Čo najhoršie vám povedali vaši partneri a ako ste na to zabudli?
Chcela by som sa opýtať,čo ste sa najhoršieho a najškaredšieho pravdepodobne počas hádok dozvedeli na seba od svojej polovičky?
Myslíte,že to,čo vám bolo povedané,nemysleli vážne,len vám chceli práve vtedy ublížiť,aby mali počas hádky oni navrch?
Ako ste potom na takéto škaredšie a bolestivé slová zabudli?
Za 6 rokov vzťahu sa ani raz nestalo, aby čo i len zvýšil hlas na mňa. Moj partner vždy, za každých okolností, nech už je akokolvek nahnevaný povie výčitku, pripomienku slušne tak, aby ma nijako neranil, neurazil. Tak isto to robím aj ja...
@simi222 my máme to isté :D...ja najprv rieskam, kričím, sm tam mu strelim zaucho :D..potom sa mi začn smiať, potom sa už smejem aj ja :D nakoniec aj tak dobre všetko dopadne..ale nebolo to tak vždy.. :D..ale teraz je to tak, a aj ked mu opviem škaredo ..niekedy velmi škaredo...tak vie, že som to tak nemyslela...:D
@laila22 Mne nic,len sa spytujem,mam kamosku,kt.ma krizu a nazval ju jej drahy p.... a to je uz podla mna dost 😠
@moonlight1210 Tie,kt.nezabudli mi maju napisat 🙂
No my sa s mojím tiež strašne málo hádame, ale raz sa opil a sme sa pohádali kvôli jeho mame a tresol po stole (rozbil ho ) a povedal, že si mám zbaliť veci a vypadnúť z jeho bytu a ked som mu povedala, nech nevrieska a netrieska, tak mi povedal, že to je JEHO stôl a on si môže buchnúť po čom chce, tak som sa nasrala aj som si chcela zbaliť veci, len bohužiaľ som nemala kam ísť, tak som zostala, ale dva dni som sa s ním nebavila a stále za mnou doliezal...povedala som mu, že sa budem snažiť na to zabudnúť, ale v živote mu to neodpustím, pretože som aj ja do bytu veľa investovala a on vravel, že všetko je jeho..ale odvtedy sme sa nepohádali a všetko zatiaľ klape 🙂
@tehulka_mk Nechaj ich tak.........nemiesaj sa do toho....nevies ako presne doslo k tejto situacii....mozno sa spravala ona zle.......a hlavne ked maju krizu.............Za 3 mesiace, alebo za rok sa vsetko moze zmenit a nechci aby si ta p... nezostala Ty, lebo si sa miesala do ich vztahu.
Kazde manzelstvo je ine, kazdy ma inu povahu- niekto sa hada tak, ze krici , nekto musi buchat do veci, niekto vypadne z domu aby mal klud, niekto je uplne ticho a ignorant....
Vulgarizmy tiez neznasam- myslim, ze ludia by sa nemali urazat vulgarne pri ziadnej hadke...myslim tie kazdodenne, bezne....Je vsak rozdiel, ked ma niekto krizu (ktora byva tak 3 krat za zivot) ako ked ma niekto hadky kazdy tyzden a je castovany nadavkami od zaciatku vztahu...
JA SOM SI RAZ VYPOCULA ROZHOVOR MOJHO MUZA S JEHO MAMOU KDE MU ona hovorila aby ma zabil ze sa dostane za to do raja. Vraj to bude jeho osobny jihad a nie vrazda.On je moslim ja nie.Vzdy mi je zle ked si nato zmyslim.Jeho to dost sokovalo,par mesiacov sa doma neukazal a ja som k nim uz nesla nikdy,je tomu 18 rokov.Povedal mi ze ona ho na to nahovara vzdy ked ju navstivi.To je svokra!Taku by ste nechceli mat doma.
tak mna ani tak neuraza co povie, ale ze do oci je v pohode, akoby nic a potom z prace mi posle taky email, ze taky by som ani ja nenapisala. chvilu som sa snazila o tom s nim diskutovat, ale to len pritvrdzoval argumenty, ziadna konstrukcna hadka o konkretnej veci, iba ako je on nespokojny. a ked to urobil po x-te, tak som mu povedala, ze ok, tak ked som taha hrozna, vnucovat sa nebudem a viac nediskutujem. a teraz je urazeny, ze sa nechcem s nim "hrat". 😀
mne byvaly muz nadaval casto,provokoval hadky,zbil ma......tie nadavky ani telesne nasilie som nemohla zabudnut a nechala som sa rozviest.Pri rozvode mal potvrdnu diagnozu,ze je psychicky chory: schizofrenia paranoidna.Rozvod bol mojim vykupenim.
máme dvojmesačného syna a môj muž už mi povedal rôzne nadávky, za ktoré sa hanbím, že som to dopustila, aby sa ku mne takto správal...uráža ma a vôbec si to neuvedomuje, že mne to ubližuje a keď sa pohnevám, on sa naštve, že ja som sa vôbec pohnevala za takú vec a potom je u nas vojna...
povedzte mi ako by ste reagovali na sms, ktorú som mu vcera poslala, lebo odkedy je maly na svete, kazdu sobotu je prec a doma nic nie je spravene a tak to bolo aj vcera: Peter,ja som chcela upratat na dvore, drevo poukladat a ty ides na pole (isiel so svojim otcom,ktory na mna kasle) a ja to asi vsetko mam spravit sama. Obratil auto a spravil mi taku vojnu ako nikdy predtym...cele cesto na muffiny mi rozhadzal po kuchyni, udrel ma, vrieskal ze som prasa a mojmu otcovi povedal ze je ch.j ...a este on mi povie, ze ja som mu znicila zivot a ze som psychopatka...zasluzim si taketo slova...a dnes mi napise ze uz nema zaujem byt so mnou a mam palit do pi...ja neviem co robit, som asi hlupa ze ho milujem za to vsetko...ale ked on je tri tyzdne normalny a ked mu daco poviem takto reaguje....placem a nevidim na klavesnicu, lebo on mi tak ublizuje ...ako taky muz dokaze povedat rano svojej zene ze ju miluje a poobede jej spravi peklo a hanbu na celu ulicu..
@tehulka_mk, zabudnut sa neda. Zavisi od situacie. Ja ked som v prdeli s nervami, poviem co mi len z huby vylezie. Manzel ma pozna, on si z toho nerobi nic. Vie ako to mysli, pozna ma. Tiez aj ked on nieco povie (hoci hnusnejsia som ja), tak ja sa odujem, ale ked si uvedomim, co poviem ja.... je to vybuch nervov, skrat. Bit sa nebijeme, lubime sa ako kone a mame vacsie starosti, takze to beriem neriesim, co bolo, bolo. Ale tak neviem co strasne tebe povedal, takze neviem posudit. Dolezite je, ze sa vieme na seba spolahnut a zijeme jeden pre druheho.
@justina14 byť tebou by som od neho odišla, tieto jeho nálady sa budú stupňovať, a nestojí Ti za to sa s ním jedovať, sama s malým budeš mať pokoj, kľud, teraz potrebuje aj bábatko pokoj, viem svoje, mám toho za sebou aj ja dosť... by som sa zbalila a odišla... ak nemáš kam, sú aj rôzne centrá, tam radia aj mamičkám ako sa zamestnať, zaradiť do života, bábatko budeš mať pri sebe...
ajaj, to ti nezávidím, našťastie môj muž mi zatial nič takéto ešte nespravil... netvrdím že sa nehádame, alebo si nevynadáme, ale potom na seba pozrieme a smejeme sa na tom, chvílu sa o tom rozprávame a všetko ide dobre... neviem neviem, či by som zvládala takéto správanie :( ťažko posúdiť čo mu letí hlavou, a čo je príčinou toho, ako zmení náladu... môže byť aj to, že ho niekto proti tebe štve, alebo sa na niečo hnevá a tvoje "výčitky" sú posledná kvapka... sama musíš vedieť akú má povahu, ale v žiadnom prípade by som sa nenechala udreť, čo bude pokračovať, začne biť aj maličkého keď sa prestane ovládať?
Hmm..a ked tak nad tym uvazujem...este mojmu byvalemu priatelovi som ja po urcitych "zazitkoch" povedala, ze je CHUDAK.... Vtedy u mna skoncil. Tym, ze som to vyriekla nahlas, uz pre mna stratil akoby hodnotu a nebolo cesty k zachrane vztahu... :/ ktovie, ci to aj jemu tak utkvelo v pamati 😝
@justina14 ,,som asi hlupa ze ho milujem za to vsetko,,
Toto nikdy nepochopim-kopec kamaratov by dalo zene modre z neba a ony sa k nim spravaju ako k handre.
Na druhej strane chlap co si zenu nevazi,podvadza ju,nadava je,pripadne ju prepleskne,k takemu vacsina zien ide ako magnet na zelezo 😨
Zeny naozaj nevedia co chcu... 😒 😠
zbal si veci a tahaj odkial si prisla :D tak som si ich zacala balit,a potom sa zbadal,ze to myslim vazne a odvtedy viac nic take nepovedal 🙂
@comatsu - a ja fakt nepochopím prečo by chcel nejaký muž zniesť modré z neba žene ktorá sa k nemu správa ako k handre. 😖
jednoducho si treba nájsť rozumného a inteligentného partnera 🙂 ináč to môže dopadnúť tak ako zvyčajne 🙄 a to že sprostí muž si môže nájsť iba sprostú ženu 😒 (a naopak)
ahojte baby tak u nas ked je dobre tak je dobre ale ked je zle tak je fakt zle. vycitame si vsetko mozne aj si nadavame - samozrejme vsetky "vybrane" slova... aj ked to nechapem pretoze ja som taka nikdy nebola. nikdy som tak nenadavala a nikdy som na nikoho nekricala. teraz ked ma chytia nervy tak fakt vrieskam. neviem ci si tym nieco kompenzujem... nikto ma nevie vytocit tak ako on. mame trojmesacnu dcerku a kedze som prvorodicka tie zaciatky boli rozne - kazda to pozname. cokolvek som urobila bolo to zle a bola som neschopna matka... bol to pre mna neuveritelny stres co sa samozrejme odzrkadlilo na mliecku-nemala som. vzdy ked uz pride k hadke - hned na zaciatku si poviem ze sa nemozem nechat tak vytocit ale nejde to a neviem to ovladnut. ale to su take veci ze kazdeho by to asi vytocilo - on vraj malu ani nechcel - len kvoli tomu ze som chcela dieta ja. kolko krat mi povedal ze sa mozem zbalit a vypadnut... aj vcera vecer... ja som vzdy zuriva do nepricetnosti ...
@loknicka to poznám tu nervozitu po pôrode, ten stres či to zvládnem, starať sa o babo, do toho manžel prišiel o prácu a tak si hnev ventiloval na mne, boli aj nadávky no skôr ja som mu veľa vyčítala že nebol pri mne keď som ho po pôrode potrebovala, po 3 mesiacoch od pôrodu som náhle ochorela a môj muž zistil aké je to ostať z malým dieťaťom doma a venovať samu 24 h, vtedy si ma začal viac vážiť, teraz mi z malou pomáha a dokonca aj večer k nej vstáva aby som si pospala.
@ninamaria2013 asi to tak malo byt a vidis pomohlo to. u nas potom k vycitkam nechyba ze ved ja som chcela dieta a ked sa mi nepaci mam ist do prace a on zostane doma alebo ja som na materskej - staram sa o malu a domacnost a on nosi peniaze... neviem mam pocit ze ziadna vdaka - ziadne uznanie. ked pride do rodiny babatko je to krasne ale zaroven narocne - bohuzial vela krat to iba my maminy vieme. ako keby to vsetko bola samozrejmost.
@justina14 skus sa od neho na čas odsťahovať a uvidíš ako zareaguje. ak ťa príde odprosiť a bude chcieť aby si sa vrátila urči mu podmienky za akých sa vrátiš. ak sa k nemu vrátiš a po čase sa všetko vráti do starých koľají a on opäť bude robiť zo seba....., tak sa zbaľ a už sa k nemu nikdy nevracaj. ved máš dieťa a to si nezaslúži žiť už od mala v zlobe kriku a nadávkach.
@loknicka tak mne bývalý muž povedal že " radšej mal skočiť na moju sestru ako na mňa , lebo je omnoho krajšia. " Sestra je o 5 rokov mladšia a ja som bola 4 týždne po pôrode druhého dieťaťa 😒. Sestra ktorá bola vtedy akurát pri mne , ostala duchaprítomná a mu povedala že by si takého chuja ako je on k sebe ani nepustila, že jeho brat je omnoho krajší aj vzdelanejší.
Z tejto situácie sme ostali obidvaja totálne zamrznutý , ja z toho čo povedal a on z toho že čo mu povedala moja sestra.
@maminuska nechapem tu ich necitlivost ci co to je... ja som to pocuvala od porodu. nemala som mlieko tak som bola neschopna pretoze kazda dobra matka vie pre svoje dieta zabezpecit mlieko len ja nie. z nemocnice som prisla v pondelok - po cisarskom a dva dni nato som doma vysavala a upratovala ale nezavdacim sa nicim... tiez som pocuvala hocico - ako by mu bolo lepsie samemu a ze sa na dieta uz neciti - z prveho manzelstva ma uz teoreticky dospele. ked sa nam narodilo dieta myslela som ze ho to nejak zmeni ale nie a velmi ma to mrzi. potom som nervozna a zuriva a mam depresiu.
najhorsie a najbolestivejsie vety ktore som od chlapa pocula boli: "DAJ TO DECKO PREC...NIKDY HO NECHCEM" a "JA SOM CHCEL CHLAPCA A TY SI MI DALA IBA DIEVCA"
na tieto dve vety nikdy v zivote nezabudnem a ani neodpustim!
@tehulka_mk

@evelynm mne "nadavka" somar nepride nejaka hrozna.