Čo najhoršie vám povedali vaši partneri a ako ste na to zabudli?
Chcela by som sa opýtať,čo ste sa najhoršieho a najškaredšieho pravdepodobne počas hádok dozvedeli na seba od svojej polovičky?
Myslíte,že to,čo vám bolo povedané,nemysleli vážne,len vám chceli práve vtedy ublížiť,aby mali počas hádky oni navrch?
Ako ste potom na takéto škaredšie a bolestivé slová zabudli?
nijako som nezabudla, ale mám vrúbok na srdci ☹
@maminuska robim co mozem a snazim sa a moj drobec je moj zivot ale ked ma svoj den a place najradsej by som sa zbalila a odisla lebo mozem este aj za to ze to dieta place a ani neviem preco... nikdy tie chlapske pocity nepochopim asi tak ako oni nepochopia to ze tie ich sa nas dotknu... na tie slova sa neda zabudnut!
@aredhel No s tym clovekom nie si,vsak?
No to urcite nie a nechcem ho uz v zivote ani vidiet
@tehulka_mk
mna najviac zabolelo, ked ma v navale hnevu pred detmi nazval "vasa MATER", to slovo ma pali este dnes ☹
@tehulka_mk len ako ti maju napisat, ako zabudnut, ked im ten konkretny recept na zabudnutie nefunguje? 🙂
dobre, nedotahujme sa. len som sa navazala do protirecenia otazky.
je mi jasne, ze chces pocut odpovede, ako sa s tym zmierili, nie zabudli.
Najhoršie čo mi povedal moj manžel že som sprostá epileptička (trpím epilepsou),a ze moj syn je sprostý ako ja.To mu mikdy nezabudnem.
@tehulka_mk zabudnut na slova, ktore rania sa neda. velmi sa cudujem, co tu citam, ze co zene manzel povedal. ako niektore vobec mohol ten clovek vysvetlit a ako ta zena s tym muzom moze vobec zit. je to ponizujuce. a vobec nie je pravda, ze to, co povedali v rozculeni, tak ze nemyslia vazne. myslia to vazne, len za normalneho stavu nemaju odvahu to povedat. v zivote sme si s mm nenadavali, v zivote by mna a ani jeho nemapadlo nadavat si na rodicov a hovorit si sprosta, sprosty a podobne. baby, ako mozete s taktmi ludmi zit, co si vas nevazia, co si nevazia vasu matku, otca, co si o vasich detoch myslia, ze su sproste?? ludia si nedokazu vazit jeden druheho a preto mame tolko rozvodov. a zabudnut sa na zle urcite neda. a aj ked na to nemyslite stale, tak pride chvila, ked si na to zas a zas spomeniete a bude to ako dyka v srdci.
myslela som si ze ma uz nema cim prekvapit ale predsa... vcera som varila, upratovala - utierala prach, prala takze zavesit a zvesit pradlo, bola som na nakupe a prezliekla periny a dnes som sa dozvedela ze nic nerobim a staram sa len o malej rit... nemam tu nikoho kde by som ju mohla na nejaku chvilu nechat takze to musim stihat s nou. a dnes sa zobudila - samozrejme hned plac lebo je hladna a potrebovala som si len odbehnut na wecko tak mi bolo povedane ze az ked nakrmim malu... a to som mala nedavno zapal mocovych ciest. on je nervozny lebo sa u nas preraba a ja mam znasat vsetky jeho nalady!!!! mozno pre niektoru blbost ale pre mna slova ktore neskutocne bolia... ☹
urazky a ponizovania na kazdodennom poriadku... vcera prisla prva facka. A aj posledna. V zivote sa ku mne nikto nespraval ako on" Ma krasnu dcerku doma vzdy nacarene upratane a pokoj.. ale on vzdy ma nejsky dovod avy mi nadaval poukazoval na to aka som neschopna,uraza mna a moju rodinu a konci to fackou. Koniec. Viac nie. Skoncil u mna na celej ciare a chudak sa tomu este smial
ahojte baby neurazte sa ale podla mna niektore zveličujete že vám muž nadával a pritom to nebola ani nadávka.mna muž už 9r ponižuje nadava že som pi..je..ku..špi..hnus.neschopná..obyčajná nula...že ked by som zdochla by sa potešil ,že je so mnou zo sucitu .....s nim sa nedá normálne porozprávat zo všetkeho sa smeje jak 5ročný ked sa ho niečo opyt tak prekruti že ty taka nikdy nebudeš že .......ani si neviete predstavit ako to človeka poznačí.on ma furt upodozrieva že mám ineho ale a sa sama sebe čudujem že nemám lebo druhá by už dávno našla náhradu ale nechce sa zapliest ked mám svojich starostí dost.kd som povdala rodičom o problemoch mama ma poslala domov lebo mi neverí že on je taky .ano je taky dobrýýýýýýýýýýýýýýý herec.patrí medzy mužov kt.su navonok priatelsky,šikovny....ale k žene sa chová ako hajzel,neviem o mám robit lebo chcem odíst mam dvoch synov 9 a 6 už sme raz chceli odist na trvalo ale som to nedokázala lebo som sa psychicky zrutila a nemal ma kto podržat aby som išla dalej tak som zostala ale muž nebol nadšeny a podla mna niečo skríva a chce aby som odišla ja aby nevedeli ludia čo spravil.jemu viac záleži na tom ako bude vyzerat pred ludmi ako by mi mal povedat čo má za problém a nežit v neistote ked sa ja tak všetko dozviem.on má taku pracu od rána do večera je stavbár takže nedá sa zistit kam o kolkej si odbehne
slová bolia viac než bytka to ti povie každý ja to poznám na sebe človek.prestane lubit začne toho druheho nenávydiet a ked neni dovera tak je to len trápenie sa lebo ludia nežiju spolu ale vedla seba!!!ja som si poplakala dost to mi ver
pred časom som sa od mojej naj! kamošky kt.mimochodom byvala s priatelom a psych.tu tyral pobalila sa viac krát a prišla naspat ale bolo to zas tam kde skončili tak odišla na trvalo.teraz ma noveho pratela a hov.mi že je velmi štastna tak dufam že jej to vydrži.jej štastie a radost a chut žit mi dodalo vela energie ist dalej a posunut sa v živote a prajem to všetkym aby si uvedomili a mali rady sami seba a nebrali ohlad na tych čo si nás nevážia!!
@loknicka to ti verím ja ked som mala deti male tiež mi pov.najprv si ho uspi potom umy riad a on pritom sedel a čumel do telky a ja som sa len nahánala.NIKDY mi z detmi nepomohol nikdy tak vie ako sa cítiš.ked boli deti vačšie a išla som pracovat bol s nimi jeden den a pov.že rad.bude chodit do prace že ako ich možem zvládnut.podla mna je to len na mužovi kt.si prizná chybu a pov.že klobuk delo čo zvláDAŠ MOJ TAKY NIEJE
@tehulka_mk PODLA MNA TO ZÁLEŽI AJ AKO JE CHLAP VYCHOVANY LEBO MIJI RODIČIA SU SPOLU 32R A OTEC MAME nikdy NEPOVEDAL ANI LEN KRAVA NIČ ON JE TEN TYP ČO RAD.USTUPI A IDE SA PREJST DO DNES SA K MAME CHOVÁ S UCTOU AJ KED VIEM ŽE MOJA MAMA JE DOST PODRÁŽDENA A VŠETKO JEJ VADI AJ SA NIEKEDY ČUDUJEM OCOVI ŽE TO S NOU ZVLÁDNE KED VYDIM AKE MAM JA PROBLÉMY TAK ONI SA ANI NEHÁDAJU OTEC SU TROCHU POFRFLE ZASRANDUJE ALE AJ PO TOLKYCH ROKOCH KED IDE NA TÝŽD.JEJ ZAVOLÁ LEN TAK ČO ROBI ,A ABY IŠLA NIEKAM VON A NEBOLA SAMA KED JE DOM AZOBERE JU VON LEN TAK .ASI DOBIEHAJU TO ČO ZAMEŠKALI .PROSTE MAME ZÁVYDIM ČO MÁ DOMA LEBO MNE MUŽ NIKDY NEPOMOHOL NIKDY MI NESPRAVIL ČAJ KED SOM BOLA CHORÁ,NIKDY MI NEPOMOHOL NAVARIT KED SOM JA NEMOHLA.MOJA MAMA SI MYS.ŽE KED MÁM TERAZ TO ČO ONA NIKDY NEMALA ŽE SOM ŠTASTNÁ ALE TO TAK NIEJE .NIEJE DOLEŽITE KDE ŽIJEŠ ALE S KYM
@justina14 JA SOM S TAKYMTO CHUJOM 9R A VIEM AKO TI SLOVA VEDIA VELMI UBLŽIT HLAVNE KED SU OD ČLOVEKA KT.TI SLUBOVAL VERNOST PRED OLTÁROM.JA SOM STRETLA ČLOVEKA KT.MI VELMI POMOHOL UVEDOMIT SI ŽE ŽIVOT TREBA ŽIT A NIE PREŽIT JA S MOJIM MUŽOM ŽIJEM ALE HO NELUBIM LEBO TO ČO MI ON SPRAVIL NEPOZNÁ HRANICE .SA TI EŠTE ČUDUJEM MNE KEBY VRAZIL BY SOM ODIŠLA AJ KED VIEM ŽE JE TO TAŽKE ALE NA TVOJOM MISTE IDEM PSYCHOLOGIČKE MNE VELMI POMOHLA ZDVYHNUT SI SEBAVEDOMIE IŠLA SOM OD NEJ VYSMIATA A SOM PRIPRAVENÁ NA NOVY ŽIVOT AJ KED SAMA ALE NENECHÁM SI UŽ SRAT NA HLAVU
CHLAPI SU SVINE JA DOMA BEHÁM ABY BOLO VŠEKO TYP TOP ALE ČORAZ ČASTEJŠIE SU TU TAKETO TEMY NEVIEM ČI JE TO TOU UPONÁHLANOU DOBOU ŽE SU CHLAPI TAKY PROTIVNY
@anka114 tému neriešim, len ťa prosím vypni si caps lock, tada tie veľké písmená. V intenetovej komunikácii veľké písmená znamenajú, že kričíš. Chápem z tvojho príspevku, že si na toho svojho nahnevaná, ale na nás kričať nemusíš. Ďakujem 😉
prepaČ ale ja som to tak nebrala
@anka114 tie nadavky ktore si pisala su mi velmi dobre zname. no k tym krajsim patri aka som neschopna a mantava. viem aj ako boli facka - ale viac psychicky ako fyzicky. a vycitky ze som nic v zivote nedokazala. ked sa nieco postazujem o malu alebo o domacnost tak hned mi vyhodi na oci ze on chodi do prace a nosi domov peniaze. ked je dobre tak je dobre ale ked je zle tak je zle. a najhosrie sa pocuva s 10 tyzdnovym babatkom na rukach ze on ho ani nechcel... ☹
viem že ti je velmi tažko ja som si s tymto preskákala svoje ked chodil na týžd.tak som všetko zvládala ale ked prišiel domov on si chcel oddychnut ja som asi nemusela ked som bola sama na dve male deti aj na dom a záhradu vela som si vtedy poplakal lebo som sa prestala stikat s kamoškami bola som ako vazen vo vlastnom dome a furt to iste dokola
mi ženy si v živote dost vytrpíme a chlapi si to nevážia ale nie všetci chlapi su rovnaky
@anka114 nie som rozvedena lebo sme neboli ani nie sme zobrati...
@loknicka presne!!! Ved ty si ju chcela tak sa staraj.. Je pravda ze ma posielal na potrat ale ja som malu ozaj chcela. A viem ze aj ju velmi miluje ale nechapem preco sa tak chova ku mne. Ozaj som nekonfliktny tym nerada sa hadam ale s nim sa neda. Niekedy kobflikty vyhladava len aby ma ako on hovori mal za co zj**bat. Toto som si nezasluzila aby ma udrel. Nech je akykolvek nervak toto prehnal. A raz by udrel aj malu. A to nedopustim. On sa kednoducho nevie ovladatale na mne si nervy nemoze vybijat. Ved sa snazim ako viem.
@kuwait ty kokos 😕 az ma striaslo

@loknicka ja som bola neschopná matka, som neschopná matka a umriem ako neschopná matka...... pre neho , druhý manžel vraví zas že lepšiu matku si pre svoje deti priat nemohol. 🙂 .
Tak si z toho vyber po tom . 😀