icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

simca06022011
18. nov 2013

@emmina1978 podla mna by ta skrela kazda slecna... ja na tom nevidim nic zle. Keby u nas mal kazdy partner/partnerka vyvadzat kvoli smske, tykaniu atd. tak by sme tu asi boli vsetci slobodni a bezdetni.. a ano mame aj takych co si tykaju aj takych co si vykaju a aj takych co si tykaju/vykaju podla situacie alebo ako ich napadne 🙂))) Nemyslim si ze to ma nieco s tvojim vyzorom ani nicim, proste si prilis namyslas a mozno o tom prilis rozmyslas, tak ti vychadza kopec bludov. Velmi by som to neriesila, ked tak sa na tu slecnu opytaj priamo, ze co je to za kolegynku, ved sa hadam o praci rozpravate... a uvidis. Mam kamosku co si takouto ziarlivostou iba problemy narobila a skoncilo to tak, ze chlap sa s nou o praci uz ani nebavi a ked ju chyti hysak tak radsej zavrie dvere a ide prec z domu. A nepomohlo jej fitko ani plastika ani nic... pretoze ona je krasna a iba si vsugerovala do hlavy, ze nie je dostatocne, lebo partner sa bavi aj s inymi zenami (no bohuzial, zijeme v Europe a nie niekde v Arábii, takze pracujeme aj s opacnym pohlavim..)

seraa
18. nov 2013

@emmina1978

smilika tam dal mozno aby to nevyzeralo nepirjemne a ze ju moc kontroluje
ale ako ine pisali ty sama vies ci je to len ta sms alebo mas nejaky ten pocit ...
sama sms mi pride fakt nevinna ale nidky nevies ... neskor to tak nemusi byt
zena moze mat 6 zmysel alebo byt moc ziarliva sama seba poznas najlepsie
ja verim ze kazda zena vie vycitit kedy jej muz sa aj ked len nevinne zaujma viac o nejaku kamosku ci kolegynu
proste sa to da vycitit, vela krat z toho nic nie je a je to len kratkodobe ale aj sa stane

sybo5
18. nov 2013

@emmina1978 tak keby spolu niečo mali, tak by snáď vedel kde je ?? a nepísal by jej sms.

sissy27
18. nov 2013

@rondicka no a čo je zlé na tom, napísať niečo na rovinu a priamo? nič neslušné ani vulgárne som nenapísala, ale ako vidím ste nejaká precitlivelá a vzťahovačná... zakladateľka témy dodatočne vysvetlila, že ju manžel poprosil, aby mu v tom mobile niečo pozrela, o to viac ma prekvapuje, že je pohoršená z takejto smsky... a hlavne - keď už teda mu do mobilu pozrela oficiálne, tak sa ho mala aj oficiálne spýtať na vysvetlenie... lenže asi sama si niekde v podvedomí uvedomuje, čo by jej na to asi pán manžel povedal...

@zuzkaanicka pozor na slovné spojenie "liezť do mobilu", je to tu považované za neslušné a útočné 😎

seraa
18. nov 2013

@simca06022011

no tu v europe sa deju veci.. az tak by som ju nevychvalovala a v podstate ano dnes su skor vsetci slobodni a bezdeti
alebo este lepsie slobodni s detami
tym tykanim a popijanim spolu a pusa tam, objatie sem atd .. sme sa daleko nedostali
nevera nevera nevera na kazdom kroku
a statistycky je najviac nevera , no hadaj kde? na pracovisku.... kolega- kolegyna, sef a sekretarka..

zuzkaanicka
18. nov 2013

@sissy27 No, vidis, to som si neuvedomila 😉 ... ale co je potom neslusnejsie? ... liezt do mobilu, alebo pouzivat toto slovne spojenie, ha? 😉

dejnas
18. nov 2013

@zuzkaanicka samozrejme, že používať slovné spojenie 😀 pamätaj si do budúcna 😉

zuzkaanicka
18. nov 2013

@dejnas Ach, ja neuvedomela ... idem si vymenit piliny a predtym si este obucham makovicu o zarubnu 😅

simca06022011
18. nov 2013

@seraa zaujimave, ze pracujem 12rokov v kolektive a ta tvoja nevera nevera nevera okolo mna ani nesuchla... ;) a nikoho (Europu) nevychvalujem, iba hovorim, ze kym nerozdelime spolocnost na zensku/muzsku treba proste tolerovat, ze ludia spolu pracuju a teda vznikaju rozne vztahy (a teda vela z nich nema s intimnostami nic spolocne...). Tu spominany muz si ani nechodi popijat s kolegynkou takze toto je uplne mimo... a k statistike? Kde by asi tak mohlo dochadzat k nevere ked nie na pracovisku? Ved clovek tam stravi minimalne 1/3 casu... dalsiu 1/3 prespi... a 1/3 je na rodinu a povinnosti ine... takze ani nie je sanca aby sa v statistike objavilo nieco ine 🙂) Tak ako vacsina lasok zacina v skole... 🙂

zuzkaanicka
18. nov 2013

@simca06022011 mozno si slepa a neveru si prehliadla, alebo si na tom tak ako ja a teda sup, sup - vymenit pilinky 😀

simca06022011
18. nov 2013

@zuzkaanicka urcite nie som slepa, vsetkych tu mam pod palcom a veru mne nic neujde :P a teda neviem ako sa tie pilinky vymienaju, pridem na skolenie :P

zuzkaanicka
18. nov 2013

@simca06022011 a co sa tyka statistiky, tak mas svatu pravdu, ale toto si nie kazdy uvedomuje ... najzabavnejsie je, ked statisticke vysledky zacne interpretovat niekto, kto ani netusi, co statistika je 😎

zuzkaanicka
18. nov 2013
vvrka
18. nov 2013

Vzdy sa celkom bavim, ked narazim na podobnu diskusiu, kde sa 95 percent zien pohorsuje a vykrikuje, ze citanie partnerovych smsiek je najvacsi hriech na svete a ony by nikdy nikdy nikdy nespravili nieco tak strasne a hrozne, pretoze ony svojmu partnerovi veria.
Hm, ok, to je pekne. Mozem k tomu povedat len jedno: doveruj, ale preveruj. Bohuzial, muzov, ktori podvadzaju svoje partnerky je velmi vela, v lepsom (?) pripade sa to tie zeny nikdy ani nedozvedia. A dalej ziju s pocitom, aku maju vo vztahu doveru. Hovorim z vlastnej skusenosti, ze muzom sa neda verit. Je lepsie byt o krok pred nimi.
Takze raz za cas skusmo nakuknut, co si ten vas dokonaly muz s kym vypisuje, je len pre vase dobro. Aby ste nahodou po x rokoch dokonaleho vztahu nezistili, ze uz pol roka obraba kolegynu. Keby ste mu raz za cas skontrolovali mobil, mozno by ste s tym este vedeli nieco spravit.
Kto ma teraz chut po mne zacat vyskakovat, nech sa ukludni, a na zaklade statistik rozvodovosti a toho, co sa deje okolo nas, nech si skusi spravit predstavu, kolke z pisateliek v tomto fore skoncia v buducnosti rozvedene, lebo zistia, ze ich manzel podvadza. Bohuzial, ta pravdepodobnost je velmi, velmi vysoka.

h2
18. nov 2013

@vvrka A koľké sa nerozvedú, lebo to nezistia, manžel sa po krátkej mimomanželskej epizódke umúdri a nakoniec spolu prežijú šťastný život...

rommin
18. nov 2013

@evelynm no a?o co ti ide?chce sa poradit a nech jej poradia a nech sa netrapi,ved su tu baby na to a su tu rozne diskusie o vztahoch co sa zdvoveruju a radia.Nenapisala tu predsa jeho meno ,alebo adresu.Urobila by som presne to isté

rommin
18. nov 2013

@evelynm mne by vobec neprekazalo,ze mi manzel chodi do mobilu aj ked tam mam svoje veci,nic pred nim neskryvam.Tiez som vychovana a cudzim by som nesla do mobilu ani do kabelky ani do vrecka,ale sme manzelia a ked potrebujem nejake cislo,alebo nejaky udaj u nas je to normalne,ze si to pozrieme....a ked sa tak na vas pozeram asi ste vo veku mojej mamy a moja mama by tiez nesla mojmu otcovi do mobilu ani by ju to nenapadlo

paris3
18. nov 2013

@vvrka ja mam presne ten isty nazor!
sem ale pisu totalne naivky, ktore nepoznaju o com su muzi dnesnej doby 😒 kludne aj mna mozu vyhlasit za padnutu na hlavu, ziarlivku a paranoidnu.... budem sa na tom smiat 😝
nieeeeee, jasneeee, ti ich su najlepsi, najuzasnejsi, najvernejsi a po 20 rokoch manzelstva im staci ta ich krasavica doma s ktorou maju stale uuuuzasny sex 😀 mozu tu v tom na MK pretekat. nechajme ich v tom! 😉
bolo by zaujimave, keby sme o par rokov otvorili tuto diskusiu znovu, kolke z vas dovtedy vytriezveju 🙂 ja by som sa nesmiala zo zakladatelky temy dnes, aby sa to aj vam raz nestalo. a nemusite sa to dozvediet smirovanim cez mobil. raz vam to vas drahy, uzasny manzel moze povedat narovinu, ked bude mat napr. s uctovnickou dieta na ceste. presne taky pripad tiez poznam.
70% muzov podvadza, alebo podvadzalo... to je statistika.... tu na MK mame ale same tie tridstatpercentne manzelky 😀

evelynm
18. nov 2013

@rommin , o nic mi nejde. Proste diskutujeme a ja sm prejavila svoj nazor. To je cele.

evelynm
18. nov 2013

@rommin , je to o tom, ako to maju manzelia medzi sebou dohodnute. A ak v tom maju jasno a obidvom to vyhovuje, je to ok.Ale aby som to robila tajne, bez muzovho vedomia ci suhlasu, to nie. A urcite by som jeho SMS ky nevesala na net, bez ohladu na to, ci uvediem alebo neuvediem svoje ci jeho meno. Pre mna je to proste vec ucty a respektu.
Ale ved mozeme mat odlisny nazor, ci nie? Ci piseme len suhlasne nazory, hladkame sa po dusickach, utesujeme sa? Myslim, ze prave ten opacny nazor nas moze v diskusiach posuvat dalej.
Ja som si velmi rada precitala ten tvoj pohlad na vec.

froschka
18. nov 2013

@paris3 a preco si myslis ze tym nieco vyhras ked na to prides manzelovi skor? Alebo ani nie ze prides na to, ale on sam sa zo zufalstva a vecneho podozruevania vzda a prizna sa ti a odide na vecny pokoj s jeho tolerantnou butlavou vrbou??? A preco si vsetci myslia ze nevera sa hned musi riesit rozchodom? Zober si napr pani Patriciu Vitekovu! Ona sa len tak svojo muza nevzdala koli jednej mrche nadrzanej zlomyselnej! Neber to odobne ale nic ti nezaruci stastne manzelstvo bez ohladu na to ci veris alebo neveris. Laska je laska a kazdy moze pochybit... Zalezi za akych okolsti.... Ci tlakom ziarlivej manzelky alebo skratom osobnosti a muzskeho pudu....

adri266
18. nov 2013

@tanapeta však jej tam vyká "chcel som vedieť čo je s vami"

len tak, zo srandy, co ked jej tam nevyka, ale pise, co je s vami, t.j. s Tebou a nasim babatkom??? 😉

@emmina1978 neber ma vazne. To len srandujem. Viem, ze baby Ta tu obvinuju, ze si ziarliva, a ze si sama sposobis to, ze si najde inu...ze sa nemas nic pytat...zaujimave, lebo tie iste baby v druhej teme radia komunikovat, komunikovat a este raz komunikovat.
Chapem, ze mas cervika v hlave a je tazko sa ho zbavit. Ak budes kludnejsia, tak sa ho spytaj, ale nie sposobom, ze sa nanho vyrutis prvu vec vecer s vrazednym vyrazom na tvari a utocnym tonom. Toto chlapi nemaju radi. Skus ist dookola, ako sa mu dari, co nove v praci, atd a ked chces, nejako zaved rec na ekonomku. A uvidis. Drzim prsty.

dejnas
18. nov 2013

ak ma bude chcieť manžel podviesť, tak ma proste podvedie! ak budem chcieť urobiť to isté ja jemu, tiež to urobím... a nemyslím, že mi v tom zabráni kontrola sms-iek.... navyše - chlapi sú vo väčšine prípadov "nemehlá" a nedokážu až tak dôveryhodne hrať divadlo.... s neverou prichádzajú častokrát aj iné zmeny, novinky - v inak zabehnutom partnerskom /manželskom živote.... práve tie sú omnoho smerodatnejšie, tie by som si všímala viac, než čítanie sms....
samozrejme, nájdu sa aj "profíci", ktorí podvádzaním doslova žijú a ide im to.... taký si však nazabudne dôkladne vymazať všetky stopy o existencii paralelného vzťahu....
nie som vôbec naivka, i keď dúfam, že sa tak nestane (veď to by som si rovno asi mašľu hodila, resp. by som sa nikdy nevydávala a nežila s chlapom, keby som ani tú nádej nemala) - je možné, že ma tiež postretne nevera.... ale nemyslím si, že žiť v neustálom podozrievaní partnera, lebo "chlapom sa nedá veriť" (nám ženám - hej, však?), kontrolovaním, či uvažovaním nad tým, prečo sa usmial na kolegyňu, prečo si zrazu potykal s vedúcou, prečo má na Fb v priateľoch svoju bývalú frajerku, s ktorou chodil ako 14 ročný a pod. .. tomu zabránim

zara248
18. nov 2013

myslim ,že ak by som ja len tak nahodou našla taku sms svojmu manželovi tak nič neriešim,myslim že by znenie bolo ine a nie aby svojej milenke vykal no nie?? 🙂

adri266
18. nov 2013

@froschka pochybujem, ze Vittekova ostala s manzelom z cistej lasky aj napriek nevere 😠 😠 😠 To je ten isty pripad ako s Kollarom. V tom su velke prachy, slava a ine veci...ak by sa rozviedli, uz by nebola manzelka toho slavneho Vitteka...

A som si ista, ze ak sa raz dostanes do tejto situacie, budes inak zmyslat. Su tu pribehy, ked zena prisla na to, ze chlap ma svoju butlavu vrbu, nic sa este nestalo, ale ak by na to neprisla, tak by skoncili v posteli...a ona by sa mozno nakazila...alebo by ta druha otehotnela...a tak si chlap uvedomil, ze smeroval k niecomu, kde vlastne nechcel byt...zacali pracovat na svojom vztahu odznova.

paris3
18. nov 2013

@froschka preco vyhram, ked pridem na to manzelovi skor? ze je este cesty spat! prave o to mi ide... poslat ho k vode, ked si nejaku najde je najjednoduchsie. ide o to skusit to cele napravit, ak maju obaja zaujem, este pokial to ide. nie ked uz sa chlapec zamiluje, alebo s nou bude dlhodobo a nebude vediet odist, alebo ako som predtym pisala (a nestava sa to zriedka), ked ta druha otehotnie. co si myslis, koho si potom vyberie?
prave preto je lepsie nezatvarat oci a odhalit to skor, nez je neskoro. nemyslim tym muza nonstop kontrolovat. treba mat vo vsetkom mieru. ale nezaujem tiez nepovazujem na riesenie.
prirodzena ziarlivost nie je zla, samozrejme to nemoze byt prehnane. treba mat oci otvorene, ale muza nechat dychat 😉

froschka
18. nov 2013

@adri266 ja ti ti to neberiem a skor aj ja sa priklanam k tym ziarlivejsim ale zasa nebudovala som si rodinu a zazemie koli tomu aby mi nejaka ina "zadarmo" vzala manzela. Urcite by som zmyslala osrejsie keby sa to naozaj stalo ale zatial mozem len teoreticky tvrdit ze sa muza len tak nevzdam... Musela by byt vsak aj vina na mne ze by som s nim mesiace nespavala alebo ine fatalne zmeny vztahu... Ja viem doba je tazka ale co to komu pomoze? Zistit veci predcasne? Myslite ze ked tomu teraz zabranite ze sa to v buducnosti nestane? Ine je mat doma notorickeho nevernika a ine je ak sa nieco stane kde zlyhaju obaja.... Vzdy treba veci riesit sukromne medzi 4mi ocami. A co sa vitekovej tyka tak do toho nevidi nik, aj ona je zena a matka a to ze slavna tak nemusi znamenat ze je aj pokrytec

froschka
18. nov 2013

@paris3 mas aj pravdu, a ja som schopna zit aj samostatne, nemyslim si ze bez muza by som bola odpisana keby k niecomu zavaznemu doslo. Len som chcela povedat ze tam kde su aj deti a nejake zazemie a perspektiva a nahoda je blbec a svet sa zrazu nachvíu pretoci, tak by som sa v tej situacii videla ako bojovnicka a keby zlyhali vsetky zbrane tak posledne riesenie by bol rozvod. Mne je len luto tych rozhadzanych deti po celom svete co nevedia kam patria ☹ a preto si myslim zenziarlivost a kontrola nic neprinesie pretoze ak je muz "nachylny" na bokovky tak skor ci neskor si nejaku najde

katkasofi
18. nov 2013

Baby moje... Môj názor je že sa tam niečo črtá!ja by som si s klientom len tak nepotykala. A keby mi to navrhol tak by som si myslela že sa mu páčim..toť môj názor...stretávajú sa raz mesačne myslím. Tak to nie je každodenný pracovný priamy vzťah, či?

adri266
18. nov 2013

@froschka vacsina chlapov zahyba *len tak*, nie preto, ze nespia so zenami dlhe mesiace /V takychto pripadoch su dokonca doma aktivnejsi/ alebo ze ich zeny su bosorky a jaspegy /taka zena potom nebude o chlapa bojovat/. Su nevery, ked je doma vsetko na 100 % v poriadku, a aj tak sa to stane.

A ak by sme mali mat vazne problemy, tak snad necakam na neveru, ale riesime ich skor, ako k tomu dojde, nie?