icon

Čo sa deje? Neviem príčinu

janepnd
27. júl 2017

Zdravím žienky. Potrebujem radu. Som zasnúbená s priateľom, čiže pripadá svadba a rodina. ALE !!! On sa úplne zmenil. Nepochádzame z jedného mesta, čiže sme nikdy nemali problém s diaľkou. Momentálne je však priateľ 80 km odo mňa - pracovne, čiže vídame sa len cez víkendy. Posledné týždne nášho vzťahu sú hororové. Neviem čo sa deje. Víkend, čo sme spolu je všetko úplne v poriadku, na začiatku týždňa všetko ok a zrazu príde deň, kedy sa už proste neozve. Bez príčiny. Keď to má príčinu, tak úplne smiešnu, urazí sa a nahnevá v podstate za nič. Navyše si myslí, že ho podvádzam. Nuž, ale to pravda nie je - som pracovne vyťažená a aj keby som nebola, neurobila by som to. Strašne ma to psychicky ničí. Ak mu volám, nedvihne. Ak mu píšem, nereaguje. Pocit je to hrozný, neviem čo sa stalo, či sa jemu niečo nestalo, či je v poriadku, neviem, čo robí a v jednoduchosti povedané ja neviem o ňom nič. Trvá to tentokrát už 3 dni. Žiadna reakcia. Žiadne odpovede. Pri poslednom telefonáte sme sa lúčili s tým, že mi povedal, že sa už teší na víkend, že ma miluje a mu chýbam - ako v normálnom vzťahu. Od vtedy ma ignoruje a ja jednoducho neviem, čo sa stalo a aká je príčina. Akoby mu na mne prestalo záležať. Časom sa ozve sám. Teraz to už trvá dlhšie. Neviem rozmýšľať, mám strach, cítim sa hrozne. Som na dne. Žienky, píšem lebo by som rada vedela na toto všetko váš názor. Sama si pomôcť neviem. Pozeranie na telefón, či sa tam nezjaví odozva ma fakt zabíja. Ozývať sa mu dookola do nekonečna nechcem. Nejaká rada, názor? Máte s niečím takýmto skúsenosť? Ďakujem.

Strana
z7
mondolina
29. júl 2017

@janepnd
A to že sa teraz "snaží" je normálna génova praveka mužská reakcia na to keď má pocit že niečo stráca, niečo o čo možno ani už nestoji.
Toto čo spravil nebolo ani 1 x ani posledný. On má vzorce tohto chovania v sebe a to že Ty na chvíľu svoje správanie zmenis, nebude mať vplyv.

minttu
29. júl 2017

Moj nazor - prispievatelka je plateny troll, ktory umelo udrziava diskusiu. Foto stiahnute z netu. Na zaciatku je na dne, rozbehne sa diskusia, dojde sa k zaveru ze chlap sa chce rozist, prispievatelka to cele otoci o 180 stupnov, zacne odporovat, ved on je teraz je mily, diskuterky mobilizuju, klikani pribuda.

minttu
29. júl 2017

No prosim. "Prispievatelka" zrusila ucet. 😉

janickacrazy
29. júl 2017

@minttu asi zistila, že má inú 😂😇

orchidea123
29. júl 2017

To najskor jejmuz ZAHYBAL .a nechcela nam povedat pravdu radsej zmizla aj NICK ZRUSILA...

osky
29. júl 2017

@minttu veelmi zvlastne...

marusia12
29. júl 2017

@janepnd Stále sa mi páči tvoja naivita.... a tak ako ti je ľúto iných žien, čo ich partner podvádzal... tak mne je ľúto teba... že sa silou mocou držíš sebecky chlapa, ktorý si rieši už evidentne život inde. Furt si žiadna nenechá poradiť od starších, ktoré už týmto ponižovaním prešli. A zas ďalšia naletí a zostáva s chudákom... len preto, že ho miluje 😀 Ty ho nemiluješ, ty si na ňom len citovo závislá.... a to je hold rozdiel.
A ak sa ho nechceš vzdať, tak si rýchlo zoberte hypo, uklochni si dve tri deti a tíško vypisuj na MK, aká si nešťastná. Stále nerozumiem ženám, že sa vešajú na takéto trosky, vyžadujú vzťah, hoci ten chlap evidentne cúva... otvor si oči zlatinko, kým je čas.

marusia12
29. júl 2017

@minttu No a? Takto sa vyrábajú príbehy pre časopisy Eva, Emma a podobné odpady... 😀 V diskusií nájdeš kopec námetov a ľudia to radi kupujú....

svetlana35
29. júl 2017

@marusia12 no lebo normalnych chlapov je malo a tieto trosku su na kazdom kroku. Neviem ci je to dobou, vychovou, alebo vplyvom netu ale normalneho chlapa ako za cias mojho otca je takmer nemozne stretnut

marusia12
29. júl 2017

@svetlana35 máš pravdu... to ale neznamená, že sa hodím na každého prvého zúfalca.... Radšej sama, ako závažie na nohe... 😀

nika898
29. júl 2017

@mondolina prepac za otazku, ale mas daky osobny problem s muzmi ze do autorky tolko rypes? Nie kazdy chlap musi hnet podvadzat. Je ich malo ale existuju uprimny jedinci, ktori si servitky pred usta nedavaju a nemaju potrebu zatajovat neveru. Ok neozval sa jej. Mozno rozbil v opitosti niekomu hubu a riesi to policia a mal s tym opletacky a nechce aby si o nom myslela ze je daky bitkar.....

misela36
29. júl 2017

a čo keď,janepnd je chlap?

minttu
29. júl 2017

@marusia12 No ved ja nic 😇 Len nech sa nabuduce MK viac snazi aby ich vymyslene pribehy vyznievali doveryhodnejsie. A profil fotky realnejsie. Aj my matky na materskej chceme kvalitu.😂

marusia12
29. júl 2017

@minttu Kvalitu na MK necakaj... MK ma uz svoju povest 🙂

mondolina
29. júl 2017

@nika898
Kde píšem JA že ju podvádza? Nie nemám problém s mužmi, len s ľuďmi ktori vyslovene klamu.

marusia12
29. júl 2017

@nika898 A nebola si to nakoniec ty a tvoj chlap? Lebo tak do detailov vymyslieť, prečo sa jej neozval sa iste muselo reálne stať 😀

modrava
29. júl 2017

no mne uplne staci citat vase konspiracie :o)))... chudaci chlapi

sona222
29. júl 2017

@minttu tiez si to myslim, nic konkretne len dokola to iste. Len neviem pochopit co tym sleduju, ked platia tychto ....? Je az tak dolezite aby ludia cumeli do tych telefonov, nb?

minttu
29. júl 2017

@sona222 Cim viac ludi klika na stranku, tym viac firiem si na tej stranke zaplati reklamu. 🙄

alaguema
30. júl 2017

@janepnd @janepnd si ma pobavila...😂 Mňa chlap nezničil podvádzaním. Bol to iba frajer a bolo to pred desiatimi rokmi. Ženy ti sem píšu svoje skúsenosti. Ten môj ex zatĺkal presne ako ten tvoj, tiež sa takto tri dni neozýval, lebo to bol proste zbabelec. V priebehu tých desiatich rokov som bola x krát vďačná za ten rozchod. Aj vďaka tomu, že sme sa vtedy rozišli, mám teraz niečo oveľa lepšie a nemusím po večeroch, keď je manžel na služobke, plakať do vankúša, že prečo sa mi už tri dni neozval 😉

lienka737
30. júl 2017

@alaguema ona uz zrusila ucet naMK. Fotka bola stiahnuta z netu.

somktosom84
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7