Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@959touareg prosím ťa prečítaj si moj príspevok ešte pred tvojim! Ja som sa mu nehrabala zámerne v mobile!!! On ma tam poslal prečítať jedno číslo od kamosa a zavolať tam...a neposielaj ma na psychiatriu! Cítim sa psychicky aj fyzicky zdravá ! 😉
@rondicka mám to napísať inak, aby si vedela, čo sú tvrdé slová? 😅 keď jej manžel dovolí ísť jej do mobilu, resp. ju o to sám požiadal, tak by musel byť úplný oný, keby si tam nechával správy od milenky, to by ma možno urazilo viac ako samotný mimomanželský pomer 😝
a teda ako vidíš, nie som jediná, kto má tento názor, takže nechápem, prečo si si vybrala práve mňa?
@emmina1978 úplne najlepšie urobíš, keď sa spýtaš priamo jeho čo a ako, nech ti on narovinu povie, čo si myslí o tvojom zmýšľaní... snáď to pochopíš skôr, ako keď ti to sem napíše X cudzích žien... a to mu spomeň tiež, isto sa poteší, že ak máš nejaký problém, tak najprv ho poriešiš verejne na nete a až potom s ním, hoc sa to týka jeho...
@paris3 diky za 'obranu' 😉
@froschka no vidíš mna to napadlo... A dnes prišli od nej pracovne e-maily a už si tykajú...
necetla jsem vsechno😉 mozna budu nekoho opakovat..
ALE podle mne MOC zalezi, JAK tu SMSku chces cist a videt TY a ne jak je napsana..protoze za vykanim uvidis podvod, za informaci "sla jsem s mamou" uvidis sublimin. vzkaz pro Tveho manzela(jejiho milence)...o tom, ze nejela s muzem ci partnerem..
...podle mne..at uz je to jakkoliv, a byl mezi nima vztah , urcite by vedel KDE je a nemusel se ji ptat..
..
pokud se teda pred odjezdem nepohadali 😔 😎 😉
@emmina1978 ako ked si na MD tak nemas cas na seba???? Sorry ale to nechapem ved si cely den doma, nechodis do prace. Tak snad si najdes 5 minut na rychle nalicenie alebo upravenie sa. Ja som bola na MD 8 mesiacov teraz pracujem a studujem ale ako tak sa snazim aj vyzerat, plus kedze chcem schudnut tak aj cvicim a to nehorovim o tom ze musim varit pre 3 ludi zvlast, kedze moj je bezlepkar tak nemoze vsetko , ja na diete tiez jem len urcite veci a maly papa osobitne.
@irriss už si tykajú... A až tak som si nevysvetlila SMS ako ju ty opisuješ🙂
@emmina1978 ja jsem pesimista a podezrivava baba... 😖
ja bych si i filmovala dopredu ..a to az tak, ze bych jim to telepaticky predala a stalo se me filmovani pravdou..takze radeji nefilmuj, je to nebezpecne a mohlo by seti to vyplnit..
ale zase bys byla pripravena.. 😀
jo a ze si tykaji? a nechce te nahodou jen rozzarlit? co kdyz je na druhe strane soused kamos a provokuji te? 😉
@cawes samoška že sa malujem, pekne obliekam a chodím aj na 3D mihalnice 🙂 myslela som tým že nemám čas chodiť cvičiť... Ale už si aj ten zariadim...muž je dlho v práci a mam dve deti.. A stíham pritom ešte aj firemne papiere robiť... Takze tak..
@irriss to zase nie... Veď píšeme z firemného emailu komunikácie s ňou...
@emmina1978 mozno sa iba zle vyjadril...teda, zda sa to Tebe....nehladala by som za tym nic....
@emmina1978 ja se doma nemaluju, mihalnice mi vekem vypadaly"..prsa po detech spadly....zadek roztahl diky vysedavanim na MK...necvicim. ...............a pryyyyyy mne stale milujeeeeeeeeeeeeee..
no je fakt, ze mi to nerika (ale ani nikdy nerikal) 😲 ale dukazu tu je.a dost a ten nejhlavnejsi -.setrvava tu stale..az prilis...z domu se nepohne..ach jaj.. 😀 😀 😀 jen kdyz jde na nakup..to on miluje🙂
normálna SMS
nebud paranoidna 🙂 a klud,...
@irriss 🙂 veď aj on sa venuje dosť rodine... Chodí si zacvičiť a inak je každú možnú chvíľku s nami...len tá slečna ma začína dosť škrieť
Bola som kludna doteraz. Už nie som...
@lusip
Pokial s nou nieco maaaa,..rieste doma,..ak nie,..tak nemaluj certa na stenu,...a neupodozrievaj.
@tanapeta myslíš??? Čo mu ma čo vypisovať kde a s kým je... Nie je to náš zamestnanec... Tri roky si vykali a zrazu si tykajú??? Je s ňou v styku mozno1-2x v mesiaci... Slečna býva 150 km od nás
Asi sa začnem hrať na tajomnú aj ja... Nech rozmýšľa..
@emmina1978 to co tu predvadzas je chore. namiesto toho, ze by si si to vydiskutovala doma medzi 4-mi ocami s manzelom to tu rozoberas s uplne cudzimi osobami.tvoj mnz by mal nesmiernu radost,keby o tomto tu vedel, ze vasu situaciu tu rozobera cele SK, aj CZ. radost.
preco sa ho neopytas na to priamo? a budes mat pokoj. a na psychiatriu ta posielam pravom, ziarlivost je psych. porucha a nie zanedbatelna, ktoru treba riesit s odbornikom. kolko vrazd, rozchodov zbytocnych bolokvoli nej. nemyslim to v zlom. ty si ziarliva a neskutocne, kedze z komara robis slona a ako to tu niekto pisal, ty si budes kazdu vetu manzela vykladat a vidiet ako tebe vyhovuje, to znamena, ze v kazdej vete budes vidiet, ze ta podvadza.
radim ti to z praxe.
a pre tu hviezdu, ktora si mysli, ze u nas v domacnosti je fyz. nasilie beznym javom napisem iba tolko, v zivote na mna muz nesiahol rukou, ani na deti,skusil by raz a koncim s nim, iba tolko k tomu. kto nevie citat medzi riadkami nech sa neozyva. bolo to myslene obrazne. ale skoda reci. tu sa kazdy chyta aj stebla slamky.
@emmina1978 však jej tam vyká "chcel som vedieť čo je s vami"
@959touareg ďakujem za radu, ale na psychiatra sa zatiaľ necítim 😉
jednu vec nechápem na čo to sem píšeš? prečo si sa na tú sms hned nespýtala manžela?
@tanapeta no len dnes prišiel od nej email a tam mu už tyká... Tamta SMS bola spred 2 týždňov..
@emmina1978 podla mna riesis zbytocnosti ked mas volny pristup k mobilu a mate spolocny firemny mail tak snad nie je magor ved nema co skryvat nie? A ako sa chova k tebe poslednu dobu? Zmenil spravanie?
@emmina1978 a čo bolo v tom maily?
@emmina1978 ťažko povedať ale necítila som z toho nič. Môj manžel., robíme v rakusku tiež keď počúvam ako sa baví so šéfkou že ona mu píše smajliky alebo vždy na konci dňa sa hlásiť tak všelijaké také harašenie v ramci nejakej srandy. No mne to príde mimo. Ale je to len takého štýlu. Samozrejme nič spolu nemajú., to by vyhral teda... Nie nemyslím. By som ale občas kukla telefón., ak z toho ty niečo cítiš...
@emmina1978 poslouchej, mne vadi i sousedka, tetra ma o 15 let vice nez ja, ale je vrstevnice meho muze... 😉
je sama a to mi staci k tomu, abych je spehovala pres dverni kukatko 😀 kdyz naaaaaaaaahodou jdou ve stejny cas "domu" 😀 😀
a muze byt oskliva, stara..a stejne my zenske budeme videt "nastrahu a neveru " snad i v opici.. 😉
@emmina1978 tak si to usporiadaj v hlave sama, lebo toto az budes robit doma pred nim, taketo zbytocne hystericke sceny tak neviem kto z vas dlhsie vydrzi.
a to, ze jej po 3-och rokoch zacal tykat..co je na tom divne? nieto si potyka hned pri zoznamovani, niekto neskor.
uz len fakt, ze ti kazal zobrat jeho mobil a kuknut tam, ci co je znakom toho,ze pred tebou nic neskryva a ma ciste svedomie. mas uz dost rokov nato, aby si si taketo veci uvedomila. clovek, ktory si pise tajne cez mobil s niekym by ho z oci nespustil a pokial by sa to stalo a mobil by zazvonil urcite by ho polovicke nekazal otvarat. len vtedy by si videla jeho reakcie co by stvaral.

@vivusika no už si začali tykať...a nehrabala som sa mu v mobile zámerne.