icon

Čo so svokrou?

anjelik87
18. máj 2013

Maminky viete mi poradit? Kazdym dnom viac a viac vrie vo mne krv zo svokry! Byvame v jednom dome (zatial). Minule sme sa pohadali lebo som pocula ako ma ohovarala so synom ked si myslela ze spim tak sme si to na druhy den vydiskutovali a popri tom sme si povedali aj ine veci ktore nam vadia a ona mi vycitala to ze ako sa stale na nu pozriem ked ziberie maleho na ruky alebo ze stale nieco poviem napriklad ze teraz papal tak aby ho nebrala no a zacala plakat ze ju to rani ze jej nedovolim prve vnuca nosit atd. Tak odvtedy som jej nepovedala ani slovo a nosi ho ale mne to veeeeelmi vadi lebo maly mal 7 mesiacov a uz zacina rozumiet kto mu nepovie nie a bude ho nosit a vyhovie mu. Samozrejme ja ho nosim tiez ale chcem aby sa aj pohral napriklad ale svokru to ani nenapadne lebo ked zacne mrncat tak hned ho bere na ruky namiesto toho aby ho nejako inak zaujala. A maly zacina robit to coho som sa najviac bala. .. Ked ju vidi tak sa pyta ku nej na ruky lebo vie ze ho stale zoberie a cakam na to kedy zacne za nou plakat ze chce ist odo mna ku nej. Mozno si myslite ze ziarlim ze ho chcel len pre seba ze je dobre ze ma rad babku atd ale mne ako matke to velmi vadi a este aj preto lebo pri mojich rodicoch place. Ked ho odi mna vezmu tak place. Zacal to robit len nedavno aj to so svokrov aj s mojimi rodicmi tak idem si po radu ci mam nieco stopnut kym sa este da. Uz som jej vela krat povedala ze mi ti vadi a zrejme to na mne aj vidi ake akosi to ignoruje. Poradte ci robit? Nastastie este chodi do roboty takze vez den sme sami, poobede idem k mojim rodicom no a vecer je so svokrovcami. A zacina mi svokra aj hovorit co a ako napr dnes sa maly buchol s hrackou do cela a mala ho na rukach ja som varila tak sa pytam ze kde sa buchol a pytala som sa to 4x a ona nic! Tak som prisla ku nemu lebo plakal a ona mi hovori ze ho netreba lutovat lebo potom to bude este horsie. No povedzte! Take nervy do mna vosli ale zahryzla som si do jazyka. Tak ona mi bude este hovorit ci si mam pomojkat syna ked sa buchne? Poradte co so svokrou??? Dakujem

Strana
z2
tea333
18. máj 2013

@anjelik87 tvojmu muzovi nemoze byt jedno ako sa citis a ci si stastna!

stano4000
18. máj 2013

@anjelik87 tak drzim palce!!!

googlinqa
18. máj 2013

odstahovat sa a ignnorovat, ja som mala zlu svokru, ked sme tam boli, len som sedela, odpovedala v kratkosti na otazky a nepustala sa do rozobeniaia ziadnych tem, aby nevznikli dalsie potencionalne dovody na spory... proste vyhybat sa ako sa len da

henamichal
19. máj 2013

Ďakujem za odpoveď a prajem vám len to najlepšie v živote! 🙂

suem
19. máj 2013

@anjelik87 Z tvojho opisu mam pocit, ze ziarlis resp. mas pocit ohrozenia, ze maly bude mat svokru radsej ako teba, a to ze maly place pri tvojich rodicoch ten pocit este zhorsuje.
Stale som nepochopila, nie len u teba, preco vam tak velmi vadi ak niekto vezme dieta na ruky. Teda predpokladam, ze su to vsetko zdravi, cistotni ludia.... ???

dadulajda
19. máj 2013

Nikto, kto tejto zene pisal, aby sa tvarila aka je stastna,alebo zavidi a ziarli na svokru alebo uzasne rady sak sa odstahujte, nikto z vas nema sajnu, ake to je byt v jej kozi!! A tiez by ste to co pisete tazko v jej kozi robili. Ja zijem presne to co opisovala @anjelik87 a preto ju chapem, a radim jej uprimne a nie nejake dristy z knizky o sebaovladani. Proste ju to serie,napisala to sem,tak asi je dost divne jej pisat,ze nech si to nebere... to je dovod,preco ja svoje problemy nehlasim na koni,ale snazim sa dat aspon podporu babam,ktore to maju tazke ako ja,alebo urcite aj tazsie.

anjelik87
autor
20. máj 2013

@dadulajda dakujem pekne pochopila si ma 🙂 budeme ty este nejaky cas tak musim len vydrzat. .. Potom tu uz prideme len na navstevu 🙂

hyta
20. máj 2013

Myslím si, že si si jednoducho potrebovala práve uľaviť a preto si sem napísala. Tvoja svokra podľa toho čo píšeš neni zlý človek, len ľúbi svoje vnúča a potom nerešpektuje vždy tvoje pravidlá.Bývanie pod jednou strechou so svokrou nebýva ružové, no keď sa na to pozrieš z jej strany, ani pre ňu neni jednoduché, keď jej do domu príde nový člen rodiny a má sa prispôsobovať. Ideálne je,ˇaby mladí bývali samy a k tomu ti držím palce.

tinki
20. máj 2013

@dadulajda mýliš sa..! niekto tým už prešiel a naučil sa ako žiť so svokrami a chápať, že raz aj ty budeš svokra.. 🙂

latvia
26. máj 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moja-svokra-uz-nevladzem-2/
plus dalsich x tem o svokrach pri zadani slova svokra do vyhladavaca, pokracujte v uz rozbehnutych temach 😉

Strana
z2