icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

martuska75
23. nov 2013

Baby, by som neverila, že 22 strán sa tu môže riešiť jedna sms 😀 😀 😀 😀 😀 To bude tá materská, čo???? Ale na mieste dotyčného manžela, keby sa mi táto diskusia dostala do ruky, tak si s tou účtovníčkou niečo už začnem len preto nech nám tu spraví radosť. 😝

zita19
23. nov 2013

@martuska75 Si zabila... 😀 😀 😀 😀 Mozno nie s touto uctovnickou, mozno nie hned, ale pri takej podozrievavej manzelke k tomuto zaveru raz chudak dojde... A bude vymalovane 🙂

zuzkaanicka
23. nov 2013

Teda, tu sa to zase roztocilo 😅 ... ved vonku bolo celkom pekne, aspon teda v Brne 😅 ... @zita19-sefka, nezabudni aj na nejake stanovy klubu 😉 ... len uz by sa mohla zakladatelka temy ozvat, lebo ten obed uz asi bol a mozno ma nejake dalsie novinky, lebo takto je to uz mlatenie prazdnej slamy-evidentne sa nam nepodarilo ziadnu presvedcit, aby nesmirovala a dufam, ze ani kockam z druheho tabora sa nepodarilo ziadnu naivku tak vystrasit, aby zacala sliedit 😅

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka Skusim da rana nejake stanovy vydumat 😀 😀 😀 Najvacsi problem bude ako zabranit aby sa k nam smiracky nevotreli 😀 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 Musime vymysliet nejaku fikanu kontrolnu otazku 😅 ... ja idem nieco robit a mozno ma nieco napadne 😅

sorciera24
23. nov 2013

@miriell nie, ze by mi nevadila (ano, nevadila)...ale aj by som sa k takej sms do manzelovho mobilu ani nedostala 😉 inak.....vyberiem ti jednu z mojich sms sprav: "dakujem za super vylet v Bruseli. Nikdy nan nezabudnem!" dokazes vycitat z tejto sms podstatu? a pise mi ju jeden maldy muz.... 😉 co si o nej myslis?

zuzkaanicka
23. nov 2013

@sorciera24 je to jasne, bali Ta 😅 ... ak o tom pochybujes, tak si naivna a nechapava ... uz si mu davno mala skocit okolo krku a je uplne jedno, ze je to len student 😅 prepac, ale nemohla som nezareagovat, sa divim, ze Ti manzel este mobil o hlavu neotrieskal😀

miriell
23. nov 2013

@zita19 S tým optimizmom ma napadol jeden akože vtip:
Pesimista vidí tmu v tuneli,
Optimista ale vidí svetlo na konci tunela,
Realista už vidí svetlá vlaku,
To len rušňovodič vidí troch debilov na koľajniciach.

Niekedy je fajn mať odstup a nestáť "na koľajoch" 😀

sorciera24
23. nov 2013

@zuzkaanicka tak to potom bali aj moju starsiu kolegynu, kt. bola tiez 😀 a tiez jej napisal to iste 😉 do kelu 😲 😎

zuzanockamt
23. nov 2013

tu to este funguje? 😀 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@sorciera24 vidis to, nielen, ze je na starsie, ale jedna mu je malo 😅
Inak, ked sa tu uz niekto pohorsoval nad tym, ze dotycny manzel tam hodil smajlika, tak som si schvalne vybrala nahodne par e-mailov od mojich studentov-v kazdom bol nejaky smailik ... e-mailov mam hodne, studentov este viac, vsetci ma balia-teraz narychlo neviem, ktoreho si vybrat 😅 ... no, ani jedneho, bohate mi staci moj manzel, zatial 😅

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zuzanockamt Zuzka, ja neviem, ci slovicko funguje je to spravne 😅 ... ale ak sa pytas, ci sa zahada vyriesila, tak este nie 😅

zuzanockamt
23. nov 2013

@zuzkaanicka myslela som to tak, ze tema je este aktivna a pritom sa riesi taka banalita 😀 - aspon teda pre mna 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zuzanockamt tak pockaj, pockaj ... tu sa riesi vazna vec-a to ci sa ma dodrziavat listove tajomstvo alebo nie ... ak si myslis, ze ano, tak si naivka ako ja a mnohe dalsie, ak myslis, ze nie, tak si v druhom tabore a nezoberieme Ta do klubu naivnych manzeliek, tak si to dobre premysli, co odpovies 😅
A samozrejme, ja si este aj dnes myslim, ze sms-ka je neskodna a teda nema zmysel sa kvoli nej umarat, ale ... ale to sa nam tu nepodarilo vysvetlit 😉

zuzanockamt
23. nov 2013

@zuzkaanicka ja som myslela, ze sa riesi ta sms-ka, tiez je podla mna neskodna, preto som napisala, ze banalita 😀 ... lebo som sa zapojila vtedy este v zaciatkoch a teraz som kukla a pozeram, ze vyse 20 stran 😀

katka1981
23. nov 2013

@emmina1978, on ta niekedy podviedol, ze ho tak podozrievas? Na tej SMS nevidim nic divne. Ved si sa ho mala spytat. Z tejto SMS sa ozaj neda nic vydedukovat. Ja som posielala SMS mojmu instruktorovi z autoskoly, ked sa od nas vracal domov, mala som jazdu k nam domov, a bolo kopec snehu a my byvame na kopci, doviezla som sa domov a spat isiel zas domov on. Chcela som len vediet, ci prisiel v poriadku domov. Nikdy medzi nami nic nebolo, dobre sme si rozumeli, on pekne rozpraval o svojej frajerke a ja som bola v piatom mesiaci, ako bol to super instruktor, fajn chalan, po skonceni autoskoly sme uz v kontakte neboli, cisla na seba stale mame. Co by si si myslela, keby si mi tu SMS nasla? A bolo to uplne nevinne. Necitala som diskusiu, len tvoj prispevok v uvode. Porozpravajte sa, ine ti neviem poradit.

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zuzanockamt tak je to jasne, dalsia naivka 😅 ... to vies, aj o nicom sa da kecat na vyse 20-tich stranach ... priznavam bez mucenia, nemam precitanu ani polovicu 😅

zuzanockamt
23. nov 2013

@zuzkaanicka ja som citala len zaciatok, ked vznikla tema

zita19
23. nov 2013

Dam tu prepis jednej mojej komunikacie:
Ja kolegovi: Zabudla som pridelit (niej e dolezite co) uzivatelovi ☹ Poprosim, sprav to za mna. Dakujem 🙂
Kolega: Doplnene 🙂
Ja: Dakujem velmi pekne 🙂 Prajem prijemny den a vikend 🙂
On Nie je za co. Rado sa stalo 🙂 Vikend bude prijemny, idem na vylet 🙂 Aj tebe dobru noc a pekny vikend. Tesim sa na pondelok 🙂
Ja: Tesim sa aj ja 🙂
A co kto z toho vylustil? Som zvedava.

zuzanockamt
23. nov 2013

@zita19 no neviem, neviem, ci s nim nespavas 😀 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zuzanockamt si mi to vzala z klavesnice, Ty, Ty 😅

irriss
23. nov 2013

@zita19 mne z toho vychazi Groupensex..a hledate zaskok.. 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@irriss 😀 😀 😀

katka1981
23. nov 2013

@zita19, keby som to nepoznala, tak si domyslam. Ale presne viem co si tym myslela. Ja som velmi rada, ze mam tiez v praci taketo vztahy a ono sa to naozaj da.

katka1981
23. nov 2013

Inak mam jedneho kolegu, ktory mi niekedy hovori cica, zlato a ked ide na WCko, vzdy mu poviem a nezabudni si umyt rucicky 🙂 A teraz budte vestice 🙂

zita19
23. nov 2013

Zlatko, ked uz ides curat, po ceste mi zober papiere z tlaciarne 🙂
Chrobacik, nahodou si nezobral dochadzkovu knizku? 🙂
Cica, dnes ti to obzvlast pristane.

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 inak, ja si myslim, ze my, ktore mame hodne kolegov muzskeho pohlavia, tak sme asi trochu viac nad vecou, alebo sa mylim? 😉

tilly
23. nov 2013

@zita19 budete mat sex cez vikend na vylete, ved to je jasne... 😀 😀

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka Presne tak. Mala som cest aj skoro cisty babinec. Nas sef hovoril, ze uz je to s nim vazne. Aj on uz mava predmenstruacny syndrom 😀 😀 😀 Tam sa dopodrobna preberalo aj to, ze ako som sa chechtala na vtipoch o blondinkach, ktorych nas sef mal v zasobe miliony... Hej, on bol jeden s tych, s ktorym naisto 😀 😀 😀

natas4
23. nov 2013

@959touareg na tajnasa spehovat muza? 😕 😀 heh mam lepsie veci na praci 😎
Som si ta predstavila ako cupis v zaveji za krickom 😀 😀