icon

Čo robiť, keď partner trávi veľa času na toalete?

20. jún 2024

Ahojte, idem sa sem anonymne vyliať. To aj váš chlap robí, že 3 minúty pred odchodom z domubsa rozhodne ísť tróniť a sedí tam hodinu? Nervy ma žerú, že by som trhala krčné tepny🤬!!! DOBRE VIE, ŽE MÁME BYŤ NA MIESTE ZA 10 MINÚT, ALE OÁN MUŽ SI IDE VYS*ÁVAŤ AKO KEBY NIČ NEMAL NA ROBOTE...
Prisahám Bohu, že zomriem skôr ako on a to len preto, lebo ma zrádnik lapí z neho...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Strana
z2
sindla
20. jún 2024

A to som si doteraz myslela, ze len moj je taky 😅😅😅 ale ze fuuuurt, vecne ked niekde ideme. Niekedy mam pocit, ze ma stres z toho, ze ked niekde ide tak ho pred odchodom prezenie a sedi tam ako na trone 😅

simca115
20. jún 2024

@sindla u nás je to vtipné lebo hovorí na švagra že sedí hodinu na záchode a hovorím mu veď ty si rovnaký.. si za chvíľu aj vajcia vysedis a narodia sa kuriatka..

nerko
20. jún 2024

Na WC si mobil nikdy neberieme. Už len z hygienických dôvodov. Dlhšie ako 2-3 minúty tam nesedíme. Má to aj veľa negatívnych dopadov na zdravie. Pozri google.

marianarem
20. jún 2024

Zachod tesne pred odchodom, to robi vela chlapov. Moj sice nie, ale poznam takych, co ano. Ale zase aby si tam sadol na hodinu a hral sa hry na mobile, tak to mi pride uz cez ciaru, to mi uz pripada ako nejaka pasivna agresivita. Asi by som isla bez neho a nech pride neskor a odpoveda na otazky, kde bol a preco vzdy chodi o hodinu neskor.

autor
20. jún 2024

Ešte vysvetlím, ja som zvyknutá, že ja keď idem, tak vykonám, čo treba a adié za tri minúty. Bez chlapa by som šla aj na kraj sveta, ale aktuálne sme na tom tak, že ja nešoférujem, on áno, takže je môj odvoz, preto ma to tak vytáča, keď máme byť niekde o presnom čase😅 keď prídu deti, tak zrejme kúpim chemický záchod, alebo si dám toitoiku na chodbu, neviem. Proste serie ma to všeobecne, že nemá tam čo vysedávať, na mibile sa môže aj inde pohrať a ja mu fakt dám pokoj, nemusí predomnou "utekať" do kľudu😆

janickacrazy
20. jún 2024

No podľa mňa jednoznačne rozchod, inak ta za chvíľu z takého chlapa porazí. A keď budú deti, amen tma.

sisska96
20. jún 2024

Môj taktiež stále musí ísť na záchod tesne pred odchodom. No nervy

sss777
20. jún 2024

Nerobí. Pokiaľ nemá zdravotný problém, tak to pochopiteľne robí naschval. Toto by som nedala.

tatiana149
21. jún 2024

Mám tri deti. Všetko pubertaci. Ráno sa chystáme do školy a ja do roboty. Božeee. Celé ráno riešime záchod, že nam treba druhý. Ide má poraziť. A to môžu vstávať aj dve hodiny skôr a furt budeme meškať. A tiež otváram dvere na byte a najstarší zahlási......idem ešte na záchod. No slak ma ide trafiť furt ráno. Cez deň je s pubertiakami aj sranda.....

luccija
21. jún 2024

@lubinkap určite to nerobí naschvál🙂

cacianka
21. jún 2024

Môj 🤦. Včera sme išli na promócie, od cca 8.00 do 12.00 bol minimálne 8x na wc.... Minulý rok pred odchodom na letisko cca 16.00 bol minimálne 10x.
A toto vždy keď niekde ideme, nejaká akcia, nič formálne, že nejaké dekorum ktoré by ho mali stresovať. A tie výhovorky, prečo ...🤷

nesana
21. jún 2024

Tak pozerám že takých chlapov je viac🙂) Ja mám doma niečo podobné

livuska124
21. jún 2024

Povedz mu, že z dlhého vysedávania na wc sa mu veľmi ľahko môžu spraviť hemoroidy (a to je fakt), či bude potom nadšený, keď sa mu lekári budú hrabať v konečníku.... keďže toto vyšetrenie muži znášajú veeeeľmi ťažko, mohlo by ho to odstrašiť 😀

lavender94
21. jún 2024

@januska12323 podľa tvojej teórie som asi chlap 🤣 tiež sa chodim zašívať😂

sense
21. jún 2024

Môj to síce nerobí tesne pred odchodom ale áno pokiaľ tam ide s telefónom tak je tam dlho

fantaghiro21
21. jún 2024

Obavam sa,ze moc nezmozes
Ale niekedy len vycurat sa ide.akoby inokedy nemal cas,nenaplanoval si chystanie a musi prave vtedy,ked doslova uz startujeme.

vilma7
21. jún 2024

Tak takú by u nás nehrali, že ja a deti musíme čakať do vane, aby si pánko mohol vysedavat a guľky vetrať.
Kúp mu mobilné WC a šup na balkón ;)

22tanulka
22. jún 2024

Príspevok je napísaný tak, že je cítiť, že si neskutočná nerváčka. Treba posilniť nervy trochu lebo ani život s takou nerváčkou nie je žiadna výhra teda. Nemá on náhodou od stresu potrebu ísť na wc?

demo26
15. okt 2025
@cacianka

Môj 🤦. Včera sme išli na promócie, od cca 8.00 do 12.00 bol minimálne 8x na wc.... Minulý rok pred odchodom na letisko cca 16.00 bol minimálne 10x.
A toto vždy keď niekde ideme, nejaká akcia, nič formálne, že nejaké dekorum ktoré by ho mali stresovať. A tie výhovorky, prečo ...🤷

@cacianka pred rokmi som išiel s kamarátmi prvý krát k moru do Chorvátska. "2 týždne" pred odchodom som nekadil ani raz a 1 hodinu pred odchodom som kadil asi 17 krát :D

cacianka
15. okt 2025
@demo26

@cacianka pred rokmi som išiel s kamarátmi prvý krát k moru do Chorvátska. "2 týždne" pred odchodom som nekadil ani raz a 1 hodinu pred odchodom som kadil asi 17 krát :D

@demo26 pred mesiacom sme leteli na dovolenku, ak nebol 10x - tak ani raz....

Strana
z2