icon

Čo robiť, keď svokra nechce odísť?

25. máj 2024

Počujete baby mne je už do smiechu ale tak cez slzy. Pred mesiacom ku nam z ničoho nič prikvitla svokra bez ohlásenia. Že sa pohadali so svokrom. Tak som si povedala ok, stáva sa. Čakala som že po pár dňoch ju to prejde a vráti sa domov. Ale ona nič. Ani náznakom nespomína že by sa vrátila. Môj muž sa jej hanbí opýtať kedy sa chce vrátiť a mňa poprosil aby som to nerobila, lebo by sa blbo cítil. Čo by ste robili na mojom mieste? 😁

autor
25. máj 2024

@minenkak áno ale ja sa nerada hádam ja by som rada vyriešila inak, tak aby bol muž spokojný aj ja

autor
25. máj 2024

@ns994 veď ja mne by bolo trápne na jej mieste preto to tiež nechápem..podľa mňa.ona čaká že sa jej svokor ospravedlní a ten si teraz užíva život bez nej a je mu dobre tak ju tam nechce teraz

minenkak
25. máj 2024

A prečo by si sa mala hádať,povedz svokre ,že ide domov ,byť už je malý keď je tam tak dlho ,ale ten nápad HO je super zaber jej obývačku a buď hlucna

ns994
25. máj 2024

Tak ked svokrovi oxiduje ako u vas ani sa mu necudujem 😁 ale aj on by si mohol vstupit do svedomia. On si uziva vy trpíte. A pan manzel tiez. Ty si jej nevesta aale on syn. Mal by sa k tomu postavit normalne celom.

matinka
25. máj 2024

Nemá ani 60 a nepracuje?

janickacrazy
25. máj 2024

Radšej si necháte zničiť manželstvo a začnete sa o chvíľu hádať vy dvaja, lebo budete nervózni zo svokry? No ja by som nemala problém jej slušne povedať svoje. Ale teda je to na vás. Treba si určiť hranice.

ns994
25. máj 2024

Teraz sa vam mozno podari nejakým šikovným sposobom ju od vas dostat. Ale co nabuduce ? Nabuduce toto tiez takto budete riesit ? Normalne si stanovte hranice. Aby ste sa este nezacali hadat aj vy

tamitamitami
25. máj 2024

Normálne, dospelo, slušne sa jej opýtajte...keď muž nechce tak nech teda nevrhne riešenie situácie on.
Apsolútne nič zlé nevidím na tom opýtať sa do kedy u vás chce ostať. Úplne normálna otázka aby ste sa vedeli všetci zariadiť.

mimi3008
25. máj 2024

1. Horsie by som znasala, keby mi takto prikvitla moja mama, so svokrou by som to zvladla
2. Manzelovi by som povedala, ze co je vela, to je vela, ze som to uz mesiac znasala kvoli nemu, ale pohar pretiekol a moze si vybrat - bud ja alebo jeho mama a ak si vybera mna, tak si moze vybrat, ze ci jej to povie on, alebo ja, ze ma odist

denithestrange1993
25. máj 2024

...lebo by sa chudak citil blbo,hlavne ze ty sa citis bajecne 😂😂😂

xsuzannex
25. máj 2024

Nieco podobne sa nam stalo.. sice "navsteva" trvala len vyse tyzdna ale ja som mala dost uz po dvoch dnoch. Zacala mi prevychovavat deti, skryvat dialkove od telky lebo detom to skodi a kedze JEJ na tych detoch zalezi, tak to MUSI takto riesit.. prvych par dni som bola slusna, ale vyhybala som sa casu byt doma, chodili sme po ihriskach, nasich pozriet atd.. dalsi krok bol ze som sa s nou porozpravala na ten styl ze jej muz je doma sam po operacii, ze ci jej nevadi ze mu nema kto pomoct (tri dni jej ani telefony nebral po hadke).. toto nepomohlo.. tak som ju zacala ignorovat, ako keby tu ani nebola. Po dalsich dvoch dnoch sa neviem preco zdula a odisla.. misia splnena 😄

taynee
Odpoveď bola odstránená
gribka1
25. máj 2024

Vy musíte hlavne žiť po starom, aby sa necítila komfortne u vás. Ísť na dovolenku a nech sa sama stará o seba, neexistuje, že sa ničoho nedotkne a nechá brajgel.

gribka1
25. máj 2024

A pošli ju na nákup, popros, či nemôže uvariť, niečo upratať a ju to prejde snáď. Normálne milo k nej.

simca06022011
25. máj 2024

Riešenie je opýtať sa svokry...

svetlonos
25. máj 2024

Opytala by som sa muza, ci chce žiť od teraz s mamičkou alebo naďalej si mno?!
Pokial po druhe, tak ju okamžite pošle domov alebo odchádzaš ty - z manželstva.
Bohatstvo aby dosoeky chlap nemal gule urobiť poriadky s matkou, ktorá uteka od problemu ako malý fagan!
On robí presne to iste ako ona.
Takže za mna by som skončila s titu mutu max za týždeň! Aj to by som bola nás... Nie sme hotel pre nafúknuté egá dispelych rodicov. Teda u mňa by si nestretli asi ani 2 dní za takýchto okolností. Na telku hľadať môže aj doma a s muzom (ne) riešiť ako chce. Ale nasťahovať sa drzo ku vám- ona nie je kompletná. A sorry, tvoj muz tiez nie! Na rovinu mu oznam koniec - a uvidíš, na ktorom mieste si u neho. Umreť sa svokra isto ešte nechystá, takže bude u vás nasackovana po každej hádke ci ako?

autor
25. máj 2024

@minenkak to sa mi celkom pozdáva

doriiis
25. máj 2024

Tak toto je bomba🤣.Hlavne ten autorkin manžel je úplne fasa chlap.🤣Ja odpadnem aký slabossky sú niektorí ludia

jasminet
25. máj 2024

Akože - nechápem, ale zas nemusim vsetkemu.... Normálne by som sa jej po oar dnoch opýtala co dalej planuje. A dcera nech sa babky pri telke opyta, ci sa sem nastahovala uz na stalo, ked to neviete vy dospeláci vybaviť.

marca12
25. máj 2024

Ja som dost tolerantny clovek,ale v tomto by som nevychadzala v ustrety. Ja by som uz davno vybuchla.

babulkomale
25. máj 2024

Ked pozerate stale TV, tak tam odkukajte ako sa v americkych serialoch rozpravaju o neprijemnych veciach a pouzite to ako vzor.

lilinka76
25. máj 2024

Ja toto nepochopím. Zasahuje Vám to ako rodine do života, ale Vy trpíte a svokra si u Vás užíva. Dostala si už toľko návodov, že by som vravela mužovi: "Buď zajtra pri obede dáš matke termín odchodu, alebo odchádzam ja!" Chlap sa veľmi rýchlo osmelí porozprávať sa s mamičkou.

gribka1
25. máj 2024

No a ešte, ak sa manžel nechce porozprávať so svojou matkou, tak prečo sa neporozpráva so svojím otcom, nech sa to vyrieši. Nech tam hoci aj ide, kilometre teraz nie sú podstatné.

terezka1947
25. máj 2024

Čo sa také strašné stalo,že odišla od manžela iba tak.
Zo svojho domova,z možno práce,od známych...je to divné.
Myslím,že manžel by mal hodiť reč,čo sa deje.

kukuk29
25. máj 2024

a ona nemusi chodit do prace ked nema este ani 60? nemusi si nic vybavovat vo svojom mieste bydliska ?🤔

glorikarebeka
25. máj 2024

Ja by som si Gizku asi zavolala 😂
Toto by sa mi ani snívať nechcelo co ty teraz prežívaš a to mám perfektnú svokru, ale moje, naše súkromie je čo by som si nedala vziať
Poviem ti len jedno na vine je tvoj muž, že toto dovolil

luccija
25. máj 2024

@kukuk29 možno má ID, má bohatého muža prečo ľudia najviac riešia, že nepracuje?
Ta tam bude ešte na Vianoce🙂

zuzu1986
25. máj 2024

@koniarova asi ťažko, 3stovky im dala za ubytovanie a aj stravu co jej varia a obsluhujú

kvietok2012
25. máj 2024

Jano, Jožo, Fero...počuvaj ma sem...bud sa zajtra opytas svpjej matky ako chce riesit svoju situaciu a kedy chce ist domov alebo sa jej to opytam ja...vyber si...
A podla odpovede sa zariaď...
Inak ja asi neverim tomu čo čítam...tvoj muz je nesvojpravny? Nevie sa opytat matky jednoduchu aj ked nepríjemnú otázku? A tebe stačí od neho odpoved, ze sa neopyta, nech sa matka neurazí? Ako fakt????

zuzana9393
25. máj 2024

Ja si toto neviem predstaviť, ale môj muž je našťastie človek, ktorý by k nám mamu nezobral ani na noc pri takýchto zbytočných excesoch 😁 nečítala som úplne všetky komenty, lebo sa to ti celkom rozkecalo, ale prečo sa jej neopyta, či sa plánuje rozviesť, chce bývať už natrvalo u vás, alebo čo.... Aby ste sa vedeli zariadiť. Nepovedať to spôsobom, že by mala zdvihnúť kotvy, ale snáď má právo vedieť takéto veci o svojich rodičoch a aj o svojom bývaní nie? Skús sa s ním dohodnúť, ako dlho ešte vydržíte byť ticho a potom sa jej to spýtať takýmto spôsobom. Že teda ta kríza trvá už dlho a chce vedieť čo ďalej