icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

natas4
23. nov 2013

@emmina1978 a na co ty vlastne spehujes muzov mobil ? 😲

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 Tak, co myslis? Bali ma? 😅
Dobrý den,
ve středu po cvičení by to bylo ideální. Mám se stavit k Vám do
kanceláře nebo si dáme sraz někde jinde?
S pozdravem ...
meno som zamerne vybodkovala 😅 ... je to mlady fesak, nahodou by mi ho tu nejaka prebrala 😅

zita19
23. nov 2013

No jasne, ze bali... Nezbalil uz nahodou? 😀 😀 Po cviceni, pekne vysprchovana, rozhorucena... uz si mu vela roboty nedala 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 to bolo cvicenie z matematiky 😅

zita19
23. nov 2013

@natas4 Ze vraj nahodou nasla, lebo ju poslal pre cislo ci co... Len na to striehla, ked jej v slabej chvili povie heslo na odblokovanie... 😝 😝 😝

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 a este dodam, moj manzel vie, ze sa s tymto mladym muzom kazdy tyzden aspon raz stretavam 😅

natas4
23. nov 2013

@zita19 aha jasne uz rozumiem...on je masochista...sam a dobrovolne sa udal 😀 😀

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka Hej, ze matematicke cvicenie. Ha ha!!! Ze vraj matice a diferencialne rovnice.... Vy ine cisla ako realne riesite!!! 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 jasne, nebudem tajit-riesime to komplexne v komlexnych 😅

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka a az dojde na matematiku diskretnych cisel, to len bude toooco 😀 😀 😀

bielytesak
23. nov 2013

@zita19 suhlasim.normalna sms...a presne.toto sa nerobi.zazil som .,inak,lozenie do mobilu je porusovanie lístoveho tajomstva-kludne ju moze zazalovat.to iste aj obmedzovanie osob.slobody je trestne.to ze som sa ozenil tak som ako bujak/skorej;/vol pribity na koliku.Chorobna ziarlivost zabije aj najvacsiu lasku.Citajte viac plzaka...nehrabem sa v mobile,pridem vtedy kedz mam prist-ziadne prekvapovacky🙂dakedy mam pocit,ze daktnre chcu,aby tie ostatne vymreli.🙂Tak a on jej napisal,ze ho nezaujima,s kym je na dovolenke..baby nenate starosti,tak ich hladajte...

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 Diskretnu matematiku ucim 😅

959touareg
23. nov 2013

@natas4 ved prave - ja som si samu seba predstavila ako cupim za nejakou sosnou, krickom- nooo cisty debil zo mna. a predstav si, ta znama co mi to navrhla povedala ,ze takto ho mam spehovat tam, nakolko som sa jej opytala, nech mi vysvetli, ako to mysli - ist ho tam spehovat.
ze ona to robi , kontroluje svojho stareho ked sa jej nezda ze ide naozaj tam kde jej povie...ze sadne do auta a vyraza za nim v tesnom zavese. a ked som sa opytala ci nieco zistila doteraz, alebo ci sa jej zda ze zahyba s inou tak povedala...nie, nic take, ani doposial nic som nezistila,stale skoncil tam ,kde povedal ze ide a s kym ide, ale istota je gulomet. radsej ho budem sledovat ako sa doma trapit na pochybach. no skoro ma z nej vystrelo. ona je jedna z tychto zien ,ktore maju to stare zname motto - doveruj, ale preveruj.

zuzkaanicka
23. nov 2013

@959touareg ked jej muz nie je slepy, tak ju vidi v spatnom zrkadielku a potom radsej zamieri tam, kam slubil, nie? 😅 ... ach, jo ... to musi byt zivot plny adrenalinu ... ja sa v porovnani s nou nudim 😅

natas4
23. nov 2013

@959touareg 😀 😀 😀 😀 chudak chlap 😀 ale musi byt dobra, a on asi slepy ked si to doteraz nevsimol 😉 pouziva aj nejake maskovanie? 😀 😀 😀
Inak toto su podla mna zeny, ktore si nevazia same seba a nudia sa...aby som pre nejakeho chlapa taketo voloviny robila, no taky sa este nenarodil 😎

laila22
23. nov 2013

@959touareg najlepsie si zaplatit detektíva 🙂 a netreba s astrapnovat za kríkom... resp, zaangazovat este nejakeho kamosa co by smiroval manzela...😀

zita19
23. nov 2013

@bielytesak S tym ´Plzakom si mi este jednu jeho radu pripomenul. (Podotykam bolo to v ere pred mobilmi.) Ak sa vraciam zo sluzobky skor vo valstnom zaujme zavolam aspon zo stanice. Usetrim sa starosti a sklamania. 😀 😀 😀 :-

zuzkaanicka
23. nov 2013

@natas4 😅

zita19
23. nov 2013

@laila22 A uplne najlepsie potom fakturu od detektiva dat manzelovi preplatit: Ty hajzel jeden!!! Tolko prachov v prdeli a ani na rozvod dovod pri tebe nenasiel.
Lavor je lacnejsi 🙂

laila22
23. nov 2013

@zita19 ano, alebo tato daj si to do nakladov..😀

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka Ze diskretne pocty: 1 manzelka + 1 manzel + ! milenka = 3 😀 😀 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 vidis, a tam prave moze byt aj 2+1=0 😅 ... a interpretacia? ... predsa ziadna nevera 😅

zita19
23. nov 2013

@zuzkaanicka raz ta mrcha prietrcnicka pride. Ona si o nu koleduje 😀

zuzkaanicka
23. nov 2013

@zita19 😅

ella555
24. nov 2013

Vždy som nechapala ako môže žena zistiť až po roku, či rokoch že ju muž podvádza, už chápem. Vďaka ženy.

babaker
24. nov 2013

@ella555 Ja stale nechapem. Ako sa da na to prist hned?

zuzkaanicka
24. nov 2013

@babaker ked dokladne smirujes, tak na to zrejme prides hned ... aspon teda ja som to tak pochopila, ale kedze som naivna, tak som to mozno pochopila zle 😅

zuzkaanicka
24. nov 2013

@babaker ja mam z tejto diskusie taky dojem, ze niektore vychadzaju z toho, ze kazdy muz isto aspon raz svoju manzelku podvedie, len ho treba prichytit a ten, co nebol prichyteny, tak ma naivnu manzelku 😝

ella555
24. nov 2013

@babaker No s tym ti nepomozem.

ella555
24. nov 2013

@zuzkaanicka No vidis a ja mam zas dojem, ze niektore spochybnuju vobec existenciu nevery a tvaria sa, ze ked o nej nevedia ony, tak neexistuje. A niektore o nej ani nechcu vediet, aby nemuseli nic riesit.