Čo si myslíte o takejto babe?
Dievca 27r ma celkom jednoduchu pracu na dnesnu dobu v administrative par hod denne takze z toho urcite nie je unavena. Po praci pride domov a spi do vecera potom vstane a caka co jej kto prichysta jest. Cez vikend nema problem prespat aj cely den nakolko jej vikendy su len o zurkach a piti. Vypije dost vela povedala by som aj viac ako chlap aj tvrde aj pivo nema s tym problem. Vyfajci skatulku denne a proste jej navyky su pre mna tak trochu mimo na babu pride mi to ako nejaky krcmovy povalac alebo take nieco. Robit sa jej velmi nechce sama povedala ze doma uprace tak raz za mesiac a tam to konci co sa tyka prac domacich. Co ju vidim ja tak vacsinu dna s cigou v ruke alebo pivkom a telefonom pokial nespi. Mne to pride take zvlastne ale druhi ju stale chvalia aka je sikovna a ked nieco nahodou poviem na nu tak som ja ta zla. Uz som si povedala ze kaslem na to teda nech si ju maju ale nakolko bude patrit cochvila do nasej rodiny celkom ma to mrzi. U nas boli zeny vzdy zvyknute robit a to aj tvrdu pracu este sme za to casto pocuvali kritiku aj tak ze ake sme lenive a pod. a zrazu na takuto nikto nic nepovie..co by ste si o tom mysleli? Mam naozaj taky zly pohlad len ja na nu alebo mam pocit ze vela mladych ludi dnes takto funguje a pre mna je to divne az nepredstavitelne..
@anja27 no ak ju tvoj brat miluje, tak mu nevadí nič a ty mu možeš rozprávať, čo len chceš, možno na to časom príde sám, tiež poznám takéto typy žien, dokonca majú niektoré aj deti a je to strašné, jedna ráno zanesie deti do školky a potom sedí x hodín v krčme a nasáva, potom ide pre deti, otras
@anja27 ooo, tak tu by brat pocítil silu mojho asertivneho a naser-si-ty-vneho spravania🤣🤣🤣
Keby mne povie,preco moj muz si da pivko...
@ivkazba no asi tak napr ja s mojim sme zacali zit spolu po 4 mesiacoch vztahu niekomu to pride skoro ale u mna to bola najlepsia volba len tak clovek zisti s kym siel do vztahu..a jasne mozem si len pomysliet povedat svoje a tym to hasne 🙂 v tom mam jasno. a mozno z toho vyrastie. ona vravela ze sa tak naucila pit na intraku ale odvtedy uz ubehla dost dlha doba podla mna
@janickacrazy preboha toto ja nedokazem pochopit a kde je socialka v takychto pripadoch? aby matka z krcmy pre deti chodila no rozum mi zastava. aj u nas bola jedna pani muz ju vyhodil z domu kvoli alkoholu a aj zomrela potom lebo sa prepila v dost nizkom veku. ludia su rozni no dufam ze az takyto extrem to nebude ale. minimalne ak budu mat deti tak najma kvoli nim
@anja27 no ona je už tak zvyknutá piť, že na nej to veľmi nie je vidno, takže sociálka asi nič netuší, moja kamoška tma pracuje, tak ju vidí každý den koľko toho vypije
@mariejenka aj mne sa pripomenula tymto prispevkom 😃
Pre autorku, 27 rokov je na dnesnu dobu este ok vek byt leda ak tak zodpovedny sam za seba, vy ste zili v inej dobe, boli ste ina, ona je ina ako vy, zmierte sa s tym, bud im to vyjde alebo nie.
Bud sa prebudi a zmeni to, alebo nezmeni. Ale do toho Vas ozaj nic, strachujte sa o svoj vztah, bytie atd. Syn je uz dospely predpokladam 🙂Nechajte ho rozhodnut sa aj ked nespravne.
@mariejenka no ved mrzi ma to akoze moj si z toho nic nerobi za tie tri roky co sme spolu uz si na neho zvykol len ma to zamrzi ked o nej pocuvam od viacerych ze aka je sikovna neviem co atak. no to su take veci v kazdej rodine sa asi nieco najde ze jo
@janickacrazy nechapem to fakt uff
@anja27 čo sa staráš do toho ako žije a čo robí so svojím životom? Ty s ňou žiť nebudeš a ten kto bude,si ju vybral,... asi si čakala, že ju všetky ženy budú kritizovať a o tebe napíšu aká si super 😃 nevystatuj sa nad ňu, každý má svoje muchy a z toho čo tu píšeš, máš aj ty, minimálne komplex menejcennosti, 😃 tak pracuj na sebe a prestaň sa starať do života druhých, 😊😃
@anja27 pozri, ja ked som zila v rodicovskom dome, tiez som sa veľmi nepretrhla, lebo to odo mna nikto nevyzadoval. Tiez som chodila po krcmach a kamaratmi, aj som si vypila aj ta cigaretka bola.. Taktiež ked som spoznala svojho teraz uz manzela, uzivali sme si zivot, ze sme este dvaja bez zavazkov.. Potom sme sa vzali, otehotnela som a teraz mame doma krásneho syna a normalne fungujeme.. Starame sa o maleho aj o domácnosť.. Mala som 30, ked som otehotnela.. Neries ju, nechaj ju, nech si zije svoje, clovek zreje kazdym rokom a 99%ludi z toho,, vyrastie "... To ze vy ste zvyknute cely zivot makat, neznamena, ze vsetky zeny na svete to tak maju.. Nic v zlom..
PS: práca v kancelárii nemusi byt zas az taka lahka ako si myslis, je to zataz minimne na chrbat, krcnu chrbticu, karpalny tunel atd.. Ja som chodila domov z officu maximalne unavena a vyprosila by som si, aby sa mi niekto za to vysmieval
@merrysa ako som uz pisala som za to ze zivot si treba uzit robim to tiez nie je to len o praci len nie som naucena cakat na pecene holuby do huby ako niekto iny..to ze sa staras o rodinu aj ked si zila inak je super jasne ze kazdym rokom sa cloveku menia priority atd. a aj ja som pracovala dost dlho v kancelarii a viem ze nie kazda taka praca je jednoducha samozrejme. ona ma pracu taku ze robi kedy uzna za vhodne z domu teda ako som mala moznost vidiet aj z postele co je fajn urcite hlavne pre nu :D alever mi ze nic narocne to nie je sama sa tak vyjadrila 🙂 ale to je jedno
@mariejenka aj mňa to napadlo hneď po tom príspevku, ako cez kopirak...
@evamarek77 tak to fakt netusim ci sem mama chodi alebo nie :D a ta baba pisala nieco o postihnutom dietati a to nesedi na nas tak neviem potvrdit ani vyvratit..
@anja27 ja chápem, že ty si iná, určite pracovitejšia ako frajerka tvojho brata. Aj keď si o nej všetky tu prítomné pomyslíme, že je to lemra lemravá, jediný, ktorý to vie nejako ovplyvniť je tvoj brat. Buď ju chce aj s lenivosťou alebo ju nechce. Čo si chlapec navarí, to si aj zje. Povedať mu môžeš ako sestra čo si o jeho frajerke myslíš, varovať ho môžeš, ale tam tvoje kompetencie končia. Nechaj ho vybrať si svoje "šťastie"

@mariejenka v pohode no pokial viem ma len brata :D a ani ten toto nerobi tak neviem..zatial ona zije s mamou a bratom a k mojmu bratovi chodi hlavne na vikendy a stretavame sa u nasej mamy este takze zatial spolu neziju. mozno ju to potom bude viac motivovat ked budu mat svoju domacnost no uvidime