Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@martuska75 Si zabila... 😀 😀 😀 😀 Mozno nie s touto uctovnickou, mozno nie hned, ale pri takej podozrievavej manzelke k tomuto zaveru raz chudak dojde... A bude vymalovane 🙂
Teda, tu sa to zase roztocilo 😅 ... ved vonku bolo celkom pekne, aspon teda v Brne 😅 ... @zita19-sefka, nezabudni aj na nejake stanovy klubu 😉 ... len uz by sa mohla zakladatelka temy ozvat, lebo ten obed uz asi bol a mozno ma nejake dalsie novinky, lebo takto je to uz mlatenie prazdnej slamy-evidentne sa nam nepodarilo ziadnu presvedcit, aby nesmirovala a dufam, ze ani kockam z druheho tabora sa nepodarilo ziadnu naivku tak vystrasit, aby zacala sliedit 😅
@zuzkaanicka Skusim da rana nejake stanovy vydumat 😀 😀 😀 Najvacsi problem bude ako zabranit aby sa k nam smiracky nevotreli 😀 😀 😀
@zita19 Musime vymysliet nejaku fikanu kontrolnu otazku 😅 ... ja idem nieco robit a mozno ma nieco napadne 😅
@miriell nie, ze by mi nevadila (ano, nevadila)...ale aj by som sa k takej sms do manzelovho mobilu ani nedostala 😉 inak.....vyberiem ti jednu z mojich sms sprav: "dakujem za super vylet v Bruseli. Nikdy nan nezabudnem!" dokazes vycitat z tejto sms podstatu? a pise mi ju jeden maldy muz.... 😉 co si o nej myslis?
@sorciera24 je to jasne, bali Ta 😅 ... ak o tom pochybujes, tak si naivna a nechapava ... uz si mu davno mala skocit okolo krku a je uplne jedno, ze je to len student 😅 prepac, ale nemohla som nezareagovat, sa divim, ze Ti manzel este mobil o hlavu neotrieskal😀
@zuzkaanicka tak to potom bali aj moju starsiu kolegynu, kt. bola tiez 😀 a tiez jej napisal to iste 😉 do kelu 😲 😎
tu to este funguje? 😀 😀 😀
@sorciera24 vidis to, nielen, ze je na starsie, ale jedna mu je malo 😅
Inak, ked sa tu uz niekto pohorsoval nad tym, ze dotycny manzel tam hodil smajlika, tak som si schvalne vybrala nahodne par e-mailov od mojich studentov-v kazdom bol nejaky smailik ... e-mailov mam hodne, studentov este viac, vsetci ma balia-teraz narychlo neviem, ktoreho si vybrat 😅 ... no, ani jedneho, bohate mi staci moj manzel, zatial 😅
@zuzanockamt Zuzka, ja neviem, ci slovicko funguje je to spravne 😅 ... ale ak sa pytas, ci sa zahada vyriesila, tak este nie 😅
@zuzkaanicka myslela som to tak, ze tema je este aktivna a pritom sa riesi taka banalita 😀 - aspon teda pre mna 😀
@zuzanockamt tak pockaj, pockaj ... tu sa riesi vazna vec-a to ci sa ma dodrziavat listove tajomstvo alebo nie ... ak si myslis, ze ano, tak si naivka ako ja a mnohe dalsie, ak myslis, ze nie, tak si v druhom tabore a nezoberieme Ta do klubu naivnych manzeliek, tak si to dobre premysli, co odpovies 😅
A samozrejme, ja si este aj dnes myslim, ze sms-ka je neskodna a teda nema zmysel sa kvoli nej umarat, ale ... ale to sa nam tu nepodarilo vysvetlit 😉
@zuzkaanicka ja som myslela, ze sa riesi ta sms-ka, tiez je podla mna neskodna, preto som napisala, ze banalita 😀 ... lebo som sa zapojila vtedy este v zaciatkoch a teraz som kukla a pozeram, ze vyse 20 stran 😀
@emmina1978, on ta niekedy podviedol, ze ho tak podozrievas? Na tej SMS nevidim nic divne. Ved si sa ho mala spytat. Z tejto SMS sa ozaj neda nic vydedukovat. Ja som posielala SMS mojmu instruktorovi z autoskoly, ked sa od nas vracal domov, mala som jazdu k nam domov, a bolo kopec snehu a my byvame na kopci, doviezla som sa domov a spat isiel zas domov on. Chcela som len vediet, ci prisiel v poriadku domov. Nikdy medzi nami nic nebolo, dobre sme si rozumeli, on pekne rozpraval o svojej frajerke a ja som bola v piatom mesiaci, ako bol to super instruktor, fajn chalan, po skonceni autoskoly sme uz v kontakte neboli, cisla na seba stale mame. Co by si si myslela, keby si mi tu SMS nasla? A bolo to uplne nevinne. Necitala som diskusiu, len tvoj prispevok v uvode. Porozpravajte sa, ine ti neviem poradit.
@zuzanockamt tak je to jasne, dalsia naivka 😅 ... to vies, aj o nicom sa da kecat na vyse 20-tich stranach ... priznavam bez mucenia, nemam precitanu ani polovicu 😅
@zuzkaanicka ja som citala len zaciatok, ked vznikla tema
Dam tu prepis jednej mojej komunikacie:
Ja kolegovi: Zabudla som pridelit (niej e dolezite co) uzivatelovi ☹ Poprosim, sprav to za mna. Dakujem 🙂
Kolega: Doplnene 🙂
Ja: Dakujem velmi pekne 🙂 Prajem prijemny den a vikend 🙂
On Nie je za co. Rado sa stalo 🙂 Vikend bude prijemny, idem na vylet 🙂 Aj tebe dobru noc a pekny vikend. Tesim sa na pondelok 🙂
Ja: Tesim sa aj ja 🙂
A co kto z toho vylustil? Som zvedava.
@zita19 no neviem, neviem, ci s nim nespavas 😀 😀 😀
@zuzanockamt si mi to vzala z klavesnice, Ty, Ty 😅
@irriss 😀 😀 😀
Inak mam jedneho kolegu, ktory mi niekedy hovori cica, zlato a ked ide na WCko, vzdy mu poviem a nezabudni si umyt rucicky 🙂 A teraz budte vestice 🙂
Zlatko, ked uz ides curat, po ceste mi zober papiere z tlaciarne 🙂
Chrobacik, nahodou si nezobral dochadzkovu knizku? 🙂
Cica, dnes ti to obzvlast pristane.
@zita19 inak, ja si myslim, ze my, ktore mame hodne kolegov muzskeho pohlavia, tak sme asi trochu viac nad vecou, alebo sa mylim? 😉
@zuzkaanicka Presne tak. Mala som cest aj skoro cisty babinec. Nas sef hovoril, ze uz je to s nim vazne. Aj on uz mava predmenstruacny syndrom 😀 😀 😀 Tam sa dopodrobna preberalo aj to, ze ako som sa chechtala na vtipoch o blondinkach, ktorych nas sef mal v zasobe miliony... Hej, on bol jeden s tych, s ktorym naisto 😀 😀 😀
@959touareg na tajnasa spehovat muza? 😕 😀 heh mam lepsie veci na praci 😎
Som si ta predstavila ako cupis v zaveji za krickom 😀 😀

Baby, by som neverila, že 22 strán sa tu môže riešiť jedna sms 😀 😀 😀 😀 😀 To bude tá materská, čo???? Ale na mieste dotyčného manžela, keby sa mi táto diskusia dostala do ruky, tak si s tou účtovníčkou niečo už začnem len preto nech nám tu spraví radosť. 😝