icon

Čo robiť so 17 -ročným synom priateľa (sex, alkohol, správanie)?

akinom0077
6. jún 2019

Po 2 rocnom vztahu som zacala cca pred pol rokom byvat s priatelom ktory ma 17r syna v starostlivosti z prveho manzelstva. Syn flaka skolu, viac nechodi ako chodi, pije, zabava sa, berie peniaze (partner si zabezpecil trezor), nevie si s nim rady ale mam pocit ze ani nevie ako na to nechcem mu extra rozazovat v starsotlivosti kedze do toho "mudruje" aj byvala manzelka....
je mi vsak dost neprijemne ked prideme domov a syn ma party ogrcane gauce, vypite false, 5-6 maldych adejakych ludiá ( nie stali kamosi vzdy niekto novy) v dome....
ja co som bola az poasadnuta upratovanim a hygienou pre mna je tazko zvladat uz len pri myslienke ze kolko ludi denne pouzilo moje wc....proste nemam chut denne upratovat cely dom...
syn ma zalteho stafylokoaka, casto chodi lieky nikdy nevzal mohli sme kolko chceli tlacit na neho...
sexuje tak ze si myslim ze je chory a nenormalny, proste posledny vikend u nas prebiehal tak- v stvrtok tam bola dievcina cislo 1-sex do rana svojej izbe, piatok party 5 ludi....nacapala som ho kupili s dievcatom cislo dva...sobotu prisla k nam spat 3-tia, nedelu stvrta,,,,,,ponedlok piata.... ....pochybujem ze ten chlapec nema nejaky problem myslim ze okrem ineho uz nieco musel schytat aj dole....
moj partner to berie" maju proste o neho zaujem" sice party sobotu vyhodil narobil krik ale akoby hrach na stenu hadzal.

lubiss
6. jún 2019

no tak bud si s harantom narobi taticko poriadky, akoze uz len co je to za tatka ked mu dovoli sa denne pelesit vzdy s inou babou vo svojom byte a vodit si tam hocikoho, alebo si zbal svoje svestky a chod tam kde si budes ista ze nechytich volake chlamydie a podobne..

janinah
6. jún 2019

si si istá,že ťa tam nemajú hlavne ako slúžku? nebola by som tam už ani 5 minút a skôr by traktory z neba padali ako ja mať handru v ruke a čistiť gauče atď po milosťpánových návštevníkoch...odsťahuj sa,ak ťa bude partner chcieť späť,tak nech si syna porieši...ak neporieši,tak ti to -tvoje postavenie tam bude jasné...a súhlas s tými,čo píšu,že chalan je chudák,život nie je o frajerkách a chlaste,teraz rozhoduje o svojej budúcnosti,potrebuje dobrú školu skončiť a zrejme mu nemá kto veci vysvetliť a každému je ľahostajný

mamicka_2013
6. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl ja by som mu do toho kecala, keďže tam bývam, týka sa to aj mňa.

zuzubb007
6. jún 2019

Otecko mu aspoň raz zabil cez papuľu? by som nezniesla takéto správanie a bohužiaľ by si chlap mal vybrať buď ty alebo rozdrapene decko.Toto čo je za správanie dieťa sa správa tak ako sa mu človek venoval v detstve a aj ako sa mu venuje teraz. Takže niekde bude iste chyba

dskjhfdlkdjhl
6. jún 2019

@mamicka_2013 asi si si ma pomylila so zakladatelkou-mna sa toto netyka. A rovno som predsa napisala, ze by som svoj nazor povedala a keby nedoslo k zmene, tak by som odisla. Ale do vychovy 17-rocneho cudzieho dietata sa ona nema sancu starat, moze nanajvys povedat svoj nazor partnerovi.

mimiqa
6. jún 2019

Taku facku faganovi..opovaz to upratovat..nech upratuje otecko..ty chod na poharik s kamoskou co si sluzka???prt...

tykat
6. jún 2019

@akinom0077 ani minutu naviac by som tam nezostala, odstahuj sa a priatel nech chodi k tebe, tak ako to bude tebe vyhovovat...stastna rodina z vas evidentne nebude

sasa1310
6. jún 2019

@akinom0077 do výchovy by som nezasahovala, nech si dieťa naprávajú sami dvaja. Ale blikala by mi kontrolka, že keď mladého takto necháva a nepovie mu nič, tak by som s takým mala, do budúcna, veľa rozdielnych názorov, čo sa týka výchovy aj spoločného potomka.

klejkaez
6. jún 2019

@lindusss2016 Trebau trošku skrátiť korienok, kedze on môže mať každú, šak je najlepší 😏.
Aby sa mladý trochu zamyslel.

iwesska
6. jún 2019

Opustit partnera je v tomto pripade jedine riesenie. Prepac,ale ako otec nemoze byt normalny.

gurka12
6. jún 2019

@sissy27 tak u nas by nepresla ani party v byte, nieto este ostatne.... to je mazec ako sa povie....ocko by mal byt urcite tvrdši...raz to oceni ked z neho vyrastie poriadny chlap 👍

ave_eva
6. jún 2019

Pockat kym bude mat 18 rokov a nech si ide kade lahsie a stara sa o seba sam...

gurka12
6. jún 2019

@akinom0077 ja by som asi v prvom rade zastavila prisun financii....mobil dotykovy vymenila za tlacitkovy, trvala na skolskej dochadzke a partiu vyhodila oknom ....vratane dievcat aj s topankami...niekedy treba tvrdo....lebo inak sa vam zopsuje este viac a v 20 tke si to uz neviem predstavit....take dobre otcovske zaušiško zabralo vzdy 😂

hope87
7. jún 2019

Tvoj priatel ho normalne vedome/ nevedome podporuje v promiskuite...pre boha, ved ma len 17r a toto doraba?? Ja sa tebe cudujem, ze tam este byvas...ja by som sa hned spakovala naspat domov a kym si to otec neda so synom doporiadku, nevratila by som sa. U chlapca tazko zlyhala vychova uz v zaciatkoch...dobabre si takto cely zivot. Otec by sa mal poriadne obrnit a nepolavit v pravidlach a zakazoch! Treba sa s nim porozpravat a stale vela rozpravat...snazit sa mu "vstepit" rozum, lebo uz je vo veku, kedy by si mal uvedomovat vaznost svojho konania...ak si uz neprechlastal a neprehulil vacsinu mozgovych buniek 🤔. Ak to takto bude pokracovat, nedopadne dobre ani chlapec ani vas vztah...zatlac na priatela a treba to riesit...

akinom0077
autor
7. jún 2019

@janickacrazy / u matky nie je preto lebo synkovi viac vyhovuje financny komfort ktory ma pri ocovi plus miesto kde byva otec od mamy by mal dalej do skoly aj za "kamaratami" plus mamicka vyhovuje ze byva sama

akinom0077
autor
7. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl / presne tak ja mam pravo povedat partnerovi nazor ...ale do vychovy starat nie

akinom0077
autor
7. jún 2019

@gurka12 / to som mu aj ja ako prve povedala ze je tak skazeny ze mozno jedine cez to ukratenie financii by sa trosku zbadal...ine uz na neho vlastne nepomaha...uz je neskoro myslim, asi pred pol rokom isiel na brigadu-dopadlo to tak: napr pondelok isiel-vecer ho vyplatili ozral sa, party dalsi den nesiel...stredu ked uz chybali peniaze zas isiel a dookola.....
min leto mal vybavenu brigadu na kupalisko do stanku s jedlom...potreboval zdrav.preukaz avsak ten mu doktorka po odbere krvi a vyteroch nedala....prosil oca nech to vybavi zial nedalo sa...ani vtedy sa nepreliecil....hovorim partnerovi ta ked ho nepustila pri potraviny musi mat nieco infekcne....

janickacrazy
7. jún 2019

@akinom0077 akože ty si v klude žiješ doma s infekčným mladíkom? no nebola by som tam ani sekundu, sa ti fakt čudujem 😨

akinom0077
autor
7. jún 2019

@janickacrazy / prave to riesim, na jednej strane som chcela pocut nazory inych na druhej som v podstate rozhodnuta ist domov ale zaroven mi to pride ze rozbit vztah v podstate koli tretej osobe synovi ked my dvaja ako osoby nemame medzi sebou problem....

akinom0077
autor
7. jún 2019

@janickacrazy / odkedy som tam som bola snad milion x chora, raz hrdlo, potom zapal dutin, potom gyn..potom kozne problemy...( ed som tam nebyvala byvala som chora 1-2x rocne max. teraz casto a tak ze vzdy musim antibiot.

janickacrazy
7. jún 2019

@akinom0077 bohužiaľ on je jeho súčasťou, nedá sa to tak brať, že ste len vy dvaja, moj známy mal priateľku, úžasná žena, všetko ok, len tiež mala podobného synáčika, 17ročný, už mu hrozí aj väzenie, nevydržal to a opustil ju, mladý mu robil furt naprieky

maryetta
7. jún 2019

A co cakas ze partner vyhodi svojho syna prec?
S tym nerataj. Ale toto by som ja urcite netolerovala.
A ak otec nebuchne po stole a nebude prisny bude uz iba horsie ☹

eludka
7. jún 2019

Uvažovať o dieťati s človekom, ktorý jasne už jedno nezvláda, ani nemá zmysel...

lubkavargova1
7. jún 2019

kam to svet dospel ze fagan rozkazuje rodicom alebo lepsie povedane, rodicia sa ho boja..dievca od toho chlapa utekaj. Neboj neostanes sama. Pride iny, ale od toho ruky prec. Max, ze je dobry v sexe lebo ine pozitiva tam nevidim

zuzkaz91
7. jún 2019

@akinom0077 ja by s tade odišla,hnus aké dievčatá sú,fuj len tak trtkat,fuj je mi na grc

zuzkaz91
7. jún 2019

@klejkaez do prdele to vážne že chudence dievčatá???? Idú s ním dobrovoľne ,tie by som vôbec nelutovala,veď nech chytia keď rozumu nemajú.

nini1010
7. jún 2019

@akinom0077 Vies co aspon uvidis ked odides ci mu na tebe zalezi.lebo toto nie je nijake ultimatum ty alebo syn.To je o tom ze bud si on poradi s nezvladnutym spratkom,alebo bude mat priatelku.Toto mu nebude ziadna tolerovat.V zivote som nepocula aby toto nejaky rodic toleroval cize tvoj odchod je na mieste.Ak mu na tebe zalezi tak to poriesi ako chlap raz a navzdy a da ultimatum synovi.By ma zaujimalo ci sa takto chova aj u mamicky,hakzlik nevychovany.

akinom0077
autor
7. jún 2019

@nini1010 / neviem ale myslim ze u mamicky nie....mamicka ho skor v tom podporuje...pretoze ani 4 roky po ich rozvode sa s tym stale nezmierila a robi zle ako len moze ......

akinom0077
autor
7. jún 2019

@maryetta / neziadam ani som nikdy nevyslovila aby svojeho syna vyhodil len som chcela aby sa s nim porozpraval, aby pochopil co mi vadi a aby si vo vlastnom zaujme pre dobro syna urobil poriadky...poviem vam mama bola ucitelka a preslo jej cez ruky vela deti z roznych rodin ale s tymto co robi tento sa ani ona nikdy nestretla....

maryetta
7. jún 2019

Nemyslela som ze ty to ziadas.skor ze ak by si zrejme mal partner vybrat ty alebo syn tak si vyberie zrejme syna.
Ku ktoremu ma kazdopadne prilis benevolentny vztah ☹
Co je na skodu kazdemu. Len si neuvedomuje nasledky ake to bude mat.