoch obsluhovat v podstate novorodenca.... Na svokrinu hlasku nikdy nezabudnem:

preco by som mala prist pomoct? ved ty ako nevesta si chora, nech pomahaju tvoji rodicia. Moj syn je zdravy!

mariaveronikag
5. jan 2023

@julish 😒 no vyznelo to dosť blbo voči Tebe. Jasné, dá sa stále obrániť ju, ale tak nechcela by som toto počuť

som_realistka
5. jan 2023

pridám sa 🙂teraz sa už na tom smejem, ale bol to záhul riadny, síce nemám pravú svokru ale exmanželova teta sa pasovala do tej role a po rozvode mi povedala: "Ty si teda poriadne sebecká, vyše roka ste sa rozvádzali a ani raz si sa ma neopýtala, ako ja so svojim slabým srdcom zvládam ten Váš rozvod." v tej chvíli som stratila reč 🤐

julish
5. jan 2023

@mariaveronikag no, nakoniec mne vždy vyčítal nejaké moje údajne výroky, u mna “tak som to nemyslela” neprichádzalo do úvahy... ale to vidím až z odstupu

loginexistuje
5. jan 2023

@crazy_cat_lady uz nie ale tam bolo este xy dalsich veci ale teraz ma napadla este jedna perlicka

po sobasi (na ktory neprispela ani centom ani kvetinu nedoniesla) pri gratulacii nahlas povedala svojmu synovi

Dnes si urobil najvacsiu chybu svojho zivota

a este dalsia vec ona vysiva a pribiesla ked prisli na svadbu vysivane obrusy zabalene v celofane a muz myslel ze to ako svadobny dar
ale hned ho vyviedla z omylu ze zo zadu ma lepky s cenou ak chce mozeme si kupit 😂

kaktusik007
5. jan 2023

@loginexistuje a kupili ste si? 🤣

Strana