icon

Čo okrem krásy priťahuje starších mužov na mladých dievčatách?

sima338
17. jan 2021

Ahojte dievčatá/dámy,

založila som si tu profil, lebo by som sa s vami rada podelila o vlastnú skúsenosť a zároveň si rada prečítala Vaše názory, postrehy, váš uhol pohľadu. Zároveň, ak je tu i nejaký muž, tak budem rada, ak mi zodpovie moju otázku vyššie a dá mi svoj pohľad, ak sa oň teda chce podeliť.

Ide o to, že moj manžel ( 38 rokov ), s ktorým sme síce stále manželia, ale už 3 roky žijeme každý svoj vlastný sólo život, rozviesť sa neplánujeme kvôli spoločnému biznisu, spoločnej dcére a majetkom, si našiel 19-ročné dievča, s ktorým má nejakú formu vzťahu. Neviem akú, nebavila som sa s ním o tom takto priamo, ale zarazilo ma, že to dievča má 19 rokov. A preboha, môj manžel 38. Príde mi to zvláštne, neuveriteľné, trochu asi aj úchylné, najmä v jeho prípade, kedže ho považujem za racionálneho a inteligentného chlapa, tak sa vlastne čudujem, či si majú čo povedať, i keď očividne majú.
Ak sa pýtate, ako som sa to dozvedela, tak kázal mi v jeho mobile niečo nájsť ( faktúru ) keď sme spolu riešili daňové, že on si odbehne medzitým do sprchy a doriešime to. Nedalo mi, pozrela som si správy ( áno, to bolo nesprávne z mojej strany, uvedomujem si to ) a našla som tam snáď nekonečne dlhú konverzáciu s dievčaťom, plnú jej fotiek, čo mu poslala ( krásna 19tka, výrazná baba, musím uznať ) a zároveň ma dostalo čo si písali, akým spôsobom, písal jej, aká je vyspelá na 19 rokov, bavili sa o rôznych témach, zároveň plno správ čo som stihla vidieť boli aj dvojzmysly a veľmi erotické správy ( najmä od môjho manžela, paradoxne ) Samozrejme musela som to nechať tak a doriešiť s ním vtedy len to daňové a tváriť sa, že nič.
Ono, nežijeme už spolu, je mi jasné, že nemal 3 roky celibát, ani ja som nemala, žiť spolu už nikdy ako pár asi nebudeme, ale neprekvapilo by Vás keby si Váš ex nájde tak mladé dievča? Čo na tých ešte pomaly stredoškoláčkach okrem krásy a sexu vidia, keď ich vodia na večere, do kina, do divadla, na výlet, hocikam, kde to nie je len o sexe.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
18. jan 2021

@sima338 on nechce, aby mala dcéra rozvedených rodičov, hahaha, ale že bude mať rodičov, ktorí spolu nežijú a otca, čo má milenku, to mu už nevadí, super 🙄

adka176
18. jan 2021

Ja len nechápem, prečo si chlapi takéto správy uchovávajú v telefóne....toto neviem pochopiť...asi zjavne sa tým chcel niekomu ešte aj pochváliť...

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
lubkavargova1
18. jan 2021

No j nechcme byt zla, ale ta mlada je zla a zlatokopka a pani manzelka je co? nechce sa rozviest kvoly biznisu a majetkom..tak to je detto rovnake..je len otazka casu, kedy aj muz pochopi, ze vlastne on aj ten rozvod chce...to je pani manzelka nechcela a nechcela si to pripustit, ze vlastne je uz stara a 0 bodov z nej...koniec, skoncili pekne casy...a potom co vidia na mladej? No novy zaciatok

teleskop
18. jan 2021

odpovedam na nadpis,mna pritahuje na nladych zenach a muzoch mladicka energia, to urcite aj starish muzov..nabijaju si baterky

hefo
18. jan 2021

@lubkavargova1 Tak trebárs, keby sa (ale obaja) oprostili od toho, že manželstvo by malo byť najmä o intímnom vzťahu a brali by to už len ako obchodný vzťah, tak by to mohlo nejako fungovať - ak by dokázali spolu jednať bez nenávisti a zákernosti jeden k druhému. Lenže to málokedy úplne ide, teraz to vyzerá, že ju začína škrieť, že manžel má na intímnosti inú. Aj keď zatiaľ o tom hovorí pokojne a bez kydania špiny na manžela (všetka česť, málo žien je toho schopných).
Ja by som skôr povedal, že muž rozvod nebude navrhovať, nebolo by to asi v jeho záujme, skôr ak žena prestane emočne znášať celú situáciu, navrhne ho ona.

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
eva112014
18. jan 2021

@sima338 Naozaj tak pokojne píšeš o manželovi, že fakt toto dokáže málo z nás. A keď dokážete spolu takto dobre fungovať spolu aj ako rodičia a aj ako obchodníci načo by ste sa aj rozvádzali.
A ako to u vás funguje, že dieťa zaspí a dohodnete sa kto z vás večer ide k milencovi/milenke?
On vedel o tvojej známosti? Či tušíte medzi sebou, že ten druhý má práve vzťah? Vedela by si o tej žene, ak by si nevidela fotky?
Čudujem sa, že mladej ženatý neprekáža. Nielen, že je k nej starý, ale i ženatý. 🤷

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
lubkavargova1
18. jan 2021

Tu neverim ani slovo, lebo keby ta to neskrelo, tak tu sa nepytas na toto tu. v kuse sa tu vychvalujes, ze 3 firmy,..majekty, 4 firemne auta...ale uprimne, Dusevne ste uplne na dne, uplne ze buedac. Na toto co robite treba mat velmi dobry zaludok a davate uzasny priklad dcere ako len ludi si zneuzivat a hrat sa s citmi toho druheho...

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
basska_b
18. jan 2021

Takto. Píšem teraz vo všeobecnosti, nemyslím teba autorka, pretože si naozaj v zlej situácii a muž to robí ktovie prečo. Ale všeobecne... Oni podľa mňa na nich vidia to, čo doma nemajú. Doma majú unavenu ufrflanu ženu v prechode, vzájomná príťažlivosť je davno preč. Takisto muž miluje, keď ho niekto obdivuje, lichoti mu, že aký je rozhľadený a inteligentný... takisto to môže byť taký pud plodiť, ich žena už deti neplánuje, nechce. ..

Prepáč, nevšimla som si, že debata sa zvrhla typicky koníkovým smerom. Nie sme schopné sa baviť na všeobecnej úrovni, ale dávať rady neznámej, ako ma žiť život

eva112014
18. jan 2021

@sima338 Tak už máš odpoveď! Tá známosť sa začala kvôli sexu a asi by ti o nej povedal keby bolo inak. A ešte ti o nej môže povedať, lebo nevieš ako dlho to trvá.
Tu je divné a asi nie najlepší príklad pre dcérku to, že nespíte (neležíte) spolu v jednej posteli. Teraz je malinká, ale ako rastie, tak si bude veci všímať. Napr. ten ujo, prečo spí u nás teraz a aj minule... Si mladá a nájdeš si niekoho určite.
Držím palce a všetko dobré Vám prajem.

hefo
18. jan 2021

@eva112014 Jasné, že to ideálny príklad nie je. Ale aká býva (bežnejšia) alternatíva? Jeden hucká dieťa proti druhému a opačne, robia si naschvály, kedy to ide, a dieťa reve pol dňa, keď má ísť k druhému rodičovi... ak by dokázali fungovať týmto štýlom, tak je to ešte výborné!

eva112014
18. jan 2021

@hefo Ale veď, keď sa tak obidvaja dohodli na tomto, tak prečo nie. Len, keď malá žije s autorkou a autorka nájde si niekoho v budúcnosti .... Dcérku bude mať väčšiu, rozumnejšiu bude musieť veci vysvetliť ako sa majú. Keď sú opäť rozvedený, ocko ľúbi tú tetu a ja toho uja, má to dieťa predsa vysvetlené. (a môžu mať pekný vzťah i tak). Takto sa dá, ale skôr, či neskôr treba dieťaťu povedať pravdu. Ja ľúbim toho a ocko tú. Čiže muž - manžel, nechcel sa rozviesť kvôli dieťaťu, aby nevyrástlo v rozvedenej rodine a ešte kvôli firmám. Lenže tu si muž-manžel neuvedomil, že dieťa nebude naveky malé a nerozumné. A nie je dôležitý papier, ale vzťah rodičov medzi sebou, aký majú.

nikyball
19. jan 2021

Okolo mňa sú práveže v poslednej dobe ženy, ktoré majú frajerov vo veku svojich detí. 🤣 A tieto ženy , ktoré poznám, nie sú ničím zaujímavé, že by mali napríklad veľa peňazí, alebo že by sa nejak viac starali o svoj výzor. Obycajne zeny. A dokonca to nie sú vzťahy len na sex ale oficiálne spolu ttie páry ziju. Tak ja zas rozmýšľam čo tých chlapcov na nich priťahuje?!

janickacrazy
19. jan 2021

@nikyball asi skúsenosti a určite dobre varia 😂

natalienka12
19. jan 2021

@natyreggae nedáva ti darčeky? minule si písala, ako si u neho bola v Bratislave na víkend a kúpil ti nejakú drahú súpravu teplákovú aj fotečky si sem pridávala 😀

natalienka12
19. jan 2021

@sima338 Podľa mňa ju pozná len z nejakej zoznamky a ona mu posiela fotky a on je celý namäkko z nej a v živote ju nevidel a možno to nie je žiadna 19ka ale tridsiatnička čo mu posiela stiahnuté fotky z instagramu a on je celý happy a masturbuje nad jej fotkami.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mladena
19. jan 2021

@sima338 Z toho čo píšeš ďalej v odpovediach vyplýva skôr, že ťa prekvapuje to, že si žila vedľa a s človekom o ktorom si si myslela, že ho dobre poznáš a zistila si, že vlastne ani nie. Má proste také prejavy o ktorých si možno ani netušila, že sú v ňom. To sa niekedy stáva, bohužiaľ. Mladá ho zasa nepozná z takých stránok ako ty 🙂 takže áno, všetko je zatiaľ sladké a úžasné, no haha (chápeš).

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
natyreggae
19. jan 2021

@natalienka12 to bol predčasný darček na Vianoce ....😉

natyreggae
19. jan 2021

@natalienka12 ja si myslím že majú spolu normalny vzťah... aj ja mám zo starším mužom odomňa vzťah a lúbime sa a funguje to normálne... nevidím dôvod aby ona nebola skutočná

zun
21. jan 2021

Čo si budeme hovoriť mladšie ženy sú žiadúce krajšie ženy sú žiadúce, tvoj ex je asi tiež žiadúci, našiel si level ženu k sebe. Čo sa ako ženy z toho môžeme vziať? Starajme sa o seba, majme sa radi a hlavne do na týchto veciach nezkladajme, lebo sú jednoducho pominuteľné. Nelipnime na kráse na obdivných pohľadoch. Budujeme svoje osobnosti, záujmy hodnoty aby sme v 50 neboli zatrpknuté strigy ale múdre vyrovnané šťastné ženy

anomylka
21. jan 2021

@sima338 no tak to je aj uhol pohladu ako si myslis ze staro vyzeraz. To ked si o sebe myslis ty ze si stara, tak ta tak vnima aj okolie. Napr my s muzom sme vo veku tvojho muza, a to ani jednemu z nas by si tolko netipovala. Ja sa napriklad citim o 10 rokov mladsie, aj ked zdravie mi ten skutocny vek vie pripomenut 😆. Takze tvoj muz sa moze skutocne citit tiez aj o 10 rokov mladsie a ked nema zdravotne problemy, spomenie si len pri vypisovani rodneho cisla. A o tom sexe, ja si rada aj zaflirtujem aj s kologovcami, aj s o dost mladsimi. Ale v reale by som s mnohymi do postele z nich nevosla ani keby som bola sama a uz duplom by som nesla podvadzat. Takze tu nejde ani o ten konkretny sex, ale o tu zabavu a zasmiatie sa pri tom. Takze mozno ani nevies ze ste boli v tomto pocas manzelstva dost rozdielni ze to potom aj prirodzene nevyslo.

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal