icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

paris3
18. nov 2013

@jabadaba ciastocne suhlasim... zena by sa mala starat aj sama o seba, svoj zivot, rozvijat sa, ako pises, aby bola sebavedoma.... muzi skutocne asi skor utecu od takej, co si neveri a je len priviazana doma....
s tym kontrolovanim je to tak, ze radsej mat oci a usi otvorene a zistit radsej skor, ze muz chodi za inou (kvazi take len odbehnutie do postele inej), ako potom, ked uz maju vazny vztah, pripadne ta druha otehonie atd. to je potom pruser, z ktoreho sa tazko ide naspat. jasne, ze muza neudrzis vo vztahu nasilim, ale zase sa netvarme, ze nam je to jedno, ked odide... prevenciu treba 🙂

bubelko
18. nov 2013

a co sa tej sms tyka, si predstavte situaciu opacne, muz najde takuto smsku u svojej manzelky v telefone, manzelka ju poslala nejakej svojej kamoske. ma si muz zacat mysliet, ze ho zena podvadza so svojou kamoskou? pripadne, za ma jeho zena zaujem o tuto svoju kamosku??? ako fakt sa trocha zamyslite a nehladajte problemy tam, kde nie su.

adri266
18. nov 2013

@bubelko vsak jasneeeeeeeeeeeeee, len sa smejem 😎 😎 😎

no na druhej strane, ked tu citam pribehy zien, ktore sa zabuchli do svojej byvalej lasky, kolegu, atd, a rady niektorych zien, ze zivot je kratky, uzi si, a pod, tak mi ostava rozum stat 😔 😔 😔

adri266
18. nov 2013

@bubelko to nie, ale keby poslala tu smsku sefovi, a on by odpisal, ze siel na dovolenku so sestrou ci matkou, a ona by na to poslala smajlika, nuz, neviem, neviem, ci by sa ten chlap necudoval 😎 😎 😎

bubelko
18. nov 2013

@adri266 myslim, ze chlap by takuto smsku ani nenasiel, pretoze by do mobilu svojej zeny nesiel a keby ho poslala, tak jej povie len to co hlada a ostatne si ani nevsimne. a ak by ju nahodou predsa len nasiel, tak by sa zeny asi na rovinu opytal, co to ma znamenat. 😉

maminuska
18. nov 2013

@eeffka tak ja si napríklad zásadne so svojimi klientami netykám a nerozvíjam bližšie vzťahy, neberiem ani naturálne prezenty .
Stalo sa mi , že mi niektorí navrhli tykanie , tak som to vždy nejak slušne odmietla. Jediný krát som to neodmietla na oslave jednej spoločnsti , kde sa viac trocha popilo . S mužom čo som si potykala dnes čakám druhé dieťa a hovorím mu môj manžel.

Tak ja preferujem takuto prevenciu - netykať si v pracovnom vzťahu. 😀 .

cobhan
18. nov 2013

@emmina1978 uplne normalna pracovna sms, a ten smajlik na konci tiez, niektori ho totiz pouzivaju namiesto ok, videl som, beriem na vedomie...

evelynm
18. nov 2013

@emmina1978 , co by povedal tvoj manzel na to, keby vedel, ze obsah jeho pracovnej SMS zverejnujes na nete?

rommin
18. nov 2013

@emmina1978 ja ta chápem,tiež by mi to v hlave mutilo myšlienky 🙂

rommin
18. nov 2013

@evelynm no a?tak sa chce poradit,urobila by som to isté a chcela by som počut názor.

rommin
18. nov 2013

@emmina1978 to išla som s mamou a sestrou by mi asi vrtalo v hlave trošku,ale opýtaj sa ho radšej

rommin
18. nov 2013

@adri266 presne si to aj ja myslím tak ako ty

evelynm
18. nov 2013

@rommin , tebe by sa pacilo, keby tvoj muz daval obsah tvojej SMS na net?

rondicka
18. nov 2013

@sissy27
ako nechápem,, prečo hned na nu útočíte?? "hrabká "a "lozíš",,ako neviem,, dost silné slovíčka,nie?? 😠 pre niektorých može byt totiž samozrejme,,že si navzájom prezerajú mobily a nemusí to byt tajne,, v dlhodobom vztahu,,naozaj nechápem,,čo je na tom.. 😒 😒 takže výraz "načo lozíš" manželovi do mobilu je od veci podla mna ☹ ked nemajú pred sebou žiadne tajnosti,tak by ani jednému nemalo vadiť pozeranie si do mobilov...skor,,ked nechcem ukázat,,tak logicky niečo skrývam 😎

luy
18. nov 2013

jejda ,vás neotravuje byt stíhačkou na muža ?ak vám chce byť nevrný urobí to či ho kontrolujete ,alebo nie....

vzťah je o inom,o dôvere,a znovu ,len o dôvere,budte také,aby nešiel za inou,budte mu nielen manželkou,ale aj priatelkou,bútľavou vrbou,trochu ho nechajte žiť a dýchať.......

froschka
18. nov 2013

A uz som si myslela ze ja som paranoidna 😀 tak toto by ma ani len netrklo ze to je iny charakter sms ako oracovny 😀 😀

959touareg
18. nov 2013

@emmina1978 necitala som, co vam radili zeny tu, mozno pisali aj to, co idem ja, takze idem odpovedat ....
ad.1...hned v uvode ma zarazila vasa prva veta..nasla som mnz SMS...akym pravom sa hrabete mnz v mobile, to vam nie je trapne a ponizujuce? necudovala by som sa mu, keby vam na vase otazky na danu SMS jednu struhol. ....
ad.2..mne nepripada nicim vynimocna ta sprava..ved jej vyka ,pravdepodobne od nej nieco potreboval pracovne a kedze sa jej nevedel dovolat, alebo co, tak jej pisol SMS ze kde je. ona mu slusne odpisala a on jej pekne poslal usmievajuce smajla, co znaci, ze aha, uz viem teda co je s vami a zelam peknu dvl. ..nic viac a nic menej v tom nie je. z jeho strany slusna reakcia.
ad.3. navstivte psychiatra, je to s vami vazne. a zamyslite sa nad sebou.

vzdy hovorim, ze nikdy v zivote by som sa neznizila kontrolovat manzelvi mobil, PC, kutrat po vreckach.....ked chce podvadzat, urobi to tak ci tak a co oci nevidia, srdce neboli. kazdy z nas aj v manzelstve ma pravo na sukromie a su veci,ktore su tabu ako mobil, PC, moja kabelka, penazenka...v zivote nikdy by mi manzel neliezol do tychto veci a ja jemu tiez nie. 1000x ma mobil na stole, zvoni mu, lezi iba tak a nikdy mu ho ani len nezdvihnem, aj ked mu zvoni. ked pride mu iba oznamim, ze mu niekto volala. dokonca si parkrat aj zabudol mobil doma a ci verite,ci nie, ani som sa ho nedotkla. nechapem vas zeny, co robite taketo zakerne a ponizujuce veci.

luy
18. nov 2013

@959touareg tiež si to myslím,nikdy bz som sa tak neponížila a neprezerala jeho veci,jeho mobil,je to pod moju úroven,a veru ani on sa mi nikdy nedotkol mobilu,dokonca ho zodvihne,len ked ja mu kričím z druhej izby nech ho dvihne,lebo nechce

vivusika
18. nov 2013

@emmina1978 ja tiež robím externe účtovnícvo a pripadá mi tá komunikácia úplne seriózna, v podstate založená na dôvere medzi zamestnávateľom a zamestnancom... čo sa zrejme o tvojom správaní povedať nedá... v živote ma nenapadlo kontrolovať mužovi telefón alebo maily. Takže kľud a dôveruj mu, keby chcel podvádzať, určite by to nerobil takto 🙂

959touareg
18. nov 2013

@sharmana veru ano, ja mozem dat cestne ruku na srdce, ze som za celych 25 rokov manzelstva muzovi nesmirovala v mobile , v PC. ver ci never.mi je to jedno. ja viem svoje a teba o tom nemusim presviedcat. doteraz som nemala k tomu dovod. nic podozrive som si za tolko rokov nevsimla z jeho strany.
z toho vyplyva, ze bud mi bol verny, alebo nebol a bol v tom profik, kedze to tak dokonale skryval predo mnou. a je mi to jedno. aj ked ma nahodou podvadzal niekedy /co pochybujem/ tak s tym nic nenarobim, doteraz som nedostala ziadne echo od nikoho na neho,takze je to OK. ako pisem..moje oci nevideli, tym padom srdce nebolelo. az bolo niekedy nieco -ja som o tom nevedela.

evelynm
18. nov 2013

@rondicka , my si tiez nepozerame do mobilov, nie preto, ze by sme nieco pred sebou skryvali, ale proste respektujeme svoje sukromie. A to sa tyka aj pracovnych zalezitosti.

luy
18. nov 2013

@evelynm presne čo sa týka práce,aj ja mám kolegov,a veru po nich netúžim,ale som k nim milá a smajlika im teda tiež pošlem ked treba,niekedy je proste situácia,že niečo v práci ,,potrebujem" a využívam aj svoj šarm /i ked som malá,tlustá a škaredá/ na také malé službičky,polichotím,ospevujem ich 😀 😉 no proste chlapi ,potrebujú tiež trochu toho sladkého popod nos 😀 😀 😀

aduskatt
18. nov 2013

@959touareg ja Ti verim, u nas je to to iste, este aj ked mu kricim, aby mi ten telefon dvihol, tak velmi nechce......a jemu tiez nedviham, len mu oznamim, kto mu volal.

a smajlikov pouzivam aj ja bezne a to komunikujem so zakaznickami stale

simca06022011
18. nov 2013

@vivusika a ked uz ma potrebu kontrolovat, tak nech sa ovlada 🙂)) lebo kto sa do nieco rype, musi aj cakat ze nieco vyrype 🙂) aj ked vela krat iba predstavivost a ziarlivost pracuje 🙂)

rondicka
18. nov 2013

@evelynm ved ja nehovorím vyslovene o kontrole partnerovho mobilu 😉 ale nevidím nič na tom ,,ked sa občas vzájomne pohrabeme v mobiloch 😵

vivusika
18. nov 2013

@simca06022011 to je pravda, ale niekedy už len takéto chovanie vyprovokuje 😉

evelynm
18. nov 2013

@rondicka , mne by velmi prekazalo, keby sa mi ktokolvek hrabal v mobile. To plati aj pre najblizsich. Som tak vychovana z domu, ze mi aj nasi respektovali skukromie, nechodili mi do stolika, necitali mi moje veci a tak a velmi ocenujem, ze s muzom mame na toto rovnaky nazor. Pre mna je to prejav respektu a jasne, aj dovery.

paris3
18. nov 2013

@959touareg
ty si divna osoba, ze tu propagujes fyzicke nasilie.... ako ze mne teda nepride normalne, ani keby som muza rovno podviedla, aby mi struhol 😠 asi je to u vas normalne, ale to nebudem riesit. a ona sa mu nehrabala v mobile, o nieco ju poprosil, nech mu tam najde!
a ak niekto niekoho rovno posiela na psychiatriu, tak by tam mal ist asi sam... rozhodne to nehovori o vyzretej osobnosti 😒
a napr. u nas he normalne, ze si mobil poziciavame navzajom. ja a ani mm nemame problem s precitanim smsky, ked napr. ten druhy soferuje, atd. to neznamena, ze si citam kazdy den vsetku konverzaciu alebo ze by som kontrolovala zoznam hovorov atd. preco sa mam spravat, ako keby bol muzov mobil nakazeny a ignorovat ho. ked mu zvoni, tiez ho vacsinou nedviham, lebo sa mi nechce 🙂 ale ked je muz niekde mimo, tak dvihnem, slusne poviem, ze zavola naspat a hotovo. co je na tom? skor toto je podla mna dovera...

simca06022011
18. nov 2013

Tak my si pohrabeme v emailoch aj mobiloch, pretoze to je sucast nasej prace. Ale len tak zo srandy to nie je. A aj ked daco tam niekto nahodou precita "nie prave podla gusta" tak nikto nerobi za to cirkus, ale viac-menej sa to ignoruje. ZOberiem si iba to co potrebujem.

emmina1978
autor
18. nov 2013

Babenky vy ste sa tu dako rozpisali... Tak pre tie čo ste ma začali obviňovať z toho že mu kontrolujem telefón: Opakujem sa: sám mi kázal ísť prečítať z jednej jeho SMS Cislo a zavolať naň...a tam mi vrazil do oči smajlík pre dotyčnú slečnu... No a dnes som išla na náš firemný email a tam ho už slečna oslovuje krstným menom a tyká mu 😠 !!! Smsky tamtie bol asi spred dvoch týždňov... Takže si stihli už aj potykať... Teraz neviem či sa ho mam spýtať čo tak zrazu si potykali keď tri roky si vykali... A ešte na ujasnenie som na MD s bábätkom, takže nejak extra čas na seba nemám... No udržiavam sa hoci som na MD...a rozhodla som sa že zavolám kamoške a začnem chodiť cvičiť..