icon

Čo robiť, ak mám podozrenie na neveru?

4. jan 2024

Ahojte, prosim Vás, kto ste si tým prešli. Máme už dlhšie manželské problémy, hádky, odcudzenie cca 2 roky. Manželia sme 4,5 roka a dokopy 9r. I keď sa stále snažíme kvôli deťom 4r a 1,5r resp som viacmenej ja bola ta čo sa snažila poslednu dobu udobriť a nejako to ustať. On tvrdí že sa tiež snaží a verí v krajšie začiatky ale teda nič tomu nenasvedčuje okrem toho že ostava. Skloňovali sme už aj slovo rozvod zväčša pri hádkach. Naše hádky sú zväčša kvôli jeho rodine, sú tam dosť naštrbené vzťahy a on to zle znáša. To sa ešte dalo riešiť avšak nasla som mu komunikáciu s kolegom, kde si posielali ľahké ženy zo stránky amatérky a dohadovali sa, že po vianočnom večierku pôjdu. Deň predtým sme sa pohádali, ja som mala zdravotne problémy a napriek tomu na večierok išiel. Nasla som mu, že v ten deň mu kolega poslal jednu babu z tej stránky a on kazal nech ju objedná. Vraj mu kázala volat o desiatej. Muž sa pýtal kolegu či môžu ísť obaja. Tam to skončilo. Ja som mu podvedome o desiatej volala, nezdvíhal. Pisala a len letmo odpísal. Až potom som nasla túto konverzáciu. Absolútne netuším čo mám spraviť. Ísť sa porozprávať, podľa mňa bude zapierať a ešte to otočí proti mne že som mu išla do sprav. Alebo po tom všetkom čo mi porobil proste podať žiadosť o rozvod. Myslím, že by som týmto prešľapom mala na vrch, aj počas súdu. Ale teda neviem ako mu to mám dokázať. Čítala som, že pri nevere by bola možnosť že trovy platí len on, tiež by sa tam potom prihliadalo aj na to, že kvázi spoločne peniaze išli na takéto veci tak možno vyššie výživné. Ach neviem. Prosim, z nadhľadu ako by ste to riešili. Kufre mu zbaliť nemôžem, je to jeho byt a deti brat odtiaľto nechcem, bolo by to na nich veľa. Keď tak predbežne opatrenie a dúfať, že by mu súd nariadil vysťahovať sa i keď je to jeho byt

mk22
9. jan 2024

Držím palce.
Hlavne sa mu nevtieraj nezachranuj neospravedlňuj..je na rade on

ankare
9. jan 2024

Ty už pravdu vies. Vieme ju aj my. 😔

autor
9. jan 2024

@mk22 o to sa snažím, len je to fest ťažké. Lebo človek si povie čo by spravil, ale najskôr mi to rozum všetko popiera, teraz prichádza ľútosť ach.

autor
9. jan 2024

@ankare 😔 kiežby som sa v tom nehrabala… ale zrazu to všetko dáva zmysel

macatt
9. jan 2024

Tak keď si vezmeš, že 2 roky dozadu si bola tehotná a on riskoval zdravie tvoje aj bábätka tak ľutovať môžeš akurát len to, že si ešte s ním.. ja keď som sa tiež veľa vecí dozvedela potrebovala som to najskôr spracovať a potom už len vymyslieť ako sa ho zbaviť, bolo to ťažké, ale išlo o veľa a hľadala som spôsob ako to urobiť a musela som na to ísť rafinovane.. toho tvojho poznáš ty, treba nájsť spôsob, aby hlavne vyhovel tebe a deťom..

ankare
9. jan 2024

Chvalabohu, že si to našla. Čo keby si s ním žila ďalších 10 rokov a on by veselo aj naďalej t*tkal šľapky?

mk22
10. jan 2024

Ako píše
@macatt je možné že už v čase tvojho tehot tak fungoval.. Len si nečítala, nezistovala.. Je to vrchol hnusu.
Ináč bola tu maminka, diskusia, cca 2t čerstvo po pôrode odhalila mužovi neveru.
Celých 9m tehot ju podvádzal a roky predtým.
A to opisovala krásny dokonalý vzťah dokonca pri pôrode bol.
Odišla hneď ako na to prišla, k rodičom.. A Rizviedla sa.

autor
10. jan 2024

@mk22 ono sa to veľmi ľahko robí keď ma dieťa 9m a otca nejako nevníma. Moje deti sú na neho extrémne naviazané. Mladšie za ním plače keď odchádza, staršie mi poobede pomaličky ani nechce jesť, že počká na tatina z roboty. Tatino toto, tatino hento. Keď som odišla pred dvomi týždňami k mame, tak staršie dieťa po dvoch hodinach začalo plakať tato tato. Toto je najhoršie.
I keď si uvedomujem, že nás vzťah skončil. Strasne veľa som mu dovolila, mal takú voľnosť a jediná vec o ktorej som rozhodovala ja, a nebola po jeho bola večným bojom. Nevďačný hnusný haj***

autor
10. jan 2024

@macatt ach veď toto. Toho som sa vždy bála, keby niečo aby som ešte ja niečo nechytila 😢
Musim rozmýšľať. Najradšej by som spisala predbežne opatrenia žiadosť o rozvod najbližšie dni, ale zobral notebook. Tak to budem musieť nejako inak poriešiť alebo to dam právnikovi

autor
10. jan 2024

@ankare veď toto. Ešte keď si vezmem aj toho jeho kolegu, tiež dve deti, pekná žena a oni takéto hnusy

mk22
10. jan 2024

Nie tvoje deti.. Každé dieťa má rado svojich rodičov otca aj mamu.. To co opisujes je normálne.. Jasne ze dieťa kt je celý deň s matkou sa teší na otca.
Keby boli cely deň s otcom, budú sa tešiť na teba.
A deti si zvyknú na režim veľmi rýchlo..
Otcom ostane predsa.. Môže chodiť denne za nimi, starať sa venovať, vziať.. Môžeš mu ich voziť kszdy deň.
Nič tragické predsa.
Tu ide o to co chceš ty, môžeš zostať, trpieť, znášať ďalej.. Cítiť sa hrozne, psych v riti vidieť denne človeka kt ta ma za nič.
A za druhe vás sex život bude nulový, predpokladá ze Manz povinnosti si z urč dôvodov plniť nebudeš, tak ver ze mu sex bude chýbať a nájde si cestu.
A deti budú vyrastať v akom prostredí?
Kde otec s mamou sa neudmievsju, neobjimaju, deti vidia, cítia..nasavaju..

autor
10. jan 2024

@mk22 Nieje ten vzťah s deťmi až taká samozrejmosť, čo vnímam z okolia. On bol s nami kazdu voľnú chvíľu, keď bol doma stále sme boli všetci spolu, von tiež všetci spolu. Zas nebehal kade tade. A pochybujem že bude chodiť každý deň keďže robí 200km od domu. Teraz dochádza každý deň, ale keď sa rozvedieme tak pochybujem že by chodil na otočku. Musim to len prijať. Ťažko sa akceptuje celá tato situácia.
Navyše od včera ako odišiel nebol ani na fb, ani na whatsuppe, absolútne netuším čo s ním je. Išiel večer do roboty a od vtedy ticho. Tak sa bojím či sa mu niečo nestalo alebo ma len debilne manipuluje, lebo vždy keď cestuje, tak pozerám kedy je online, aby som vedela že dobre došiel 😡

autor
10. jan 2024

@mk22 ale vidíš, takto mi začne robiť výčitky, citovo ma vydierať. Ešte aj teraz bude hrať hry, aby som sa mu ešte ja nakoniec vtierala a bala sa o neho.

mk22
10. jan 2024

Ešte k tej škôlke.. Mne dcéru vzali keď mala 2.5r, súčasne som nastúpila do prace, bez auta, autobusom.. Myslíš ze neplakala?
Za 3m ju preradili, bola najmladšia išla k svojim rovesníkom.. Za ďalšie 3m triedu presunuli do priestorov školy.. Nič sa jej nestalo, žiadna ujma na zdraví, obľúbila si učiteľky.. A, áno plakavala ale to je prirodzené predsa.
K tomu som mala prvacika, lietala som ako handra..

mk22
10. jan 2024

Tak bude za nimi chodiť tak ako doteraz chodil.
S tým rozdielom ze vy dvaja nebudete par.
Nechaj ho hrať hry, idiota.. Prepni sa, opaku si kde pustil 1600e a prestaneš sa báť.. Nič sa mu nestalo.. Je ticho čaká kedy sa pri plazis hádam aj ospravedlnís..
Načo to kontrolujes, vyser sa pozerať kde je ci je on line.. Na čo to robíš.. Sebe nervy, bud rada ze ho nevidíš..

autor
10. jan 2024

@mk22 máš pravdu, kašlem sa na neho. Nech si robí čo chce ako do teraz, s tým rozdielom že už mu to nebudem zrat

mk22
10. jan 2024

Robíš si nervy sama.. Stojí ti on za to?
Pozri.. Keby chcel.. Prizná farbu, sklopi uši, plače, prosí.. Hľadá riešenie.. Plazíl by sa.. Ozývať sa ma on, on to cele pohnojil, nie ty.
Hádam nechceš vstupovať do svedomia starému dospelák ovi.
Tu ti môže ukázať ako ho to mrzí, čo chce robiť, nechaj ho, ignoruj, daj mu priestor.. Ak má snahu, bude sa snažiť a plazit aj rok.
Keď nie, nemá záujem, bodka.
Prijmi to, zmier sa s tým.. Tvrdé ale taká je realita.
Drz sa.

mk22
10. jan 2024

Hádam nechceš zachraňovať, lepiť niečo, čo pohnojil druhý? Maj svoju hrdosť. Ublížil ti, sklamal, klamal a podviedol.. Co ty tu chceš riešiť?
Ukazuje ti svoj charakter, a ze je fajn otcom.. Skvelé pre deti a pre teba predsa.

autor
10. jan 2024

@mk22 ďakujem. Máš pravdu. Suhlasim s Tebou.

macatt
10. jan 2024

Tak rozmýšľa aj on ako na teba, hrá urazeného a chladnokrvného a aspoň sa nemusí k tomu vyjadrovať.. musíš prestať byť starostlivá manželka,..to skončilo, nevar mu, keď je zdutý tak ty dupľom, nenechaj sa tým deptať..
Správaj sa ako on, bude musieť zmeniť taktiku, keď zistí, že to nezaberá..
V jeho očiach neurobil nič(vačšina chlapov si to myslí), aj vidí že je to bežné(aj u kolegu) tak sa aj tak bude tváriť, nemá pocit, že ti ublížil, berie to ako športovú aktivitu, to uvidíš neskôr..

macatt
10. jan 2024

Zobrala si si sebca, čo má prioritu sám seba a svoje potreby.. teraz keď si mu chcela klepnúť po prstoch a vzíať mu jeho koníček tak bude zlý a nemáš nárok sa do toho starať, na to sa príprav..

mk22
10. jan 2024

@macatt konícek😁

macatt
10. jan 2024

@mk22 😅 moj ex to tak bral, vždy po fotbale atď to bol rituál a bolo jedno, že doma ich čakali manželky v podväzkoch🤗 manželka neutečie, bude čakať aj zajtra predsa, len on musel využiť príležitosť dnes🙄

mk22
10. jan 2024

@macatt sú to chuji

autor
10. jan 2024

@macatt samozrejme sebec a manipulátor ..no u nás väčšinou vari on, takže sa z toho neposere, aj si operie.. takže to nebude ani riešiť , ale baviť sa s ním nebavim. Aj včera som sa zavrela v spalni a riešila prádlo ..

macatt
10. jan 2024

No hlavne že ty sa neposerieš z neho, to bude stačiť✌🏼

autor
10. jan 2024

@macatt 😃 drž palce

macatt
10. jan 2024

@mk22 je veľa takých indivíduí, inak by nebolo toľko privátov🤗aj my máme vo vedľajšom vchode Rómku škaredú a tie limuzíny a páni v oblekoch ktorí k nej chodia, by jeden neveril, policajti ešte aj v uniformách, rôzne vekové kategórie.. a určite väčšina sú ženáči..

macatt
10. jan 2024

Držím silno✌🏼 vôbec nejde o vyvolávanie hádok, tie neprospejú tebe, ani deťom…sama prídeš na to čo chceš a čo bude najlepšie, zbytočne teraz v emóciách robiť závery.. vychladnete a potom sa porozprávate čo ďalej..

ankare
10. jan 2024

@macatt to je strašné 🥴