icon

Čo robiť so 17 -ročným synom priateľa (sex, alkohol, správanie)?

akinom0077
6. jún 2019

Po 2 rocnom vztahu som zacala cca pred pol rokom byvat s priatelom ktory ma 17r syna v starostlivosti z prveho manzelstva. Syn flaka skolu, viac nechodi ako chodi, pije, zabava sa, berie peniaze (partner si zabezpecil trezor), nevie si s nim rady ale mam pocit ze ani nevie ako na to nechcem mu extra rozazovat v starsotlivosti kedze do toho "mudruje" aj byvala manzelka....
je mi vsak dost neprijemne ked prideme domov a syn ma party ogrcane gauce, vypite false, 5-6 maldych adejakych ludiá ( nie stali kamosi vzdy niekto novy) v dome....
ja co som bola az poasadnuta upratovanim a hygienou pre mna je tazko zvladat uz len pri myslienke ze kolko ludi denne pouzilo moje wc....proste nemam chut denne upratovat cely dom...
syn ma zalteho stafylokoaka, casto chodi lieky nikdy nevzal mohli sme kolko chceli tlacit na neho...
sexuje tak ze si myslim ze je chory a nenormalny, proste posledny vikend u nas prebiehal tak- v stvrtok tam bola dievcina cislo 1-sex do rana svojej izbe, piatok party 5 ludi....nacapala som ho kupili s dievcatom cislo dva...sobotu prisla k nam spat 3-tia, nedelu stvrta,,,,,,ponedlok piata.... ....pochybujem ze ten chlapec nema nejaky problem myslim ze okrem ineho uz nieco musel schytat aj dole....
moj partner to berie" maju proste o neho zaujem" sice party sobotu vyhodil narobil krik ale akoby hrach na stenu hadzal.

Strana
z4
sissy27
6. jún 2019

@akinom0077 úprimne, každý si dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty... v tomto prípade synáčik si dovolí len toľko, koľko mu otecko povolí... Ja neviem, ale to akože prídete domov, ogrcaný dom a on ako otec nič?? No prišla by som domov a toto nájsť, tak ctené decko dostane najprv dobrú po papuli a potom bude vlastným jazykom tie zvratky vylizovať.
A na tvojom mieste sa handry ani len nechytím. To sa radšej pobalím a idem na hotel alebo k sebe alebo kamkoľvek, nech si to uprace synáčik alebo teda jeho otecko, keď sa mu to zdá akože nič.

lindusss2016
6. jún 2019

@akinom0077 no podla tcojho opisu je asi nlady vysoko ziadany 😂 nuz no tak tu tazko radit, ked si s nim nevie rady vlastny otec. Jedna vec je, ze nieco robi, ale druha vec je, ze to robi u neho doma pred jeho ocami, to uz musi byt tazky frajer, ked nema ziaden respekt, alebo bol proste cely cas k tomu vedeny. Ja som tiez fajcila, ale nedovolila by som si doma pre otcom zapalit, ci vypit. Ked ku mne prisli kamosky (jedine baby), tak len vo vsetkej pocestnosti, takze ak to mlady robi vam ored ocami, tak vas ma tazko na haku. Ved ako si to moze dovolit nosit domov kazdy den inu babu? A tvoj muz mu na to nic nepovie? Ak nie, necakaj zmenu

dskjhfdlkdjhl
6. jún 2019

@akinom0077 presne ako pise @sissy27 , mlady si dovoli tolko, kolko moze. Chapem, ze nechces partnerovi do toho kecat, nakoniec on je rodic, on by mal vediet, ze toto uz nie je normalne. Ja osobne by som partnerovi povedala, co si o tom myslim a keby on bol toho nazoru, ze ved to je v poriadku, mlady je ziadany, tak by som ho tam nechala a bolo by mi to uplne jedno. Totiz, ak raz budete spolu vychovavat deti, tak takyto otec je k nicomu. A rozhodne by som po tych akciach nic neupratovala.

akinom0077
autor
6. jún 2019

neupratujem po nom to je jasne, a partnerovi som povedala co si myslim , no len ed dohovoril synovi malo mierne zlepsenie trvacnost par dni...a znova sme dosli do starych kolaji.....

3009
6. jún 2019

@akinom0077 ja by som po prvom raze sa zbalila a odišla. Zakiaľ s ním otec neurobí poriadky, tak by som tam nebola ani deň. Nájdi si privát a buď tam zakiaľ sa to nezmení, ak nie tak len stretávanie sa, ale určite nie tam bývať.

stela01
6. jún 2019

Radosť chodiť domov .

akinom0077
autor
6. jún 2019

@3009 / nepotrebujem privat mam svoj byt plus mozem ist k nasim....ver ze uz to aj silne zvazujem... tym co sa u nas deje so "synom" v podstate stracam chut starania sa o celu domacnost a travenie casu s nim...

akinom0077
autor
6. jún 2019

mame podozrenie aj na to ze berie marisku....
ma zlateho stafylokoka a inych milion bacilov co vymenovala doktora ed volali o vysledky...samozrejme ze uprednostnil alkohol pred antibiotikami obaja sme mu dohovarali nech to uzije a ide na kontrolu ale kdeze...zbytocne...permanentne kasle....planovali sme dieta s partnerom ale do takych podmienok? mavam casto gyn. problemy a kde je hygiena ked mi chodia na vlastne wc cudzie zeny ktore s nim spavaju..neda sa 10x denne umyvat a dezinfikovat wc...

vevesh
6. jún 2019

@akinom0077 fuuuuh, tak este keby som z toho ja chytila gynekologicke problemy.....tak dam partnerovi na vyber bud ja idem prec alebo nech si syna "skludni" a "damske navstevy " a polnocne party ( a je jedno akokolvek ziadane) nech si organizuje vo vlastnom byte a nie v "nasom". Ako keby niekto za mojej generacie toto robil/urobil, tak by s nim rodicia podlahu pred bytom vytreli....

janickacrazy
6. jún 2019

@akinom0077 pekne sa odsťahuj a vykašli sa na toto, tvoj partner bohužiaľ ako otec nestojí ani za fajku dymu, ako dlho je mladý u neho v starostlivosti? prečo nie je u matky?

galioska
6. jún 2019

@akinom0077 upozorňuje na seba, nezvláda že otec tam matka tam a trebalo riešiť skor, s tak veľkým neviem...

annaanna
6. jún 2019

ten chlapec je v podstate chudák.... preto je takýto

galioska
6. jún 2019

@akinom0077 gynekologické problémy nemusia súvisieť s inými ženami, tie môžeš získať aj inak, aj od chlapa, prechladnutím, proste si vždy misu môžeš utrieť pred použitím, chlapec je chudák, potrebuje lasku

akinom0077
autor
6. jún 2019

@galioska / ved to rozumiem to mi je vsetko jasne

galioska
6. jún 2019

@akinom0077 to nevyriešia, si cudzia ženská to musí riešiť tata, poprípade skús byť k nemu laskava

janickacrazy
6. jún 2019

@akinom0077 pokiaľ sa zdá tvojmu partnerovi toto striedanie priateliek normálne, tak by som si overila, či aj teba náhodou nepodvádza, ked je v tejto veci taký benevolentný

mila23
6. jún 2019

to akoze 17-rocny si dovedie domov len tak nejake dievca a ono tam aj prespi a otec nic? mam 17-rocneho synovca,ale neexistuje aby unho 'prespala' nejaka baba......myslim,ze by si nedovolil sa take nieco ani rodicov spytat.....
akoze nemam o jeho spravani iluzie...ale proste doma pred rodicmi su urcite hranice...

akinom0077
autor
6. jún 2019

@mila23 / ano prosim pekne donesie jedna odide a do hodiny pride druha

janickacrazy
6. jún 2019

@akinom0077 chcela by si, aby takýto rodič vychovával s tebou tvoje dieťa? ja teda určite nie a podľa toho by som sa aj zariadila

adreen
6. jún 2019

Žiadna disciplína. Starého psa novým kúskom nenaučíš. Ťažko už nejak teraz začať vychovávať 17ročného. Pochybili rodičia. Možn okvôli rozvodu, aby nebol chudáčik ukrátený o niečo, sa mu dovolilo viac, než je potrebné a zdravé, a teraz to pekne využíva. Viem, že je to ťažké, je to syn tvojho partnera, ale ja osobne by som toto nezniesla. Buď sa zavedú určité pravidlá, ktoré chlapec musí dodržiavať - napríklad si neželám žiadne párty v mojom byte, maximálne na jeho narodeniny raz do roka - nech sa ožiera v bare chlapec, ale nie na mojom gauči. Peniaze ak chce, musí si zarobiť, je dosť starý na to. Sexovať to áno, denno denne, ale žeby sa chytil dačoho, to nie, že? Keby kdesi v tescu vykladal tovar, nemal by ani toľko energie na sex. Váš dom, vaše pravidlá. Ak sa mu nepáči, nech ide z domu. Povinnú školskú dochádzku má ukončenú predpokladám, môže ísť kopať kanály, zaplatiť si vlastný privát a vodiť si tam aj 5 dievčat na sex denne. On môže robiť len toľko, koľko mu dovolíte.

klejkaez
6. jún 2019

@akinom0077 Na tvojom mieste, by som spravila jednu vec nakoľko aj chúdence dievčatá, strieda to jak ponožky, tiež môžu niečo chytiť, minimálne aj pri orálnom sexe, keď príde s inou a inou:
zavel: OOO ĎALŠIA??peknAAA?? TA VCERAJSIA, PREDVČERAJSIA NEBOLI DOBRE V POSTELI? 😀 ZLATKO ALE MAL BY SI SI UZ KONDÓM DÁVAŤ, ABY SI NIČ NEPRENÁŠAL DIEVČATÁ😁😂...
Či poprípade, keď je puberťák hlučný pri sexe a ignoruje ťa, neraz počujem prípad ako tam "matka, priateľka otca" vtrhla, po nieco do izby, ze ide po prádlo a vyrušovala ...
Chlapcovi aj erekcia padla. Treba pred kockami znížiť jeho vysoké ego, nie je majster sveta a je v puberte
TO SI DVIHAŠ EGO, "SYNAK"? ZE SI OZAJ DENNE NOSIŠ INE DIEVCA? A TATO O TOM VIE?😀

Možno si vypočuješ, že vyzerá ako debbil teraz, ale krikom nič nedocielite,, ved v puberte zakázané ovocie chutí najlepšie .... Naštvať rodičov je priam túžba

dovozadokoca
6. jún 2019

Keďže to nie je tvoje dieťa a uz nie je maly, že by si sa podieľala na výchove, treba sa na to dívať z tej strany - chcem žiť v takomto prostredí?

Ak áno, tak ži, ak nie, tak nie. Nech si tam žijú spolu jak dve prasce, neviem si predstaviť aké vynimocne kvality má otec, ktorému toto nevadí.

0silvia0
6. jún 2019

@akinom0077 ono sa ľahko radí nezainteresovaným, ale ja osobne by som odišla s tým, že sa vrátim naspäť až keď mladý bude vybúrený a znormalizovaný. Medzitým môžete normálne randiť, stretávať sa, ale žiť každý vo svojom. V ogrcanom dome by som mala problém spolužiť.

akinom0077
autor
6. jún 2019

@0silvia0 / pravdepodobne tak aj budem musiet urobit...

lindusss2016
6. jún 2019

@klejkaez no toto mi uz pride ako ponizovanie, chlapec v burlivom obdobi, takze nvm, nvm, ako by na toto mohol zareagovat.

eliska13
6. jún 2019

@akinom0077 do tohto a s takým mužom chces dieťa??synáčik s ním môže bývať ešte 10,15 r.
Niekde sa stala chyba ..a, že mu kradne peniaze?
Ten chlap si nevie spraviť poriadok?Syn dopadne zle to asi všetci viete...prečo býva s otcom?myslím, že už to len udržať v normálnych medziach Keď sa rozprávaš s partnerom čo navrhuje?je nešťastný, rezignoval či čo?

eliska13
6. jún 2019

@0silvia0 možno bude taký život žiť vzdy, ona stratí roky ..

0silvia0
6. jún 2019

@akinom0077 keby mal jednu stabilnú frajerku a vodil si ju domov, ešte ok, ale tie žúrky a bordel a ogrcaný nábytok je cez čiaru...

lindusss2016
6. jún 2019

@akinom0077 ked je to byt tvojho chlapa a nie teda vas, tak mu vysvetli, ze ty v tomto zit nechces a teda bud hodi s mladym rec a vyslivene mu zakaze vosit si domov spolocnost, alebo odides. Inej cesty niet. Mne by sa toto tiez hnusilo, aby sa u mna doma striedali ludia ako na beziacom pase. Vysvetlit mu, ze ak si najde ozajstnu priatelku, je u vas vitana, nech pride na kavu, na kolacik, ale aby tam chodili baby na vytrty, to je hnus

0silvia0
6. jún 2019

@eliska13 možné je všeličo, nikto netvrdí, že oddelene musia žiť už navždy, mladý skončí strednú školu, hádam pôjde do práce, možno odíde z domu alebo ďalej študovať, možno sa situácia utrasie a keď sa neutrasie, vždy sa môžu rozísť...

Strana
z4