Čo tým svokrovci sledujú?
Ahojte mozno pre niekoho to bude uplna hluposť ale ja tomu nerozumiem. Chcela by som vedieť vaš pohlad na vec, čo by ste si otom mysleli? Čochvíľa rodim a chýbala nam ešte vanička do kompletnej vybavičky. Raz ked sme boli u nich sa ma pyta svokra ze kam ideme este dnes, ja ze ideme este popozerat veci že treba mi ešte vaničku kupiť atd. Tak trvala natom aby sme ju nekupovali, že mam jej poslať fotku z toho obchodu že ktoru presne chcem a že ona ju chce kúpiť že v žiadnom pripade ju nemam kupovať. Stála len 18€ bola velká a mala tam aj to take sedadielko. Podotykam že svokrovci maju OVELA viac peňazi ako moja rodina a rozhadzuju sa vsade kde sa dá ale to je ich vec ja to neriešim,to iba pre porovnanie. moja mama každy mesiac pošle 200€ malému, len tak lebo chce proste posielať peniaze na vnuka pritom sama ma malé dieťa, moju sestru. Pišem to preto, lebo teraz sa svokrovci dovalili s malym lavorom od čiňana, akože vaničku kupili. Nerozumiem tomu to mi chceli ukazať že ako šetria na ich vnučati alebo čo? Samozrejme že si kupim sama tu vaničku ktoru som chcela iba nerozumiem, že ma prosi že chce kupiť vnukovi vaničku ešte že jej mam poslať fotku a toto mi dotrepe domov :D :D :D
ty si typický príklad dnešných mladých a ich finančnou gramotnosťou. Aby si tu za krátku dobu nevyplakávala, že nemáš, čo dieťaťu dať do úst a exekúciu na krku.
Ja by som jej to rovno vrátila, s tým že domov si kúpim tu co som chcela a tuto môže mať u nich. Načo budeš skladovať ďalší lavor navyše, ktorý ani nemienis pouzivat? Takto sa ho slušne zbavis a chytrejsiemu aj dopadli, čo si o jeho dare myslíš.
ale chcela som tym povedat ze by ma nenapadlo to tu riesit a vytahovat..chapem ze sa dakedy clovek potrebuje vyrozpravat aj z malickosti ale toto je fakt blbost..
@perdulka7 ale mna nič nežerie.. ja som len chcela vedieť nazor možno nejakej svokry alebo NORMALNEJ ženy že čo tym myslela. Že prečo svoje vnuča dava na uroveň že by sa malo kupať v lavore na pradlo?? To ze sa to tu zvrtlo a ze kazdy sa tu navaza domna za 200e a za ostatne veci to je na koni normalne ale zato ja uz nemozem. Myslela som to uplne inac. A temy su tu ovela horsie a zbytocnejsie ako je toto
inteligenciou nesršíš dievča. Dáma, ktorá chodí na kávu za peniaze svojej matky.
prečítaj si to po sebe a ak si chcela čítať iné príspevky, bohužiaľ, baby ti písali rozumne, veď ty na to časom prídeš.
@daganov ano 3 z 15 mi napisali rozumne. Mas pravdu. Ostatne tu iba rozoberate veci do ktorych vas nič a ktore neboli vobec podstatou prispevku. Clovek to chce opísať celu situaciu a vy sa tu chytite uplne nepodstatnych vecì
Vrat jej ju! So slovami, ze si si kupila ti, KTORU SI JEJ UKAZALA, ZE CHCES A ZE NECH JU ZANESE SPAT A PENIAZE SI NECHA ALEBO NECH SI ROBI S NOU, CO CHCE!!! INAK nebudes mat respekt. Vysvetlenie: ked je sprosta ona, ty bud tiez. Takisto jej povedz, ze ty si to aj preto nemozes nechat, lebo ti to zabera v byte miesto a nepotrebujes to. A bodka. A nech sa urazi. Teba do toho nic.
mohli by sme vedieť, z akého dôvodu ty nemáš nárok na prídavok na dieťa?
to tu takto byva casto..tu ti maloktora napise k veci..vacsinou sa chytia nejakej vety co si napisala a pouziju ju proti tebe..niektore su tu na to uplne expertky..
@sasa1310 niekto ako ty ma fakt nemože urazit. Takze sa neunuvaj. Premna si len dalsi anonym tak isto ako ja preteba takze zbytocne
@0silvia0 nie nemohli. Otom prispevok nieje.a takymto zlym ženam ja tu nebudem nič vysvetlovat 🙂
@sasa1310 ty vole! Volas sa : zavist som! No zavid jej, ty chorana!
@kassandra25 tým určite upevní vzťahy v rodine. Netvrdím, že bolo ok kúpiť niečo iné, ak chcela foto, ale ak si autorka témy kúpi tú, ktorú chcela, svokra si predsa všimne, že lavór nepoužíva, či?
ja ťa neurážam, ak ťa urazil spôsob akým žiješ, tak je to tvoj problém. Darovanému koňovi na zuby nepozeraj.
TAKŽE VYSVETLUJEM POSLEDNY KRAT. KEBY MI KUPILA HOCIJAKU INU VANIČKU JASNE ŽE SOM VĎAČNA!!! MŇA ALE URAZILO ŽE MI DONIESLA DOMOV TOTO https://www.google.com/search?q=modrý+lavor&cli... S MIENKOU ŽE V TOM MAM KUPAŤ DIEŤA! KTO CHCE POCHOPI TO KTO NIE , NIE. VŠETKO CO SOM.CHCELA BOLO NAZOR OSTATNYCH ZE CO TYM SLEDUJE.
@kassandra25 tu nie je čo závidieť. Ja míňam svoje peniaze, nie tie ktoré si niekto odtrhne od úst.
aká zlá žena? No dovoľ, veď ti človek chce pomôcť, aká zlá žena, keď sa spýtam na prídavky a na dôvod ich nevyplácania? Ja riešiť vaňu ani lavór určite nebudem, pre mňa sú to malichernosti, ale prídavok na dieťa máš dostávať až kým dieťa neskončí vzdelávanie, takže fakt ma zaujíma, prečo roky rokúce nárok nevzniká. Toto je podstatnejšia vec ako nejaký debilný lavór...
keby hento doniesla domov mne tak jej poviem ze oo dakujem za lavor na pradlo uz mi bol treba novy.
@sasa1310 ja som minula peniaze ktore mi poslala moja mama vylučne na veci pre moje dieťa!!! Za cele.tehotenstvo som.si nekupila jednu ponožku nebola som raz v reštike!! Tak ma laskavo nesuď len preto, že ty nevieš čitať s porozimenim a nenechaš si niečo vysvetliť
No dobre a ako si zareagovala?prečo si jej nepovedala, že a to nemali tu, ktorú som sa chcela??svokre sa nevieš ozvať a tu vypisuješ.Hanbila by som sa od mamy brať peniaze, keď ma sama malé dieťa a poukazovať, že svokrovci majú oveľa viac a ešte šetria na vnucati.Ty a tvoj partner muž sa máte sami postarať.A je jedno aké sú dôvody a čo raz mame vrátiš...tu ide o to, že si dospelá žena skoro matka a dostavas vreckové a ešte sa hráš na panicku s tringeltami.
Zdvihnúť telefón a spýtaj sa svokry prečo ju kúpila?
@0silvia0 nie ja som nemyslela teba..tvoj nick poznam viem ze si normalna. Lenze ked to tu napisem tak sa tu dotoho kazda bude starat a ja o to nestojim naozaj.
Moja svokra by doniesla vanicku po svojom prvom vnukovi, 20 rocnu by vyhrabala z garaze... lebo naco kupovat novu ked "mame" .... byva so svagrinou ktora ma 2500 eur prijem cca, ale po jej synovi doniesli hromadu oblecenia, flakateho od farby, deraveho, pripadne s vyšitymi inicialmi povodneho majitela.. a nie nebolo im to blbe, ani trocha!!
No chcela som Ti tými svojimi "plytkými komentármi" pomôcť, poradiť, zlepšiť si život a ušetriť peniaze. Ale ak o to nestojíš, v žiadnom prípade sa Ti nebudem vnucovať. Maj krásny deň!
To je jedno, že si euro na seba neminula tu ide o princíp.Hram sa na dospelú čakám dieťa, tak sa tak správam.Keby Ti mama nedala ako sa postaras?
@evalin88 no mne nevadia pouzite veci. Keby mi doniesla vanicku aj z pred 50.rokov ...ale nech je to vanička 😁 nech nerobi dobytok z mojho dieťaťa... mam plno veci pre maleho čo je ešte po jej deťoch.
Tak co tym sledovala? Opytaj sa jej.
Mozno ti kupila kupacie vedierko pre babatka a ani o tom nevies. A je podstatne drahsie ako tvoja vanicka. Mozno jej to poradili v predajni.
Mozno kupala v lavore deti ona, a jej to bolo pohodlnejsie ako vanicka a chcela ti tak podsunut jej skusenost.
A mozno je zgrlos.
A mozno jej bolo tazko merat cestu do speci predajne.
A mozno nepriklada vahu takej veci ako v com sa bude babatko kupat.
Odpoved najdes len ak sa jej opytas.
@h2 napodobne🙂
vieš čo. Po prečítaní tvojich múdrych reakcií na komentáre sa tvojej svokre ani nedivím. Tvoj povýšenecký postoj si nezaslúži nič iné. Možno chcela vyskúšať tvoju povahu. Aspoň bude vedieť hneď na začiatku, čo si zač.