Čo robiť, keď partner nechce dieťa?
Ahojte idem po radu nakoľko ste tu určite skúsenejšie a aj možno staršie čo už maju čo to za sebou. Mám partnera sme spolu 5 rokov . Čo sa týka svadby odpoved bola , že on nechce tak som to nehala tak . Rozprávali sme sa o dieťati či by chcel že raz ale že nie teraz to bolo pred rokom. Teraz som znova otvorila temu a vyjadrila že to tak necíti žeby chcel byť otcom a nevie či by raz chcel byť .A že on ma lubi ale ak chcem dieťa on ma nemôže držať. Tak neviem či sa boji alebo je to nejaká trauma z detstva lebo otec bol tyran . Ľúbim ho aj on mňa síce trošku to škrípe v sexe možno aj kvôli dieťaťu a aj tým že som dosť pribrala neviem. A neviem ci keď budem mať 36 alebo koľko budem môcť mať deti keby sme sa rozišli mám 33 rokov tak neviem .
No len rozchod
Partner dieťa nechce, v sexe to škrípe a partnerovi nebude vadiť, keď ho opustíš. Vás vzťah je na konci.
@honeybaby2703 ste spolu 5r a ty nevies ake mal detstvo a akeho otca? 🤷🏼♀️ podla mna je od neho fer, ze ti priamo povedal ze nechce svadbu ani dieta. Ja by som sa v takom pripade s nim rozisla.
Neviem co je to za rozsirenu diagnozu medzi zenami, ze stale dufaju ako toho chlapa znenia a on urcite zmeni nazor a vsetko bude zrazu super a teda v takom vztahu trpia, vyckavaju a stracaju cas.
Cas je to najvzacnejsie co v zivote mame, ja by som ho takymto sposobom nemarnila.
Uz dnes by som balila kufre.pre mna je dieta prioritou.Ziadny chlap na svete by mi nestal za zivot bez deti.Mam v tom jasno.A teraz ked mam deti a uz aj vnucata viem.ze toto som vzdy chcela...rodinu.nie pracovne uspechy.nie cestovat.nie psikov chovat..
...Staci si len uvedomit co chces a ist za tym.
@honeybaby2703 tiez ai myslim, ze treba sa posunut dalej. Sesternica cakala na zazrak a ten sa stal, az ked odisla od partnera, potom si nasla ineho, sice rozvedeneho s dietatom, ale hned chcel aj dalsie dieta s nou, aj svadbu. Povedala mu, ze s nim bude len za tychto podmienok, inak ostane sama. Suhlasil. Dieta porodila ako 40 rocna. Preto sla takto na rovinu.
Ak chces ozaj dieta a on nie tak je vhodne sa naozaj co najskor rozist a kazdy nech hlada stastie a svoju predstavu zivota niekde inde
@honeybaby2703 mas 33 a stale cakas na zazrak? Rozidte sa cim skor a hladaj inde.jasne ti povedal co nechce,bez nejakej diskusie ci zahmlievania.tak to ukonci a pracuj na sebe (ked si pribrala) a najdes takeho co dieta chce.
@honeybaby2703 dieťa nechce, povedal to úprimne. Buď to budeš akceptovať alebo chod ďalej.
On nechce ani jedno, buď s s tým zmieriš alebo hľadaj takého ktorý chce.
@honeybaby2703. Ahoj, pozname. V rodine - baba sikovna, zaraba. Pekne schudla po rozchode s byvalym. Ma priatela zo zabezpecnej rodiny. Otec podnikatel.
Chcela deti. Vydat sa.
On sa vyhovaral, ze potrebuje zabezpecit rodinu. Preslo okolo 13 rokov. Stale spolu chodia. Byvaju v jej byte. Par krat sa rozisli a dali dokopy.
Ona uz vraj teraz deti nechce. A on si ju "furt" nechce zobrat. Ale na polovacky chodi cely cas ako su spolu.
Chciet mat deti je prirodzeny vyvoj normalneho vztahu.
Dobre Ti radia. Nechce sa rozhybat.
Podakuj sa a zbohom.
Este ze ta nenatahoval xy rokov. Ale len rok. Ber to ako devizu a rozid sa ak si nevies predstavit zivot bez deti…
ak ste obaja skalopevne rozhodnuti o svojich postojoch, tak bohuzial jedine rozchod. nemyslim si, ze by sa jeden z vas prispobil v tomto tomu druhemu.
nemáte spoločný cieľ - dieťa/deti, ani svadbu.
ak sa rozídeš s ním, bude ťa srdce bolieť pár týždňov, pár mesiacov, ak potlačíš túžbu po dieťati, srdce ťa bude bolieť desiatky rokov
Toto odpiskat a hladat inde, stale mas cas a deti mozes stihnut.
@honeybaby2703 fuuuurt dokola tie iste temy. no co asi robit. Hmmmm tazke…zavri ho do pivnice a chodievaj ho znasilnovat kym neotehotnies.
Aj tak tipujem tuto temu len na vykrik a autorka sem nikdy nenapise
Ukonči to. Bude to najlepšia voľba. Mala som to isté, boli sme apolu dlho. Prvá láska, myslela som naivne, že na celý život. Ale on sa nikam nechcel posunúť. Pohodlnosť, voľný víkend, dostatok času na svoje koníčky - to bola vtedy priorita. A vieš čo? On dieťa má, mal ho dokonca skôr, ako ja. Našiel si o dosť staršiu ženu a s tou mal do dvoch rokov dieťa. My sme spolu
boli cca 7 rokov 😀 Jednoducho sme si neholi súdení a myslím, že u vás to inak nebude. Lebo tá myšlienka na založenie rodiny neodíde.
@honeybaby2703 ani svadba, ani dieťa. On nechce od života to čo ty. Poprípade to nechce s tebou. Ja by som v takom veku už nestrácala ani sekundu v takom vzťahu.
@honeybaby2703 no čo robiť.. nájsť si takého čo to bude cítiť rovnako v týchto veciach
@autorka pocuj moja ,dnes po praci mozem skocit za tebou? dame si kavicku a keksik @earlgrey @karolinakr @h2 dievcata tu je lepsia tema
@princkrason Mňa si prečo neoznačil? Ts ts ts.
@princkrason ako si si toto mohol dovoliť? sa vôbec nehanbíš?...😡
@earlgrey autorka uz nema ucet na MK 😢🙂
@enmery 😘🙂
@princkrason Nezaujíma ma autorka 🤣 ale to, že si neoznačil @enmery ...hanbi sa!
@honeybaby2703 nájsť si iného?
@honeybaby2703 tí muži dnešní to je hrozné. Na všetko je v živote nejaký čas. Na školu na prvú prácu na prvé lásky na vážnejšiu lásku zasnúbenie svadba a deti. A teraz len by chcel s ňou žiť a sexovat a nechať si posluhovať ale rodina žiadna. Nechaj ho kým je čas. Poznal som také páry a po 8 rokoch dievča ho nechala protom ho veľmi milovala. Vydala sa už ma dve deti. Keby to neurobila to ťažké rozhodnutie, tak ešte teraz by bol on to jediné dieťa o ktoré sa musí starať. Keby ste sa vzali a nemali deti lebo nemôžete alebo obaja ste sa rozhodli že nechcete, to je iná vec. Keď ale on sa len nevie rozhýbať že raz, že možno, tak mu daj kopačky a až príde s prsteňom a ochotou mať deti, tak potom.

Hladaj ineho