icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

len_henus
18. nov 2013

Podľa mna normálna smska, ale na druhej strane nechapem, naco mu ona odpisuje, ze je tam s mamou a sestrou .. 😝

diusik
18. nov 2013

@emmina1978 citala som prispevky,podla mna ked mas pochybnosti,tak vies preco a nie je to blbost,ty si poznas muza,ty poznas drobne detaily,ja by som to tiez nebrala,akoze nic sa nedeje...nerob hned scenu,ale sleduj to, a ked uz sa ti viac veci nebude zdat a bude ta to trapit,tak von s tym,proste sa o tom snim porozpravaj.Ach joj,nezavidim ti,z takejto situacie by ma porazilo...uplne ta chapem

vejula
18. nov 2013

@maria1989 prečo chlapi... ja tiež v pohode pošlem kamaratovi smajla. Mne na tom nepríde nič divne, sme predsa tvory spoločneské.

diusik
18. nov 2013

@len_henus no ved prave,mozno on ani onu nema zaujem,len ona nanho ide, a preto mu pre istotu napisala ze je tam s mamou a sestrou,aby si nemyslel ze s nejakym chlapom,urcite to nie je "koser" tiez by mi to dalo chrobaka...
@emmina1978

tomiholula
18. nov 2013

@emmina1978 vôbec nič si o tom netreba myslieť , podľa mňa úplne normálna neutrálna sms. Niekedy ľudia vidia náznak nevery aj tam kde vôbec nie je 🙂

emmina1978
autor
18. nov 2013

@froschka normálne... Myslím že sa nič nezmenilo..

emmina1978
autor
18. nov 2013

@diusik ďakujem... Teraz neviem či sa ho mam spýtať prečo si tykajú alebo to mam nechať tak a byt iba ostražitá...

emmina1978
autor
18. nov 2013

@tanapeta klasika faktúry a pošta... Ahoj ..... Posielam Ti... Vrrrrrrrr!!!!

marfinak1
18. nov 2013

ja nie som ziarliva ani vztahovacna,ale takato sms by mi dala chrobaka...co ma co chiet len vediet🙂 okrem toho ako pisala holka vyssie naco odveci pisala,ze je s mamou a sestrou..odveci..

froschka
18. nov 2013

@emmina1978 tak a veris si trosku aspon? Si si sebou ista? Prejavujete si lasku a nehu kazdy den? Potom zabudniiiiiiiiiii na taketo paranoidne predstavy. A radsej sa mu nepriznaj bo si ta prestane vazit

959touareg
18. nov 2013

@emmina1978 radim ti sa v prvom rade vykaslat na tuto diskusiu. ty musis poznat svojho mnz a sama vies najlepsie,ci sa ho teraz na to opytat, alebo to nechat tak a byt ostrazita. ja by som to nechala tak a po case uvidela ako sa to vyvinie.
ked tak citam niektore rady zien, ako ti pisu ze je to podozrive,nebezpecne. nie normalne, vymyslaju rozne konspiracne teorie z jednej obycajnej SMS, ktora je podla mna uplne normalna.......vidia dobre, ze si velmi ziarliva a este ti nakladaju, davaju bobaka do hlavy. super. ani by som sa necudovala, keby si po ich prispevkoch uz manzela nacisto prizabila a este viac podozrievala. ved poniektore ta este viac hecuju, aby si bola na pochybach.....chore. kasli tu radsej na to. urobis najlepsie.

emmina1978
autor
18. nov 2013

@marfinak1 však??? Čo keď sú tam vzájomné sympatie??? Mne toto vrta v hlave. Mala napísať som na dovolenke a prídem vtedy a vtedy.. A on mal napísať dobre potom sa ozvem. Koniec....!!! Ale nie, už si aj tykajú!!!

emmina1978
autor
18. nov 2013

@froschka ja som si bola ním istá... Bola

emmina1978
autor
18. nov 2013

@959touareg ale ja som neni ziarlivá...

froschka
18. nov 2013

@froschka babulky ja mam manzela na vyssom poste a on je vzdy ku kazdemu velmi mili a robi zartiky a je oblubeny v kolektive. Chvilu mi trvalo kym som si vyselektovala ze ako to mysli ale v podstate co mu mam zakazat aby bol mily a vtipkoval? Kazda zena si to vysvetl inak, mysli si ze ju mozno zvadza alebo co ale to je o tej druhej strane co si mysli. Takze ja mojmu verim a lubim ho takeho aky je. Takze preco by sa nemohol opytat on uctovnicky kde je a poslat smajlika a na drukej strane preco by nemohla uctovnicka odpovedat ze s mamo a sestrou je na dovolenke? Ide o medziludske vztahy preboha a nie ao aferu! To by tie sms asi zneli uplne inak

jana1352
18. nov 2013

tiež by mi to vŕtalo v hlave, ale uchlácholila by som sa tým, že keby niečo bolo, tak to vymaže, aby si to nezistila.

959touareg
18. nov 2013

@emmina1978 paninku,uz prestan. to kazde jedno slovo v tej SMS rozoberas? neblbni. naozaj tam vidis iba co vidiet chces. ved tu SMS-ku pisali rychlo, ani si neuvedomili co pisu mozno a vobec to tak nemysleli.
a co je na tom, ze ona pisala, ze je tam so sestrou,mamou? podla mna normalna vec. a co je na tom, ze si teraz potykali?
ty si bohovska. normalne tu rozoberas, co tam bolo napisane a ze to nie je OK, ze malo to byt tak a tak napisane, ze tak to mala ona a tak on napisat podla teba...ved im nemozes vkladat svoje vety, myslienky do textu...a mi nepis, ze toto co tu predvadzas nie je chore. .

959touareg
18. nov 2013

@emmina1978 len mi nepis, ze nie si ziarliva. nesranduj. normalna, triezvo uvazujuca a sebavedoma zena sa takto nesprava. a najma ked sa jej nieco nezda to nejde hned sem rozoberat.toto je cisto sukromna vec. je to medzi vami dvoma, tak to ries doma s nim.

dejnas
18. nov 2013

preboha, to vážne sa tu už druhý deň rozoberá úplne obyčajná sms-ka???
ja na nej nič podozrivé nevidím....
ale každý vidí asi to, čo chce vidieť, alebo čo čaká, že objaví....
mužovi do mobilu, do mailov, či do pošty na Fb - nelozím, ani nemám také nutkanie, ale možno, keby som bola natoľko žiarlivá a kontrolovala takéto veci, tiež urobím somára z komára 🙂

miskap2111
18. nov 2013

@emmina1978 v prom rade si treba uvedomiť jednu zásadnú vec- žiaden neverník nedá telefón dobrovoľne z ruky! To, že si smsku našla, ked ti sám povedal, že máš niečo z toho telefónu poslať či zavolať, je ten najlepší signál, že nič pred tebou neskrýva. Samozrejme, existujú aj "prešpekulovaní" neverníci, ktorí najprv obsah dokonale "prečistia" a potom dajú telefón do ruky manželke, ktorá ale v tom prípade nič v tom telefóne aj tak nenájde. 🙂 Takže buď maximálne kľudná.
V podstate, jediný človek, ktorý to ide možno celé "pokaziť" si práve ty. Začneš ho sledovať, budeš na neho čím ďalej tým viac nevrlá, až nakoniec chudák muž bude možno fakt hľadať nejakú útechu inde...
Tak sa daj dokopy, vykašli sa na tieto "sledovačky" a "upodozrievačky" a práve naopak, nech ťa to možno ešte nakopne niečo naviac pre vzťah urobiť (ísť na nejakú dobrú večeru, či wellness atď - podľa toho, čo má tvoj muž rád) a uvidíš, že aj keby mu čokoľvek behalo po rozume, hneď si chlapec uvedomí, čo má doma. 🙂 Využili túto situáciu vo svoj prospech, nie ako bič na vaše manželstvo.

h2
18. nov 2013

@emmina1978 Ahoj, už som Ti sem včera písala, tuším na strane č. 4, že podľa mňa o nič nejde. Ale ako vidím, stále si na pochybách a dokonca zvažuješ, že sa s ním o tom porozprávaš. Môj názor: NEROB TO! Tvoj muž je pravdepodobne úplne normálny chlap, ktorý miluje Teba a vaše deti a v práci sa proste správa slušne. Ak sa ho začneš vypytovať, dosiahneš tým to, že si povie: Aha, moja žena sa o mňa bojí, trasie sa o mňa, podľa nej som chlap, ktorý by mohol mať inú, no, a prečo by som vlastne nemohol mať, keď som taký skvelý, žena ma chce, účtovníčka ma chce (to ho doteraz ani len vo sne nenapadlo, ale ak na to upozorníš, že ona určite po ňom ide, aj keď podľa mňa určite nejde, načo by bol mladej slečne ženatý otec dvoch detí???) no a môže to dopadnúť tak, že si nejakú nájde. Tak už sa upokoj, nerob z komára (ani z Tvojho muža) somára. 🙂

froschka
18. nov 2013

@miskap2111 svata pravda!

froschka
18. nov 2013

@h2 super napisane ale casto mlade slecny maju zalusk na starsich a zabezpecenych muzov. Ale to casto olutuju najma ked tu citam nejake trapky ktore chcu zakazivat detom svojich manzelov ( z prveho manzelstva ) aby ich navstevovali.....potom zistia do coho isli ked nastanu problemy s ex atd a zrazu zistia ze maju doma peklo... Ale cest vinimkam. V tomto pripade ma dotycna asi uzasneho manzela a nevie si ho vazit
@emmina1978 prosim zamysli sa a ver mu!

kykka
18. nov 2013

@emmina1978 A kolko ma rokov ta uctovnicka? Videla si ju? Ako vyzera?

diusik
18. nov 2013

@emmina1978 ja by som sa opytala normalne : " vy si tykate?" vies jak je to,jeho to mozno ani nenapadlo,zacat si s niekym,ale mozno teraz mu to imponuje ... a potom su aj take ambiciozne zeny,pre ktore je to len "vyzva" zvadzat muza,proste nieco co chce dosiahnut,lebo nevie co so sebou...ja ta nechcem strasit,len je to proste moj pocit a moj velmi subjekt. nazor...

horana
18. nov 2013

Uplne normalna sms.
Kontrolovat muzovi mobil je pod dostojnost.
Len tolko k tomuto.

rondicka
18. nov 2013

@sissy27 len VY jediná ste to tak na priamo vybalili,,že na čo mu lozíš do mobilu!!! po 1. ,nemožete vediet,,či mu ten mobil kontrolovala alebo prezerala pre niečo iné.. a po 2. a takisto neviete aký majú vztah..možno im to nevadí,ked si navzájom prezerajú telefony... a čo sa týka sms--to je samozrejme, že by si tam nenechával žiadnu od potenciálnej milenky,, 😵 ja som reagovala na Váš útok voči nej.. a ten "výraz ,,akým ste to napísali 😒

seraa
18. nov 2013

@zita19

ja si tiez myslim ze len preto ze ty si si ista a sebavedoma nie je to tak u kazdeho a je normlane ak je tam laska ze je tam aj ziarlviost
pises ze ste spolu 30 rokov to je asi ine ak ide o mlady manzelsky par tam ta istota a dovera predsa este nie je vybudovana ako po 30 rokoch ked je vela veci uz trosku jendo obom..
na kontrolovani mobilu nic nevidim, kazdeho to sem tam napadne
a radsej vediet ako nekontrolovat a 20 rokov nevediet a stratit roky v klamstve ako sa vela zenam, co by ich to ani nenapadlo... stalo

lauricka
18. nov 2013

mne to pride normalna komunikacia.... 😅

zuzkaanicka
18. nov 2013

@emmina1978 Ja som mozno nechapava, ale na tej sms-ke nevidim nic podozrive 😕 ... ale ak sa chcete trapit, tak asi dobra strategia ... z komara robit somara 😉 ... hlavne nechapem, naco niekto lezie manzelovi (alebo komukolvek) do mobilu 😝