icon

Čo robiť, keď ma priateľ udrel?

14. jan 2025

Ahojte, potrebujem objektívny názor… mám 24, priateľ 25, sme spolu 6 rokov, žijeme spolu 5rokoc, doteraz harmonický vzťah. Otca má alkoholika, tyrana, nestretáva sa s ním. Mama mu žiaľ pár dní dozadu tragicky umrela pri autonehode. Je z toho celý nesvoj; pochopitelne.. ale čo sa dnes stalo ma zožiera. Opil sa. a začal mi nadávať do kuriev a špín, neskôr ma sotil až som spadla na zem a tvrdil, že “ja špina som sa hodila o zem nashval”, po pár hodinách mi strelil facku, nie silnú, ale udrel ma.. mám pochybnosti, nikdy predtým sa nič takéto neudialo, ale zacina sa podobať na svojho otfa, veľmi ho vzala smrť mamy, ale toto mi príde cez čiaru nakoľko pár dní späť tvrdil, že chce mať so mnou dieťa a posunúť sa konečne ďalej.. čo by ste robili? utekali? alebo brali do úvahy okolnosti a odpustili?

Strana
z4
yelena159
14. jan 2025

Utekaj kade ľahšie. Hlavne s ním žiadne dieťa nemaj preboha. Je jedno či bol opitý alebo nie. Ber nohy na plecia.

autor
14. jan 2025

Ospravedlňujem sa za preklepy, celá som vytrasená z toho čo sa stalo, takto ho za tie roky vôbec nepoznám

laila22
14. jan 2025

Prejavil sa v plnej kráse... Lepší už nebude...

autor
14. jan 2025

samozrejme potom prišiel s plačom, že on taký nieje, prečo ho súdim, že sa mi ospravedlňuje a už má len mňa a strašne ma ľúbi.. no čo robiť v takejto chvíli, len zo strachu pritakávať.. ale čo ďalej? strašne sa bojím

vorkola
15. jan 2025

Nie nechaj ho., mas stastie, ze si este neotehotnela,ber sa co najskor od neho prec, no on uz sa ti predstavil katastrofalne..TOto by si mala cely zivot,On sa nezmeni, no dlho ti bude hrat na city ,lutovat, mozno aj prisahat ze to viac neurobi,ale bude ,to viac a viac horsie,,S imlada, zivot mas pred sebou.neboj, najdes si lepsieho.Ako nahle by boli aj druhy taky, radcej zostan slobodna ,lebo pri takych mozes az tak ochoriet,ze sa nebudes moct ani sama o seba postarat.Oni dokazu cloveka uplne znicit,az tak,ze sa najdes v spychiatrickej liecebni

miadi
15. jan 2025

Utekaj . Padla jeho maska. Ked ta bol schopny udriet raz ( uz to urobil dva x) Cize vzdy ked bude daky stres zle tazke obdobie vybil by si to na tebe. Tych 5 rokov nic neznamena ked bol schopny toto urobit. Chod k rodicom alebo hladaj podnajom . Co najskor prec a sex snim uz nemaj. Posledne co potrebujes je s takym blbcom mat dieta. Aby si si znicila zivot? Aj decko by dostalo par faciek atd.

ada510
15. jan 2025

Môj muž sa opije teda raz za rok a to sa vyvracia a spi takýto stav som nezažila no zjavne alkohol odkryl v nom skutočného agresora utekala by som...

miadi
15. jan 2025

Trapne ospravedlnenie ze on taky nie je preco ho sudis ! Vobec nezobral zodpovednost za svoj čin a este to hodil na teba aby si sa citila zle ze ho sudis. A potom emocionalne vydieranie ze uz nema nikoho len teba… Nuz tymto činom by mal stratit aj teba. Nelutuj ho. Je smutne ze prisiel o mamu. Ale Toto co ti urobil je neodpustitelne a nijak si si to nezaslužila . Takto sa nechova milujuci chlap ani ked je opity. Takto sa zachova len hovado.

macatt
15. jan 2025

Odkryl masku a teraz čaká ako sa zachováš.. ak mu to prejde tak ťa čoskoro bude fackať aj za striezva..

jozef1890
15. jan 2025

Milá autorka, ruky od takého veľmi rýchlo preč, to sa bude len stupňovať a bude to len horšie. Nie je čo ani len ľutovať to nie je chlap ktorý udrie ženu je to obyčajný slaboch vagabund a sedliak. Nenechaj sa opántať peknými slovíčkami že UŽ SA TO NESTANE ale stane NIET ČO ĽUTOVAŤ. Ak by ťa ľúbil a miloval tak to neurobí. Ale to čo urobil a predviedol sa nedá ani odpustiť ale ani zabudnúť.

zmrzlinka8
15. jan 2025

utekaj. padli mu zábrany. konečná
milujúci muž toto neurobi v žiadnom stave

akinomel
15. jan 2025

Autorka, je mi ľúto...toto nieje partner do života. Urobil to, čo urobil, vždy bude takto. Zariaď si život bez neho a nenechaj sa citovo vydierať. A hlavne, NIKOMU nedovoľ, aby Ťa bil, alebo inak ubližoval. Držím palce!

dianka3
15. jan 2025

Chápem že je to strašná tragédia keď niekomu náhle zomrie rodič a hlavne tragicky nečakane je to šok a bude dlho trvať kým sa s tým smútkom naučí žiť, ale to že ťa udrel sotil a plus nadávky to není ospravedlnenie!!! Skôr by od žiaľu ti mal byť v náručí a ty ho utišovat ale nie toto? V žiadnom prípade mu toto neodpusť aj keď mu mamka zomrela toto čo urobil sa len prejavil čo v ňom v skutočnosti je a ako píšeš aj otca má tyrana a alkoholika a ver mi gény nepustia. Poznám veľa prípadov keď bol otec tyran žena od neho odišla aj s dieťaťom keď mal len 2 roky a darmo aj z neho vyrástol kópia otca aj na prietoku že malo dieťa potom harmonické a kľudné detstvo.Aj môj bývalý bol tyran a aj alkoholik a odišla som aj s deťmi od neho a urobila som najlepšie rozhodnutie v živote už som sa druhý krát vydala a mám úžasného muža ktorý je opak toho bývalého. Určite ťa napadne otázka nedávno prišiel o matku a teraz sa s ním rozídeš aj ty po toľkých rokoch čo s ním bude? Bude to ďalšia rána a ty ho nechceš raniť lebo ho ešte určite stále miluješ ale toto bolo už prvé varovanie jeho skutočnej povahy Máš to ťažké úplne ťa chápem a zrovna v tejto situácii ale to čo urobil nemá žiadne ospravedlnenie...

miroslava21
15. jan 2025

Je smutne co sa mu stalo s mamou, alw to predsa nie je dovod, aby sa k tebe takto hrozne spraval. Vybit si smutok na tebe, slovne ti otrasne nadavat..to normalny clovek neurobi. Si oredstav, ze ty by si po nejakej zlej udalosti niekoho zbila a nadavala mu....ani sa tk neda, lebo si normalna, on nie je, je agresor. To sa bude stupnovat

mimikarol
15. jan 2025

Rozíď sa s ním. Zjavne nedokáže zvládať stresové situácie. Rokmi by bol len horší a horší

martinmmartin
15. jan 2025

Bohuˇuzial aj ja suhlasim s recnickami nadomnou. Ak budes "poistena" decko, financie, hypoteka, a nebudes mat moznost hned odist tak ta narocna pretvarka na skoro idealneho partnera prestane a on sa uz nevie dockat lebo vie ze to coskoro pride.

andrea_ff
15. jan 2025

Bohužiaľ, má takéto správanie dané geneticky, iba to potláčal....je ešte mladý, on sa časom vyfarbi ešte viac. Dobre ti radia, zídi z krátsej cesty. Ešte nie si na ňom závislá (deti, hypo, financie, ...) ešte len vtedy by to bolo peklicko.....

andrea_ff
15. jan 2025

Neviem si predstaviť ani nadávky takého hrubého zrna .... Nie to ešte fyzicky....... A ešte pokus o manipuláciu, že je to vlastne tvoja vina.
Keď si toto dovolil, tak si to dovolí znova. Lebo vie, že môže.

rachel36a
15. jan 2025

Ani nepremyslaj a odíd...urobil raz, urobí znova...toto nemôže urobiť nech by bol akokoľvek nešťastný...

bloger
15. jan 2025

Nedá sa inak ako súhlasiť s názormi vyššie. To je úplne neakceptovateľné.

lucitta9
15. jan 2025

Podobne sa to vyvijalo s mojim ex. Otec tyran, bil ich ako deti, potom opustil rodinu. Moj ex vzdy hovoril, ako tym trpel, ako on nikdy nebude ako jeho otec. Asi po 3 rokoch vztahu, ma najskor sotil az som spadla, potom prisli facky..Nastastie som precitla a zo vztahu odisla. Vo mne sa nieco zlomilo a uz by som k nemu nedokazala mat taky vztah ako predtym.

andreatytler
15. jan 2025

Preco chces brat do uvahy okolnosti? Myslis si ze ma pravo sa takto chovat lebo ma stres? Podla mna nema. To vdy ked pride nejaky problem sa mozes pripravit na nadavky a bitku.
A hlavne jeho nasledna reakcia. Hrozne. Ako si dovolis ho sudis? Ved on nie je taky? To co niekto sa do neho vtelil a on nemal nad sebou kontrolu? On vobec neolutoval co urobil. Myslim ze to urobi znovu.
Vztah ste mali pekny, harmonicky, ale mali ste pocas tych 6 rokov nejake skutocne problemy alebo je toto prvy vazny problem?

momoftwo
15. jan 2025

Autorka prosim ta utekaj, realne toto uz lepsie nebude. Nazval ta spinou, sotil ta dal ti facku. Halooo? Nepokaz si zivot! On to videl doma a zial je poznaceny do konca zivota a vzdy ked sa mu nieco nepodari bude to riesit takto a tych problemov este len bude ak by ste mali dieta, alebo pride o pracu, alebo hocico, len ho naseries on sa opije a uz to pojde. Bez a nenechaj sa opit rozkom ze teraz place a je mu to luto, prd makovy. Bez!

kiki68
15. jan 2025

Posunula by som sa dalej, ale inym smerom a tu zavrela dvere. Je to divne, ale zial sa prejavil v plnej krase. Taky bol moj ex, ked sa opil uplne zviera. Moj muz vobec, ten aj keby je na mol sa bude iba usmievat. Prve, co som po tom prvom 7 rocnom vztahu checkla, ze ako sa chova opity a pod stresom. Takze utekaj od neho

slavka1988
15. jan 2025

Nič ho neospravedlňuje a ver never už by si to mala v sebe a necítila sa pri ňom tak ako kedysi proste podvedomie by sa bálo,že sa to zopakuje

enmery
15. jan 2025

Utekala by som. Je jedno 6 rokov, všetko jedno. Máš 25, ver mi, že takto svoj život prežiť nechceš a zažívať to do 60tky. Zopakuje sa to. Odhliadnuc od toho, žiadny muž by ma už viac nezaujímal, keby mi vynadal do ku a špín. Je to chudák.Toto je úplne NO GO.

trendyy
15. jan 2025

Môj svokor tiež týral svoje deti pil ženu bil a o to väčší odpor ma k tomu môj muž
Keď si aj vypije práve naopak je prehnane milý starostlivý vysmiaty až mi na nervy lezie . Nikdy by ma neudrel
To že mu zomrela mama nie je dôvod na to aby ti nadával a bil ta . Práve preto že sa takto k tebe správal v takejto chvíli asi ta neberie ako oporu ale ako špinu ku ktorej si môže dovoľovať vybíjať zle nálady … prepáč ale toto mu nedovoľ.
Určite by som s ním neostala … ešte šťastie že nemáte deti …urobil to raz urobí znova

beataxxx
15. jan 2025

Bohuzial ked udrie raz, znamena to, ze nema v tom zabrany, vyrastal s tym a v podvedomi to ma zafixovane ako normalne, moze sa Ti ospravedlnovat a nosit Ti kvety, ale po case sa to zopakuje a intervaly sa budu skracovat. Ty mas len jednu moznost-utekaj z takeho vztahu

dudos
15. jan 2025

Ukončila by som s ním všetok ale všetok kontakt. Život prináša aj ťažké životné situácie, ktoré sa niekedy nedajú logicky uchopiť. Toto je za čiarou. Blokla by som ho. Si mladá, bez záväzkov, už by som tam nebola. To ako pri každej náročnej životnej situácii to bude takto riešiť? Podľa mňa áno. Odíď a ani sa neobzeraj.

ivik4
15. jan 2025

Nerob si s nim dieta, pre boha nikdy 😨 a utekaj

Strana
z4