icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

dejnas
18. nov 2013

priznám sa, že som neprečítala celú diskusiu, vychádzam hlavne z prvého príspevku... i keď si myslím, že nič zlé nie je na tom, ak si dvaja ľudia, ktorí spolu pracujú, hoci len externe (ale s účtovníkom sa veľa vecí komunikuje aj telefonicky, viackrát, než len raz mesačne) potykajú....
ALE ... kde v tej sms-ke vidíte tykanie? *** On: len som chcel vediet co je s VAMI *****

zuzkaanicka
18. nov 2013

@katkasofi co je take strasne na tykani? 😕

froschka
18. nov 2013

@adri266 ano vazne problemy, ale nie trapne sms! Kde samu seba zhadzuje

adri266
18. nov 2013

@dejnas tykal jej v emaili,ktory citala tento tyzden

digysa
18. nov 2013

@emmina1978 Tiez som uctovnicka a tiez mi sef pise sms-ky ked nepridem do roboty, aj so smajlom........
Dokonca som od neho dostala aj donasku kvetov (koli nedavnemu urazu nohy)........... A nic medzi nami nie je a nikdy nebude.....bleeeeee 😲 😎 😀

Podla mna sa zatial nic nedeje. A uctovnictvo je pre sukromnych podnikatelov velmi dolezita zlozka...niektori sefovia su posadnuti kazdodennou kontrolou ich financii a ked nepride uctovnicka do roboty na par dni, tak je pruser..... 😅

dejnas
18. nov 2013

@adri266 jaj, takže aj email čítala...
no nič, trvám na tom, že na tykaní nie je nič zlé...
ja si s niekym potykám okamžite, bez ohľadu na vek (resp. súhlasím, ak to starší navrhne)... s niekym si nepotykám vôbec... s niekym až po čase.... proste indi vindi....
moja teta, si potyká takmer okamžite s každým.... dokonca ma prekvapilo, keď som jej pred rokmi predstavila súčasného manžela, ona si s ním okamžite potykala, pritom ho videla 1x v živote.... niektorí ľudia tykajú úplne každému, hoci je to aj neslušné...
kedysi som bola tiež "opatrnejšia" s tykaním, rokmi už toto až tak neriešim, častejšie si tykám hneď, vyhovuje mi to viac - aj v pracovnej oblasti 😉

linda144
18. nov 2013

ty kokos nechcela by som ta za zenu veru 🙂

zuzkaanicka
18. nov 2013

Tykanie je nieco strasne, ale citanie manzelovych e-mailov, sms-siek je v poriadku ... ja mam dojem, ze tu je niekto pod vplyvom nejakych omamnych latok😅

katkasofi
18. nov 2013

@zuzkaanicka písala že majú firmu a ona robí papiere, takze ma prístup k emailu, ak som nič neprehliadla..

lzusak
18. nov 2013

no najskôr som ťa chcela tiež poslať na psychiatriu ale po dočítaní si tvojich príspevkov, by som už aj ja začala mať obavy :o) určite su si sympatický a takto to podla man všetko nevinne začína 🙂

katkasofi
18. nov 2013

@lzusak presne. Ja som tiež toho názoru.. A tiež dôveruj ale preveruj 🙂

A teraz ma tu všššeeeetky zožerte

zuzkaanicka
18. nov 2013

@katkasofi no, mna pobavilo to, ze ak si chce niekto s tebou potykat, tak sa mu asi pacis ... to si myslela vazne? 😕

freyjanr
18. nov 2013

@emmina1978 nestresuj sa,myslím ze na tej sms neni nič zle 🙂

katkasofi
18. nov 2013

@zuzkaanicka hej, väčšinou v pracovnom vzťahu pokial nie je blízky dennodenný áno..

zuzkaanicka
18. nov 2013

@katkasofi 😀

rommin
18. nov 2013

@evelynm ale ved jasne....reagovala som tak,lebo som zažila to isté a mne tu veľmi pomohli,poradili a mali pravdu vtedy,tiez si vypisoval až kým som na to neprišla.....ale našťastie je to uz v pohode 🙂

sharmana
18. nov 2013

@zita19 😀 možno aj taký sa nájde 😀

evelynm
18. nov 2013

@rommin , ludia casto podla svojej skusenosti posudzuju aj druhych. Ale ak to bolo u teba tak, u nej to moze byt uplne inac.
Niekedy sa tu zienky podla mna zbytocne hecuju v hneve na partnera, v odpore, v agresii, namiesto toho, aby sa pokusali pozriet na problem z opacnej strany. Ono je to totiz vacsinou o obidvoch, nie zena obet, muz ten zly.
Fajn, ze to mas uz v pohode 🙂 , urcite to bola neprijemna skusenost.

maria1989
18. nov 2013

@vejula neverím na žensko-mužské kamarátstvo 😉

sharmana
18. nov 2013

@mima4 ale ja som pochopila, že autorka témy našla zatial prvú sms a nie že stopuje svojho manžela... okrem toho je rozdiel, ak niekto zahne na párty jednorazovo a ak niekto má mimomanželský vzťah, tj myslí na niekoho, potom mu dvorí, stretáva sa pravidelne či nepravidelne a nie je to proste jednorázovka... vtedy je vidieť na chlapoch zmenu... hlavne ak si ešte tú novú "múzu" zidealizujú a vlastná žena sa stáva pre nich nepríťažlivou, otravnou a nudnou...
a okrem toho, ak by si raz zažila ten pocit, že sa s chlapom niečo deje, tak by si aj ty pátrala, čo to je.. ak by k tebe chlap ochladol kvôli inej žene, tak ti to určite do očí nikdy nepovie... stále ta bude odbíjat, že sa nič nedeje, ale bude ta napríklad odmietat, alebo bude podráždený, lenže ty mu nevlezieš do mobilu, už zo zásady, ani nič nebudeš zistovať, ale zároven mu nebudeš vedieť nič dokázať, bude ta to vnútorne zožierat... takže kvôli nedokázanej nevere mu jedného dna povieš, že sa rozchádzate, lebo čo? nie, u väčšiny žien je prirodzenejšie, že ak vidia nejakú zmenu, tak pátrajú, čo je jej príčinou a ked ju zistia, tak sa už aspon môžu rozhodnúť, či partnera opustia alebo mu neveru prepáčia... v konečnom dôsledku sú tými srabmi v prvom rade "neverníci"

sharmana
18. nov 2013

@959touareg ano, ked niekto nevidí zmenu na partnerovi, nemá ani dôvod po ničom pátrať... v tom prípade ti manžel bol verný, alebo je tak super bezchrbtový profík, že si to nikdy nemohla zistiť, takže ťa ani nemá čo trápiť 😉

vejula
18. nov 2013

@maria1989 to že si niečo nezažila, neznamená že to neexistuje

zuzkaanicka
18. nov 2013

@katkasofi tak toto by ma teda nenapadlo ... tykanie je uplne normalna vec a ak za tym vidis to, ze sa niekomu pacis, tak potom neviem, co si mam mysliet 😉

katkasofi
18. nov 2013

@zuzkaanicka majú mat pracovný vzťah.. Pri akej príležitosti si podľa teba potykali??

zuzkaanicka
18. nov 2013

@katkasofi ja teda neviem aku prilezitost clovek potrebuje na potykanie ... tykam si s tolkymi ludmi (mnohymi chlapmi), ze keby som si o kazdom mala mysliet, ze ma bali, tak som cela zabalena ... toto fakt nemozes mysliet vazne 😝

bombulka200
18. nov 2013

@emmina1978 podla mna uplne normálna sms 😅 nič nenormálne na nej nevidím 😀

henikav
18. nov 2013

@emmina1978 podla mna konverzacia uplne v pohode, keby si videla tie nase medzi kolegami, este len vtedy by si ziarlila 😉 😀

dejnas
18. nov 2013

🙂 ja sa inak celkom na tom tykaní v pracovných vzťahoch bavím 😀 😀
jasné, je mi sympatický aj náš starý vrátnik, s ktorým som si potykala, lebo je s ním sranda 😀 ... a navrhol mi to.... hmmm.. idem sa spýtať manžela, či mu to nevadí....
keď som nastupovala do aktuálneho zamestnania - bola tam "kritická" situácia, predošlých zamestnancov vyhodili a zobrali niekoľko mladých ľúdí (nás)...takže prvotné prijatie kolegami, bolo všelijaké, rozpačité.... spoločne s kolegom, s ktorým sme nastúpili, sme robili na rovnakom oddelení a vytvorili sme si veľmi pozitívny kamarátsky vzťah... čisto nevinný, on mal pred svadbou, ja som už žila so súčasným manželom v spoločnej domácnosti.... doteraz máme k sebe blízko, napriek tomu, že mňa fyzicky absolútne nepriťahuje a nikdy nepriťahoval... a on má tiež oči a srdce len pre tú svoju (a to už sa ho pokúšala jedna kolegyňa zbaliť).... už dávno spolu nepracujeme, napriek tomu si občas zavoláme, či napíšeme... a môj manžel ho nikdy nevnímal ako nejakú "hrozbu", tak isto ako ja beriem to, že má v práci aj kolegyne, s ktorými má tiež dobré vzťahy
preboha, NIE vždy ide o sexuálny podtón... mám veľmi veľa kamarátov... už od strednej školy... a nič iné okrem priateľstva v tom nebolo

zuzkaanicka
18. nov 2013

@dejnas tak my sme sa uz aj s manzelom na tom ohromne pobavili🙂 ... kedze pracujem vacsinou s muzmi, tak si teraz nebudem namyslat, ze ma vsetci balia, kedze si tykame 😅

maria1989
18. nov 2013

@vejula je to môj názor, nehovorím, že u iných to neexistuje, len u mňa nie 🙂