icon

Čo robiť, keď si muž kúpi motorku?

janculikpotocka
16. sep 2024

Čo mam povedať mužovi ktorý si kúpil športovú motorku, mam strach 😃

Strana
z2
cacianka
16. sep 2024

netušíme o čo ide ? všetky príjmy a výdavky patria v manželstve do BSM. Takže ide ti o to že kúpil drahú vec bez tvojho vedomia ?
Je náruživý športovec, motorkár a v tomto prípade máš obavy, alebo že sa bojíš, aby sa mu niečo nestalo ?
Alebo sa ti nepáči typ, farba, prevedenie ?
To môžu byť úplne odlišné dôvody, čo mu máš povedať .

jankafresova
16. sep 2024

@janculikpotocka ehm.... aby jazdil opatrne....

libusak
16. sep 2024

Nech si kupi aj kozenu kombinezu k nej

jankafresova
16. sep 2024

@janculikpotocka určite úprimne svoje pocity - že ho máš rada, že sa o neho bojíš ... a že nech si poriadne naštuduje všetko o bezpečnosti a o tom ako byť opatrný

miro25
16. sep 2024

Tak my sme pred 3 týždňami pochovali kamaráta a syna jeho partnerky, obaja sa zabili na motorke. Za mňa motorka nie, je to nebezpečný dopravný prostriedok.

tundra
16. sep 2024

@miro25 cital som,riadna tragedia.Aj vies pricinu,preco spadli?

miro25
17. sep 2024

@tundra Rýchla jazda, šmyk a tragédia bola na svete.

melanta
17. sep 2024

@miro25 ja roky jazdím, aj muž, poznáme ozaj veľa motorkárov samozrejme. Za celé roky medzi nimi boli 2 havárie, obe bez vážnej ujmy. Zato poznám nie jedného človeka, ktorý zomrel pri autonehode v aute. Rýchla jazda a šmyk je nezodpovednosť motorkára. Na základe nezodpovedných ľudí nemožno hodnotiť celú skupinu ľudí. To akoby si povedal, že nebudeš jazdiť autom, lebo niekto sadol do auta opitý a zabil seba aj ľudí, ktorí boli ochotní s ním sadnúť do auta.

melanta
17. sep 2024

Mňa zaujíma, či sa autorka ozve, že kde je vlastne problém. Či v tom, že teraz zistila, že má muža motorkára. Alebo v tom, že použil ťažko nasporené spoločné peniaze na kúpu. Alebo niečo iné. Lebo na nič nereaguje.

maranco
17. sep 2024

@melanta tam asi zlyhala komunikácia
@janinah syn nikdy nepôjde do Ázie? Tam je motorka najbežnejší dopravný prostriedok

ivett1
17. sep 2024

@janculikpotocka tiež ma zaujíma z čoho máš strach...a prečo sa pýtaš, že čo mu máš povedať? ...ty si o tom nevedela, že si ju ide kúpiť? ...alebo vedela, ale dúfala si, že si ju nekúpi? ...

findomatej
17. sep 2024

@janculikpotocka môj muž si tiež potajomky (500 km od nás, u rodičov) kúpil štvorkolku. Keď nás tam so synom zobral na prázdniny, tak: ,,aha čo som kúpil, prekvapkooo....,,. A ja som myslela, že ma od zlosti roztrhne. A hádaj čo? Havaroval na nej. Dochramal si ruku, má ju operovanú a zošrobovanú....
Samozrejme to len na okraj toho, čo mi preletelo hlavou, keď som prečítala príspevok 😔.

mantilka
17. sep 2024

Bratranec tak skončil na cintoríne.

tundra
17. sep 2024

@findomatej môj byvaly sef, si tiez kupil štvorkolku.Boli vtedy, tusim s jedenastrocnym synom na lesnej ceste.Nikto nevie ako,ale zisiel z cesty,stvorkolka sa prevratila, hore kolesami a zostal pod nou.Zomrel na mieste,synovi sa nic nestalo,okrem traumy na cely zivot...

oblecenie99
17. sep 2024

Tak to už závisí, ako to máte riešené.. u nás konkrétne, vzhľadom k tomu, že sú to v prvom rade NAŠE peniaze a ja tiež nezvyknem len tak na prekvapčo á la sny si treba plniť kupovať nákladné, drahé veci, by som aj kus nasratá bola..

jankalukasova
17. sep 2024

@janculikpotocka je to síce klišé ale.... "Veľa šťastných kilometrov"?

cacianka
17. sep 2024

@oblecenie99 presne, autorka síce napísala, že má strach. ale z čoho strach ? že jazdí nebezpečne, nezodpovedne, že sa môže dochrámať /prizabiť/zabiť ?
alebo má strach že minul toľko peňazí a teraz nemajú rezervu, alebo vôbec nič "lebo si splnil sen " ?
diskusia je v téme Rodinné problémy, tak môže byť za tým strachom aj jeho bonvivánske rozhadzovanie €, nakupovanie drahších vecí zo spoločných príjmov bez súhlasu či dokonca vedomia manželky ...

sisaka
17. sep 2024

@diewcatqoo muž jazdí vyše 30 rokov a ja 80% s ním a ešte sme nehodu nemali. Poznám len jedného, ktorý sa chcel hrať na “mladého” kúpil si na staré kolená chopra, hneď sa zrubal kúsok za hranicami, nejakých 500 km od domu, keď išli partia. Nedostatočné skúsenosti a precenenie síl. Stať sa môže, ale nie je to pravidlo.

evaachesa
17. sep 2024

Dávaj na seba pozor...Jazdi pomaly....Máš dobrú poistku? Niečo v tomto smere napríklad🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2