icon

Čo robiť s obrúčkami po rozvode?

cdt
3. mar 2025

Dievcata, ako ste nalozili s obruckami/snubnym prstenom po rozvode? Pripadne co odporucate? Nechcem to skladovat doma a ani nikomu darovat - nepriniesli mi stastie. Dakujem za napady, rady, skusenosti!

Strana
z2
krasneleto
3. mar 2025

@cdt predaj a kup si nieco pekne

fairyy
3. mar 2025

@cdt ja som oba prstene hodila do hlavy exovi, ked som ziskala dokaz, ze ma podvadza 🤷 niekam odskocili smerom do krikov lebo to bolo vonku ...dufam, ze priniesli pekne peniaze osobke co ich nasla 😃 a inak tiez som za predat a kup si nieco po com tuzis 🙂

sweet20
3. mar 2025

@cdt ja by som nechala roztavit a urobit si z toho nieco.. a ked nie tak predat

nyusika
3. mar 2025

je to kusok zlata, to nenosi ani stastie - ani nestastie.
daj si z nich nieco ine spravit, alebo nechaj len tak a das spravit z toho nieco detom.

sense
3. mar 2025

Mám doma niekde v šuflíku aj snubaky . Som si povedala že keď bude najhoršie a nemala by som na chleba tak predam

deti95060810
3. mar 2025

pýtal si ich ex... nenažratý podnikateľ.
na oplátku som si vypýtala polovicu nehn.

kaca222
3. mar 2025

Svokrovci ich dali roztaviť a zlato sa použilo na naše obrúčky s manželom… alebo nám adekvátne odpocitali z ceny.
Na povery neveríme.

dadka1997
3. mar 2025

@cdt sľubný som dala do záložné a kupila som detom za to oblečenie, lebo tých vtedajších jeho 100€ na deti bolo smiešne

caramellka
3. mar 2025

Odložila som, nech si z nich (obrúčka + zásnubný prsteň) dá niečo vyrobiť dcéra, keď bude staršia.

rapunzel0
3. mar 2025

Ja som ju odložila, a už ju neviem nájsť. Neriešim viac.

zadda1
3. mar 2025

tiež ich mam zatial doma niekde v šufliku. niekde som čítala, že hodiť do rieky. ze koľko ich len je v Dunaji 🤭

olimuc
3. mar 2025

Predaj a Kup si co chces

rozculena
3. mar 2025

predala a kúpila som si náušnice

lucimichi
3. mar 2025

@cdt do záložne predaj

mantilka
3. mar 2025

Predaj a kúp si niečo čo ti urobí radosť alebo nejakú službu zaplať.

saraxyz
3. mar 2025

@cdt predala som ich v záložni 🤣

miadi
3. mar 2025

Predaj a $ min na nieco nehnotne restiku kino divadlo . Nech zas nemas daku vec doma co ti bude pripominat ze si to kupila z $ z obrucky.

avanka
3. mar 2025

@kaca222 presne tak. Obrúčku aj snubný sme použili na výrobu nových obrucok a už sme spolu krásnych 20 rokov🙂

evcagabi
3. mar 2025

Ja som dala snubak od ex do zalozne a uz ani neviem, co som za to kupila

ghoul_
3. mar 2025

@cdt do záložne zanes alebo do zlatníctva / klenotníctva

pieksamaki
4. mar 2025

@deti95060810 to je trápne aby si muž pýtal po rozvode obrúčky.....to je hrozne

cdt
autor
4. mar 2025

pytal aj tenisovu raketu😁

sono2
4. mar 2025

@cdt no rodený podnikateľ.

svetielko24
5. mar 2025

@zadda1 presne tak 😁 moja tam skončila tiež 🤣

huxy
6. mar 2025

@cdt to mi pripomenulo, keď ex chcel odo mňa lyžiarky po rozvode, ktoré mi predtým kúpil na vianoce a chcel ich pre svoju vtedajšiu frajerku 😆

katrin21
7. mar 2025

Normalne mam obrucku odlozenu ,aj snubak, yen chvilu nosila dcera..neplanujem s nou zatial nic...

amy234
9. mar 2025

Keďže nepriniesli Vám šťastie, určite by som vrátila exmanzelovi. Lebo keby ste aj predali alebo z nej niečo nové dali výrobit, stále by ste mysleli na to zlé a aj z tých peniažkov co by ste kúpili, by ste cítili len negatívne energie. Prípadne ak máte deti, tak by so dala im, na spomienku, ale aj to len ak majú s otcom dobrý vzťah.

kaciato
9. mar 2025

@cdt keďže mam s ex velmi korektne az priatelske vztahy všetky prstienky od neho, snubak aj tie za deti som odlozila dcerkam. Ked budu vacsie om ich nechám . obrúčky ( mame obaja ) s terajším priateľom ideme predat do zlatníctva, kde nam to odrataju z ceny ked si budeme davat robit nase.

marca12
9. mar 2025

@cdt Predaj a uzi si peniaze.

renesance80
13. mar 2025

@cdt moj.ex si vzal svoju a ja svoju predala som ju v zastavarni a kupila iny na zlaty prsten

Strana
z2