Čo vám pomohlo po rozchode?
Ahojte. Možno,že táto téma tu už je,len som ju nenašla. Je to už pár dní po našom rozchode,ale stále musím na neho myslieť. Veľmi mi chýba a neviem ako prekonať smútok. Myslela som si,že je moja ,,spriaznená duša,, rozumeli sme si po všetkých stránkach a potom len tak zo dňa na deň sa so mnou rozišiel. Keď som s priateľmi tak je to lepšie,ale akonáhle som sama,plačem ☹ Čo pomohlo po rozchode vám? Ak máte nejaké tipy, alebo rady rada si ich prečítam. ĎAKUJEM
Ahojte vidím že dlhšie tu už nikto nič nepísal ak si to niekto prečíta budem rad ak mi poradi
Som po rozchode už viac ako rok
Priateľka sa somnou rozišla 23.12.2019
Stale neviem zniesť to ze už sme spolu není a že ju už nikdy neuvidím
Myslievam na ňu stále na ten prvý deň keď sme sa spoznali, na spoločné zážitky a dovolenky
Na jej krásny úsmev a krásne modré oči
Áno je to už dlho ale stále ju milujem a strašne mi chýba. Bez nej môj život nemá v podstate ani zmysel.
@mario882 čau, ako si dopadol? Rozchodil si to na koniec?

Ahojte vidím že dlhšie tu už nikto nič nepísal ak si to niekto prečíta budem rad ak mi poradi
Som po rozchode už viac ako rok
Priateľka sa somnou rozišla 23.12.2019
Stale neviem zniesť to ze už sme spolu není a že ju už nikdy neuvidím
Myslievam na ňu stále na ten prvý deň keď sme sa spoznali, na spoločné zážitky a dovolenky
Na jej krásny úsmev a krásne modré oči
Áno je to už dlho ale stále ju milujem a strašne mi chýba. Bez nej môj život nemá v podstate ani zmysel.