icon

Čo to mám za muža?

27. dec 2021

Ahojte. Som sklamaná, neviem ci to je iba o zvyku, ale nemá každá žena právo na šťastie? Nemám právo byť aj ja šťastná? V našom vzťahu je množstvo problémov, no jeden z najhorších je jeho chovanie ku mne, keď niečo od neho žiadam. V podstate už som mala aj rozvodové papiere nachystané, ale vždy som si to rozmyslela, bud my prišlo ľúto našich detí, alebo mi prišlo ľúto jeho. Áno som jedna citlivá povaha, ktorá je zaslepená, ktorá naivná hlúpa. Nechcem tu rozoberať všetky naše problémy, ale taky jeden ktorí sa nedávno naskytol, proste aspoň názor, čo
mam alebo ako mam vôbec reagovať..
Muž chodí do práce, ranná poobedná, nočná a 4 dní voľna.. 2 víkendy v mesiaci máva volne...podľa mňa má skvelú robotu, keď nemusí nenarobi sa ma možnosť aj v robote si pospať, ale nie vždy... A teraz ma dovolenku už 2 týždeň, a poprosila som ho aby ma nechal vyspať ráno, pretože deň čo deň k deťom vstávam o 5 - 6 najneskôr pred 7.. A pre mňa je to vyčerpávajúce... Ako to ze on sa hrá hry do 2 3 to pre mňa nič neznamená.. A ráno ho nechám spávať do 10 11... Takže som ho poprosila ok išiel.. Hovorim mu daj deťom čisté oblečenie.. A už spustil ten svoj dialóg že som postihnutá retardovana že či som není schopná im večer nachystať veci na oblečenie.. A už zas mi puklo srdce... Dá sa takto fungovať vo vzťahu? Keď niečo ja neurobím tak ako chcem alebo urobím to náhodou zle tak som hneď osocovana že som retard postihnutá a podobne.. A už vlastne týmto je po krásnom dní.. Milión krát som mu povedala a vlastne to bola jeho posledná šanca vo vzťahu že ma nebude ponizovat a urážať pred nikým a už vôbec nie pred deťmi... Už mám zas a znovu utopene oči v slzách.. Keby som nebola pred mesiacmi taka hlupa a naivná už sme dávno rozvedený a nemusela by som sa trápiť.. Možno by mi inak ubližovať ale nežila by som s nim pod jednou strechou.. Koľko ešte zvládnem toto vzdrzat.. Nedá ísť ani k psychologičke ktorej som chodila, nemám sa komu vyrozprávať tak aspoň takto hneď z rána tu a anonymné. Ďakujem. Prajem všetkým pekný deň.

Strana
z2
monka105
27. dec 2021

Už si sa mu miliónkrát vyhrážala rozvodom, je načase aby si to miliónprvýkrát aj zrealizovala a nezostala len pri vyhrážkach.

autor
27. dec 2021

Tak zas on není lenivý on aj porobí, teda doma nie moc co umyje riad dá umývačky a vytiahne ju, ale inak ho skôr nutim aby robil. Keď chodí do roboty, všetko robím ja... Ja som na rd takže som doma ešte s deťmi 4 a 2 roky.. Zas porobí opraví ako to je všetko v pohode. Ale okolo deti nevie, bola chyba ze to nemal hneď od začiatku ale čo z toho keď stále od svokry že ona mala deti starala sa a o ne o domocanost a muž jej chodil len do roboty a domov.. Proste on mal veľmi zlú výchovu ktorá sa s ním ťahá a on je tak strašne zla povaha že s ním človek nepohne.. A strašne hovorí ze jeho dobre vychovali... Čo sa nedá povedat teda...
To ze deti by sa ku mne zle chovali to by som ani nepovedala, pretože oni sú na mňa naviazané milujú ma, a za ním moc nechcú ísť... To prečo som s nim sama neviem, vždy mi vedel pomotat hlavu... Kedysi som si vedela povedať svoj názor ako som prišla k nim do rodiny ostala som ozaj tým ťuťkom samzorjwme že nie tak ako na začiatku ale asi to je tým ze som stratila sebauctu prestala som si vážiť samu seba jednoducho som zanevrela ale zas som sa nikdy o seba neprestala starat. Som ozaj ešte mladá a vkusku duše cítim ze možno raz budem mat muža ktorí ma bude milovať

elizabet173
27. dec 2021

tak si sa vyrozprávala, možno ti to pomohlo, ale tvoj problém to nevyriešilo. Dúfať, že sa zmení, je zbytočné, zmení sa, rokmi trochu k horšiemu. Je na tebe, či ho budeš donekonečna ospravedlňovať a naivne dúfať, že si ťa raz bude vážiť a nebude ťa urážať, alebo sa konečne odhodláš zmeniť svoj život a mať šancu na lepší

zuzanka.zuzu
27. dec 2021

@elizabet173 no však preto sa pýtam aká je to robota... ani ty nepíšeš, ani autorka, čudné.

elizabet173
27. dec 2021

@zuzanka.zuzu jednu som ti predsa napísala 😉

zuzanka.zuzu
27. dec 2021

@elizabet173 to o pohotovosti? prosím ťa...

cammeronka
27. dec 2021

Davno rozviest 🙏

euka210
27. dec 2021

No...ani moj by im velmi rano nevedel co dat....proste o deti sa staram vacsinou ja a v tycho veciach nema prehlad. Ale...jeho reakcia a opovrhnutie, nadavanie...uz by som sa balila davno prec keby sa tak ku mne choval ako tvoj k Tebe.

bennn
27. dec 2021

No ale toto je problém toho, že svojho milovaného nespoznáte dostatočne, a nefungujete spolu dosť dlho na to aby ste ho spoznali ale šup na sladké reči až do svadby... a deti a potom bum realita.

daniela1911
27. dec 2021

@zuzanka.zuzu to počuješ prvýkrát ? 😂
Bežne lekári na nočnej spia na hodku-dve, a aj na oddeleniach… či si myslíš, že pôrodník, ktorý má nočnú službu a žiadna žena nerodí, tak robí röntgen na urgente ?

zuzanka.zuzu
27. dec 2021

@daniela1911 ??? oooo ďakujem za ozrejmenie 🙄 nie, nepočujem to prvý krát, to je bežná vec... chcela som však počuť iné profesie - a ako vidím, asi sa nedozviem 😀 žeby preto lebo také neexistujú?

elizabet173
28. dec 2021

@zuzanka.zuzu ale existujú, bežne si pospia pracovníci železničných staníc, keď majú "dieru" nejde vlak v noci zo tri hodiny, bežne si pospia vychovávatelia na internáte, ktorí majú nočnú. Inak, prečo ťa to tak zaujíma?

luciasveckova
28. dec 2021

Odisla by som z toho vztahu

elizabet173
28. dec 2021

@zuzanka.zuzu ešte ma napadol nočný strážnik v predajni áut, vybral si najpohodlnejšie a 😍

kittykat22
28. dec 2021

mas rodinu - mamu, otca, sestru, brata ktori by ti pomohli keby si eventualne niekam odisla? S 2 detmi na RD nemozes ist bez externej pomoci nikam. Bez penazi, bez bytu bez prostriedkov, bez prace. Ak chces nieco riesit, tak to naplanuj. Na stastie mas narok. Tak ako ja, a dievcata co ti tu pisu. Ale my sme nesedeli niekd pod stromom a nahodne nam stastie padlo do naruce. Tiez sme museli vyberat muza, robit rozhodnutia ci ostat alebo nie, ked nam partner povie nieco zle tak sa ohradime, sme drze, utocime, branime sa. Ak chces stastie, tak mu musis ist naproti. Pre zaciatok by si si mohla najst kamosku a zacat chodit 1x do tyzdna cvicit. Spravis nieco pre svoje fyzicky aj psychicke zdravie a este budes mat nejaky cas na seba.

Strana
z2