icon

Čo so životom?

diana999
4. dec 2020

Ahojte mam 21 rokov a 2 mesačného syna, bývam s priateľom (24) presťahovali sme sa do okolia ba ja som z Prešova on zo Svidníka ale on tu žije dlhšie, pretože tu pracuje. Myslím že naše spolunažívanie je trosku problém, možno nie pre neho ale pre mňa určite. Chodí do práce, na ranné od 6 do 14 alebo od 14 do 22. Keďže sme tu noví, nikoho tu nepoznáme hlavne teda ja! Som tu cele dni sama so synom vo 4i byte. Príde z prace naozaj neskutočne unavený pretože chodí neskoro spať (napr. Vstáva o 4.30 (pretože nemáme auto) a on chodieva späť po polnoci) niekedy po práci zaspí hneď, a spi do večera, čo znamená že ten čas keď spi som tiez sama akoby tu ani nebol. V noci k synovi vstávam len ja, cez deň sa o neho starám len ja.A možno si spomeniete keď ste to niektoré čítali, ten príspevok o závislosti na mobile spred asi 2 dní, tak to som písala ja. Čiže hoci aj keď je hore tak je na mobile, teraz keď je zima nerada chodím von, lebo ja sama neznášam zimu nechcem chodiť s malým von. A teda k rodičom nie je ľahké odísť hoc by som rada. Momentálne spi tiež, budila som ho, ale nijak raz. Od pôrodu ma bolia kríže, skúsila som už snáď všetko a stále to boli, lekára mam tak tiež v Prešove. Tým ze ma to boli tak starostlivosť o syna už nezvládam ako možno prvý týždeň dva, keďže malý ma už vyše 6 kíl, a zdvihat ho stále z postieľky z gauča atď. Je pre mňa obrovská záťaž keďže ma vyše 6 kíl. Co sa týka toho mobilu tak som skúšala najprv prosby, potom dohody, ale keď to nešlo, tak tak ultimata a vyhrážky. Strašne ma zaráža že nepomohlo ani to, veľmi vás prosím, ako mu dat najavo, ako sa cítim,
Ako mu dat nejakými činmi najavo ako sa cítim pretože nám rozprávanie nepomáha!! To ze ma ľúbi mi povie tak raz za mesiac, ale hádky mame skoro na dennom poriadku, kvôli úplným banalitam. Možno tým ze on je veľmi unavený.. A ja zas som uplne na prášky, kvôli tomu ze moja psychika šla oproti minulému roku napr.. Neskutočne dole.. Pod nulu.. Tým som možno aj podrazdenejsia neviem.. Ženy, prosím. Co mam robiť.. Ďakujem :/

Strana
z3
diana999
autor
5. dec 2020

@ledgerka jasne, tak nakoniec som sa sem.vyhovarat prišla.. Dobre tak ty cestuj s 2 mesačným niekoľko hodín vlakom.. Ja nebudem. Aa ako mam ísť k lekárovi tu? Véd potrebujem minimálne výmenný lístok niekam.. Trumpeta

elizabet173
6. dec 2020

@diana999 tak necestuj vlakom, dala som ti typ, ako môžeš cestovať autom. Skutočne teraz všetko vyzerá, že hľadáš výhovorky. Nechodíš von a pri tom by ti to prospelo, prišla by si na iné myšlienky, mala s mužom nejakú tému na rozhovor, o tom, že dieťa by malo byť vonku doobeda aj poobede, ani nehovorím. Veď nie je mínus desať, tento rok ešte poriadne ani zima nebola. A čo sa týka výmenného lístka, v tejto situácii by potrebný ani nemal byť. Stačí zavolať odbornému lekárovi a informovať sa.

ledgerka
6. dec 2020

@diana999 co ti to pomoze ze tvoj muz zrazu nebude na telefone? Vsetko sa tym vyriesi? Zrazu budes mat znamych a chrbat ta prestane boliet? Nehovorim ze sa vyhovaras, ale su veci ktore s tym proste nesuvisia. K tomu vlaku, osobne by som s 2 mesacnym sla radsej vlakom ako autom. Nemusi kvasit v sedacke, mozes v pohode prebalit, nakrmit a aj sa s nim pozabavat. Skus sa na svoju situaciu pozriet z inej strany. Co mozes ty sama urobit aby si sa mala lepsie? Nestavaj svoje stastie na tom co robia ostatny a budes sa mat v zivote lepsie.

Strana
z3