Čo robím zle?
Ahoooj som tu nová a chcela by som sa len tak anonymné opýtať ako vychádzate s rodičmi vašho priateľa ? Ja mám s tým dosť problém keďže mám priateľa ktorý je šťastné rozvedený ma dve deti s bývalou ale priateľova mama je stále veľká kamarátka s jeho bývalou a mňa nemá záujem ani spoznať neviem či som na vine ja alebo priateľ nechápem čo robím zle....
@maciatkolulu Ale verím tomu že on sa uvedomí :D :D :D predsa k nemu stále prechovávam city... a to sme sa v máji rozišli ... a stále nanho myslím a každý den v škole stretávam ... Teraz momentálne nie lebo išli praxovať do Nemecka zo školy ... Ale pred 2 týždnami sme boli spolu vonku aj u mna... aj sme sa spolu vyspali,takže si myslím že aj on ku mne stále niečo cíti ...
@verunqha23 moja, daj si poradit a nespi s nim....viem, ze je to tazke, ked si stale do neho paf.....ale ked sa o tebe takto vyjadruje, asi toho k tebe vela neciti...... je mlady, pozna ta, hormony zauradovali, bola si poruke a povolna....nehladaj tam, co tam na 99% nie je. A ktovie, co potom o tebe rozpraval svojim pubertalnym kamosom. A ozaj by si ho vzala spat po tom, ako sa sprava a ako sa o tebe vsade vyjadruje?
Nic neboj, este si najdes muza (nie pubertalne decko, co nevie a nechce prevziat zodpovednost) co ta oceni a bude sa k tebe spravat s uctou a vyjadrovat sa o tebe, ze si jeho poklad. Daj si cas. Viem, ze je to tazke, ale snaz sa mu vyhybat. Ver mi, toto je najlepsia cesta v situacii, v ktorej si.
Good luck!!!
@obsadenemeno Je to ťažké ... Snažím sa ho ignorovať, ale nejde to ked ho vidím v autobuse snažím sa ho ignorovať ale ked sa nanho pozriem všetky tie spomienky čo sme spolu prežili sa mi priemetajú hlavou ... :( ...
@verunqha23 a este jedna vec, keby moj syn dosiel domov s tym ze jeho priatelka je v tom a zacal o nej takto rozpravat, taka by letela, ze by mu stena druhu dala. Chodili ste spolu? Chodili. Spali ste spolu? Spali. Na to treba dvoch a hned by som mu vysvetlila, ze potom nemal s takou a hentakou spavat, ved on je potom taky isty k...t.
Smutne, ze jeho mama zareagovala, ako zareagovala. Snad ta poznala a mala by poznat aj to svoje kvietko a rychlo mu vysvetlit, ze ciny maju aj nasledky a niektore su na cely zivot.
@verunqha23 tak skus si pamatat aj tie jeho vyjadrenia.... ako protivahu....co bolo, bolo. Co je teraz, na tom zalezi.
@obsadenemeno To je to že on žije so svojou nevlastnou mamou a otcom 🙂 ... Jeho nevlastná mama nebudem sa radšej velmo vyjadrovať ... Ale ona nemá rozum 🙂 ... Začala do mna že ja som ku... a neviem čo že to je blbosť že som tehotná že som trápna ako si chcem jeho získať spať ... A potom si začala vymýšlať že ja "fajčím" chlapcov za to aby ma odviezli na aute kam chcem .. To som sa začala strašne smiať 🙂 ... A ešte pred mojou mamou to rozprávala ... Moja mama jej vynadala .. A ja som jej tiež vynadala a odišli sme 🙂 .. Nazýva ma chuderou 🙂 .. Ale zase jeho vlastná mama ona ma podporuje 🙂 ..
@verunqha23 jéééžiš zase ty? uz si tu mala temu...nepochopim ako mozeš spavat s chalanom ktory ta nazve kurvou, sukou a ,,to,, dieta ti povie ako nechce, raz chce potom nechce a ty s nim spavaš!!!! po tom všetkom. Tak on vie, ze ked si chce vrznut tak u teba to ma na istotu, ochranu netreba.....prepáč, velmi to prezivam 🙂 sama mam sice malé ale dve dcery a poviem ti ze vediet ze sa takto ponizuju tak ich prefackam lebo sa evidentne vooobec ale vooobec nepoučili. Co nemáš hrdost?
@verunqha23 treba si drzat odstup.... a hlavne sa nedoprosuj a prosim ta, nespi s nim. Zachovaj si hrdost. Ak uvidi, ze nedoliezas a nezosypes sa ked ho vidis, mozno mu to dojde.
A nemyslim tym hrat hrdinku a predvadzat sa, ze ako mi je fasa a ukazovat sa..... nie. kracaj so vztycenou hlavou ale nereaguj. Nechod s nim vonku. Naco? Len ti da "nadej", sebe spravi dobre a tebe zostanu oci pre plac a posramotena reputacia.
Mysli na buducnost. Viem, ze to mozno znie ako klise, ale o par rokov sa budes sama sebe cudovat.
Stavim sa, ze teraz hovorim ako tvoja mama.... 😵
@obsadenemeno úplne ako moja mamina :D ... 🙂 Ale tak dakujem 🙂
@verunqha23 ako môžeš chrápať s chlapom, ktorý ti nadáva a tvrdí, že dieťa ktoré čakáš nie je jeho???? on ťa chce jedine pretiahnuť, to je asi tak všetko
@verunqha23 tak nas pocuvaj, vieme, o com tocime.... 🙄
@verunqha23 mama chce pre teba len to najlepšie,ver jej,ona na rozdiel od teba už má životné skúsenosti,aj baby čo ti tu radia.....ak si múdra,taksa pouč na chybách iných a ver tým,čouž niečím v živote prešli..ak si hlúpa,tak naďalej vrhaj zaľúbené pohľady na dotyčného muža,spi s ním,on ťa odkopne x-tý krát,ty si poplačeš,pre okolie budeš mať pošramotenú povesť a do toho príde dieťa...kým to dieťa príde,tak sa snaž pozbierať a zoceliť psychicky ako sa len bude dať,drž sa,život je krásny / ak nerobíme somariny 😉
Nie každý vie, čo znamená hrdosť. Možno toto slovo pozná ale vôbec nechápe význam slova. Otehotnieť v 18 ok stáva sa. Ale očakávat od chlapca, že sa zmení len zato, že ju opäť a tehotnú len Prekotil😂 je tak smutné
@verunqha23 ach jo, presne viem ako to prezivas a co citis. Si vo faze, ked este nechces, nedokazes si pripustit ze tvoj ex je obycajny hajzel, nezodpovedne decko, ktore nikdy nebude tym pravym otcom a partnerom. Stale dufas, ze sa vrati a nevidis, ze aj keby to urobil, co sa stat moze, tak to nebude stastny koniec, iba trochu casu navyse, predtym ako sa na teba a na vase dieta aj tak vykasle. Chlap, ktory ti povie ze si suka a dieta nie je jeho, ta pravdepodobne nikdy ani nemiloval. Take veci sa nehovoria len tak z popudu a keby aj, okamzite ospravedlnenie by to tiez nevyriesilo tak jednoducho. Lenze on chodi po svete a vobec mu to nie je luto, co povedal a siri o tebe. Vyspali ste sa spolu preto, ze on ta chcel pretiahnut a vyuzil prilezitost. Preco aj nie, u muza jeho veku toto nema nic spolocne s laskou, je to pud, hormony, bez ohladu na to ze ti vtedy natara presne co chces pocut, nemysli to vazne a ty to vazne brat ani nesmies. Ver mi, nie raz som zazila ako to funguje. Chlap ti dokaze povedat aj take krasne slova ako ta miluje a ako s tebou chce navzdy byt, ale po sexe sa mu zazracne vymaze pamat a ako keby to ani neexistovalo. Ziadna laska, kdeze...ano, mas teraz pocit ze ja to predsa nemozem vediet, nepoznam ho, nepoznam vas vztah...ale to ani nemusim. Milujuci muz nikdy na svoju polovicku nenadava a neobvinuje ju z nevery len aby sa zbavil zodpovednosti za dieta. A ten tvoj urobil presne to. Zamysli sa nad tym, ci skutocne chces skusit vychovat dieta po boku takehoto cloveka. Ja by som nechcela. Si mlada, krasna a v zivote pride este vela chlapov, ktori ta budu moct skutocne milovat Nezahadzuj sa s tymto clovekom on si nezasluzi nielen teba, ale ani vase dieta. Drzim palce aby si v sebe nasla dost sil sa tomu postavit a nepodlahnut vlastnym emociam...
@nikolka28 s exnevestou musí byť zadobre, inak by nevidela vnúčatá. a už nemá prečo žiarliť, kedže s jej synom už nie je. ale Ty si, teraz si Ty objektom pre svokru. To je také svokrovské. nič si z toho nerob. užívaj si tehotenstvmo, zo svojho bábatka budeš hotová (nesmieš premrhať jeho prvé mesiace života trápením sa, ako som to urobila ja).

Tvoj priatel je Slovak? A jeho rodicia su ako casto s Tebou v kontakte?