Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@cecil36 @959touareg
Smirovat na lyzovacku by som nesla urcite. V zime mrznut v zaveji za krickom. Brrrr. To nech radsej prefikne cely svah. Ja si budem lebedit doma v teplucku a uzivat si gauc, deku a 2 decka vareneho. 😀 😀 😀 😀
A nehoriac o technickom prevedeni nevery na lyziach, v snehu... 😀 😀 😀 😀 Ani v najbujenejsej fantazii si to neviem predstavit 😀 😀 😀
A v konecnom dosledku chlap ZIAAADNU milenku nevymeni za tu zabavu, co oni maju na panskych jazdach... Preberat baby zhora zdola, ocumovat zubriemky a znamkovat ich, nadavat na svokry, prdiet bez obmedzenia, skrabat si vyjcia bez rozpakov, pivecko, zranica, oplzle vtipy, nikto ich nebuzeruje za fusakle pri po steli a neumyte riady... 😀 😀 😀
Partia kamaratov je obcas viac ako manzelka s detmi... a milenka "jak by smet".
@cecil36 co ako povie...ale si predstav, ze ta stary vymakne za tym kvetinacom v restike,jedlickou na svahu...tak pruser riadny. by som sa od hanby prepadla pred nim aj pred jeho partiou. a myslim, ze aj on by sa hanbil za mna. fuuu, radsej nemyslim na to.vies si predstavit chlapov ako by si ho doberali stale za to? no ale povedz, tak ako inak by som isla kontrolovat? len na tajnasa, nie? pomaly a potichu ho spionovat,kazdy jeho krok...no srat na neho. radsej by som kaslala na to a nech si je tam s kym chce. ved on vie najlepsie.
aj to odpustenie nevery by som mu nepovedala ze by som 1x odpustila. vzdy sa tvarim, ze v tom momente by isiel z domu, keby k tomu doslo...pretoze keby to vedel,ze u mna jednu sancu ma, iste by to skusil aspon raz..ved si to nenecha prepadnut, nie? bol by sprosty nechat si to ujst. -D 😀 😀 ale na strane druhej - mozno si to uz davno precerpal a ani o tom neviem.
@miriell K tej konkretnej SMS som sa vyjadrila niekolko krat na stranach 1 az 5. Potom sa tu zacali preberat konspiracne teorie a tak sa vyjadrujem k nim. Pre istotu zopakujem: Mne ta SMS kominikacia pripada ako korektna komunikacia medzi dvoma ludmi, ktori sa pracovne stratavaju asi castejsie ako jeden krat za sto rokov. Manzel mi pripada ako prijemny a zdvorily clovek. Nic viac a nic menej.
O smajlikoch pre kolegov som tu tiez uz popisala traktaty. Smajlik VONKONCOM nic neznamena. Je to len usmev na konci rozhovoru. V tomto pripade usmev od zdvorileho cloveka.
A zabi ma. Ja na tom NIC zle nevidim.
Ale vy sa trapte kolko chcete a utapajte sa v tom, ked vam to tak vyhovuje. Ked sa chlap rozhodne zahnut, zehne. A v nahlom pomynuti zmyslov zahne aj ten co to nikdy neplanoval. Kontrola mobilu, treniek a co ja viem coho este tomu nezabrani.
@zita19 presne tak. aj moj stary sa tesi kedy pride prvy sneh. to pravidelne kazdy rok chodia partia chlapov do Alp na tyzden lyzovat. v decembri a potom v marci. a co tam robia? neviem a je mi to jedno. ale chlastu z domu si beru dost. kazde spustenie jeden poldecak.....ale doprajem mu to. nech si uzije. pride domov oddychnuty, spokojny. ja by som ani nesla s nim tam. ked mi vyklada niektore zazitky. no co ti poviem, chlapi su obcas hovada riadne.
@zita19 este lavorova skuska.....tu si zabudla opomenut...to by som mala aj ja doma urobit mojmu staremu,ked pride po tyzdni z tej lyzovacky ci vajcia spadnu na dno, ci budu plavat ako akvabela hore.
a presne toto som isla napisat miriell, ze ano, odbocili sme od temy, ale skor, ako sme to urobili sme sa pekne vyjadrili k teme a kedze nevidim ziadny dovod na hysacenie a pripada mi ta sms uplne ferova, normalna,dokonca jej muz je inteligent podla mna,nakolko tym smajlom odpovedal akoze aha, na dvl ste tak OK+ este ju slusne pozval na obed pracovny..tak sa uz nemam k tomu co vyjadrovat .
a myslim si, ze aj autorka prispevku to uz zabalila, kedze sa neozyva.
a nakoniec..myslim si,ze odbocili ste aj vy vsetky co vymyslate rozne konspiracne teorie preco ju podvadza a preberate kazde jedno jeho slovo zo vsetkych stran, hladate co tam nie je.
my sme odbocili tiez, ale aspon sa smejeme. zivot neberieme tragicky. ked to pride,potom to budeme riesit.
@959touareg Cele roky robim v chlapskyck kolektivoch a uz si oni nerobia nic z toho, ze som baba a ja si nerobim nic z ich reci.
Keby niektore babenky, co sa tu tak rozohnuju o tej SMS naozaj poculi co chlapi medzi sebou preberaju, nemame dost stromov, na ktore by sa zufalky vesali.
ja si myslim ze s nou jede,to je moj nazor a tiez by som bola podrazdena nema co jej pisat ani nic ani ked sa jedna ze je to kolegyna proste nie nema co riesit sms kou taketo veci ze len chcel vediet to nieje ciste to nieco poukazuje
@emmina1978 nečítala som diskusiu, príde mi dlhá, ale môj názor: zhadzovať sa snorením v mužovom mobile mi príde hroznejšie ako samotná sms
@959touareg Ano, lavorova skuska je relevantna metoda 😀 😀 😀 😀
Poriadne velky lavor je zaruka domaceho stastia a dlhorocneho, nicim neruseneho mnazelstva. Chlap, ktory vie, ze kazdy den bude podrobeny lavorovej skuske, si to nerozda ani s Anickou Dlanovou pod sprchou. 😀 😀 😀
Podozrievave manzelky, hor sa nakupit velke lavory!!!!
@kukucka26 a ty si vestica, ze vies, ze manzel s nou "jede"? lebo ak si na to dosla na zaklade danej sms, tak by som chcela vidiet ten postup, ktorym si sa k takemuto zaveru dopracovala.
pripadne co teda vyvodis z tohoto? volam znamemu a nedvihne ale napise: som na dovci
ja: som chcela vediet co je s tebou
on: som tu s mamou a bratom
ja : smajl
spavam s nim???
to je iba moj nazor
rieste si tu co chcete napisala som moj nazor a uz bombardujete
@kukucka26 no nic v zlom ale nevychadzam z udivu co pises...ze..nema jej co pisat sms, nie nema., ani nic...to co ma znamenat? akym pravom to ty ako manzelka mozes prikazovat svojmu manzelovi...ty nemas pravo sa starat do jeho sms-iek akou formou a co vobec pise svojej uctovnicke. co si ty jeho??? manzelka? aha ano, ale to ta vobec neopravnuje takto dirigovat muzovi.ved je dospely clovek a myslim, ze ma svoj rozum .on vie co moze a co nie.
mne keby toto povedal moj muz presne tymito slovami co si napisala,tak ho poslem kade lahsie.
kazdy ma iny nazor ,hovorim rieste si co chcete ja uz viac na nijake diskusie pisat nebudem ja som odpovedala jej na jej otazku a je to moj nazor , proste ani mne by sa nepacilo keby si pisal moj manzel s nejakou uctovnickou len tak
nech si to riesa oni sami medzi sebou a nie iny ludia myslim
@kukucka26 On si nepisal s NEJAKOU uctovnickou len tak. On si pisal s ICH FIREMNOU uctovnickou, lebo asi s nou potreboval nieco vo FIRME riesit Citaj vsetko, nie len co sa ti hodi. A pouzivaj hlavu. Tu nemas na to aby si mala na com ciapku nosit ale aby sa do nej mozog schval. A mozog je AJ na rozmyslanie.
@zita19 prsene tak...asi mnohym tu nedochadza fakt, ze je to ICH FIREMNA uctovnicka s ktorou pravepodobne potreboval nieco surne riesit. a ked pride z dvl tak to vyriesia na prac. obede.
moj ma tiez firemnu uctovnucku a tiez nevie kde je, co robi, nakolko v jeho firme nerobi, robi pre neho papiere externe a teda nevie o jej krokoch stale kde je, co robi. a ked ju nahodou potrebuje - zavola jej. a pokial by nebola na telefone, tak mozno by to skoncilo ako tu -opytal by sa jej kde je atd,atd...
@ifkael nehnevaj sa, ale vacsiu hlupost som uz davno necitala 😎 😎 Vyzadovat vernost je nasilie??? 😀 😀 😀 Super.
Ak ma podvedie manzel, tak sa vo mne ozve hystericka ziarlivost??? Akoze prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim??? Hystericky ziarlit moze autorka tejto temy po tej sms. Ak by zistila, ze ju naozaj podviedol, ten pocit nema nic so ziarlivostou.
A v podstate som ani nedocitala dokonca, lebo sa mi zdvihol tlak 😀 😀 😀
@bubelko
@zita19
@kukucka26 Baby, bez tych urazok to neide??? Len preto, ze ma niekto iny nazor, ho nemuiste ukamenovat. Kazda z vas sa moze mylit...
A len tak, pre srandu, zamyslite sa. Slubujem, nebude to boliet. Ale, ak sa moze kukucka mylit vo svojom tvrdeni /ze ten chlap podvadza/, takisto sa moze mylit aj zita /ze urcite nepodvadza/ . My mu do hlavy nevidime, A vsetko, co tu piseme, su len spekulacie. Na zaklade troch riadkov nemozete tvrdit, ze je manzelke verny, alebo ze je neverny. Bodka. A ano, mozete vyjadrit svoj nazor, ale vsak sa nehadajte, ak sa vam ten druhy nazor nepaci...

@zita19 Odbehli ste od témy. Je fajn, že to máte s manželom tak zabehnuté a gratulujem vám. Mne by taký spôsob života nevyhovoval, ale každý sme iný a na šťastie, nie rovnaký.
Téma bola, či je to klasická sms dvoch obchodných partnerov a nie to, či by ste podviedla partnera v kúpeľoch alebo či nejaké ženy kontrolujú svojho muža.
Môj názor je taký, že to nie je štandardná sms, keď by vám taká sms v mobile vášho partnera nevadila, tak je to fajn.