Čo robiť s obrúčkami po rozvode?
Dievcata, ako ste nalozili s obruckami/snubnym prstenom po rozvode? Pripadne co odporucate? Nechcem to skladovat doma a ani nikomu darovat - nepriniesli mi stastie. Dakujem za napady, rady, skusenosti!
je to kusok zlata, to nenosi ani stastie - ani nestastie.
daj si z nich nieco ine spravit, alebo nechaj len tak a das spravit z toho nieco detom.
Mám doma niekde v šuflíku aj snubaky . Som si povedala že keď bude najhoršie a nemala by som na chleba tak predam
pýtal si ich ex... nenažratý podnikateľ.
na oplátku som si vypýtala polovicu nehn.
Svokrovci ich dali roztaviť a zlato sa použilo na naše obrúčky s manželom… alebo nám adekvátne odpocitali z ceny.
Na povery neveríme.
Odložila som, nech si z nich (obrúčka + zásnubný prsteň) dá niečo vyrobiť dcéra, keď bude staršia.
Ja som ju odložila, a už ju neviem nájsť. Neriešim viac.
tiež ich mam zatial doma niekde v šufliku. niekde som čítala, že hodiť do rieky. ze koľko ich len je v Dunaji 🤭
Predaj a Kup si co chces
predala a kúpila som si náušnice
Predaj a kúp si niečo čo ti urobí radosť alebo nejakú službu zaplať.
Predaj a $ min na nieco nehnotne restiku kino divadlo . Nech zas nemas daku vec doma co ti bude pripominat ze si to kupila z $ z obrucky.
Ja som dala snubak od ex do zalozne a uz ani neviem, co som za to kupila
@deti95060810 to je trápne aby si muž pýtal po rozvode obrúčky.....to je hrozne
pytal aj tenisovu raketu😁
@zadda1 presne tak 😁 moja tam skončila tiež 🤣
Normalne mam obrucku odlozenu ,aj snubak, yen chvilu nosila dcera..neplanujem s nou zatial nic...
Keďže nepriniesli Vám šťastie, určite by som vrátila exmanzelovi. Lebo keby ste aj predali alebo z nej niečo nové dali výrobit, stále by ste mysleli na to zlé a aj z tých peniažkov co by ste kúpili, by ste cítili len negatívne energie. Prípadne ak máte deti, tak by so dala im, na spomienku, ale aj to len ak majú s otcom dobrý vzťah.
@cdt keďže mam s ex velmi korektne az priatelske vztahy všetky prstienky od neho, snubak aj tie za deti som odlozila dcerkam. Ked budu vacsie om ich nechám . obrúčky ( mame obaja ) s terajším priateľom ideme predat do zlatníctva, kde nam to odrataju z ceny ked si budeme davat robit nase.
@cdt moj.ex si vzal svoju a ja svoju predala som ju v zastavarni a kupila iny na zlaty prsten

@cdt predaj a kup si nieco pekne