icon

Čo si myslíte o osudovej láske?

7. nov 2021

Ženy múdre, čo si myslíte o osudovej láske. Ja mam jednu takú už 18 rokov a som vydatá za iného muža, s ktorým mám dve malé deti 🤷‍♀️
S mojou večnou láskou sme sa už roky nevideli a ja som si myslela, že to mám už spracované 🤦‍♀️ A to najmä vďaka tomu, že som si myslela, že na mňa dávno zabudol...
Nuž ale... včera sme sa stretli na jednej oslave 😔 Trochu sa popilo a on mi vyznal lásku 😭 Ja som mu úprimne povedala, že som ho vždy ľúbila a aj budem, bez ohľadu na to, či sa naše cesty stretávajú alebo nie. Dokonca ma predstavil svojej mame ako svoju celoživotnú lásku 😔 Mne to srdce trhalo. Vopred hovorím, že k nejakým fyzickým prejavom nedošlo, nikdy by som muža nepodviedla. Strávili sme spolu večer kamaráti, bolo to úžasné, ako by sme sa videli naposledy pred týždňom

Strana
z12
mpg
10. nov 2021

A čo Vám povedali na terapii? Presne to som si myslela, že keď je žena extrovert a ľahko nadväzuje vzťahy, nemusí mať ani nejaké postranné úmysly, ale muž, ktorý je introverntejší má pocit, že to vzťah ohrozuje. To by bolo dobré mužovi pripomínať, že sa nemá čoho obávať a obaja chcete mať dobrý vzťah, aj kvoli sebe aj kvoli deťom. Vzťahy sú veľmi zložté, poznala som aj pár, kde sú obaja extroverti a veru ani tam to nefungovalo. Treba hľadať nejakú strednú cestu.

autor
10. nov 2021

@mpg bola som na vedomej terapii, tam som skor dostavala otazky ja, aby som si uvedomila problem do hlbky.
Nuz keby to s nim bolo take jednoduche, tak davno by sme mali krasny vztah. Ja som mu vzdy hovorila, ze je pre mna jediny a krasny a ze pre mna rodina vzdy budem na prvom mieste... ale tazko, on to ma hlboko v sebe, ziarli este aj na hercov a spevakov 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ a to ja fakt o ziadnych nebasnim, ale proste ked vidi, ze sa mi paci nejaky film, kde hra pekny chlap, tak hned zacne rypat, to su proste malickosti, ktore sa uz natolko nabalili, ze je toho fakt vela

scorpionflower1
10. nov 2021

No, ja myslim, ze slovo "laska" a "milovat" pouzivame my dve uplne.inak. Pokial si s nim nikdy nemala ziaden vztah a neprezila si s nim aj tazke zivotne chvile ako jeho partnerka, tak ja to moc za lasku nepovazujem. To je pre mna len take pobluznenie.

retatka
Autor odpoveď zmazal
unstoppable
10. nov 2021

Ahoj, založila som si nový profil kvôli ochrane svojho súkromia, nepotrebujem, aby sa mi v tom, čím si prechádzam, rýpali nepovolaní, ktorí ma poznajú či už odtiaľto z MK alebo z môjho okolia, lebo vedia môj nick tu na koni. Chcela som Ti napísať len toľko, že po prečítaní si Tvojich príspevkov v tejto diskusii akoby som čítala o sebe a svojom živote, svojom mužovi a o rovnakých situáciách, ktorými prechádzam. Málokto toto pochopí, lebo si tým neprešiel, keby len na chvíľu mnohé ženy skúsili chodiť v našich topánkach a mať našu povahu a mužov s povahou našich mužov, tak by sa inak stavali k tejto problematike. Úplne Ti rozumiem, si rovnaká ako ja a Tvoj chlap detto ako ten môj.

autor
10. nov 2021

@retatka samozrejme, ze to je len teraz, lebo sa fakt vydesil, ze ho opustam. Ale inak je to otazka casu, kedy by buchol zas. Vo mne uz nic neostalo, ziadne city 😳 uz mu to neodpustim, aj keby co bolo.

autor
10. nov 2021

@unstoppable no a co teda? Rozvadzate sa?

unstoppable
11. nov 2021

Nie zatiaľ, teraz posledné mesiace sa snaží, nie sú uňho prejavy žiarlivosti, drží ju na uzde, aj keď včera fakt po dlhom čase mi napísal správu z ničoho nič v zmysle že "stalo sa niečo?" a keď prišiel domov, nebola s ním už reč, niečo ho začalo zase žrať, ale keď som sa ho opýtala, prečo mi položil takú otázku a čo sa s ním deje, tak len odpoveď, že si ide ľahnúť spať lebo ráno skoro vstáva (mimochodom svietil ešte hodinu mobilom). Dnes za celý deň len dve správy aj to také suché, odmerané, inokedy mi ich cez deň posiela kvantum a v nich plno emotikonov a dnes nič. Takže niečo sa mu v hlave deje, čosi mu tam vŕta a chvíľu potrvá, kým s tým vyjde na povrch. U nás jediné, čo sa oproti vám nedeje, je agresia v podobe rozbíjania vecí alebo v akejkoľvek inej forme.

unstoppable
11. nov 2021

Stačí, keď sa niekto z jeho kolegov nejako vyjadrí na moju adresu adresu a už je zle. A to tí kolegovia zvyknú trepnúť nejakú poznámku na ženy druhých chlapov, to je podľa mňa v chlapskom kolektíve bežné, lebo chlapi sú takí, lenže tomu, kto trpí chorobnou žiarlivosťou, to ani kúsok nepridá a hneď si z toho vytvorí ten najhorší možný scenár.

unstoppable
11. nov 2021

A samozrejme hľadá za tým niečo, čo nie je, ale jemu to nejakým spôsobom pasuje do tých svojich čriepkov, čo má v hlave a už skladá strašidelné puzzle 😴

mabenn
11. nov 2021

autorka, ked uz citas tu knihu, ma to pomerne zlozity uvod, skus sa zamysliet ci sa ta netyka pribeh Modrofuz...co ta na zaciatku zaujalo na tvojom muzovi? preco ste sa dali dokopy? k tomu kamosovi..."Tazko sa to vysvetluje, ked ste to nezazili, neda sa na to pozerat ako na realne partnerstvo muza a zeny, je to uplne ine prepojenie. Ja mu nemozem davat sancu, sancu na co? Ved ma moju bezpodmienecnu lasku, co viac mu mozem dat? Vztah? Spolocny zivot? To pre nas nie je dolezite." ja si zas myslim, ze hoci nie kvoli spolocnemu zivotu, take duse sa pritahuju z nejakeho dovodu, dovodu chcenej vymeny niecoho, najma toho, co sa ti zda na nom to pritazlive/pekne...a ked ta vymena nastane, tak sa ten vztah ukludni a uzavrie

autor
11. nov 2021

@mabenn ano, ten vztah/nevztah nie je kvoli partnerstvu, ale presne ako pises, kvoli vymene,.len si nemyslim, ze po tej vymene je to uzvrete, lebo my si vymiename neustale, mne to teraz taku facku dalo a tak otvorilo oci, ze som nabrala silu prekopat cely svoj zivot. Este som sa k tomu pribehu nedostala, vcera som bola ko a dnes to so mnou nevyzera inak 😁 ale porozmyslam nad nim, ked na neho natrafim. Ale viem presne, co ma na mojom muzovi zaujalo, samozrejme vzhlad (to u mna vzdy funguje ako prve) a presne to, ze bol taky blaznivy, slobodomyselny, proste sme boli total free dvojka, jasne, ze sa mi to pacilo, ale to bol fakt uplny zaciatok....

autor
11. nov 2021

@unstoppable no rozumiem... to tiez nie je bohvieco, ked s tebou nehovori a kazi atmosferu. Mate deti?

unstoppable
12. nov 2021

Tým svojím mlčaním robí tú atmosféru ešte dusnejšou a neznesiteľnejšou, ja sa cítim úplne nanič a čakám už len, kedy čo z neho vypadne. Máme spolu deti.

jozef11111111
8. sep 2022

Praješ mu stastie tak na t som si dpomenul pri jednej osobe čo poznám to prianie je taký naj akt lásky.

h2
7. jún 2023

Autorka, ako sa po čase máš? Má tvoj príbeh nejaké pokračovanie?

zuzkabeuty
28. okt 2023

@zuzkabeuty no toto je ten problem ked to nevyriesime a ideme do ineho vzťahu ale nie si sama citime to viacere podobnne otazka je na muza je ochotný prijať zodpovednosť za vztah a ver mi ak rosypete dve rodiny ci to bude šťastie a či naozaj je to vašim osudom

macka9
8. feb 2024

Ahoj rada by som vedela ako to dopadlo nakoniec . Napíš mi prosím ip .Chcela by som sa niečo spýtať . Ďakujem

vvvvb
28. mar 2024

@autorka Ahoj, neviem či to má ešte zmysel, ale ako to celé dopadlo?

matamata14
6. júl 2024

Aj mňa by zaujímalo ako si teraz na tom ??

Strana
z12