icon

Čo okrem krásy priťahuje starších mužov na mladých dievčatách?

sima338
17. jan 2021

Ahojte dievčatá/dámy,

založila som si tu profil, lebo by som sa s vami rada podelila o vlastnú skúsenosť a zároveň si rada prečítala Vaše názory, postrehy, váš uhol pohľadu. Zároveň, ak je tu i nejaký muž, tak budem rada, ak mi zodpovie moju otázku vyššie a dá mi svoj pohľad, ak sa oň teda chce podeliť.

Ide o to, že moj manžel ( 38 rokov ), s ktorým sme síce stále manželia, ale už 3 roky žijeme každý svoj vlastný sólo život, rozviesť sa neplánujeme kvôli spoločnému biznisu, spoločnej dcére a majetkom, si našiel 19-ročné dievča, s ktorým má nejakú formu vzťahu. Neviem akú, nebavila som sa s ním o tom takto priamo, ale zarazilo ma, že to dievča má 19 rokov. A preboha, môj manžel 38. Príde mi to zvláštne, neuveriteľné, trochu asi aj úchylné, najmä v jeho prípade, kedže ho považujem za racionálneho a inteligentného chlapa, tak sa vlastne čudujem, či si majú čo povedať, i keď očividne majú.
Ak sa pýtate, ako som sa to dozvedela, tak kázal mi v jeho mobile niečo nájsť ( faktúru ) keď sme spolu riešili daňové, že on si odbehne medzitým do sprchy a doriešime to. Nedalo mi, pozrela som si správy ( áno, to bolo nesprávne z mojej strany, uvedomujem si to ) a našla som tam snáď nekonečne dlhú konverzáciu s dievčaťom, plnú jej fotiek, čo mu poslala ( krásna 19tka, výrazná baba, musím uznať ) a zároveň ma dostalo čo si písali, akým spôsobom, písal jej, aká je vyspelá na 19 rokov, bavili sa o rôznych témach, zároveň plno správ čo som stihla vidieť boli aj dvojzmysly a veľmi erotické správy ( najmä od môjho manžela, paradoxne ) Samozrejme musela som to nechať tak a doriešiť s ním vtedy len to daňové a tváriť sa, že nič.
Ono, nežijeme už spolu, je mi jasné, že nemal 3 roky celibát, ani ja som nemala, žiť spolu už nikdy ako pár asi nebudeme, ale neprekvapilo by Vás keby si Váš ex nájde tak mladé dievča? Čo na tých ešte pomaly stredoškoláčkach okrem krásy a sexu vidia, keď ich vodia na večere, do kina, do divadla, na výlet, hocikam, kde to nie je len o sexe.

Strana
z4
anja27
23. jan 2021

@sissy27 😁😁😁 lepsie by som to nenapisala

gabika0825
5. feb 2021

@stela1996 Ako nemyslim si že to musí byť len o peniazoch. Kamarátkyna sestra je 21 ročná pekná vyspelá baba a má priateľa 35 ročného, idú sa brať sú spolu 4 roky. Veľmi im to pristane čo som ich videla, hodia sa k sebe a chalan vyzerá na 25 maximálne, velmi si rozumejú. Takže nie je to vzdy o peniazoch. Ale keď je dievča v mladšom veku vyspelé tak nie je nič zlé na tom keď si nájde chlapa staršieho.

stela1996
5. feb 2021

@gabika0825 ale je rozdiel ci je ten chlap slobodny a bez zavazkou.. alebo zadany/rozvedeny s detmi na krku 😉

canis_lupus
5. feb 2021

@stela1996 otázne je, či dievča vie, že je ešte ženatý (autorka zmazala svoje komenty, čiže neviem, možno to tu písala). Pokojne jej mohol povedať, že je rozvedený.
Z pohľadu biológie ženy v tomto veku sú ideálne na plodenie, čiže prirodzene môžu muža priťahovať 😁 Okrem toho asi nemajú toľko odžité, sú optimistické, naivné, bez záväzkov. Samozrejme chlap sa pri nich cíti žiadaný, dvihne si ego, že ho taká mladá a pekná chce. A muž okolo tej 35-ky je podľa mňa osobne v tom najlepšom veku, ak sa o seba stará, tak prečo by sa do neho mladé dievča nemohlo normálne zamilovať. Nemusí v takom vzťahu ísť len o zlatokopectvo a sex, aj keď autorka by si to najradšej vyložila asi takto. Mne sa vždy páčili starší muži, chodila som aj s viac ako 40-ročným ešte pred dvadsiatkou. Ako 21-ročná som sa začala stretávať s 38-ročným. Chodili sme na túry, mali radi rovnaké knihy, hudbu, zvieratá, bolo nám super...vlastne stále je, sme spolu 3 roky, máme syna a plánujeme svadbu 😁 Sme úplne normálny pár. Takže to nie je vždy len o peknej a hlúpej bábike, s ktorou sa muž vláči po párty a vystavuje ju, ale to závisí aj od toho, aké má povahové vlastnosti muž a toho už musí poznať a odhadnúť autorka 🤷

gabika0825
6. feb 2021

@stela1996 a co že je rozvedený😃 to akože rozvedený si nemôžu nájsť niekoho po rozvode? Si majú hladať akože rozvedené ženy s deťmi? Nechápem. Však my ako ľudia sa životom meníme. Tak to je aj so vzťahmi, nie vždy si ludia rozumejú po 10 rokoch dajme tomu, alebo aj po dlhšom case. Ja skôr nechápem prečo to autorka rieši nie je to jej život. Ide tu podľa mňa len o to že jej závidí že je mladá bez predošlých záväzkov, bez detí a jej bývalý si snou rozumie a zdieľa s nou vzťah. Inak si to neviem vysvetliť.

gabika0825
6. feb 2021

@canis_lupus presne tak, súhlasím 🙂👍🏼

Strana
z4