Čo tým svokrovci sledujú?
Ahojte mozno pre niekoho to bude uplna hluposť ale ja tomu nerozumiem. Chcela by som vedieť vaš pohlad na vec, čo by ste si otom mysleli? Čochvíľa rodim a chýbala nam ešte vanička do kompletnej vybavičky. Raz ked sme boli u nich sa ma pyta svokra ze kam ideme este dnes, ja ze ideme este popozerat veci že treba mi ešte vaničku kupiť atd. Tak trvala natom aby sme ju nekupovali, že mam jej poslať fotku z toho obchodu že ktoru presne chcem a že ona ju chce kúpiť že v žiadnom pripade ju nemam kupovať. Stála len 18€ bola velká a mala tam aj to take sedadielko. Podotykam že svokrovci maju OVELA viac peňazi ako moja rodina a rozhadzuju sa vsade kde sa dá ale to je ich vec ja to neriešim,to iba pre porovnanie. moja mama každy mesiac pošle 200€ malému, len tak lebo chce proste posielať peniaze na vnuka pritom sama ma malé dieťa, moju sestru. Pišem to preto, lebo teraz sa svokrovci dovalili s malym lavorom od čiňana, akože vaničku kupili. Nerozumiem tomu to mi chceli ukazať že ako šetria na ich vnučati alebo čo? Samozrejme že si kupim sama tu vaničku ktoru som chcela iba nerozumiem, že ma prosi že chce kupiť vnukovi vaničku ešte že jej mam poslať fotku a toto mi dotrepe domov :D :D :D
@sasa1310 ty ma laskavo už prestaň uražať a obuvať sa domňa, ja to nerobim tak neviem čo ti dava pravo to robiť.
To si nevidela stav tych veci.. lebo "doma vynosi" 😁😁😁
sa smejem. A ešte ťa urazilo, že ti kúpila inú vaničku. A že ti mamka musí dávať na dieťa peniaze, lebo asi by si nič nemala, to ťa neuráža? 😀 Dáma
@mirka2418 nie nebudem mať nárok ani nato. Keby som mala narok tak určite neprijmem pomoc od mojej mamky.
Vsak sa podakuj, posun ďalej a nerieš prkotiny. Podla nalady by som este dodala, že presne ako na fotke 😉
@sasa1310 to že ty by si svojmu decku nepomohla (ocividne) je tvoja starost. Do ktorej sa nestaram. Tak ty sa nestaraj do toho ze mi.moja mama pomaha dočasne 🙂
ženy, ja som už stará mama, mám 4 ročného vnúčika a je veľmi málo vecí od kočíka po oblečenie, ktoré som nekúpila ja ako stará mama a stále kupujem, ale vnúčika mám od dcéry a bývalá svatka mu hádam tiež nikdy nič nekúpila, ale sa s ním ani nestretáva
prečo sa nestará tvoj chlap? Prečo ti mama musí posielať peniaze? Veď sama píšeš, že keby si mala nárok, tak neprijmeš. A ešte budeš dôležitá, že ti svokra kúpila lavor. Sa staraj sama a zistíš, čo je to živiť svoje dieťa z vlastného.
Opýtaj sa svokrov co tým sledujú, pri tej káve, keď Ti to vŕta v hlave... :D
moje dieťa si bude vedieť zarobiť samé na seba. Nebude k tomu potrebovať moju pomoc na rozdiel od teba. A nebude chodiť z cudzieho na kávy a nebude rozdávať 2 eurá tringelty z cudzieho. Už je veľký, viem ako sa chová.
a ešte posledná rada. Keď sa ti nepáči a vaničku chceš tú za 60 eur. Tak si ju kúp. Ale odporúčam zo svojho. Nie z toho, čo ti mamka dáva.
@sasa1310 ja sa staram sama o seba od 14 rokov. Od 14 rokov brigadujem a zarabam.si na seba tak ma tu laskavo nepoučuj o pracovani a starani sa. Vonec nevies situaciu a si najmudrejsia na svete a zhadzujes ma tu pod čiernu zem.
keby si pracovala, tak nárok na dávky máš.
@sasa1310 pocuvaj kde autorka pisala ze zije z tych penazi co jej dava mama a prave z tych penazi chodi na kavicky..a keby jej aj davala co je teba stale do toho..uz si fakt trapna..to zavidis alebo co?..ved o to tu vobec nejde kolko dostava od rodicov..alebo z coho zije..si sa zle vyspala? alebo si nejaky komplex liecis?
@0silvia0 ja som si to zistovala obvolavala a žial nebudem mat narok na nič. Ale nevadi mi to ja sa zariadim.aj bez toho. Maly pojde do jasli a ja sa vratim do roboty ved kolko matiek tak funguje nebudem prva ani posledna
@nikolka1986 presne. Brigadne alebo na čierno. A hlavne nie na slovensku.
@elisa1910 treba čítať. Presne o to práveže ide. Keby si sama na seba zarobila, tak môže byť urazená koľko chce. Ale mama jej musí pomáhať, lebo nemá na nič nárok. Tak ja osobne by som jej v situácií bola vďačná za všetko. A práve o to ide. Peňazí nemá, mama má málo a dáva. A aj to je málo, lebo svokra nedá drahšiu vaničku.
@0silvia0 no vyššie som napisala, že som pracovala brigadne a vela krat aj na čierno a mimo slovenska hlavne takže ja nemam na slovensku nikde zaznam ze by som bola niekedy prihlasena niekde. Volala som uz viac krat na urad a za každy mi povedali to iste.
Je to iba vanička, a jedna sa iba o nedorozumenie, svokra trochu zaimprovizovala a kúpila vaničku podľa svojho vkusu. Ja by som si tu svokrinu vaničku nechala a pouzivala by som ju, predpokladám, že sa dá na umývanie dieťaťa použiť.
@sasa1310 lenze svokra jej nekupila vanicku ale lavor..autorka pisala ze ak by jej kupila hocijaku inu..ale bola by to vanicka bola by vdacna..tiez treba citat...autorka jasne napisala ze si chcela tu vanicku kupit sama..ale svokrovci jej to zakazali a ze kupia oni a dopratali jej lavor..mna osobne by to tiez vytocilo..ci by som to riesila aj tu to je uz druha vec..

@zuzanka.zuzu lebo matka _babka prispieva vlastne na dcéru, nemá nárok na materskú...