Čo robiť, ak mám podozrenie na neveru?
Ahojte, prosim Vás, kto ste si tým prešli. Máme už dlhšie manželské problémy, hádky, odcudzenie cca 2 roky. Manželia sme 4,5 roka a dokopy 9r. I keď sa stále snažíme kvôli deťom 4r a 1,5r resp som viacmenej ja bola ta čo sa snažila poslednu dobu udobriť a nejako to ustať. On tvrdí že sa tiež snaží a verí v krajšie začiatky ale teda nič tomu nenasvedčuje okrem toho že ostava. Skloňovali sme už aj slovo rozvod zväčša pri hádkach. Naše hádky sú zväčša kvôli jeho rodine, sú tam dosť naštrbené vzťahy a on to zle znáša. To sa ešte dalo riešiť avšak nasla som mu komunikáciu s kolegom, kde si posielali ľahké ženy zo stránky amatérky a dohadovali sa, že po vianočnom večierku pôjdu. Deň predtým sme sa pohádali, ja som mala zdravotne problémy a napriek tomu na večierok išiel. Nasla som mu, že v ten deň mu kolega poslal jednu babu z tej stránky a on kazal nech ju objedná. Vraj mu kázala volat o desiatej. Muž sa pýtal kolegu či môžu ísť obaja. Tam to skončilo. Ja som mu podvedome o desiatej volala, nezdvíhal. Pisala a len letmo odpísal. Až potom som nasla túto konverzáciu. Absolútne netuším čo mám spraviť. Ísť sa porozprávať, podľa mňa bude zapierať a ešte to otočí proti mne že som mu išla do sprav. Alebo po tom všetkom čo mi porobil proste podať žiadosť o rozvod. Myslím, že by som týmto prešľapom mala na vrch, aj počas súdu. Ale teda neviem ako mu to mám dokázať. Čítala som, že pri nevere by bola možnosť že trovy platí len on, tiež by sa tam potom prihliadalo aj na to, že kvázi spoločne peniaze išli na takéto veci tak možno vyššie výživné. Ach neviem. Prosim, z nadhľadu ako by ste to riešili. Kufre mu zbaliť nemôžem, je to jeho byt a deti brat odtiaľto nechcem, bolo by to na nich veľa. Keď tak predbežne opatrenie a dúfať, že by mu súd nariadil vysťahovať sa i keď je to jeho byt
Ja ti poradím ešte jednu dolez vec.
Netaj to.
Povedz rad radom rodičom, svokre.. Známym.. Nech vedia ze ma čas peniaze na viedenské micky.. Pustila by som to do sveta.. Nekryla mu chrbát.. Nech si znáša hanbu otázky.. V každom prípade by som nehrala rodinnú harmóniu, lebo ak budeš niečo riešiť, všetci ostanú prekvapení.. Lebo veď on taky dobrák pracant..
Najblizsim by som povedala. Nedusila v sebe nič.
@mk22 zatiaľ som sa zdoverila len kamarátke, ja si neviem predstaviť o tom hovoriť, prepadla by som sa pod zemid hanby
Ty????
Zmeň myslenie prosím ta!!!
Ty si nič neurobila predsa.
Aké prepadla..
On by sa mal hanbiť, nie Ty. Ty sa nemáš za čo. Ty si len obeť debila.
Rozumiem ti, potrebuješ čas sa s tým vyrovnať. Ale ty si ho tam neposlala, ani nenutila. A súhlasím aj že to nemáš tajiť. Lebo nakoniec budeš ty tá zlá, ty chces rozvod.
U mňa je moja mama moja butl vŕba, ta vie všetko. Toto by vedela ako prvá, pri nej by som sa vyhukala vyzúrila vyplakala..
Detto moja dcéra smerom ku mne.. Ma 16r učím ju ze ja som prvá za ktorou má prísť so všetkým zlým, dobrým.. Som tu pre ňu vždy.. Musím o probléme vedieť, aby som jej mohla pomôcť.
Máš mamu, mate pekný vzťah?
Nikdy nie je neskoro,neboj. Dobre bude
@demodun konečne som sa po tyzdni vyspala, prečítala si časť sprav , porozmyslala nad jeho správaním za posledne 2-3 roky. Škoda, že som si nechala ubližovať tak dlho. Ale mám dobrú lekciu. A áno, budem o tom hovoriť. Máte v tom úplnú pravdu všetky
@mk22 s maminou máme vzťah 😃 pracujeme na ňom. Ale teda s maminou som často , furt si voláme, ale teda toto je silne gusto. Keby sa to nejak vyvráti a náhodou by sme ostali spolu, neviem či je zrovna dobrý nápad vravieť to mamine. Ona si ho vždy zastávala. Je to ten typ čo ta bude prehovárať aby si si udržala rodinu napriek tomu aby počúvala, ako jej dieťa trpí a rúca sa mu svet. Tak počuje v hlave len “ musíte ostať spolu, len to vydrž “ takže asi tak 😃 keď už je presvedčená že som vydržala dosť, tak ma aj podrží, ale nechcem si minat energiu na to, aby som ju prehovárala že veď je to haj**l mami podrz ma prosim. Mám kamosku, s ktorou sme na jednej vlne, vie ma pochopiť tak sa zverujem jej.
S tou dcérou to máš krásne nastavené. Tiež si prajem veľmi otvorený vzťah s deťmi
Ahojte. Tak ak by to niekoho zaujímalo, panko je urazený a stále nekomunikuje. Bola som už aj s právnikom, len tým že si zobral pc nemám kde spísať čo treba. Právnik mi radil snažiť sa vo všetkom dohodnut. Avšak muž začal robiť divne veci, súhlasil že ma bude informovať o aute, keďže ho chce predať. Nepoužíva ho, toto auto som mala doma k dispo ja. Dnes auta nikde. Začal si chodiť domov ako chce. Je mi to jedno, ale deti sa ma pýtajú, teda starší či príde tato. Tak som mu vravela, aby minerál vedieť keď nepríde, nech deti na neho nečakajú. Súhlasil a dnes opäť neinformoval. Vymazal posledne konverzácie na fb a mám pocit, že mi odpočúva telefón.
Nepamätám si, on pracuje mimo, alebo denne dochádza?
Véd nech ti všetko spíše právnik.. Celé nech to urobí za teba, takto budeš čakať na čo alebo dokedy?
Že vzal notb, nie je žiadna prekážka.
A keďže pomazal, a je urazený, jasne ako facka, že klame.. Bez chrbtovej kosti ide sa urážať, lebo si nieco malo odhalila..
Ako vieš ze ti odpočuva telef?
@mk22 chcem aby mi mamina doniesla môj z domu, alebo mi požičala svoj. Len teda som myslela, že mi vráti kľúče od auta a šla by som si k mamine pre pc sama.. ale nejdem sa mu prosiť . On pracuje 200km od domu, ale dochádzal denne, prip raz do týždňa ostal prespať v praci, ale zväčša dochádzal. Ja sa bojím, že keď dam všetko právnikovi, tak sa nedoplatím. Navyše som to začala riešiť s právnikom, čo je môj známi, a teda on ma tlači dohodnut sa. Ale s ním sa nedá dohodnut.
Myslím si to preto, lebo keď som včera nahrávala hlasovky kamoske, ako som ho konfrontovala že o druhej volal kolegovi, povedal že preto, aby pre neho prišiel. Ale včera som si uvedomila, že veď vravel že z večierku išiel s tým druhým kolegom pešo. Takže jedine že mal prísť pre nich za tou ***. A zrazu tie správy, kde mi písal, že volal kolegovi aby pre nich prišiel boli vymazané. Nikdy naše správy nevymazaval a zrazu chýbali správy z niekoľkých týždňov.
Ahoj ako ste dopadli?

@macatt to hádky vôbec nie, energiu si musim strazit na seba a na deti. Uvidime čo bude