Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@sorciera24 Lenze tu sa zosmiesnovalo smirovanie ako take, keby sa tvoj manzel zacal zrazu chovat inak, ale na priamo otazku by ti tvrdil ze nikoho nema a nic sa nedeje, co by si robila? Verila by si, ci hladala pravdu a chcela upokojit svoje pochybnosti?
@zuzkaanicka Ty si mi tiez nevysvetlila svoje dojmy, nemam chut ti tu kopirovat nejake citaty o tom to nie je a ani na to nemam cas.
na otazku len som.chcel vediet co je s vami dala dost divnu odpoved ze je s mamou a sestrou. ako keby ho chcela uistit ze nie je so ziadnym chlapom ci.sa.mi to len zda? a z akeho dovodu ho upodozrievas z niecoho?
@ella555 No, ja som Ti ich praveze vysvetlila a aj priklad som potom prilozila ... myslim, ze svoj nazor som Ti dost jasne vysvetlila, ale tie Tvoje dojmy stale neviem z coho pramenia ... tiez nemam cas, ale v podstate uz mam navarene, takze sem obcas odbehnem ... mrkni na predchadzajucej strane, tam som Ti pisala 😉
@ella555 tu sa pozastavovalo nad smirovanim len tak rpe nic za nic... ked uz sa azcne spravat inak (nie chovat, to sa len zvierata chovaju).....tak uz ten problem je a asi je dlhodobejsi....cize ano, moze si dopomoct tymto sposobom...ale kam si dopomoze...;).....ako pisem, treba konat preventivne, nie po funuse, ked uz nevera jasne hrozi....ale pre neico asi hrozi....
btw. pravda je len relativny pojem, nie absolutny, preto ak sa niekto snazi hladat absolutnu pravdu (kt. neexistuje) je blazon......(to si tiez mnohi neuvedomuju...)
@cecil36 tlak na co??? Aby dobre zakryl neveru? 😎
A ok, tiez si myslim, ze ak niekto spehuje, sliedi manzela, neustale sa vypytuje, kde bol s kym, preco toto a hento, tak aj ten najvernejsi clovek moze z takeho vztahu vycuvat. Ale preco by mal taketo spravanie riesit neverou, to nechapem 😕 😕 😕
VEd ak vztah nefunguje, treba riesit problem, a nie skakat do inej postele....proste ja zase nerozumiem, preco si myslite, ze normalny, inteligentny chlap by riesil stihackovanie svojej partnerky prave tou neverou
@zuzkaanicka Snad mi neupieras pravo mat vlasne dojmy, snad sa nemusia moje dojmy zhodovat s tvojimi. Snad mam pravo ich vyslovit.
@ella555 To Ti urcite neupieram, len som chcela vediet, ci tu taky prispevok, ktory neveru popieral, bol ... Ty si sa ohradila, ze o dojmoch som zacala ja, tak ja som Ti vysvetlila, z coho pramenia moje dojmy a len som chcela vediet, z coho pramenia tie Tvoje ... nikde Ti pravo na vlastny nazor neupieram 😕 ... na to, aby si mi napisala, podklady k svojim dojmom podla mna nepotrebujes ani vela casu, ani vela slov-teda, pokial su tie dojmy naozaj niecim podlozene 😉 ... ale myslim, ze je evidentne, ze my dve si absolutne nerozumieme a ani dalsich 350 replik medzi nami by nam nepomohlo 😉 ... takze ano, ja mam nadalej svoj nazor, Ty ten svoj a uz som sa zmierila s tym, ze mi povod toho svojho nevysvetlis a nebudem sa viac pytat 😉
@emmina1978, ak by ta podvadzal, do mobilu by ti nekazal ist, naopak mobil by si strazil, len aby si sa do neho nepozrela. Mal by pred tebou tajnosti. Tak sa upokoj. Urcite si pekna aj ty.
@zuzkaanicka Tak pozri napr. viackrat tu bolo vyslovene, ze naco smirovat a co to pomoze, ked to zistim skor, atd. Z toho napr. ja mam dojem, ze lepsie je neviediet, aspon nemusim riesit. Dalej tu bol vysloveny jednoznacny zaver, ze ta sms nemoze znamenat neveru, to nezodpoveda mojej skusenosti, preto mi pride, ze ked niekto nezazil, si mysli, ze takto nemoze zacat nevere a ze to nie je mozne. Staci.
@ella555 tak ja uz len dodam, ze ja som z toho nevydedukovala, ze si niekto mysli, ze nevera neexistuje 😉 ... ale jasne, Ty si to vydedukovat mohla, nemam pravo Ti hovorit, ako mas mysliet 😉 ... takze diky za objasnenie Tvojich dovodov a prajem Ti krasnu nedelu 😉
este sem hodim to, co si pisala na zaciatku Ty:
No vidis a ja mam zas dojem, ze niektore spochybnuju vobec existenciu nevery a tvaria sa, ze ked o nej nevedia ony, tak neexistuje.
A teda aby bolo jasne, toto som ja chcela objasnit🙂
@zuzkaanicka Diskusia sa toci okolo jednej konkretnej sms a jedna konkretnej situacii, vychadzala som z tej. Tu bolo zosmiesnene, ak niekto tvrdil, ze by mohlo ist o neveru, podla mna to teda bolo popretie moznosti nevery ako takej v tomto pripade, nepripustenie moznosti ze by si takto mohli pisat aj milenci. Moja skusenost je ze mohli. A vy je aj mnozne cislo, nie len vykanie.
@ella555 Znovu opakujem, mam na to iny nazor, existenciu nevery nepopieram a ani Tvoje dedukcie Ti neberiem 😉 ... len je uz zbytocne, aby sme si my dve nieco vysvetlovali 😉
@zuzkaanicka Perfektna analyza. 😀 😀
Zeby sme celu tuto diskusiu napisali takto:
if mas doma lavor then si stihacka
else nemas lavor then si naivka
if vajcia plavaju then miskovat
else vajcia neplavau then pochvalit manzela pred nastupenou rodinu
endif
end if
😀 😀 😀 😀
@ella555 Netvrdim, ze nevera neexistuje, netvrdim, ze ja som nebola alebo nebudem podvedena. Ked sa to prevali, budem riesit.
Pokial o nicom nemam dokaz, nebudem rypat do hovna. Mozem narobit viac skody ako uzitku. Pernementne stihany normalny chlap si povie, ze cela moja vernost je na rit, aj tak mi neveria. Tak jej spravim tu radost a zahnem. Cirkus je doma tak ci tak. Co sa stihanim dosiahlo? Pravy opak chceneho. Ked dokaz mat budem, budem riesit problem.
@zita19 Joj, len vies, konstrukcia if - then "smrdi" implikaciou a tu malokto chape 😅
A inak dobru chut, ja uz idem obedovat 😉 ... ale vidim, ze sme tak trochu z jedneho fachu, tym sa mnohe vysvetluje 😉
@adri266 tak este raz pre vysvetlenie "Moja kamoska, krasna baba, si od seba tym, ze robila stihacku odplasila uz tretieho vazneho frajera. Ani jeden ten tlak po case nezvladol." Nezvladol tlak. bolo myslene, ze mu liezla stihacka na nervy a tak ju poslal do certa. Kde som pisala o nevere?
@zuzkaanicka Ja som na to ani nemala chuť, záujem bol z tvojej strany. Ani ty nezmeníš môj názor. Popretie možnosti nevery v tomto prípade je pre mna to iste ako poprieť možnosť nevery ako takej.
@ella555 Tvoj nazor a uz som Ti viackrat napisala, ze Ti Tvoje nazory neberiem, ani nezakazujem 😉 ... prajem Ti peknu nedelu 😉
@cecil36 pretoze si nevysvetlila, o co panom slo... 😉 ci im vadilo jej spravanie, ci to, ze naozaj na nieco pride 😉
A ako som uz spominala, ak ma niekto problemy so ziarlivostou, treba to riesit spolocne, v pare, ak o to obaja stoja. Ak nie, nech sa rozidu. Ale nepochopim, a zase to nie je mierene len na Teba, ale vsetkym, preco by mal chlap ziarlivej partnerky riesit jej ziarlivost neverou.
@zuzkaanicka Mas pravdu. Mame privelmi pragmaticky pohlad na svet. Potom tu ostaneme za naivky, lebo nevymyslame prapodivne konspiracne teorie 😀 😀 😀
@sorciera24 Za český vyraz chovat se sa ospravedlňujem, mám českých rodičov a nejakú dobu sme tam žili. Inak možem aj preložiť : prejavovať sa, správať sa
@zita19 A stanovy si uz spisala? 😅 ... kontrolna otazka moze byt aj takato: Na stole lezi osamoteny manzelov mobil ... co urobite? 😅
@zuzkaanicka Zďaleka ho obidem, aby som náhodu nenašla nevhodnú SMS a musela to s ním prebrať.
nie si chorobne žiarlivá náhodou??

@ella555 A este si mi neodpovedala na tu moju otazku ohladom tych Tvojich dojmov-ze na com ich mas podlozene 😉 ... alebo som nieco prehliadla? 😕