icon

Čo najhoršie vám povedali vaši partneri a ako ste na to zabudli?

tehulka_mk
26. sep 2013

Chcela by som sa opýtať,čo ste sa najhoršieho a najškaredšieho pravdepodobne počas hádok dozvedeli na seba od svojej polovičky?
Myslíte,že to,čo vám bolo povedané,nemysleli vážne,len vám chceli práve vtedy ublížiť,aby mali počas hádky oni navrch?
Ako ste potom na takéto škaredšie a bolestivé slová zabudli?

janickacrazy
7. okt 2013

@anka114 Prečo si s takým mužom preboha? Nemyslím to v zlom, ale to fakt nemáš žiadnu sebaúctu? Ako možeš takto žiť? Určite to nie je dobré pre teba ani pre deti. 😖

tomikejt
7. okt 2013

ach dievcata, takto pred rokom som este aj ja pocuvala ze som neschopna, ku..pi..jeb.., ku koncu to uz prerastlo aj do fyzickeho nasilia a vyhrazkami ze ma zabije a nikto mu nic nedokaze..a ake boli dovody tych jeho vybuchov? napr. ked ho bolel zub, ze nech JA s tym nieco spravim, a co som ja zubarka??? alebo som kupila inu znacku tatarky nez chcel, alebo som ho poprosila aby sa vulgarne nevyjadroval pred malym synom... a bolo peklo..najhorsie je ze sa takto prejavil az po takmer troch rokoch spolocneho zivota.. znasala som to takmer rok, len preto lebo som chcela dopriat synovi kompletnu rodinu.. ale nastastie som sa spamatala. uz som takmer rok v inom meste, pomaly nadobudam stratene sebavedomie, a som stastna ze nezijem s tym clovekom

lujza123
7. okt 2013

no najhorsie sme asi obidvaja natarali pri rozchode...to je davno zabudnute, to sme perlili obidvaja.
No ale klasicke ako nic doma nerobim a NEHORAZNE MINAM JEHO VELKE peniaze. Na toto sa neda zabudnut. Lebo je tomu vyse 3 roky co sme sa rozisli a stale chodi, narieka ze nema peniaze.... ...Vzdy mam chut sa ho spytat ze vaazne si bez penazi? Co ti ich minam na dialku? Lebo podla toho ako opisoval to moje minanie jeho penazi tak bez mojej pritomnosti mal byt z neho milionar

loknicka
7. okt 2013

@simi906 vzdy mu poviem ze ked sa potrebuje na niekom vyburit nech si to kompenzuje v robote a nie doma na milujucich ludoch... viem ze ani v praci nikto nemoze za to aku ma povahu ale vzdy mu to tak poviem... snazim sa a bez vysledku. keby som sa od unavy aj plazila tak neurobi nic. vraj mam ja poprosit co potrebujem pomoct. mozno to vsetko vyzera jednoducho ale kto to zazil vie o com pisem... potom uz zaboli kazde slovko... ja som sa nikdy nehadala, nikdy som nekricala ani nevyhladavala hadky a nenadavala a teraz? psychika si so mnou robi co chcem - tiez mu potom nadavam ked sa hadame a neskutocne kricim - hanba nehanba nech to pocuje cely panelak... neviem sa niekedy ovladat ked ma stale uraza a ponizuje...

anka114
7. okt 2013

@janickacrazy ja som si to tiež hov.ked som vydela ako moja naj.kamoška trpí ale ked som to sama zažila tak som pochopila že prečo ned.odíst.ja neviem nebojim sa ani nič mam priatela kt.chce aby som od neho odišla potporuje ma vo všetkom ale s nim nič nemám .ide o to že ked raz dostal nervy a vyhodil ma z auta lebo som jeho nechtiac oškrela tak silno ma zdrapil že mi zostala jazva na ruke po škrabanci išla som mame a pov.jej čo sa stalo ale ta mi neveri a mys.že prehánam aj deti jej pov.že sa otca boja že sa snimi nehrá ale on je dobry herec

anka114
7. okt 2013

@anka114 ked ma učil chodit na aute tak po mne hučal že som sa až trials a bolo mi zle ked som vyšla z auta a jeho materr že čo ho počuvam ale ked človek stoje na križovatke a z každej strany auto tak nemožem len tak vystupit a zastavit a ohrozit druhych.pov.mi take veci že sa až hambím

simi906
7. okt 2013

@loknicka ako vidim mame to na chlp rovnake. Nechodime s rovnakym chlapon ? 😀 hh sranda... ale teraz vazne. Ako.hovoris,psychika robi svoje a ja musim povedat ze on ma totalne vtstavil stal zs yo mna labilby clovek. Predtym ako sme sa spoznali som bola vzdy ta ktora si otvorila usta ked bolo treba. A teraz? Sebavedonie mam tak podkopane ze by som ho uz tazko nasla. Citim sa uplbe bezcenna. Samozrejme ked sa dobre vyspi alebo sa mu dari tak aj ja som "macko,milacik,laska"... Ale do kedy to mam takto tahat sama? Koli svojej pocahe toho stratol vela ale teraz moze stratit rodinu. Musi dostat riadnu facku aby sa spamatal. Ja ho lubim zalezi mi na nom a zle mu beprajem va dokobca mi ho je luto ale viac mu nedokazem pomoct. Ked uz ani s nami(ja a Sofi) mu stale bieco chyba a je bespokojny tak ja uz neviem

anka114
7. okt 2013

ja viem že ked odidem tak budem lutovat že som to nespravila skor lebo vela žien mi to potvrdilo že zistili že to mohli spravit skor treba mat len pri sebe človeka kt.vás podrží a povzbudí

anka114
7. okt 2013

@anka114 ja to štastie nemam u rodičov lebo moj muž je dobre akože vychovany ale to tak nieje.ked mu zomrel otec v 23r tak jeho mama mala ešte dve deti na strednej a syn.kt ma dnes ale 23r tak mame nadava že je je.pi.aj predomnou a ona si to nechá .odkedy moj muž začal podnikat z bratom tak sa strašne zmenil chová sa presne ako on

simi906
7. okt 2013

@loknicka a vies co je na tom sranda? Ze aj jeho rodina je na mojej strabe lebo vedia aky je. Nechcem robit rozcady ani nic len chcem aby sa spamatal a uvedomil si co ma! Aj koli Sofinke mi to je luto ze sa nesnazi uz len koli nej... ach. Tak smutno mi je teraz ☹ ☹

anka114
7. okt 2013

moja mama byva dost daleko odo mna a ja som vtedy ani nevedela sama chodit na aute jednoducho som zobrala auto deti a išla som .bolo mi zle amusela som odist lebo by som ho zahlušila vdaka tomu som sa aj naučila chodit na aute tak daleko inač by som nenabrala odvahu🙂

anka114
7. okt 2013

@anka114 neviem prečo ale strašne som sa hambila mame to povedat lebo vždy som všetko pov.najstar.sestre ale ta je teraz v amerike a dost mi tu chyba .aj ked som pov.mame že otec mojich deti im pov.že aby zdochli do očííí!!a že keby zdochli by mal svaty pokoj že rad.sa obesi ako takych debilov mat tak ma poslala domov chápete to?viete kolko odvahy som musela nabrat aby som jej to všetko pov.ona mi neveri lebo že ked bola u mna tak som jej nič nepov.a to som mala riešit pred detmi na návšete?ved to je na dlho.moja mama ma velmi tažku povahu ona rieši maličkosti po nej otec nikdy neskrikol tak nevie čo to je. ja nemožem spávat pre tieto problemy neviem kedy muž zas vybuchne vyčitkami pre blbost nechuti mi jest a neviem kolko to ešte v takom napati vydžim na prenájom nieže nemám ale ked odidem nechcem byt sama v byte šak sa zbláznim psych.pov.že ked odidem by som mala byt z blizkymi lebo to bude tažke aj ked sme na to pripravene každy rozvod je neprijemny.ja chcem sprvait hrubu čiaru a začat novy život ale moj muž si mys.že neodidem lebo to z matkou nevydržim ale ked som to snim vydžala tak z mamou to bude malina🙂)

anka114
7. okt 2013

@janickacrazy to vysveli mojej mame kt.mi dala najavo aby som odišla domov poslala ma rovno do pekla ani si to neuvedomuje ona len vydí že on nás zabezpeči ale to čo som sa ja naplakal pri nom to nevydi nikto

anka114
7. okt 2013

@tomikejt ja si všetko nahravam na mobil a potom to použijem na sude u pustim jeho známim aby vydeli kto tu je zly

anka114
7. okt 2013

@tomikejt tak to ti závydim že to máš za sebou.ja som si tiež mys.že koly detom s nim zostanem ale prave že koly detom sa treba rozist lebo tie to poznači

janickacrazy
7. okt 2013

@anka114 Preboha odíd od neho čo najskor prosím ťa, to, čo povedal vašim deťom do očí to je ozaj strašné 😠 deti si také veci pamatajú na celý život a budú mať z toho ešte dlho traumu tomu ver, nerob im toto. Určite existuje aj iné riešenie ako odísť k mame....sú aj rozne centrá pre matky s deťmi alebo ti može pomocť aj kamarátka alebo sestra alebo niekto iný.....toto si žiadne dieťa nezaslúži 😒

tilda
7. okt 2013

podla mna je dolezite aj nacasovanie... napriklad urazat zenu v sestonedeli, tehulu alebo na materskej - to sa moc nevyplaca :P

maribell
10. okt 2013

inak nechapem tuto temu zalozila nejaka zena aby sa dozvedela ci aj inym zenam nadavaju manzelia a ak hej tak ako na to zabudli a tu sa idete predbiehat ze ktora ma najlepsieho manzela na svete a v zivote nikdy by jej nic take nepovedal 😀 ...to asi nechcela citat... chcela asi rady ako na to zabudnut

nechcemmeno
12. okt 2013

som mesiac a tyzden po svadbe a vcera mi moj novopeceny manyel velmi skaredo vynadal kvoli skoro nicomu ...... este som ho nikdy v takej zlosti nevidela, aj by som to tu napisala, ale neviem ci mozem vulgarne nadaval, trieskal chladnickou vypadavali u nej veci povylievali sa, vyhodil ma z domu ..... a kade co ine, ak by som to tu mohla napisat dajte vediet, neviem ci mam odist, alebo co ........??

mirat
12. okt 2013

@nechcemmeno môžeš to napísať v skratkách alebo vynechať nejaké písmeno.(veď my už si domyslíme)

nechcemmeno
12. okt 2013

tela sproste vyjeb..e, pi.a sku...na, vypadni do p..e odkial si prisla a tak neviem co mam robit je to po tak kratkej dobe ansho manyelstva, co mam robit ?

nechcemmeno
12. okt 2013

@nechcemmeno a dnes rano vstal lebo stalo sa to vcera, chvilu sa tvaril ze urazeny je on a ked odchadzal do prace prisiel mi dat pusu, a ja som odtrcila lice,potom mi volal z prace, lebo tam bol len na otocku, ze co ma kupit v bille a ja ze kup si co chces

mirat
12. okt 2013

@nechcemmeno skús nám povedať viac o vašom spolunažívaní ako ste sa spoznali a vzťah pred svadbou atď

ktimi111
14. okt 2013

moja malá mala este iba rok, a nespali sme uz týzden,kvoli zubkami, a bola som uz unavená a poprosila som svojho muza aby mi pomohol aspon kým si umyjem zuby alebo oddychnem si na desat minut, a on mi povedal ze TY SI CHCELA DIETA TAK STARAJ TERAZ TY O DCéRKU,alebo bola Velka noc, celý den som varila upratovala, a muz prisiel domov,prisli hostia a poslal nás dvoch do druhej izby aby uz konecne mohol najest napit s hostami, aby nepocul detsky hlas(bol polievat v dedine), a ja som ostala hladná spotená unavená....papala som ked uz hostia odisli a mala zaspala

ma77
14. okt 2013

@nechcemmeno Tak toto su fakt silne slova po mesiaci manžestva toto neviem ako by som rozdychala 😒 Ajj ja by som bola urazena len či ti to pomôže neviem neviem toto by si chlap na ženu nemal dovolit ak ju lubi 😠

sashabb
14. okt 2013

@nechcemmeno
@ktimi111 bože baby, to čo máte za @@@@tov? 🙄

marianqa
20. dec 2013

Prij*bana p*ča

loknicka
26. dec 2013

ze som mu na Vianoce kupila same ko..tiny... 🙂 - cista romantika... tak sa tesim na dalsie Vianoce

barnica
26. dec 2013

@tomikejt si silná žena

babls5
26. dec 2013

@ma77
@ktimi111
@nechcemmeno
@maribell baby poviem vam takto mam 2,3ročnu Vanesku s byvalym bol to totalny idiot ked si vypil nadaval mi ze som pi#a ze som vyje#ane decko skur#ena pi.@ a tak dalej nakoniec ma surovo zbil keby na nocnej ulici nesla susedka asi by ma dokopal na zemi k smrti to mala mala len 3mesiace. Po tomto incidente ho moji rodicia zbalili a vyhodili kufre von a odvtedy snim niesom som stastna a oslobodena a nasla som si priatela s ktorym byvam uz 3/4 roka v jeho byte jeho rodicia malu beru za svoju dokonca jeho rodina si mysli ze je mala fakt jeho teras pracujeme natom aby ju mal za svoju na papieroch aj jeho priezvisko on by mi skaredo nepovedal aj ked sme sa pohadali neviem ako 😉